Jan Beerling – Kook Boek

Kook Boek

Column

Al Weer zo’n Tien Jaar Geleden schreef ik Onder Staande Column. ‘Kook Boek‘ heette die en hij verscheen op 4 augustus 2007 in de Wekelijkse Columns van mij in de Huis aan Huis Bladen van Voor Heen Wegener in Hengelo en Almelo. Deze Column had ik Losjes Gebaseerd op een Erg Oude Af Levering van de TV Serie Twilight Zone. Van daag kwam ik hem Weer tegen bij het Struinen tussen Oud Materiaal. Goh, die Zou Nu Ook Nog Kunnen, bedacht ik. Daar Na moet ik Maar Weer Eens met Nieuwe Columns Komen. Binnen Kort Meer.

janbeerlingdwarsblog.blogspot.com, 6 maart 2017

http://janbeerlingdwarslog.blogspot.com/2017/03/kookboek.html

Ik reed met mijn Hand Bike op een Donker Land Weggetje in het Buiten Gebied. Het Enige Licht kwam van mijn Kop Lamp. Plotseling een Fel Licht van Boven. Een Licht Gezoem en daar landde een Levens Echte UFO Direct voor mij. De In Zittenden hadden een Groot Hoofd, Grote Ogen en een Kleiner Lichaam, dan Wij, Mensen. Gelukkig spraken ze Goed Engels Net als in de Meeste Science Fiction Films.

Take Me to Your Leader’, vroegen ze. Ik dacht Direct aan Beatrix, maar Zelf kozen ze Na Wat Onderling Gekibbel voor Vincent Bijlo en Karin Spaink. ‘May the Force Be with You’, wensten zij mij toe. ‘Beam Me Up Scotty’, hoorde ik ze Nog Net Zeggen Voor dat ze Verdwenen.

Bijlo en Spaink maakten hen Bekend met Nederland en de Rest van de Wereld. Eindelijk hadden Buiten Aardsen Contact met ons Gezocht. Ze zochten Rob Scholte op, gingen naar Stevie Wonder en maakten Kennis met Jeff Healey. De Buiten Aardsen hadden een Voor Keur voor Mensen met Aller Lei Technische Hulp Middelen. Dat vonden ze Modern en Hoog Ontwikkeld. Zo verbaasden ze zich over het Geploeter met Toetsen Borden om een Computer te Bedienen. ‘Wat Primitief’, oordeelden ze. Dan de Sprekende Computer van onze Blinde Cabaretier.

Ook liep er Niemand Meer op hun Planeet. De Aliëns zweefden naar hun Bestemming. Wie dat Astrale Niveau Nog Niet had Bereikt deed dat op Zoevende Wieltjes. Wetenschapper Stephen Hawking kreeg een Digitaal Bestand Over Handigd. Hij Bezwoer, dat hij het Voor zijn Dood zou Ontcijferen. De Leden van de Tweede Kamer werden Uit Genodigd op hun Planeet. Leden van Gemeente Raden Volgden. Politiek Nederland werd Leeg, maar Ons Land merkte er Verder Weinig van. Andere Landen volgden. Het scheen ze Goed te Bevallen, want er kwam Nog Niemand Terug.

Dan heeft Hawking het Bestand Ontcijferd. Via een Wereld Wijde Recht Streekse Uit Zending en Internet maakt hij het Bekend. ‘Ik weet Nu Wat Het is’, klinkt zijn Kunst Matige Stem. ‘Een Kook Boek!

http://www.janbeerling.nl/html/column.html

http://www.janbeerlingdwarslog.blogspot.nl/

Dienst Mede Deling

Expo since 22 dec 2016 om 00:04 in RSMuseum

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Beerling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Beatrix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vincent+Bijlo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+Spaink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stevie+Wonder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeff+Healey
https://robscholtemuseum.nl/?s=Buiten+Aards
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alien
https://robscholtemuseum.nl/?s=UFO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Science+Fiction
https://robscholtemuseum.nl/?s=Take+Me+to+Your+Leader
https://robscholtemuseum.nl/?s=May+the+Force+Be+with+You
https://robscholtemuseum.nl/?s=Beam+Me+Up+Scotty
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kook+Boek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wat+Het+Is