InfoNu.nl – Patricia Paay en Adam Curry, carrière, huwelijk en breuk + Forum VIVA – Adam en Micky, sprookje voorbij

Patricia Paay en Adam Curry, carrière, huwelijk en breuk

Patricia Paay en Adam Curry waren jarenlang een echtpaar uit de showbizz. Ze gingen na 20 jaar huwelijk uit elkaar. Adam Curry was verliefd geworden op actrice Micky Hoogendijk en hij zette in mei 2009 een punt achter het huwelijk met Patricia Paay. Patricia Paay had er weet van, maar als vakvrouw herstelde zij zich (ogenschijnlijk) vrij snel van de breuk met haar ex, zodra ze zich op tv vertoonde. In 2012 trouwen Curry en Hoogendijk. In 2015 gaan geruchten dat het koppel alweer zou overwegen te gaan scheiden.
Patricia Paay werd geboren in Rotterdam, waar ze ook opgroeide. Ze is van Griekse afkomst want haar overgrootvader was een Griek. Als kind was ze al geïnteresseerd in zingen, muziek en dans. In 1965 trad ze voor het eerst op in een nachtclub, als jazz zangeres in het jazz-orkest The Evergreens, van haar vader. Later trad ze op met zangeres Anita Meijer en met haar zuster Yvonne Keeley. In 1966 kreeg ze tv-bekendheid en ze scoorde enkele hits. Vanaf 1974 werd ze populair als soliste. In 1976 scoorde ze verschillende hits. Haar meest bekende hit is “Who’s That Lady With My Man.” Na haar succes als soliste vormde ze samen met haar zuster Yvonne Keely en Sylvana van Veen, enige jaren het trio de Star Sisters. Ook met deze groep werden enkele hits gescoord.

Patricia Paay en Adam Curry trouwden in 1988. Patricia Paay was ruim 15 jaar ouder dan Curry. Ze woonden tot 1999 samen in Amerika. Adam Curry, die in zijn jonge jaren het tv-programma Countdown had gepresenteerd en tevens als dj voor de radio had gewerkt, was gedurende zijn huwelijksjaren geen tv persoonlijkheid meer, zoals Patricia, maar hij bleek wel een succesvolle zakenman te zijn. Het leeftijdsverschil tussen Patricia Paay en Adam Curry heeft nooit een belangrijke rol gespeeld in hun huwelijk, hooguit in de media werd er wel eens lacherig over gedaan. Het leeftijdsverschil tussen Adam Curry en Patricia Paay was inderdaad fors, maar alleen op papier. Patricia Paay, die bijna 16 jaar ouder is dan Adam Curry, ziet er in 2009 nog steeds opvallend jong uit. Ze verschijnt dan nog wekelijks op tv als jurylid in Holland’s Got talent. Adam Curry heeft altijd een beetje een jongensachtig gezicht had, maar toen hij in 2009 inmiddels ook al ouder dan 45 was, was zijn leeftijd hem ook duidelijk aan te zien. Patricia Paay en Adam Curry waren een koppel wat met enige regelmaat door de media gevolgd werd. Ze verschenen een tijdlang met de reality soap “De Adams Family” op tv, waarin zij en hun dochter in hun dagelijks leven gefilmd en gevolgd werden.

Leeftijd speelde vermoedelijk ook geen rol toen Adam Curry een verhouding kreeg met actrice Micky Hoogendijk, die een stuk jonger is dan Adam. Adam en Patricia zijn ruim twintig jaar getrouwd (geweest) en hebben samen een dochter (Christina), die 19 jaar is als Adam Curry verliefd wordt op de dan 38 jarige actrice Hoogendijk. Tegenover het weekblad (Story) verklaarde Patricia Paay in april 2009: “”Ik ben werkelijk verbijsterd. Adam is verliefd op iemand, die hij nog maar zes weken kent. Nu hij weggaat voel ik mij als een weduwe, die zojuist haar man heeft begraven.”

Adam Curry gaat naar Amerika met Micky Hoogendijk

Adam Curry liet Patricia Pay niet alleen weten, dat hij verliefd was geworden op Micky Hoogendijk, maar ook dat hij al een appartement in Amerika had geregeld, waar hij met Hoogendijk zou gaan samenwonen. Kort daarna heeft Adam het huis in Londen verlaten. Patricia en hun dochter Christina bleven voorlopig in het huis in Londen wonen. Op 20 mei 2009 maakten Patricia Paay en Adam Curry bekend, dat zij besloten hadden te gaan scheiden. Patricia Paay was geraakt door deze nachtmerrie, maar ze liet ook weten, dat ze Adam Curry, na deze actie, nooit meer terug zou nemen.

Patricia Paay

Patricia Paay is een Nederlandse zangeres en zij werd beroemd met onder andere De Star Sisters, een popgroep, waarin ook haar jongere zuster zong. Verder is zij is een bekende tv persoonlijkheid. Zij is in Nederland in 2008 en 2009 weer helemaal hot als jurylid in de programma’s ‘Popstars’ en ‘Holland’s Got Talent’. Patricia Paay verschijnt ook in het blad Playboy en is daarmee wereldnieuws, gezien haar leeftijd. In 2011 zien we La Paay als een van de Diva’s in het programma ‘Diva’s Draaien Door,’en uiteraard is zij wederom toch wel de mooiste van de drie. Haar relatie met Curry ligt achter haar. Ze heeft een nieuwe partner gevonden.

Adam Curry

Adam Curry was in zijn jonge jaren een dj voor Veronica en hij presenteerde ooit het tv programma Countdown. Ook trad hij op in reality Soap De Adams familie. Later werd hij een succesvol ondernemer.

Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk is een actrice, die enige tijd in soapseries speelde en ze was in haar jonge jaren getrouwd met kunstschilder Rob Scholte.

Bronnen en referenties

http://www.telegraaf.nl
http://www.elsevier.nl
http://www.wikipedia
http://www.story

Infoteur: Kisses

InfoNu, datum onbekend

Reacties:

Gerda, 13-08-2014 16:19
Er wordt altijd zo naar over Patricia geschreven,  oud lijk,  oid. Ik vind haar mooi. Mooier dan die Micky en laten we eerlijk zijn; Adam is bijna 50 met bolle hamsterwangen
vroeger toen hij net met Patricia was was hij mooi, ook hij wordt oud, en dat is te zien.

https://muziek-en-film.infonu.nl/bekende-nederlanders/36518-patricia-paay-en-adam-curry-carriere-huwelijk-en-breuk.html

Adam en Micky, sprookje voorbij

yasmijn
donderdag 18 december 2014 07:26
Huwelijk Adam en Mick ‘over en uit’

Voor Micky Hoogendijk blies Adam Curry vijf jaar terug zijn complete Adam’s Family met Patricia Paay en dochter Christina op. Maar inmiddels zou de oud dj en MTV presentator zélf met lege handen zitten: de liefde is over, het huwelijk voorbij…

Nu is het dus Micky, die volgens bronnen in Amsterdam gaat meemaken, hoe een scheiding van Adam verloopt.

Het leven van Adam is Micky volgens fluisterbronnen in de grachtengordel bepaald niet meegevallen. Nogal uiteenlopend zijn daar de redenen, die worden genoemd waarom zij en Adam hun grote geluk toch niet hebben kunnen vasthouden. Zo zou Micky ’ziekelijk’ jaloers zijn op Adam’s dochter Christina, die door hem op handen wordt gedragen en geen fout kan doen…

Zooo…The child of the bill zou de oorzaak zijn?

Zou Patries lachen in haar vuistje?

I have to be seen to be believed

Forum VIVA, 18-12-2014, 07:26

Reacties:

evygreat
donderdag 18 december 2014 07:31
I think from not.
Ik denk dat Patricia denkt, tja meid ik had je ook wel kunnen vertellen dat het best een moeilijke man is. Als je zo gedumpt wordt dan is het gewoon niet zo’n leuke man.
“Patricia heeft me de man gemaakt die een vrouw als Mickey verdient.” Remember?

anoniem190720161013
donderdag 18 december 2014 07:34
O ja, the child from the bill. :-)-)

impala
donderdag 18 december 2014 07:38
Denk dat patries wel wat veel leedvermaak zal hebben, maar een nieuwe scheiding zal hem wsl weer geld gaan kosten. Dat komt haar minder goed uit, want ze hoopt nog steeds dat Adam haar pensioen gaat aanvullen. Hij zou nog een bedrijf te verkopen hebben en zij zou dan een deel krijgen. Maar de vraag is of hij die klapper ooit nog gaat maken. Eerder werden financiële problemen genoemd als mede-oorzaak voor de strubbelingen tussen Adam en Micky.
.
anoniem652016
donderdag 18 december 2014 07:38
Verrassend :rolling:

impala donderdag
18 december 2014 07:39
evygreat schreef op 18 december 2014 @ 07:31:
I think from not.Ik denk dat Patricia denkt, tja meid ik had je ook wel kunnen vertellen dat het best een moeilijke man is. Als je zo gedumpt wordt dan is het gewoon niet zo’n leuke man. “Patricia heeft me de man gemaakt die een vrouw als Mickey verdient.” Remember?
Oh ja. Die was wel heel erg, ja.
.
yasmijn
donderdag 18 december 2014 07:47
evygreat schreef op 18 december 2014 @ 07:31:
I think from not.Ik denk dat Patricia denkt, tja meid ik had je ook wel kunnen vertellen dat het best een moeilijke man is. Als je zo gedumpt wordt dan is het gewoon niet zo’n leuke man. “Patricia heeft me de man gemaakt die een vrouw als Mickey verdient.” Remember?
O god ja :rofl:
I have to be seen to be believed

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

yasmijn
donderdag 18 december 2014 07:47
Nu zijn alle colours weer gone.
I have to be seen to be believed

impala
donderdag 18 december 2014 07:55
Kun jij trouwens doorklikken naar het hele verhaal? Werkt bij mij niet.
Wat ook meegespeeld zal hebben is dat Micky hoopte op een carrière in de VS maar dat is niks geworden.
.

impala
donderdag 18 december 2014 07:56
yasmijn schreef op 18 december 2014 @ 07:47:
Nu zijn alle colours weer gone.
Moet ie maar weer gaan blowen.
.

Taralina
donderdag 18 december 2014 07:57
“Patricia heeft me de man gemaakt die een vrouw als Mickey verdient.”
Heeft ie dit serieus zo gezegd?! Wat sneu!

yasmijn
donderdag 18 december 2014 07:58
impala schreef op 18 december 2014 @ 07:55:
Kun jij trouwens doorklikken naar het hele verhaal? Werkt bij mij niet.Wat ook meegespeeld zal hebben is dat Micky hoopte op een carrière in de VS maar dat is niks geworden.
Nee, ik kan niet doorklikken want dan moet je je weer aanmelden met een emailadres en ik heb ze allemaal al verbruikt en nu te lui om een nieuwe aan te maken plus ik ben aan het werk 😉
Maar het gaat wel doorsijpelen naar andere media.
I have to be seen to be believed

yasmijn
donderdag 18 december 2014 08:07
Wil iemand die er wel bij kan het complete verhaal hier plakken ajb X-D
I have to be seen to be believed

Taralina
donderdag 18 december 2014 08:07
impala schreef op 18 december 2014 @ 07:55:
Wat ook meegespeeld zal hebben is dat Micky hoopte op een carrière in de VS maar dat is niks geworden.
Ja zij lijkt mij ook een golddigger, iig niet zuiver op de graat.
Maar waar wilde ze een carrière in dan? Wat dóet die vrouw in hemelsnaam dan, behalve meeliften op andermans successen?

anoniem080320152
donderdag 18 december 2014 08:10
Wonen ze niet meer in de US of A dan?

yasmijn
donderdag 18 december 2014 08:16
Taralina schreef op 18 december 2014 @ 08:07:
[…]Ja zij lijkt mij ook een golddigger, iig niet zuiver op de graat. Maar waar wilde ze een carrière in dan? Wat dóet die vrouw in hemelsnaam dan, behalve meeliften op andermans successen?
Ze fotografeert en schildert.
I have to be seen to be believed

impala
donderdag 18 december 2014 08:22
En ze wilde acteren geloof ik.
.

