Inspired by Nature

Van 19 december 2014 tot en met 1 maart 2015 is de nieuwe expositie ‘Inspired by Nature’ gratis te bezoeken bij De Helderse Vallei. In deze expositie worden kunstwerken geëxposeerd uiteenlopend van schilderkunst tot keramiek en van fotografie tot poëzie.

Alle kunstwerken hebben een link met de (Helderse) natuur. Bij elk kunstwerk is te ontdekken hoe de kunstenaar de inspiratie voor het kunstwerk in de natuur vond. Zo ontdekt de bezoeker ‘het verhaal achter het kunstwerk’ en vindt zelf wellicht ook inspiratie uit de natuur! In het kader van de expositie zal een aantal docenten van Triade in januari creatieve workshops verzorgen bij De Helderse Vallei.

Er doen 22 verschillende kunstenaars mee aan de expositie: Jack W. Beneker, Peter Bes, Gerrit Bosma, Monique Dozy, Irene Grijzenhout, José Heemskerk, Petra Hoogenbosch, Evert Koopman, Marja Lely, Richard Maipauw, Jim van der Mee, Jan Nijhof, Mies Olthuis, Jet Overzee, Anton Pieck, Huub Sadée, Rob Scholte, Sjoerd Tijken, Van Dik Hout, Emo Verkerk, Marijke van Wijk en Henriette E. van der Winden-Roggeveen.

Bezoekerscentrum
De Helderse Vallei 9-11
1783 DA Den Helder
31 / 223 – 61 25 55
info@deheldersevallei.nl

http://www.deheldersevallei.nl/nl/nieuws/inspired-by-nature.html