Jaap Holtzapffel – Het fenomeen 💔 Peter Klashorst + Playboy | Nick Muller – Schilderende sekstoerist + Brendan Brady – The walking dead

Het fenomeen 💔 Peter Klashorst

Het fenomeen 💔 Peter Klashorst: een leven voor de Kunst… 💝💝💝💝

Facebook, 10 juli 2020 · 10:19

Reacties

Financial Chris Beuzel
Sterkte aan 💔 Peter, ik mis mijn laptop. Ligt nog bij BCC, hopelijk is ie volgende week terug. Had het een beetje gemist wat er nu weer met 💔 Peter is. Hij neemt het goed op allemaal, da S best knap, ik zou misschien wel door het lint gaan. De poezen moeten nog verkocht worden. Ik moet even stoppen met wiet, want ik merk er te weinig van. Verzadigd, even een paar weken geen wiet en dan heeft het weer effect, anders rook ik van zes uur in de morgen tot één uur in de nacht non stop. En da S te duur. De Zon schijnt ook niet echt in de tuin. Voel me minder depressief. Heb geen zelfgemaakte Nederlandse opium meer gevaped, eet elke dag sla uit bakken in mijn tuin, en ook peterselie en bessen van de Volkstuin en pasta. Maar van mijn super goeie moslim buren krijg ik varkensvlees van hun familie en kennisjes, die af en toe toch bij de voedselbank voor hun er tussen zitten, dus vlees beleg gegrilde gehakt en bacon rauwe ham en cervelaat, maar ook erwtensoep en blikken tomatensoep. Ik heb het best wel goed zo, ik mag niet klagen. Ik kreeg zelfs asperges. Heb voor een heel jaar drie tot vijf zwarte bessen per dag in de diepvries van de Volkstuin, en ook kruisbes en rode bes, maar daar meer van. Winterwortels en gewone wortels in speciekuip in de tuin als groente voor de winter, samen met brandnetel, das winter rauwkost, alle kanten in de tuin zijn behangen met zwart wit folie, zolang het niet vriest heb ik sla uit de tuin. Ik ga nog walnoten, hazelnoten en kastanjes zoeken, en dat soort, de deur, dingen, mispels en kweeperen genoeg hier overal. Ik hoop, dat 💔 Peter ook aansteekt!!

Jose Korsmit
Kunst is inderdaad een verslaafd middel, is het toch een soort missie voor jou, want voor mij wel, alleen werk ik op een andere manier. Mijn beeldvorming gaat over alle Indo S, die hier in Nederland nooit erkend zijn. En de jouwe gaat volgens mij over het niet los kunnen laten van je Kunst en een drang om door te gaan tot het licht uit is???

Jose Korsmit
Ken je alleen van de tijd in New York met Gerald van der Kaap. Toen waren jullie jonge gasten op zoek naar, ja, naar wat, heb wel tekeningen van jou gemaakt. Misschien omdat het me fascineert. Het rare is, dat jij nu in een Aziatisch land bent. het rare is, dat jij nu in een Aziatisch land bent en mijn voorouders kwamen uit een koloniale tijd met de blanke mens als superioriteit en als blanke overheersers. Misschien is het daarom wat mij fascineert. De Thaise meiden hebben nu toch het heft in handen.

Jaap Holtzapffel
💔 Peter Klashorst Omdat ik zo actief ben op Facebook, zijn er mensen, zoals Jose Korsmit, die op mijn pagina het woord tot jou richten.

Martin Windhorst
Jaap Holtzapffel Ja, dat dacht ik nou ook, ze hebben T tegen jou.
Btw heb je dat filmpje van 💔 Peet van mij gekopieerd?

Jaap Holtzapffel
Ja, ik zag het voorbij komen. Bedankt voor de ontdekking!

Jose Korsmit
Is de Wereld aan het veranderen en omdraaien vraag ik me nu af.

💔 Peter Klashorst
Politiek, religie en seks. Dat zijn de hoofdthema S, denk ik. Waarom weet ik ook niet. Kunst maken is een dwangneurose. Waarom eigenlijk. Geld is een motivatie, maar het brengt niks op dus, dat is het niet. Op het strand zitten en voor je uit staren is ook wat.

Liesbeth Pieterse
Heej, onbekende 💔 Peter, jij bent echt goed, in je denken en technisch ook, maar ook groei je nog steeds, ik zal dit life missen, gelukkig ook iets van jou hier, kracht man!

Jaap Holtzapffel
Staand of zittend sterven op het strand À la Death in Venice. Ik wil ook dood worden gevonden in Pattaya, maar ik moet binnenkort worden geopereerd aan mijn prostaat. Klopt het, dat ze in Pattaya goeie ziekenhuizen hebben?

💔 Peter Klashorst
Jaap Holtzapffel Ja, maar zijn wel con Artists qua geld.

Jaap Holtzapffel
Ja, dat wil ik graag. Werkt de verzekering ook een beetje mee?

💔 Peter Klashorst
Jaap Holtzapffel Bij jou wel. Ze willen je misschien graag kwijt.

Jaap Holtzapffel
Ik ben op zoek naar een ziekenhuis, waar ze geen bloed afnemen want ik lijd aan bloedprik angst. Ik heb daar een bloedprik therapie voor gevolgd, maar dat hielp niet.

💔 Peter Klashorst
Jaap Holtzapffel Ogen dicht.

Peter Shoe
Ze kunnen je toch FF vast tapen, Jaap?

Trump taped (foto Facebook)

Jaap Holtzapffel
Laatst moest bij de huisarts mijn bloeddruk worden gemeten. Ik sloeg totaal op tilt. Dan kun je nog beter dood gaan dankzij een ernstige ziekte!

https://www.Facebook.com/Jaap.Holtzapffel

Schilderende sekstoerist

Schilderende sekstoerist, Playboy, p. 94Schilderende sekstoerist, Playboy, p. 95
Schilderende sekstoerist, Playboy, p. 96Schilderende sekstoerist, Playboy, p. 97

The walking dead

International Herald Tribune, 25 april 2011

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Daniël+Groen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koos+Dalstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Studulski
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+Blanca
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Klashorst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oscar+Hammerstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eef+Hoos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+Holtzapffel

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image