impala
donderdag 18 december 2014 08:24
StoraHuntur schreef op 18 december 2014 @ 08:10:
Wonen ze niet meer in de US of A dan?
Ja. Maar zij was de laatste tijd veel in Amsterdam, volgens Party.
.
charlottew88
donderdag 18 december 2014 08:27
Vijf jaar? Die twee hebben het best lang uitgehouden met elkaar.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

charlottew88
donderdag 18 december 2014 08:28
yasmijn schreef op 18 december 2014 @ 08:07:
Wil iemand die er wel bij kan het complete verhaal hier plakken ajb X-D
*
Toch ’over en uit’ Adam en Micky!
*
door Evert Santegoeds
*
Alles zette ADAM CURRY vijf jaar geleden op het spel voor zijn nieuwe liefde MICKY HOOGENDIJK. Hij blies voor de voormalig ’GTST’-ster zijn complete Adam’s Family met PATRICIA PAAY en dochter CHRISTINA op. Maar inmiddels zou de oud-dj en MTV-presentator zélf met lege handen zitten: de liefde is over, het huwelijk voorbij…
*
Patricia Paay en Adam Curry op hun huwelijksdag in augustus 1988 samen met hun dochtertje Christina.
*
Adam en zijn dochter Christina tijdens de Gay Pride in Amsterdam.
*
Micky met haar eerste man Rob Scholte, die bij een bomaanslag zijn beide benen kwijtraakte. Micky verloor daarbij haar ongeboren baby.
*
Het zou na vijf jaar spetterende liefde en geluk nu ’over en uit’ zijn tussen ADAM CURRY en zijn tweede echtgenote MICKY HOOGENDIJK… Het was in 2009 hún spraakmakende liefdessprookje dat het leven van PATRICIA PAAY op een ochtend in een nachtmerrie veranderde…
’Golden Boy’ Adam Curry, die met zijn werk voor MTV in Amerika en zijn internetbedrijven veronderstelde miljoenen had verdiend, werd in dat jaar door zijn personal banker in Amsterdam voorgesteld aan een goede vriendin van die bankdame. Deze vriendin was de, net als Adam, boomlange actrice Micky Hoogendijk. De gevolgen van die ontmoeting waren voor veel mensen niet te overzien. Adam raakte tot over zijn oren verliefd op haar. En zij op hem.
*
Zozeer zelfs, dat Adam besloot zijn Adam’s Family, het gezin met Paay en dochter CHRISTINA, met wie hij kort daarvoor nog te zien was geweest in hun eigen realitysoap, maar op te blazen. Hij wist het zeker: hij wilde door met Micky! En die boodschap kwam hard aan bij zijn vijftien jaar oudere echtgenote Patries, met wie hij in Londen net een nieuw huis had ingericht…
*
Patricia Paay kon altijd beeldend vertellen over het moeizame, en korte, gesprek dat zij in de keuken met Adam voerde en waarin hij de voor haar harde waarheid op tafel legde. „Het begon die ochtend dat Adam vroeg of ik een kopje thee wilde. Dat had hij in al die jaren samen nog nóóit aan me gevraagd, en van alles schoot er door me heen? Is iets ergs? Gaat hij dood? Gaat hij me vertellen dat hij een ongeneeslijke ziekte heeft? Ik dacht aan alles: behalve aan de mogelijkheid dat hij gevallen was voor een andere vrouw. En dan ook nog díé vrouw…”
*
Uitlachen
*
Paay weigerde consequent de naam Micky Hoogendijk uit te spreken; tussen beide vrouwen ging in die dagen dan ook weinig liefde verloren. Paay: „Ik moest me die ochtend inhouden om Adam niet vierkant in zijn gezicht uit te lachen. Mijn eerste reactie was: Jóngen, waar ben je mee bezig!?”
*
Op haar beurt droeg Micky een nauwelijks verwerkt verleden met zich mee. Bijzonder is dat zij in 1970 een van de eerste kinderen is die geboren werd door kunstmatige inseminatie. Met haar ex, kunstenaar ROB SCHOLTE, overleefde zij in 1993 ternauwernood de bomaanslag op zijn BMW, die hem zijn beide benen kostte. Micky raakte lichtgewond, maar verloor bij de nooit opgehelderde terreurdaad wel haar bijna voldragen baby.
*
Nadat zij Adam aan Micky had verloren en vechten voor haar geluk zinloos leek, keerde Patricia Paay met opgeheven hoofd vanuit de Britse hoofdstad terug naar Nederland. Aanvankelijk vestigde zij zich in de trendy Cornelis Schuytstraat, waar zij een gewilde prooi werd voor de zich daar altijd ophoudende paparazzi. Paay speelde zich bijna wekelijks in de kijker, maar snel werd duidelijk dat zij ook nog moeite zou krijgen dat opgeheven hoofd boven water te houden. Ook al presenteerde zij verschillende programma en schreef zij haar memoires, haar gouden tijden als hitzangeres keerden niet weer.
*
Heeft Paay in Amerika, later in hun grachtenpand aan de Keizersgracht, weer later in het Adam’s Family-kasteel mét helikopter in België en daarna op twee plaatsen in Engeland altijd gedacht dat er geld in overvloed was, na de scheiding kwam ze bedrogen uit!
*
Terwijl Adam met Micky naar Los Angeles en San Francisco vertrok en later naar een heuse Dallas-ranch in de buurt van Austin in Texas, bleef Paay tevergeefs wachten op de miljoenen die haar als alimentatie op een dag zouden toekomen.
*
DRIE KEER, MAAR LIEFST, HAD ZIJ ADAM HAAR JAWOORD GEGEVEN. WAS GEEN VAN DIE KEREN ADAM DAN OOK MAAR IETS WAARD GEWEEST? KENNELIJK NIET…
*
Naakt
*
Adam trouwde Patries voor het eerst in New York, drie jaar later nog een keer in aanwezigheid van vrienden in Nederland en in 2003 zelfs voor een derde keer in het schitterende Portofino, eigenlijk alleen in gezelschap van de cameraman van hun realitysoap. Een ’happy end’ kreeg dat programma in de jaren daarna echter niet. Eind 2009, het jaar van de breuk met Adam, eindigde voor Paay (60) al naakt op de kerstcover van blootblad Playboy. Naar verluidt brak Paay daarmee twee records; niet alleen was zij ’s werelds oudste playmate, ze zou in Nederland ook het bestbetaald van al haar voorgangsters zijn geweest!
*
Spraakmakend was het zeker, maar ook noodzaak. Want Patries wachtte toen al op financiële steun van de man voor wie zij haar carrière had opgegeven toen zij samen naar New York verhuisden en RENE FROGER hen met Winter in America uitzwaaide.
*
Alimentatie
*
En ook na de scheiding stond Paay weer in de kou. Gefluisterd wordt dat Adam nog steeds niet heeft zorg gedragen voor alimentatie of genoegdoening en dat oude vriend AAD OUBORG onlangs heeft moeten bijspringen om te voorkomen dat zij eind van het jaar uit haar huis zou moeten.
*
En nu is het Micky Hoogendijk die volgens bronnen in Amsterdam gaat meemaken hoe een scheiding van Adam Curry verloopt. Grote verschil is dat Micky, die van huis uit een centje heeft, beter in staat wordt geacht haar eigen boontjes te doppen. Zij was bovendien aanmerkelijk korter met hem samen. Het leven van Adam Curry is haar volgens fluisterbronnen in de grachtengordel bepaald niet meegevallen. Nogal uiteenlopend zijn daar de redenen die worden genoemd waarom zij en Adam hun grote geluk toch niet hebben kunnen vasthouden. Zo zou Micky ’ziekelijk’ jaloers zijn op Adams dochter Christina die door hem op handen wordt gedragen en geen fout kan doen. Bovendien lijkt het leven haar, ook wat luxe betreft, nogal tegen te vallen. Wat ook niet zal hebben bijgedragen is dat haar acteercarrière in Los Angeles maar niet van de grond kwam, ondanks allerlei workshops die zij daar volgde en zelfs een rolletje in tv-serie Dallas opleverde.
*
Eerder ontkenden Adam en Micky verhalen over hun ruzies en ophanden zijnde scheiding. Christina Curry liet zich toen ontvallen niets liever te willen dan dat haar ouders weer bij elkaar zouden komen. Patricia Paay noemde dat tegenover PRIVÉ: „Uitgesloten.”
*
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

anoniem080320152
donderdag 18 december 2014 08:43
impala schreef op 18 december 2014 @ 08:24:
[…]Ja. Maar zij was de laatste tijd veel in Amsterdam, volgens Party.
O my, I walk so awfully behind.

impala
donderdag 18 december 2014 08:46
Thanks Charlotte 🙂
.

Anoniem23062015
donderdag 18 december 2014 09:33
It is toch what? Poor Micky en Adum, all the big geluk gone…

dolfje
donderdag 18 december 2014 09:43
Oh what a onverwachte business.
People die colours zien en not happy meer zijn.

anoniem070920151334
donderdag 18 december 2014 09:44
impala schreef op 18 december 2014 @ 08:22:
En ze wilde acteren geloof ik.
Ja.
Hahaha!

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815

Galadriel
donderdag 18 december 2014 09:45
Fuck man, leer je zo goed te praten met een accent, is het allemaal niet de moeite waard geweest.
I tink iTS pittyvul, voor poor whatshername.

Eindeloos
donderdag 18 december 2014 09:59
Dankjewel Sjarreke, wat een nieuws.!! Bit confuus here.
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

dolfje
donderdag 18 december 2014 10:02
Now Eddum must vinden een new blonde zielmate.

GeorgetteDansLeTabak
donderdag 18 december 2014 10:21
Poor Mickeddum. Their huwecorpse leek such a sprookje.
Les temps sont durs pour les rêveurs…

yasmijn
donderdag 18 december 2014 10:27
He has to find de colours terug.
I have to be seen to be believed

yasmijn
donderdag 18 december 2014 10:36
Patries zegt niks op FB.
Ze is gisteravond met haar dinnetjes naar Gooische Vrouwen geweest.
I have to be seen to be believed

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

feeks
donderdag 18 december 2014 10:44
Ik kan me zo voorstellen dat Patries even zal moeten lachen om de breuk tussen eddum en mickey hogendyke, maar gewoon verder met haar leven gaat

charlottew88
donderdag 18 december 2014 11:16
Eindeloos schreef op 18 december 2014 @ 09:59:
Dankjewel Sjarreke, wat een nieuws.!! Bit confuus hete.
Eindje :hello:
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

charlottew88
donderdag 18 december 2014 11:19
dolfje schreef op 18 december 2014 @ 10:02:
Now Eddum must vinden een new blonde zielmate.
Yes ent Micky un noew ritsj hasbant.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

impala
donderdag 18 december 2014 11:23
feeks schreef op 18 december 2014 @ 10:44:
Ik kan me zo voorstellen dat Patries even zal moeten lachen om de breuk tussen eddum en mickey hogendyke, maar gewoon verder met haar leven gaat
Denk wel dat ze de vlag uithangt dat Micky uit het leven van haar dochter verdwijnt.
Want bv die erotische fotos die zij van Christina maakte en verspreidde, vrij in het begin, daar kan Patries nooit blij mee zijn geweest. Smerig om zo over de rug van dat kind naam te willen maken als fotograaf.
.

yasmijn
donderdag 18 december 2014 11:25
O ja die foto’s.
Dat was best bizar 😉
I have to be seen to be believed

nina1966
donderdag 18 december 2014 11:26
Patricia zorgde helemaal voor adam, regelde van alles en bepaalde zijn image en uiterlijk. Dat zal hem vies tegen gevallen zijn bij die Micky, lijkt me niet het verzorgende typ die zijn haar gaat staan verzorgen.
Zou me niets verbazen als hij weer contact zoekt met patricia. Of die dat nog wil…

yasmijn
donderdag 18 december 2014 11:48
nina1966 schreef op 18 december 2014 @ 11:26:
Patricia zorgde helemaal voor adam, regelde van alles en bepaalde zijn image en uiterlijk. Dat zal hem vies tegen gevallen zijn bij die Micky, lijkt me niet het verzorgende typ die zijn haar gaat staan verzorgen.Zou me niets verbazen als hij weer contact zoekt met patricia. Of die dat nog wil…
Dat denk ik vast niet.
I have to be seen to be believed

impala
donderdag 18 december 2014 11:48
Ik denk dat Patries daar te trots voor is. Hij heeft haar hart keihard aan gruzelementen getrapt
En geld schijnt hij ook niet meer te hebben, dussss….
.

impala
donderdag 18 december 2014 11:49
dubbel (blijft lastig die quote en die editknop)
.
ronniemitchel
donderdag 18 december 2014 11:50
impala schreef op 18 december 2014 @ 11:48:
Ik denk dat Patries daar te trots voor is. Hij heeft haar hart keihard aan gruzelementen getraptEn geld schijnt hij ook niet meer te hebben, dussss….
Ik denk eerder dat ze klaar is met hem, na zoveel jaar zit je niet meer op iemand te wachten het leven gaat nu eenmaal door, ook na een scheiding.

