Jacqueline van Dongen – Dit ben ik

Dit ben ik, Jacqueline van Dongen, gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik zie gezonde voeding als de goede brandstof voor het lichaam en dus van groot belang voor lichamelijk en geestelijk welzijn. In mijn praktijk merk ik vaak, dat mensen verbaasd zijn over hoe gemakkelijk je een gezond voedingspatroon op kunt bouwen en vasthouden. Omdat iedereen een eigen eet- en leefpatroon heeft, vind ik het een grote uitdaging om steeds te zoeken naar de manier om iedere cliënt de juiste begeleiding te bieden. Uiteindelijk wil ik wel bij iedereen werken aan hetzelfde resultaat: gewichtsdaling en een blijvend goed voedingspatroon.

Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. U kunt zowel overdag als ’s avonds een afspraak maken. De afspraken worden per keer gemaakt, u zit dus niet vast aan een bepaalde dag of tijd.

Afspraken maken per e-mail kan niet, informatie opvragen kan wel.
Het e-mail adres is post@jacquelinevandongen.nl

Voor informatie en het maken van afspraken is het telefoonnummer 078 6211262.

De praktijk is gevestigd te Dordrecht, Reeweg oost 2, postcode 3312CR.

http://www.jacquelinevandongen.nl/