anoniem070920151334
donderdag 18 december 2014 12:43
feeks schreef op 18 december 2014 @ 10:44:
Ik kan me zo voorstellen dat Patries even zal moeten lachen om de breuk tussen eddum en mickey hogendyke, maar gewoon verder met haar leven gaat
Dat hoop ik echt voor haar.
En ik vind het verstandig als ze helemaal niets zegt of reageert. Daarmee zou ze zichzelf eerder naar beneden halen dan goed doen.
En ik kan me ook voorstellen dat ze er een borrel op neemt.
Gewoon voor zichzelf.

ronniemitchel
donderdag 18 december 2014 13:03
Ik ook Leo, maar ze is alweer 5jaar verder en ze zal even hebben zitten grinniken ( heb ik ook gedaan) maar dat is het dan ook en gelukkig maar voor haar 🙂

impala
donderdag 18 december 2014 13:05
Eleonora schreef op 18 december 2014 @ 12:43:
[…]Dat hoop ik echt voor haar.En ik vind het verstandig als ze helemaal niets zegt of reageert. Daarmee zou ze zichzelf eerder naar beneden halen dan goed doen.En ik kan me ook voorstellen dat ze er een borrel op neemt. Gewoon voor zichzelf.
Misschien neem jij er ook wel een (plaatsvervangende) borrel op? Proost !
.

yasmijn
donderdag 18 december 2014 13:11
Paay: ‘Alles voor niets…’
door Evert Santegoeds
*
PATRICIA PAAY is geschokt door de serieuze scheidingsgeruchten over ADAM CURRY en MICKY HOOGENDIJK. De diva wil nog niet zelf reageren, maar liet zich vanmorgen tegenover een vriendin wel ontvallen: ‘wat een blamage… nu is alles voor niets geweest!’
*
Adam Curry en Micky Hoogendijk trouwden twee jaar geleden, op 16 juli 2012, in Amsterdam. Adam Curry en Micky Hoogendijk trouwden twee jaar geleden, op 16 juli 2012, in Amsterdam.
*
Vijf jaar geleden werd Paay, die vijftien jaar ouder is dan de man met wie zij drie keer trouwde, volledig verrast door het nieuws dat Adam wilde scheiden.
*
Ze had met hem net een nieuw huis in Londen betrokken, waar voorgoed een einde leek te zijn gekomen aan hun omzwervingen van Amsterdam, via New York, België, het engelse platteland en weer Amsterdam. Hier leken zij zich te gaan settelen, maar in plaats daarvan kwam een plotseling einde aan haar veelbesproken huwelijk!
*
Adam was halsoverkop verliefd geworden op Micky Hogendijk en blies voor haar zijn complete Adam’s Family op!
*
Onderlinge ruzies, jaloezie, en Micky’s problemen met stiefdochter Christina worden door insiders genoemd als oorzaak van de, volgens insiders, ‘op handen zijnde’ scheiding.
I have to be seen to be believed

yasmijn
donderdag 18 december 2014 13:13
Ik denk niet dat alles voor niets is geweest, zoals Paay schijnt te stellen.
Als het Micky niet was geweest was er wel een andere vrouw geweest.
Denk dat Paay blij mag zijn dat het zo is gelopen. Eddum is een verwend snotjoch.
I have to be seen to be believed

Eindeloos
donderdag 18 december 2014 13:13
charlottew88 schreef op 18 december 2014 @ 11:16:
[…]Eindje :hello:
:hello:, dag mijn lieve mooie special reporter :cheer2:
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

anoniem070920151334
donderdag 18 december 2014 13:17
impala schreef op 18 december 2014 @ 13:05:
[…]Misschien neem jij er ook wel een (plaatsvervangende) borrel op? Proost !
Mocht het qua mijn situatie ooit zo ver komen, dan absoluut! X-D

ronniemitchel
donderdag 18 december 2014 13:59
Dat gaat echt wel gebeuren Leo is het niet omdat je ex van zijn nieuwe vriendin afgaat dan is het wel anders , alles wat je geeft krijg je altijd terug echt waar X-D

impala
donderdag 18 december 2014 14:06
Eleonora schreef op 18 december 2014 @ 13:17:
[…]Mocht het qua mijn situatie ooit zo ver komen, dan absoluut! X-D
Ik bedoelde: neem er nu maar vast een, uit solidariteit met Patries X-D Zoiets.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/1

ronniemitchel
donderdag 18 december 2014 14:08
impala schreef op 18 december 2014 @ 14:06:
[…]Ik bedoelde: neem er nu maar vast een, uit solidariteit met Patries X-D Zoiets.
Jaja zodat jij met Leo kan proosten zeker 😉

impala
donderdag 18 december 2014 14:10
Nah, ik heb niks te proosten.
Gelukkig maar, in dit geval. Want het is toch maar een schrale-troostdrankje.
Maar ik kan er natuurlijk wel eentje nemen, op Leo. En dan nog een op Patries :rolling: (en de rest van de fles draag ik op aan Christina)
.

ronniemitchel
donderdag 18 december 2014 14:28
X-D

impala
donderdag 18 december 2014 14:59
Adam en Micky doen weer alsof hun neus bloedt. Of het is echt onzin natuurlijk.
https://twitter.com/adamcurry/status/545577792788639745
Adam Curry ‏@adamcurry 5 min5 minuten geleden
@MickyHoogendijk Darling, are you divorcing me, again? http://l.curry.com/9fH
0 antwoorden 1 retweet 1 favoriet
Micky Hoogendijk ‏@MickyHoogendijk 3 min3 minuten geleden
@adamcurry no, that’s next week!
En dan stuurt hij haar een hartje.
.

yasmijn
donderdag 18 december 2014 15:19
OMG :-O
I have to be seen to be believed

impala
donderdag 18 december 2014 15:20
Ja, ik heb de fles maar weer dichtgedraaid.
.

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

beetjegek
donderdag 18 december 2014 15:30
Ik hoop dat het echt is. Lekker voor haar.
En Patries, bestel lekker een borrel. Je hebt je als een dame gedragen.

yasmijn
donderdag 18 december 2014 15:32
Waar rook is, is vuur 😉
I have to be seen to be believed

Madelynn
donderdag 18 december 2014 15:34
Of het nou klopt of niet, die Mickey is niet fris. Ze had haar koffers nog niet uitgepakt in Amerika of ze had een een filmpje op internet gepost waar ze zo verschrikkelijk zat af te geven op Nederland en Nederlanders. Echt walgelijk. En in een ander filmpje op haar blog sprak zo over “haar collega’s uit Hollywood”. Zum kotsen. Wat een zelfoverschatting. Ze is enorm arrogant.
Verder boeit het me eigenlijk niet zo of ze nou gaan scheiden of niet. We zullen het wel zien.

Nouschi
donderdag 18 december 2014 15:36
Yas wel je feiten eerst checken hè!
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

noa
donderdag 18 december 2014 15:38
impala schreef op 18 december 2014 @ 15:20:
Ja, ik heb de fles maar weer dichtgedraaid.
Hahhaa.
Zou het een publicity stunt zijn omdat ze te weinig aandacht kregen?
Cum non tum age

yasmijn
donderdag 18 december 2014 15:40
Nouschi schreef op 18 december 2014 @ 15:36:
Yas wel je feiten eerst checken hè!
Telegraaf X-D
I have to be seen to be believed

yasmijn
donderdag 18 december 2014 15:40
noa schreef op 18 december 2014 @ 15:38:
[…]Hahhaa.Zou het een publicity stunt zijn omdat ze te weinig aandacht kregen?
Zou ook zomaar kunnen.
Kansloos om zo’n stunt uit te halen.
I have to be seen to be believed

Galadriel
donderdag 18 december 2014 16:32
Than ken ze talk normaal again.
Alles bek to normaal.
That is fine voor hun
Crisses weg

Galadriel
donderdag 18 december 2014 16:33
Ik denk dat ze binnenkort plaatsneemt naast Humberto (aan de goed verlichte kant uiteraard) om alles even fijntjes uit te leggen.

anoniem652016
donderdag 18 december 2014 17:09
Oh what funny that ze english speak with each other.
nderdaad een goede voor bij Humberto, maar ik denk dat ze misschien liever aan de minder verlichte kant zit. Kan ze af en toe een snuifje doen :-O

dolfje
donderdag 18 december 2014 17:18
What one toestand again met deze people!
Of somebody is stoppen hun in a bad daylight!

beetjegek
donderdag 18 december 2014 17:24
Ik ben gewoon happy for Patriez dat ze where uit elkaar zain. Best revenge of alles raight?

charlottew88
donderdag 18 december 2014 17:40
Eindeloos schreef op 18 december 2014 @ 13:13:
[…]:hello:, dag mijn lieve mooie special reporter :cheer2:
:-$
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

charlottew88
donderdag 18 december 2014 17:41
beetjegek schreef op 18 december 2014 @ 15:30:
Ik hoop dat het echt is. Lekker voor haar.En Patries, bestel lekker een borrel. Je hebt je als een dame gedragen.
Ik hoop ook dat het waar is. Ik vind die Mickey zo’n domme gans.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

anoniem070920151334
donderdag 18 december 2014 17:45
impala schreef op 18 december 2014 @ 14:06:
[…]Ik bedoelde: neem er nu maar vast een, uit solidariteit met Patries X-D Zoiets.
Da’s lief… Ga ik doen.

MarianneDavids
donderdag 18 december 2014 17:46
Wie zijn dat?
verba volant, scripta manent.

dolfje
donderdag 18 december 2014 17:51
charlottew88 schreef op 18 december 2014 @ 17:41:
[…]Ik hoop ook dat het waar is. Ik vind die Mickey zo’n domme gans.
En wat vind je van Adam dan? Wij mij betreft pasten ze prima bij elkaar.
sschien kan mickey nu met regilio Tuur gaan die houdt er ook van om Engels te praten😆

charlottew88
donderdag 18 december 2014 17:57
dolfje schreef op 18 december 2014 @ 17:51:
…]En wat vind je van Adam dan? Wij mij betreft pasten ze prima bij elkaar.misschien kan mickey nu met regilio Tuur gaan die houdt er ook van om Engels te praten😆
Ja ze passen inderdaad prima bij elkaar allebei eng en nep.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

beetjegek
donderdag 18 december 2014 19:12
Oh jaa Regilio! Ook niet om aan te horen!

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/2

Anoniem060520160102
donderdag 18 december 2014 19:26
what? Ik see dit now pas
.
Anoniem060520160102
donderdag 18 december 2014 19:30
Lapaard says; everything is for needs geweest. What bedoelt zij there now mee in peacename?
*
PATRICIA PAAY is geschokt door de serieuze scheidingsgeruchten over ADAM CURRY en MICKY HOOGENDIJK. De diva wil nog niet zelf reageren, maar liet zich vanmorgen tegenover een vriendin wel ontvallen: ‘wat een blamage… nu is alles voor niets geweest!’

anoniem260820151853
donderdag 18 december 2014 19:49
bummer. I saw me all sitting with Adam, Christien and Rita Bandita at the christmastable next year.
But Hope does living.
One day he will be mine!

dolfje
donderdag 18 december 2014 19:54
sabbaticalmeds schreef jop 18 december 2014 @ 19:26:
what? Ik see dit now pas.
ow komt it,je will not zeggen je have a life toch?

ronniemitchel
donderdag 18 december 2014 20:12
haakje schreef op 18 december 2014 @ 19:49:
bummer. I saw me all sitting with Adam, Christien and Rita Bandita at the christmastable next year. But Hope does living. One day he will be mine!
Its alreddy over met bandita ,Chris hebt al somewan else

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Anoniem060520160102
donderdag 18 december 2014 20:47
dolfje schreef op 18 december 2014 @ 19:54:
[…]How komt it,je will not zeggen je have a life toch?
no, naturally not. What think je now. Ik heb no life at all. De whole lay ik with the kapper te readen in the story and prive. But today the kapper was sick. En what do you than?

Anoniem060520160102
donderdag 18 december 2014 20:48
Shall hij on his knees back turnen naar patries?

Louise70
donderdag 18 december 2014 20:50
Adam is to old now for Patries, she likes younger meat..

anoniem070920151334
donderdag 18 december 2014 20:51
That zou well een screamer zijn.

Anoniem060520160102
donderdag 18 december 2014 20:52
Die curryworst shall ook wel not zo high meer reachen

Anoniem060520160102
donderdag 18 december 2014 20:53
Eleonora schreef op 18 december 2014 @ 20:51:
That zou well een screamer zijn.
That zou het beautifulste zijn that you can find in the christmaskous

charlottew88
donderdag 18 december 2014 20:55
I dont wat is true nou. RTL4 says alles is cookie and egg but volgens AD, Televaag and other brons Mickey and Addum are out elkaar.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

dolfje
donderdag 18 december 2014 20:59
sabbaticalmeds schreef op 18 december 2014 @ 20:47:
[…]no, naturally not. What think je now. Ik heb no life at all. De whole lay ik with the kapper te readen in the story and prive. But today the kapper was sick. En what do you than?
Oh wat a terrible dag you have!

dolfje
donderdag 18 december 2014 21:01
charlottew88 schreef op 18 december 2014 @ 20:55:
I dont wat is true nou. RTL4 says alles is cookie and egg but volgens AD, Televaag and other brons M
The televague is altijd rechts you nooo, yes toch?

charlottew88
donderdag 18 december 2014 21:05
Micky pleed a rol in Dallass. Maybe she dacht that Bobby Ewing was a real oilfarmer and she left Addum voor Bobby. But then de golddigger vouwt oud that Bobby was not real. But it was te late then Addum zet to Micky nou owr huwelijk is trubbels.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

charlottew88
donderdag 18 december 2014 21:06
dolfje schreef op 18 december 2014 @ 21:01:
[…]The televague is altijd rechts you nooo, yes toch?
Yes i nooo.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

Eindeloos donderdag
18 december 2014 21:27
sabbaticalmeds schreef op 18 december 2014 @ 19:30:
Lapaard says; everything is for needs geweest. What bedoelt zij there now mee in peacename?
*
PATRICIA PAAY is geschokt door de serieuze scheidingsgeruchten over ADAM CURRY en MICKY HOOGENDIJK. De diva wil nog niet zelf reageren, maar liet zich vanmorgen tegenover een vriendin wel ontvallen: ‘wat een blamage… nu is alles voor niets geweest!’
*
Ei now wat se meens bij det, se meens de hool root of sufferingk is bien for notting.
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

anoniem260820151853
donderdag 18 december 2014 21:28
sabbaticalmeds schreef op 18 december 2014 @ 20:52:
Die curryworst shall ook wel not zo high meer reachen
:rofl:

Eindeloos
donderdag 18 december 2014 21:28
charlottew88 schreef op 18 december 2014 @ 21:05:
Micky pleed a rol in Dallass. Maybe she dacht that Bobby Ewing was a real oilfarmer and she left Addum voor Bobby. But then de golddigger vouwt oud that Bobby was not real. But it was te late then Addum zet to Micky nou owr huwelijk is trubbels.
Oilfarmer :rofl: Sjar…..
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

anoniem260820151853
donderdag 18 december 2014 21:33
evygreat schreef op 18 december 2014 @ 07:31:
I think from not.Ik denk dat Patricia denkt, tja meid ik had je ook wel kunnen vertellen dat het best een moeilijke man is. Als je zo gedumpt wordt dan is het gewoon niet zo’n leuke man. “Patricia heeft me de man gemaakt die een vrouw als Mickey verdient.” Remember?
oh jaaaaa….die was wel gruwelijk.
alleen daarom al voor altijd veroordelen tot Micks.

charlottew88
vrijdag 19 december 2014 10:55
Eindeloos schreef op 18 december 2014 @ 21:28:
[…]Oilfarmer :rofl: Sjar…..
X-D
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

anoniem280420151428
zondag 21 december 2014 14:42
Ik moet even inedummen….en weer uiteddummen…This is niet right….yesss?

soetkees
zondag 21 december 2014 15:33
Eleonora schreef op 18 december 2014 @ 20:51:
That zou well een screamer zijn.
That find ik violently funny
I can explain it to you, but I can’t understand it for you

Anoniem060520160102
zondag 21 december 2014 15:33
LouisaVuitton schreef op 21 december 2014 @ 14:42:
Ik moet even inedummen….en weer uiteddummen…This is niet right….yesss?
No, it cannot right wezen. It cannot. What has happened with the technicolour view? And shall het true zijn that you cannot build a new relationship on the smoking garbage of laPaard? Ik cannot believe it.
It must be a mean mean mean gossip. That is so low by the ground.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/
249815/3

anoniem652016
maandag 5 januari 2015 23:33
Ha, nieuwe ontwikkelingen… Als Petries it says moet het wel waar zijn natuurlijk!
Artikel Televaag

Anoniem060520160102
maandag 5 januari 2015 23:37
Lapaard shall well thinken that who digs al whole for an other, falls there self in.
Het likes me a clear case
De Private has ook al gewrite over the divorce. Mickadam is down en under gegaan on fights, jalouzie and Micky’s problems with the child of the bill.
Lapaard smiles in her little fist

Chardonnay
zondag 11 januari 2015 17:34
https://www.at5.nl/artikelen/139273/video_micky_hoogendijk_straalt_bij_opening_expositie
Mickadam lijken toch very happy te zijn. Or is that a façade?

Anoniem060520160102
zondag 11 januari 2015 17:36
ze does as if her nose bleeds.

Anoniem060520160102
zondag 11 januari 2015 17:38
en why is Eddum there not by?

soetkees
zondag 11 januari 2015 17:44
en why is Eddum there not by?
Um that they on the divorcing are.
I can explain it to you, but I can’t understand it for you
OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Anoniem060520160102
zondag 11 januari 2015 17:50
soetkees schreef op 11 januari 2015 @ 17:44:
[…]Um that they on the divorcing are.
yeah, exactly what I thought

anoniem260820151853
zondag 11 januari 2015 17:58
Misschien dat eddem must bybeunen to pay for mick’s left hobbies?

Anoniem060520160102
zondag 11 januari 2015 17:59
haakje schreef op 11 januari 2015 @ 17:58:
Misschien dat eddem must bybeunen to pay for mick’s left hobbies?
what? zij has self an career as downwardfacing dog

Chardonnay
zondag 11 januari 2015 17:59
I see eddum toch op de foto. Together met zijn love . Bovenaan het article.

Chardonnay
zondag 11 januari 2015 18:00
Oh shoot, dat is een oude foto zeker?

Anoniem060520160102
zondag 11 januari 2015 18:01
it is a photoshop

Anoniem060520160102
zondag 11 januari 2015 18:02
Eddum shall zijn Curry all somewhere else bungelen

soetkees
zondag 11 januari 2015 18:10
sabbaticalmeds schreef op 11 januari 2015 @ 18:02:
Eddum shall zijn Curry all somewhere else bungelen
End tenk joe verrie muts. Now I have picture….
I can explain it to you, but I can’t understand it for you

MarianneDavids
zondag 11 januari 2015 18:11
Wie?
verba volant, scripta manent.

Lorelai
vrijdag 30 januari 2015 14:19
Het seems now toch echt over & out:
https://www.nu.nl/achterklap/3982791/adam-curry-bevestigt-breuk-met-hoogendijk-in-eigen-radio-uitzending.html

anoniem652016
vrijdag 30 januari 2015 14:33
We knew det already long.

rvdlem
vrijdag 30 januari 2015 15:09
En dee lift heppellie never after

anoniem260820151853
vrijdag 30 januari 2015 15:29
Poor edem. He really sounds like a slaughteroffer of the two fighting wijfs. Pat deed him not good enough upfeeden and Mick sounds like a bemoeiall.
Really zielig!

yasmijn
vrijdag 30 januari 2015 15:30
Me think det Adam hes an osser woomen.
I have to be seen to be believed

charlottew88
vrijdag 30 januari 2015 15:38
yasmijn schreef op 30 januari 2015 @ 15:30:
Me think det Adam hes an osser woomen.
Tat think i toe. Meebie nog a janger blaadje ten Mickey.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 15:50
So, na six years is Eddem er finally behind that Christina the child van the bill is.
And now he comes up for his child
And it sees there near out that behind Eddums back, LaPaard en Micky are rolling over the street like fighting dogs.
So, why opent LaPaard of M. than not a topic on Viva?

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 15:52
And what a gethrow met mud again:
“Ze heeft me streng toegesproken en me op de been gehouden. We werken echt aan een nieuwe band. Ik ben onder de indruk van haar. Zij heeft haar zaakjes op orde, terwijl een stel volwassenen om haar heen in hun eigen ego’s verdrinken.”
*
Curry’s ex-vrouw Patrica Paay beweerde al langer dat het huwelijk over zou zijn. Hoogendijk zei echter recentelijk tegen het AD dat er van een scheiding geen sprake zou zijn. Curry vertelt dat hij over de berichten moest lachen, maar dat de media het wel bij het juiste einde hadden.”

anoniem260820151853
vrijdag 30 januari 2015 15:56
Nonono sabby, edem is gewoon his sensetif Side aan het sharen.
So that the new woman kan save him en comfort him in his pain.

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 16:09
haakje schreef op 30 januari 2015 @ 15:56:
Nonono sabby, edem is gewoon his sensetif Side aan het sharen.So that the new woman kan save him en comfort him in his pain.
it is time that he his technicolour sunglasses where ’s upset

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/4

Chardonnay
vrijdag 30 januari 2015 16:32
I am een beetje dissapointed. I had never nooit niet gethinkt that Eddum en Mikkie here so long over zouden liegen. And i feel sorry voor the child of the bill. I am glad that i am not standing in her shoes.

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 16:34
Chardonnay schreef op 30 januari 2015 @ 16:32:
I am een beetje dissapointed. I had never nooit niet gethinkt that Eddum en Mikkie here so long over zouden liegen. And i feel sorry voor the child of the bill. I am glad that i am not standing in her shoes.
Yes they hebben good weather geplayed for a long long time

Pumps_italiaans
vrijdag 30 januari 2015 16:35
Ach gut…
Ik volg het niet meer zo…
Ik kijk er naar uit wat Adam nu gaat doen.
Patricia was wel zijn styliste. Hij zag er keurig uit toen hij nog met haar samen was.
Ze noemt Christina als het kind dat uit liefde is verwekt. Ja, misschien toch een krachtig bindmiddel.
Ondanks de slapper wordende buitenkant. Mickey kon het zo goed met haar stiefmoeder vinden…. Was het toch anders?
gut…. zielig voor ze. Wat doet Christina allemaal? Maar ik heb de dochter van Patty Brard een beetje in gedachten….
Maar hoef ik niet te weten. Ik lees na 5 jaar opeens dat het sprookje voorbij is.
Gisteren was mirror mirror met Julia Roberts als boze stiefmoeder. Ze zat in de aankondiging met hetzelfde lachje als in Pretty woman. Lekker contrast.
Ik ben toch wel benieuwd wat ze er zelfs over willen vertellen.
Zoveel leuker zonder het forum.
Eén dag terug en veel tijd kwijt. Zonde. Een stel uit de ouwe doos. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
https://www.youtube.com/watch?v=C7KQ0xUfFjA
https://www.youtube.com/watch?v=M92QzPjgbag

yasmijn
vrijdag 30 januari 2015 16:35
The child of the bill duss nothing sayen on feesboek. Sjee is kwaiut.
I have to be seen to be believed

Pumps_italiaans
vrijdag 30 januari 2015 16:36
Mickey is de stiefmoeder en die heeft ze zelf waaarschijnljk niet.
Zoveel leuker zonder het forum.
Eén dag terug en veel tijd kwijt. Zonde. Een stel uit de ouwe doos. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
https://www.youtube.com/watch?v=C7KQ0xUfFjA
https://www.youtube.com/watch?v=M92QzPjgbag

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 16:37
Pumps_italiaans schreef op 30 januari 2015 @ 16:35:
Ach gut…Ik volg het niet meer zo…Ik kijk er naar uit wat Adam nu gaat doen.Patricia was wel zijn styliste. Hij zag er keurig uit toen hij nog met haar samen was. Ze noemt Christina als het kind dat uit liefde is verwekt. Ja, misschien toch een krachtig bindmiddel.Ondanks de slapper wordende buitenkant. Mickey kon het zo goed met haar stiefmoeder vinden…. Was het toch anders? Ach gut…. zielig voor ze. Wat doet Christina allemaal? Maar ik heb de dochter van Patty Brard een beetje in gedachten….Maar hoef ik niet te weten. Ik lees na 5 jaar opeens dat het sprookje voorbij is. Gisteren was mirror mirror met Julia Roberts als boze stiefmoeder. Ze zat in de aankondiging met hetzelfde lachje als in Pretty woman. Lekker contrast. Ik ben toch wel benieuwd wat ze er zelfs over willen vertellen.
yessssssssss slapper it is.
We rememberen allemaal the curryworst that won’t go up maar stays hanging in the middle

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Chardonnay
sabbaticalmeds schreef op 30 januari 2015 @ 16:37:
[…]yessssssssss slapper it is. We rememberen allemaal the curryworst that won’t go up maar stays hanging in the middle
I can that not more from my netvlies krijgen. Brrrrrrrr…..

charlottew88
vrijdag 30 januari 2015 16:51
Oor Eddum hes meebie vount tet kolddikker Mickey un oilfarmer gestrikt hes. Ter ar e lot of oilfarmers in Austin Texas. Zoo Mickey hes domped Eddum vor moor mannie. Ent hes sjie set toe Eddum joe meet me de woemen i em nouw vor de rits oilfarmer.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 17:03
charlottew88 schreef op 30 januari 2015 @ 16:51:
Oor Eddum hes meebie vount tet kolddikker Mickey un oilfarmer gestrikt hes. Ter ar e lot of oilfarmers in Austin Texas. Zoo Mickey hes domped Eddum vor moor mannie. Ent hes sjie set toe Eddum joe meet me de woemen i em nouw vor de rits oilfarmer.
Wow you can only understand this if you read it heartup
And that is quite genant

anoniem652016
vrijdag 30 januari 2015 17:31
yasmijn schreef op 30 januari 2015 @ 16:35:
The child of the bill duss nothing sayen on feesboek. Sjee is kwaiut.
Det is because she is de adultest from dem all.

Aniuk
vrijdag 30 januari 2015 17:40
charlottew88 schreef op 30 januari 2015 @ 16:51:
Oor Eddum hes meebie vount tet kolddikker Mickey un oilfarmer gestrikt hes. Ter ar e lot of oilfarmers in Austin Texas. Zoo Mickey hes domped Eddum vor moor mannie. Ent hes sjie set toe Eddum joe meet me de woemen i em nouw vor de rits oilfarmer.
This koelt someer de zroet, de hool zroet ent natink bat de zroet be. It stiks vrom ze oijlvarmers in Texas. Ent joe now how zej luf to pump.
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

charlottew88
vrijdag 30 januari 2015 17:42
sabbaticalmeds schreef op 30 januari 2015 @ 17:03:
[…]Wow you can only understand this if you read it heartupAnd that is quite genant
:rofl:
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

charlottew88
vrijdag 30 januari 2015 17:43
Aniuk schreef op 30 januari 2015 @ 17:40:
[…]This koelt someer de zroet, de hool zroet ent natink bat de zroet be. It stiks vrom ze oijlvarmers in Texas. Ent joe now how zej luf to pump.
:rofl:
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 20:32
what? it was selfs in RTL Boulevard? Who has that gelooked?

anoniem652016
vrijdag 30 januari 2015 20:41
Oh no, gemissed!

yasmijn
vrijdag 30 januari 2015 21:15
Mist iT toe.
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 21:19
Yasmijn, de titel is so wrong. It must be: fairty tale over and out.
Je kan that well even asken on the moderator in the topic “ask the moderater”

yasmijn
vrijdag 30 januari 2015 21:26
I am toe moehhh.
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
vrijdag 30 januari 2015 23:09
LaPaard says in the AD:
Botsende karakters
*
Patricia kijkt er niet van op dat Adam en Micky uit elkaar gaan. ,,Hun karakters botsen. Ze zijn allebei niet de makkelijkste types. Juist dan is er veel tijd nodig om naar elkaar toe te groeien. Dat hebben ze echter niet gedaan. Verder was ook de verstandhouding van Christina en Micky verre van optimaal. Micky heeft zich behoorlijk aan Christina opgedrongen. Zo van: ik ben een soort nieuwe moeder voor je. Christina heeft daar nooit iets van willen weten. Zij en Micky liggen elkaar gewoon niet. Adam en Christina kunnen erg goed met elkaar opschieten. Misschien kiest Adam nu voor zijn dochter en heeft Micky een beetje het nakijken.”
*
Let the mudthrowing begin!

dolfje
zaterdag 31 januari 2015 00:01
What am ik rieding nauw? Is it riellie overr??
Ik must watsj rtl avenue from toedee!

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 00:19
dolfje schreef op 31 januari 2015 @ 00:01:
What am ik rieding nauw? Is it riellie overr??Ik must watsj rtl avenue from toedee!
It stands on!

dolfje
zaterdag 31 januari 2015 00:30
I will look toemorrow ze tv is out now end i lee in mij basket.
And if i look ik now het will meek mie sat end gif mie night horses…

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 00:32
o yes, that is cunt

anoniem652016
zaterdag 31 januari 2015 00:38
Det is LaPaard to feet out: always de belang from the child of the bill in mind.

yasmijn
zaterdag 31 januari 2015 07:02
Honeymoonquiz schreef op 31 januari 2015 @ 00:38:
Det is LaPaard to feet out: always de belang from the child of the bill in mind.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/5

Chardonnay
zaterdag 31 januari 2015 09:04
Ow shoot, i missed the repeating of avenue. Did i missed a lot?

mienbillekesjeuken
aterdag 31 januari 2015 09:17
So… How is it gonna go wis Micks Hollywood kareer? She has no green kart anymore becos of Eddums American paspoort? Or did shie find anodder sukkel?
yasmijn zaterdag 31 januari 2015 09:45
Wimen!!! Get your sombrero’s out the kest!
za 31 jan 2015, 05:30
*
’Micky valt voor Mexicaan!’
*
van onze redactie
*
Zelf geeft Adam Curry nu eindelijk zijn scheiding toe. Maar Micky Hoogendijk is volgens bronnen in Los Angeles allang weer een hoofdstuk verder… Zij onthullen die reden van de liefdesbreuk; de Amsterdamse zou gevallen zijn voor een Mexicaan!
*
Het hoge woord mag er dan uit zijn, nu Adam eindelijk heeft toegegeven dat Micky Hoogendijk en hij niet langer een stel zijn. Nu blijkt dat Micky allang weer een nieuwe relatie zou hebben.
*
Lees hier de ware reden achter hun breuk!
*
Ik krijg alleen die link niet open.
I have to be seen to be believed

rvdlem
zaterdag 31 januari 2015 09:48
Ai doont hef toe ried de link. Hie will probbeblie bie toevallig heel rijk.

rvdlem
zaterdag 31 januari 2015 09:52
Patries hes weleens told det Edem is a bit of a slome duikelaar. No wonder sjie is wis somwan els. Mickey liked mie un very undertaking end ektif somwan. Sjie was probbeblie boord toe dets.

ranjazonderrietje
zaterdag 31 januari 2015 09:52
Zo je er aan komt,kom je er ook weer af.

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

mienbillekesjeuken
zaterdag 31 januari 2015 09:56
Wot de hell? Did she fell in lof met Cesar Millan?

rvdlem
zaterdag 31 januari 2015 10:00
Dubbel

Galadriel
zaterdag 31 januari 2015 10:00
Hoe zou ze sounden met een Espanjola accent, thats the vraag.

anoniem030120161
zaterdag 31 januari 2015 10:02
Niet hele topic gelezen, niet nodig!! Refererend aan de topic-titel: Nou, daar lig ik wakker van! Zal mij een biet zijn dat ze uit elkaar zijn!!

dolfje
zaterdag 31 januari 2015 10:03
mienbillekesjeuken schreef op 31 januari 2015 @ 09:56:
Wot de hell? Did she fell in lof met Cesar Millan?
Tat koet be ze kees! Ai caramba

mienbillekesjeuken
zaterdag 31 januari 2015 10:03
But het is wel wierd becos de gemiddelde Mexican is as short as boomlange Mickey’s navel.

yasmijn
zaterdag 31 januari 2015 10:12
He is een Mexican Arthendelaar.
So hee moest hef many pesos.
Olé guapo!
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
Zaterdag 31 januari 2015 11:26
Carenza schreef op 31 januari 2015 @ 10:02:
Niet hele topic gelezen, niet nodig!! Refererend aan de topic-titel: Nou, daar lig ik wakker van! Zal mij een biet zijn dat ze uit elkaar zijn!!
Rea-den

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 11:28
Poor Eddum, he left his wife and child of the bill for his dreamwife
and now he has nothing, just an empty box of philadelhia in his coolcast
No technicolours dreams anymore
own guilt, fat bump

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 11:46
thinken yullie that there a possibility is that Eddem and LaPaard where together comen?

dolfje
zaterdag 31 januari 2015 12:02
Yes vankoers,it is sjowbisnis end luv,anyding ken heppen.

charlottew88
zaterdag 31 januari 2015 12:43
yasmijn schreef op 31 januari 2015 @ 10:12:
He is een Mexican Arthendelaar. So hee moest hef many pesos.Olé guapo!
Athendelaar or oilfarmer all one pot net. Dee hef monnnie. I sie not tet Mickey vols vor un karbitsjmen, wondurur or plumpler tee hef no many monnie.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 13:33
Carenza schreef op 31 januari 2015 @ 10:02:
Niet hele topic gelezen, niet nodig!! Refererend aan de topic-titel: Nou, daar lig ik wakker van! Zal mij een biet zijn dat ze uit elkaar zijn!!
Yes but you should know from the hood and the edge.

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 13:33
Double

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 13:35
sabbaticalmeds schreef op 31 januari 2015 @ 11:46:thinken yullie that there a possibility is that Eddem and LaPaard where together comen?
Think it not.
LaPaard just wants to laugh in her fist.

yasmijn
zaterdag 31 januari 2015 13:59
Eleonora schreef op 31 januari 2015 @ 13:35:
[…]Think it not.LaPaard just wants to laugh in her fist.
She is rait. Ai woelt if ai weer heer.
Poer Eddum. Alle colors ins blauwe hineins.
I have to be seen to be believed

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 14:14
Eddem should have not so high from the roof moeten schreeuwen that Mik was the bittere end.
Come nou, he was al fat in his fourties toen them verkering kregen.
an you should toch well geleerd hebben that roepen that someone is the ware first nog maar eens must blijken.
So niks poor Eddem.
Eddem has gewoon a bit too hard lopen shouten and smashing his geluk in LaPaards face.
Now LaPaard laughs het loudst.

yasmijn
zaterdag 31 januari 2015 14:20
I do not hope dat LaPaard is koing to viel sorry for him end esks him for coffee en for het outcraaien.
I have to be seen to be believed

deepspace
zaterdag 31 januari 2015 15:04
Zenk joe verrie muts leedies for meeking mie laaf soo verrie hard det aai olmoost het toe pies in mai trouser

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/6

deepspace
zaterdag 31 januari 2015 15:07
Espesjallie de trensleesjun of de duts talkword “Eigen schuld dikke bult” intoe “own guilt, fat bump” bai Sabbaticalmeds sjoeld wel eens my new motto cunnen be-en.

Live long and prosper
Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 15:23
Yes, but it is in fact deep treest
A family torn by dis Miss Highendyke
all because she doet the downward facing dog in the face of anothers womans husband
And now you have the puppets dancing

beetjegek
zaterdag 31 januari 2015 17:37
I have so hard gelaughen om jullie leedies! Go so on!

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 18:00
sabbaticalmeds schreef op 31 januari 2015 @ 15:23:
Yes, but it is in fact deep treestA family torn by dis Miss Highendykeall because she doet the downward facing dog in the face of anothers womans husbandAnd now you have the puppets dancing
Yeah well FantasticInBed, that is how het koekie crumbles.
Men is happy getrouwd, but al een beetje long, with kids en zo.
Then the sleur comes looking around the corner and the grass is ineens greener on the other side of the shamehill.
Als a younger woman then pushes here shameflaps in your face, it is moeilijk to say ‘no, keep those flaps in your slip!’
Five years later you sit with the baked pears.

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 18:02
beetjegek schreef op 31 januari 2015 @ 17:37:
I have so hard gelaughen om jullie leedies! Go so on!
You better!
I sit hier not for John with the short last name so brilliant English te tiepen!

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 18:07
Eleonora schreef op 31 januari 2015 @ 18:00:
[…]Yeah well FantasticInBed, that is how het koekie crumbles.Men is happy getrouwd, but al een beetje long, with kids en zo.Then the sleur comes looking around the corner and the grass is ineens greener on the other side of the shamehill.Als a younger woman then pushes here shameflaps in your face, it is moeilijk to say ‘no, keep those flaps in your slip!’Five years later you sit with the baked pears.
You are so right
as een older woman it is sow-wee-sow impossible to push the flaps in the face of another man. Not because of the flaps. Nee, they are longer than ever. Maar more because that yoga-holdings are no longer to do fan-raod the stiffe hips. So, je can it never win from a younger wife

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

salinarosseno
zaterdag 31 januari 2015 18:17
:rofl::rofl:

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 18:22
Exactly.
I have two art-hips. Put in because the natuurlijke hips were kapot.
So you can je voorstellen that my life is praktisch over!
I shall stay alleen for the rest of mijn leven. Geen competition ben ik more for those young, flexibele mokkels.
Terwijl the shameflaps nog prima werken!

charlottew88
zaterdag 31 januari 2015 18:25
Micky Hoogendijk affaire met Mexicaanse kunsthandelaar
CKY HOOGENDIJK is verliefd op een Mexicaanse kunsthandelaar die ze in Los Angeles heeft leren kennen. In die stad woonde ze eerst met Adam Curry, alvorens naar Austin te verhuizen. Als ze hem in die periode al tegen het lijf is gelopen, dan kan het zijn dat de relatie al veel langer bestaat. Feit is dat het over en uit is tussen Micky Hoogendijk en Adam Curry én dat Micky Austin verafschuwt. Dat kan te maken hebben met haar lover die aan de westkust vertoeft.
*
Micky Hoogendijk affaire met Mexicaanse kunsthandelaar
*
Christina Curry blij met scheiding Adam en Micky Hoogendijk
*
Volgens Patricia Paay is haar dochter Christina erg blij dat Micky Hoogendijk uit het leven van haar vader is verdwenen. Hun band was ronduit slecht. Christina ging ook niet naar de bruiloft van haar vader Adam met Micky Hoogendijk.
*
Micky Hoogendijk en Patricia Paay
*
Micky Hoogendijk houdt niet van Austin en niet van Adam Curry
*
In zijn radio-uitzending legt Adam Curry uit dat Micky Hoogendijk en Patricia Paay voortdurend over zijn persoonlijke leven aan het steggelen waren. Volgens Curry werd vooral zijn dochter Christina hier de dupe van. Hij bevestigde dat zijn relatie met Micky Hoogendijk inderdaad over is: ‘Micky en ik leven niet meer samen en dat zal niet meer veranderen.’ Ook zegt Adam Curry dat Micky Hoogendijk niet langer in Austin zal verblijven. Ze zou zowel de stad als hem niet meer leuk vinden.
*
Adam Curry en Christina Curry
*
Christina Curry hield vader Adam op de been
*
Christina Curry vloog naar Amerika toen ze de berichtgeving over de naderende scheiding waarnam, zegt haar vader. ‘Ze heeft me streng toegesproken en me op de been gehouden. We werken echt aan een nieuwe band. Ik ben onder de indruk van haar. Zij heeft haar zaakjes op orde, terwijl een stel volwassenen om haar heen in hun eigen ego’s verdrinken.’
*
Micky Hoogendijk en Adam Curry
*
Micky Hoogendijk bleef scheiding van Adam Curry maar ontkennen
*
Curry’s ex-vrouw Patrica Paay beweerde al langer dat het huwelijk over zou zijn. Micky Hoogendijk zei echter recentelijk tegen het AD dat er van een scheiding geen sprake zou zijn. Curry vertelt dat hij om de berichten moest lachen, maar dat de media het wel bij het juiste einde hadden.
*
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

salinarosseno
zaterdag 31 januari 2015 18:33
Jezus wat een slet :-O

anoniem260820151853
zaterdag 31 januari 2015 18:43
Good luck with the shameflaps eleonora!
Think maar: you can be the old bike to learn it on, like lepay is spending her tijd zo heb ik gehoord!

feow
zaterdag 31 januari 2015 18:51
haakje schreef op 31 januari 2015 @ 18:43:
Good luck with the shameflaps eleonora! Think maar: you can be the old bike to learn it on, like lepay is spending her tijd zo heb ik gehoord!
bet etvice. On a old bike cannen your shameflaps zomaar between the spaken come.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 18:54
feow schreef op 31 januari 2015 @ 18:51:
[…]bet etvice. On a old bike cannen your shameflaps zomaar between the spaken come.
O yes, Have you not a splash-plate on the bike?

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 18:55
salinarosseno schreef op 31 januari 2015 @ 18:33:
Jezus wat een slet :-O
Well, she steeds er weer in colour op

anoniem070920151334
zaterdag 31 januari 2015 18:58
haakje schreef op 31 januari 2015 @ 18:43:
Good luck with the shameflaps eleonora! Think maar: you can be the old bike to learn it on, like lepay is spending her tijd zo heb ik gehoord!
So is it.
I must the moed niet laten droppen.

anoniem070920151334
sabbaticalmeds schreef op 31 januari 2015 @ 18:55:
[…]Well, she steeds er weer in colour op
It was te expecten.
Mik is dol op hip and happening arty farty types.
En Eddem is toch al little bit over the hill, qua hip.
So now the grass is greener in Mexico.
Well, I’m going aan the kook.
A mens must toch eten, right?

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 19:08
Eleonora schreef op 31 januari 2015 @ 18:58:
[…]So is it.I must the moed niet laten droppen.
als the mood you in the shoes stands than is the rescue near-bye

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 19:10
Eleonora schreef op 31 januari 2015 @ 19:03:
[…]It was te expecten.Mik is dol op hip and happening arty farty types.En Eddem is toch al little bit over the hill, qua hip.So now the grass is greener in Mexico.Well, I’m going aan the kook.A mens must toch eten, right?
right.
I hope that the coke good tastes

tippex
zaterdag 31 januari 2015 20:57
Heerlijk topic !
:rofl:
Liever niet mijn berichten quoten, het is slechts mijn mening/ervaring.

Aniuk
zaterdag 31 januari 2015 21:12
Haz the Mickey now an erthendler?
Tat is ferie kleffer vrom her. Beekos sje is now hurzelf en artmaker, sje zinks.
Sje meeks ertkiekjes foor ferie muts moonie, he now kan zell tem voor her.
Ferie smart is Mickey.
Vrom en olt DJ sje now haz no moor profit. Zo zwop!
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

anoniem652016
zaterdag 31 januari 2015 21:51
Wat i doont anderstend: deej seej det de bend bietwien Micks en de child of de bill is zo slecht, maar why wilde sjie den wel in her nude bips poseren for de arty farty kiekjes from Micks?

Aniuk
zaterdag 31 januari 2015 21:55
Honeymoonquiz schreef op 31 januari 2015 @ 21:51:
Wat i doont anderstend: deej seej det de bend bietwien Micks en de child of de bill is zo slecht, maar why wilde sjie den wel in her nude bips poseren for de arty farty kiekjes from Micks?
ekos sje is de sjailt of de bill neturellie. Sje was joezed. Bat Micks toek de mikkie.
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

Anoniem060520160102 z
aterdag 31 januari 2015 21:59
Aniuk schreef op 31 januari 2015 @ 21:12:
Haz the Mickey now an erthendler?Tat is ferie kleffer vrom her. Beekos sje is now hurzelf en artmaker, sje zinks.Sje meeks ertkiekjes foor ferie muts moonie, he now kan zell tem voor her.Ferie smart is Mickey. Vrom en olt DJ sje now haz no moor profit. Zo zwop!
NO, een earthhandeler. how difficult can it be?
We know dat Mickadam loves from money and texas oilfarmers
so een earthhandler is a good deal

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 21:59
Honeymoonquiz schreef op 31 januari 2015 @ 21:51:
Wat i doont anderstend: deej seej det de bend bietwien Micks en de child of de bill is zo slecht, maar why wilde sjie den wel in her nude bips poseren for de arty farty kiekjes from Micks?
Brain flush

Aniuk
zaterdag 31 januari 2015 22:09
sabbaticalmeds schreef op 31 januari 2015 @ 21:59:
[…]NO, een earthhandeler. how difficult can it be?We know dat Mickadam loves from money and texas oilfarmersso een earthhandler is a good deal
Jes, i zee de undershit now. Een earthhandeler.
Poet de ojl in de earth, ten teek de poet oud.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/7

soetkees zaterdag 31 januari 2015 22:10
Flok where is my reaction?
kay one more time: Shakespearre would jolt into his grave for such a drama…. and that’s no compliment for Mikki
I can explain it to you, but I can’t understand it for you

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 22:11
Mickadam was afterall toch a goldmicker

Aniuk
zaterdag 31 januari 2015 22:15
A golddicker.
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 22:18
Aniuk schreef op 31 januari 2015 @ 22:15:
A golddicker.
goldMicker
her name is not Dicky Highendyke

Aniuk
zaterdag 31 januari 2015 22:47
But sje goos for de man wit de golden dick.
In dis kees golddicky hoogendick.
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

anoniem280420151428
zaterdag 31 januari 2015 23:33
charlottew88 schreef op 31 januari 2015 @ 18:25:
Micky Hoogendijk affaire met Mexicaanse kunsthandelaarMICKY HOOGENDIJK is verliefd op een Mexicaanse kunsthandelaar die ze in Los Angeles heeft leren kennen. In die stad woonde ze eerst met Adam Curry, alvorens naar Austin te verhuizen. Als ze hem in die periode al tegen het lijf is gelopen, dan kan het zijn dat de relatie al veel langer bestaat. Feit is dat het over en uit is tussen Micky Hoogendijk en Adam Curry én dat Micky Austin verafschuwt. Dat kan te maken hebben met haar lover die aan de westkust vertoeft.Micky Hoogendijk affaire met Mexicaanse kunsthandelaar
*
Christina Curry blij met scheiding Adam en Micky Hoogendijk
*
Volgens Patricia Paay is haar dochter Christina erg blij dat Micky Hoogendijk uit het leven van haar vader is verdwenen. Hun band was ronduit slecht. Christina ging ook niet naar de bruiloft van haar vader
*
Adam met Micky Hoogendijk.
*
Micky Hoogendijk en Patricia Paay
*
Micky Hoogendijk houdt niet van Austin en niet van Adam CurryIn zijn radio-uitzending legt Adam Curry uit dat Micky Hoogendijk en Patricia Paay voortdurend over zijn persoonlijke leven aan het steggelen waren. Volgens Curry werd vooral zijn dochter Christina hier de dupe van. Hij bevestigde dat zijn relatie met Micky Hoogendijk inderdaad over is: ‘Micky en ik leven niet meer samen en dat zal niet meer veranderen.’ Ook zegt Adam Curry dat Micky Hoogendijk niet langer in Austin zal verblijven. Ze zou zowel de stad als hem niet meer leuk vinden.
*
Adam Curry en Christina Curry
*
Christina Curry hield vader Adam op de been
*
Christina Curry vloog naar Amerika toen ze de berichtgeving over de naderende scheiding waarnam, zegt haar vader. ‘Ze heeft me streng toegesproken en me op de been gehouden. We werken echt aan een nieuwe band. Ik ben onder de indruk van haar. Zij heeft haar zaakjes op orde, terwijl een stel volwassenen om haar heen in hun eigen ego’s verdrinken.’
*
Micky Hoogendijk en Adam CurryMicky Hoogendijk bleef scheiding van Adam Curry maar ontkennen
*
Curry’s ex-vrouw Patrica Paay beweerde al langer dat het huwelijk over zou zijn. Micky Hoogendijk zei echter recentelijk tegen het AD dat er van een scheiding geen sprake zou zijn. Curry vertelt dat hij om de berichten moest lachen, maar dat de media het wel bij het juiste einde hadden.
*
Char Baby, where in hell haal jij deze articles vandaan. I kan hier geen rope aan vastbutonnen. Thank God I have you guys. Jullie translaten much beter. Ik ben happy that child of the bill en Eddum werken aan het renuwen van hun band. I get even a sprankje of hope that LaPaard en Eddum closer together komen. I see a lovenest and a dream huwelijk coming up…

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Aniuk
zaterdag 31 januari 2015 23:54
LouisaVuitton schreef op 31 januari 2015 @ 23:33:
[…]Char Baby, where in hell haal jij deze articles vandaan. I kan hier geen rope aan vastbutonnen. Thank God I have you guys. Jullie translaten much beter. Ik ben happy that child of the bill en Eddum werken aan het renuwen van hun band. I get even a sprankje of hope that LaPaard en Eddum closer together komen. I see a lovenest and a dream huwelijk coming up…
And a luf beeb. Tat ken still best.
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

feow
zaterdag 31 januari 2015 23:57
[quote]LouisaVuitton schreef op 31 januari 2015 @ 23:33:
Verry uitonderwerp: wat fine that you er nog bent!
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

Anoniem060520160102
zaterdag 31 januari 2015 23:57
LouisaVuitton schreef op 31 januari 2015 @ 23:33:
[…]Char Baby, where in hell haal jij deze articles vandaan. I kan hier geen rope aan vastbutonnen. Thank God I have you guys. Jullie translaten much beter. Ik ben happy that child of the bill en Eddum werken aan het renuwen van hun band. I get even a sprankje of hope that LaPaard en Eddum closer together komen. I see a lovenest and a dream huwelijk coming up…
Char will everything in the holes holden

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 12:43
feow schreef op 31 januari 2015 @ 23:57:
[quote]LouisaVuitton schreef op 31 januari 2015 @ 23:33:
Verry uitonderwerp: wat fine that you er nog bent!
Thanks feow, het turns out to be dat ik deep in mijn heart erg attached ben aan my name…I cannot get it over my heart om het als trash outside de door te zetten. So I think dat jullie het een tijd met mij out moeten singen. I wish that er meer mensen zijn like ik. Dan would the marriage met Mickeddum steeds bestaan en everybody is happy in their own little technicolour world….
But peow…tell me…can you insign me who you are in werkelijkheid?

jopee
zondag 1 februari 2015 12:47
🙂 🙂

jopee
zondag 1 februari 2015 12:48
ow how doe you doe a smiley 😉

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 12:50
Aniuk schreef op 31 januari 2015 @ 23:54:
[…]And a luf beeb. Tat ken still best.
Maybe the ex of the childofthebill can be the carrymother of the lufbeeb…Everything stays dan right in the family and childofthebill is niet langer jealous of the lufbeeb omdat she knows where it vandaan komt…And ex of childofthebill knows how to mother over a child. That tv uitzending met de smooth Schoenmaker staat vivid in my mind…
Knows this story dan a happy einde na so much ellende?

feow
zondag 1 februari 2015 12:54
[b]LouisaVuitton schreef op 01 februari 2015 @ 12:43:[/b
But peow…tell me…can you insign me who you are in werkelijkheid?
Nope; praaivissie. En you kent my not. Ei em a withreader.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

charlottew88
zondag 1 februari 2015 12:58
LouisaVuitton schreef op 31 januari 2015 @ 23:33:
[…]Char Baby, where in hell haal jij deze articles vandaan. I kan hier geen rope aan vastbutonnen. Thank God I have you guys. Jullie translaten much beter. Ik ben happy that child of the bill en Eddum werken aan het renuwen van hun band. I get even a sprankje of hope that LaPaard en Eddum closer together komen. I see a lovenest and a dream huwelijk coming up…
Google is my friend X-D
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

charlottew88
zondag 1 februari 2015 12:59
LouisaVuitton schreef op 01 februari 2015 @ 12:50:
[…]Maybe the ex of the childofthebill can be the carrymother of the lufbeeb…Everything stays dan right in the family and childofthebill is niet langer jealous of the lufbeeb omdat she knows where it vandaan komt…And ex of childofthebill knows how to mother over a child. That tv uitzending met de smooth Schoenmaker staat vivid in my mind…Knows this story dan a happy einde na so much ellende?
:rofl:
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 13:00
feow schreef op 01 februari 2015 @ 12:54:
[…]Nope; praaivissie. En you kent my not. Ei em a withreader.
Ah ok…Maybe ik dacht ik ken je from my neighbourhood or dat je maybe family bent van de Pfaffjes or a dinnetje from Estellebel.
But een withreader can natuurlijk also be 🙂

Betty33
zondag 1 februari 2015 13:11
Ik ken Mickey nog uit de uitgaanswereld van Amsterdam.Altijd op zoek naar een rijke man die haar verder in de wereld kan helpen.
Eerst schatrijke kunstenaar Rob Scholte,niet lang na de peperrdure bruiloft in ‘l Europe raakte hij bij een aanslag beide benen kwijt..Mickey vertrok niet lang daarna naar de VS waar ze jarenlang een luxe leventje leidde op de kosten van haar man,maar een carriere in de VS kwam niet van de grond…Toen manlief de geldkraan dichtdraaide moest ze op zoek naar een nieuwe geldschieter en dit werd Adam Curry…Nu Adam haar niet meer financieel kan onderstreunen is ze vertrokken met een schatrijke Mexicaan die dit wel kan.

yasmijn
zondag 1 februari 2015 13:19
We waren er al over uit dat M een golddigger is 8-P
I have to be seen to be believed

yasmijn
zondag 1 februari 2015 13:22
I bet Joe dat the child of de bill saw through de woman.
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 13:29
Betty33 schreef op 01 februari 2015 @ 13:11:
Ik ken Mickey nog uit de uitgaanswereld van Amsterdam.Altijd op zoek naar een rijke man die haar verder in de wereld kan helpen.Eerst schatrijke kunstenaar Rob Scholte,niet lang na de peperrdure bruiloft in ‘l Europe raakte hij bij een aanslag beide benen kwijt..Mickey vertrok niet lang daarna naar de VS waar ze jarenlang een luxe leventje leidde op de kosten van haar man,maar een carriere in de VS kwam niet van de grond…Toen manlief de geldkraan dichtdraaide moest ze op zoek naar een nieuwe geldschieter en dit werd Adam Curry…Nu Adam haar niet meer financieel kan onderstreunen is ze vertrokken met een schatrijke Mexicaan die dit wel kan.
What say you there? Now breaks me the wooden shoe.

anoniem652016
zondag 1 februari 2015 13:31
Micks a golddikker? Nooooooooo!

Nouschi
zondag 1 februari 2015 13:32
Are dère all pictjurs from de Meksikaan?
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

mienbillekesjeuken
zondag 1 februari 2015 13:35
Ennie wee, Eddum heeft wel gigantic the deksel op zijn dick gekregen. Dumpt by a golddigger, while he left his Patries. You can say whatever you want but Patries liked him also with no money and always meed sure he got his natje en his droogje. She is a caring woman and now Eddum is buttfucked by the tramp he left Patries for. It is deep sad.

yasmijn
zondag 1 februari 2015 13:36
Nouschi schreef op 01 februari 2015 @ 13:32:
Are dère all pictjurs from de Meksikaan?
Not jet. Ai em ferry curieus. Hee must be een long man end dat is unusual voor Mexicans.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/8

yasmijn
zondag 1 februari 2015 13:37
De deksel op zijn dick! :rofl:
I have to be seen to be believed

anoniem652016
zondag 1 februari 2015 13:41
mienbillekesjeuken schreef op 01 februari 2015 @ 13:35:
Ennie wee, Eddum heeft wel gigantic the deksel op zijn dick gekregen. Dumpt by a golddigger, while he left his Patries. You can say whatever you want but Patries liked him also with o money and always meed sure he got his natje en his droogje. She isa caring woman and now Eddum is buttfucked by the tramp he left Patries for. It is deep sad.
Zo joe see det eigenlijk Eddum is nou de child of de bill?!

yasmijn
zondag 1 februari 2015 13:42
Honeymoonquiz schreef op 01 februari 2015 @ 13:41:
[…]Zo joe see det eigenlijk Eddum is nou de child of de bill?!
Poer sing.
I have to be seen to be believed

soetkees
zondag 1 februari 2015 13:45
No Eddem is heavy the dick.
I can explain it to you, but I can’t understand it for you

mienbillekesjeuken
zondag 1 februari 2015 13:47
Honeymoonquiz schreef op 01 februari 2015 @ 13:41:
[…]Zo joe see det eigenlijk Eddum is nou de child of de bill?!
Dat is in fact yes. Edum has gambled on the wrong horse, or Paard in dis kase. No he has to burn his butt on the gebakken peren.

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 13:49
Lets begin a beathunt naar ’the Mexican’
I feel a tv program coming up….with LaPaard en childofthebill as the jury in the red roling chairs who moeten discoveren aan the voice wie the one and only Mexican is. Eddum is The Mole…Exofchildofthebill sings a moppie in the show and Mick is her zelf…doing nothing…
Ik voel the exitment all over the place…ik ga Erland even een ring geven…

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

dolfje
zondag 1 februari 2015 13:49
It is dissapointing no piktjuur of the meksiekaan , Allbert Fromlind end Boar Santegoods must zijn hard aan job toe get that voor us!

mienbillekesjeuken
zondag 1 februari 2015 13:54
Now all midlife crisismen know what happens when your dick follows de Mick. It can cost you all your money and buying a sportscar is no doubt cheaper.

dolfje
zondag 1 februari 2015 13:55
So it is een good warning! Must be opgenomen in school boeks for boys!

Chardonnay
zondag 1 februari 2015 13:57
Op Mickies facebook profile stands that she is merried wis eddum. That zal de sombrero not liken, brom I You.

mienbillekesjeuken
zondag 1 februari 2015 14:00
Precisely. He should write a bok about it. He is an experience victim now. Maybe he can start a bromance wis Rob Scholte. Robs got the brains, Eddum de legs.

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 14:02
I can smell the dirty socks on the FB page of Eddum.
So he thinks he can win her back with smelling pictures?

iduna
zondag 1 februari 2015 14:26
yasmijn schreef op 01 februari 2015 @ 13:36:
[…]Not jet. Ai em ferry curieus. Hee must be een long man end dat is unusual voor Mexicans.
Maybe it are two short, but each very rich Mexicans and she stapled them on top of each other. Beats two flies in one beat. For her.

yasmijn
zondag 1 februari 2015 14:42
iduna schreef op 01 februari 2015 @ 14:26:
[…]Maybe it are two short, but each very rich Mexicans and she stapled them on top of each other. Beats two flies in one beat. For her.
I have to be seen to be believed

yasmijn
zondag 1 februari 2015 14:42
:rofl:
I have to be seen to be believed

dolfje
zondag 1 februari 2015 15:38
:rofl:

Aniuk
zondag 1 februari 2015 15:52
:rofl:
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

anoniem070920151334
zondag 1 februari 2015 18:26
I look alvast out naar Eddems new love.
Where zou he now mee home komen?
I predict iets van een model of so.
Mick find ik not so interesting on the one of the other way.
I worked with Mick for a while, professioneel….
And there will ik it further bij laten.

yasmijn
zondag 1 februari 2015 18:29
Oh no, Leo X-D
Here you come not with away!
We want stories!
I have to be seen to be believed

soetkees z
ondag 1 februari 2015 18:33
Precisely, we want juicy details!
I can explain it to you, but I can’t understand it for you

anoniem070920151334
zondag 1 februari 2015 18:34
Pffff Waslyn, it was a lot of yadayadayada and maar little wool shal we say….

deepspace
zondag 1 februari 2015 18:36
Eleonora schreef op 01 februari 2015 @ 18:34:
Pffff Waslyn, it was a lot of yadayadayada and maar little wool shal we say….
That surprises me than wheater nothing.
Live long and prosper

Chardonnay
zondag 1 februari 2015 18:36
Come op Leo. Tell ons de story.

Chardonnay
zondag 1 februari 2015 18:37
Oh late reaction from my kant.

feow
zondag 1 februari 2015 18:38
Eleonora schreef op 01 februari 2015 @ 18:34:
Pffff Waslyn, it was a lot of yadayadayada and maar little wool shal we say….
O den i understand now the dirty soks from eddemsfeesboek. Want whit little wool are socks verrie special.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/9

yasmijn
zondag 1 februari 2015 18:39
Details woman details…….
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 18:51
what a interessante information from this sheep, Mick with her yadidyadiyadidah and no wool at all.
How can you knit a trui without the wool, where sats Eddums intelligence?
It is fine that this drama Adam closer tot his daughter brings but is it like closing the hole after a baby-cow falls into it. It is al too late voor the Child.
Ik ask myself off if Eddum blows again. Remember that LaPaard said that he was so far-slaved?

anoniem070920151334
zondag 1 februari 2015 19:35
Yes.
Dat remember ik me but all too good.
And that he rotzooit with she-mails….

Chardonnay z
ondag 1 februari 2015 20:17
Rotzooit he with she – mails? Ik must that gemist heaven.

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 20:19
Yes, Eddum likes from micks with dick. That says LaPaard, but later she has that back getoken

charlottew88
zondag 1 februari 2015 20:20
Chardonnay schreef op 01 februari 2015 @ 18:36:
Come op Leo. Tell ons de story.
Yes wie ar nou ferry noosie.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Chardonnay
zondag 1 februari 2015 20:22
Then think I, where smook is is fire.

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 20:27
http://www.showvandaag.nl/wp-content/uploads/Adam_curry_Christina_curry.jpg
see how a bad in-flood he has on the child

iduna
zondag 1 februari 2015 20:51
The next missus Curry must be one broad minded woman. Two griping ex-wives, one child of the bill, a love for pot and chicks with dicks, go stand at it.

yasmijn
zondag 1 februari 2015 20:58
sabbaticalmeds schreef op 01 februari 2015 @ 20:27:
http://www.showvandaag.nl/wp-content/uploads/Adam_curry_Christina_curry.jpg see how a bad in-flood he has on the child
:sick:O_O
I have to be seen to be believed

anoniem260820151853
zondag 1 februari 2015 20:58
sabbatical, je hebt er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat ik minimaal een week in celibaat moet. DIE FOTO!!! @-(

iduna
zondag 1 februari 2015 21:02
Yes, that boyfriends hair is way out of fashion. 1987 wants its haircut back! X-@
feow zondag 1 februari 2015 21:02
Mickey meed a missteek, i can see that now: that Dick is not gold.
Stupid mistake vor a golddigger.
Stupid mistake from a vers smart person (me :-d ) to loek et Meds piktjur.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

anoniem652016
zondag 1 februari 2015 21:05
sabbaticalmeds schreef op 01 februari 2015 @ 20:27:
see how a bad in-flood he has on the child
:-OO_O

anoniem652016
zondag 1 februari 2015 21:07
Not for the one or other hoor, maar was de child of the bill not lesbies?

iduna
zondag 1 februari 2015 21:11
Well, his hair is very female.

mienbillekesjeuken
zondag 1 februari 2015 21:22
Goddamnit Meds, I had just forgot about the boner. Now i will have nightmares again.

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 21:23
yes so was it in the house of lapaard. One big sexperience all the time. LaPaard always says that she hangs in the crown-airer with Eddem. But one day he says to the grazia that the fairytall all over was en he now is doing the yoga with Mick. En then LaPaard lost her way, she did all the time on de tv her clothes out en had romances with boys that could be the brothers of the child

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 21:25
Honeymoonquiz schreef op 01 februari 2015 @ 21:07:
Not for the one or other hoor, maar was de child of the bill not lesbies?[
Childofthebill eats out of two walletjes.

anoniem260820151853
zondag 1 februari 2015 21:26
i thought little curry was with Criminalita?
I wish the picture was exactly the same as the one with the currywurst, to make up to her fathers sins. Now my shameflaps have dried out and shrinked in for a whole week.

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 21:27
Oh yes…those were the days..I can remember LaPaard shaken her butt for a lot of man….for money….

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 21:28
haakje schreef op 01 februari 2015 @ 21:26:
i thought little curry was with Criminalita? I wish the picture was exactly the same as the one with the currywurst, to make up to her fathers sins. Now my shameflaps have dried out and shrinked in for a whole week.
no, that is out

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 21:28
LouisaVuitton schreef op 01 februari 2015 @ 21:27:
Oh yes…those were the days..I can remember LaPaard shaken her butt for a lot of man….for money….
That was not zo stylefull

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 21:29
sabbaticalmeds schreef op 01 februari 2015 @ 21:28:
[…]no, that is out
She puts her finger in a new Dijk now…

feow
haakje schreef op 01 februari 2015 @ 21:26:
. Now my shameflaps have dried out and shrinked in for a whole week.
Det is good news! You ken ride an old bike now whitout ketting jour shameflaps in te ketting of the spaken.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/10

mienbillekesjeuken
zondag 1 februari 2015 21:32
I remember LaPaard once said there was always time for a blowjob, but that didn’t keep the Curry Wurst with her.

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 21:32
feow schreef op 01 februari 2015 @ 21:30:
[…]Det is god news! You ken ride an old bike now whitout ketting jour shameflaps in te ketting of the spaken.
it makes so little out of ze dried of fried zijn, it goes om de length not de moist-grade

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 21:35
mienbillekesjeuken schreef op 01 februari 2015 @ 21:32:
I remember LaPaard once said there was always time for a blowjob, but that didn’t keep the Curry Wurst with her.
No, but la paard is a layer. You can that seen in the Photo. There is no blaaswerk, she is busy with her toilet en seet not that Eddem waves with the sausage

mienbillekesjeuken
zondag 1 februari 2015 21:39
But this was all before the word Swaffeling was in the Green Book.

anoniem070920151334
zondag 1 februari 2015 22:07
feow schreef op 01 februari 2015 @ 21:30:
[…]Det is good news! You ken ride an old bike now whitout ketting jour shameflaps in te ketting of the spaken.
:lampje:

anoniem260820151853
zondag 1 februari 2015 22:12
i am dying from luid out lachen hier.

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Nouschi
zondag 1 februari 2015 22:22
LouisaVuitton schreef op 01 februari 2015 @ 21:29:
[…]She puts her finger in a new Dijk now…
Joe was tog away from de forum?
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 22:30
Nouschi schreef op 01 februari 2015 @ 22:22:
[…]Joe was tog away from de forum?
No toch? Ik see her toch echt writen here

anoniem280420151428
zondag 1 februari 2015 22:31
Nouschi schreef op 01 februari 2015 @ 22:22:
[…]Joe was tog away from de forum?
I cannot do distance from my name…Beetje the same as LaPaard with Eddum a time ago.

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 22:40
LouisaVuitton schreef op 01 februari 2015 @ 22:31:
[…]I cannot do distance from my name…Beetje the same as LaPaard with Eddum a time ago.
It is better dat you stay who you are. All die people die sudden hun name changen have things to hide. En you not. Up-then how must we know that you are who you are if you are not more who you where?

Nouschi
zondag 1 februari 2015 22:43
LouisaVuitton schreef op 01 februari 2015 @ 22:31:
[…]I cannot do distance from my name…Beetje the same as LaPaard with Eddum a time ago.
Could joe keep de seem name den?
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

Anoniem060520160102
zondag 1 februari 2015 22:44
Nouschi schreef op 01 februari 2015 @ 22:43:
[…]Could joe keep de seem name den?
why would you do that then?

Nouschi
zondag 1 februari 2015 22:49
sabbaticalmeds schreef op 01 februari 2015 @ 22:44:
[…]why would you do that then?
That is what i dont no??
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

anoniem280420151428
maandag 2 februari 2015 00:55
Listen…
I wrote an email to the angels…please verwijder my account. ..then zeiden zij…we cannot do dat…simply niet possible.
The only ding they can do is anonimiseren. ..and I heb nog niet my permission gegeven for that….

yasmijn
maandag 2 februari 2015 07:24
LouisaVuitton schreef op 02 februari 2015 @ 00:55:
Listen…I wrote an email to the angels…please verwijder my account. ..then zeiden zij…we cannot do dat…simply niet possible.The only ding they can do is anonimiseren. ..and I heb nog niet my permission gegeven for that….
Americaniseren.
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
maandag 2 februari 2015 21:27
yeah like micky. Zie is all veramericaniseert. In fact was she that all toen she nog in Amsterdam livede

dolfje
maandag 2 februari 2015 21:31
wen i see dis topic op top i tink the pictsjur of the meksikaan is hier!
Wat a dissapointment!

anoniem280420151428
maandag 2 februari 2015 21:37
sabbaticalmeds schreef op 02 februari 2015 @ 21:27:
yeah like micky. Zie is all veramericaniseert. In fact was she that all toen she nog in Amsterdam livede
Yes…and now she is going to be mexicanised….micky is an enlightened example for iedereen of us…

yasmijn
maandag 2 februari 2015 21:38
Worldcitizen.
I have to be seen to be believed

dolfje
maandag 2 februari 2015 21:40
She is a true rolling moddel for al woemans!

yasmijn
maandag 2 februari 2015 21:45
I bet that Evert en Albert on hunt are to the Mexican.
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
maandag 2 februari 2015 21:45
o yes hoor, this is funny, if you google on Mexicaan, than found you this pictur
http://images0.tcdn.nl/prive/article21786851.ece/BINARY/q/Bekende+stiefmoeders+-+Micky+Hoogendijk++-+Ab+Blauw.JPG

yasmijn
maandag 2 februari 2015 21:47
They look like twins. Creepy.
I have to be seen to be believed

Anoniem060520160102
maandag 2 februari 2015 21:48
And here can you seen that het marriage from the begin off on all not good sat

Huwelijk Adam Curry & Micky Hoogendijk

yasmijn
maandag 2 februari 2015 21:51
Let us hopen that tonight no photo of de Mexican updivet because we no forum have.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/11

deepspace
maandag 2 februari 2015 21:55
sabbaticalmeds schreef op 02 februari 2015 @ 21:48:
And here can you seen that het marriage from the begin off on all not good sat
http://www.lindanieuws.nl/cache/img/c-500-280/wp-content/uploads/2014/12/Schermafbeelding-2014-12-18-om-09.17.00-e1418890666111.png
Were see you that on than?
Live long and prosper

Anoniem060520160102
maandag 2 februari 2015 21:55
Eddum seeks always a wife with the same hair as he has

Patricia Paay & Adam Curry

Anoniem060520160102
maandag 2 februari 2015 21:58
deepspace schreef op 02 februari 2015 @ 21:55:
[…]Were see you that on than?
Look at the face from Mick. She is be-hear-corps irritated over something. En look at the face from Eddum, he says: “Hey Micky, please please please, can I have your extensions later? My weed is op.”

Anoniem060520160102
maandag 2 februari 2015 21:59
I got him, look how he is laughing in his fist.
http://fotos.imagenesdeposito.com/imagenes/h/hincha_mexicano-15614.jpg

anoniem280420151428
maandag 2 februari 2015 22:02
Maybe we can buy childofthebill om to take a picture from the Mexican. Ik heb alleen nog no clue hoe wij haar kunnen paybacken in reward…

anoniem070920151334
maandag 2 februari 2015 23:13
sabbaticalmeds schreef op 02 februari 2015 @ 21:59:
I got him, look how he is laughing in his fist. [afbeelding]
I don’t see the fist but he looks alsof he from the hat and the edge knows.
A behoorlijk grote edge zelfs.
OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Micky_H
dinsdag 3 februari 2015 20:14
i find that not kunnen, you meek me belachelijk, walchelijk!!!
you see my new lover the mexicaan hier
https://www.youtube.com/watch?v=_GhiJXhpRUw

meebie you wann see my odder scenes ook, vurry professionul
https://www.youtube.com/watch?v=RgEAbkW9HrI
whers mai mexicaan

Micky_H
dinsdag 3 februari 2015 20:18
sabbaticalmeds schreef op 02 februari 2015 @ 21:58:
[…]Look at the face from Mick. She is be-hear-corps irritated over something. En look at the face from Eddum, he says: “Hey Micky, please please please, can I have your extensions later? My weed is op.”
He is not my mexicaan. He is his cousin, Paolo. I see you meek me belachelijk and Eddum. You know not why everything is not good between us.
whers mai mexicaan

Micky_H
dinsdag 3 februari 2015 20:18
sabbaticalmeds schreef op 02 februari 2015 @ 21:58:
[…]Look at the face from Mick. She is be-hear-corps irritated over something. En look at the face from Eddum, he says: “Hey Micky, please please please, can I have your extensions later? My weed is op.”
He is not my mexicaan. He is his cousin, Paolo. I see you meek me belachelijk and Eddum. You know not why everything is not good between us.
whers mai mexicaan

Micky_H
dinsdag 3 februari 2015 20:18
sabbaticalmeds schreef op 02 februari 2015 @ 21:58:
[…]Look at the face from Mick. She is be-hear-corps irritated over something. En look at the face from Eddum, he says: “Hey Micky, please please please, can I have your extensions later? My weed is op.”
He is not my mexicaan. He is his cousin, Paolo. I see you meek me belachelijk and Eddum. You know not why everything is not good between us.
whers mai mexicaan

Chardonnay
dinsdag 3 februari 2015 20:26
You’re falling in hereeling.
feow dinsdag 3 februari 2015 22:16
We do benedenstent.
We saw piktures.
You wanted a nieuw hairkut.
We ken vulling in that Eddum wanted TO stay de seem qua hair.
We sie jou avator. We doe understand that jou knapped af on Eddum that wee.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

anoniem280420151428
woensdag 4 februari 2015 08:39
Micky Girlfriend!
You are so welcome! So you can klier up some mess you created..
At one you can give us ladies a photo from ’the mexican’. You make bjoetifull pictures dus give ons girls a photo before Evert Zanttegoed or ex mr Hoes goes on the haal with it.
second we horen to know if the ’the mexican’ has a childofthebill van himself. Do not make double this mistake. You are a independent lady! You en alleen you have the right of the mexican attention. So shake with your body and eis it up: you bent it worth every last penny that Eddum has left in its pence.
And als third . Maybe it looks hier dat wij not have the best with you for hebben. I shall talken for us maar wij zijn in not annyway jealours…of frustrated. Geen weg!! We only have the best interesse in jou.

Micky_H
woensdag 4 februari 2015 08:57
LouisaVuitton honnie,
the mexicaan is in the movie i posted. I will merrie him soon, for the money, i want to kleer dat up. I dont know about any childofthebill maybe he heb one or two. I will talk with my good vriend Viola Holt about advies. The forum is not nice wid me today grr.
Yes i am independent lady, I will get every cent in Eddums pence. I need to buy some fingerverf here in the shop. I must paint a schilderij, to sell.
whers mai mexicaan

Micky_H
woensdag 4 februari 2015 09:01
feow schreef op 03 februari 2015 @ 22:16:
We do benedenstent.We saw piktures.You wanted a nieuw hairkut.We ken vulling in that Eddum wanted TO stay de seem qua hair.We sie jou avator. We doe understand that jou knapped af on Eddum that wee.
Haha no, not om the hair. Eddum has no money anymore. My mexicaan has more money, you need to zien the bigger picture here.
I need the money, my fingerverf schilderijen sellen not goed.
whers mai mexicaan

anoniem280420151428
woensdag 4 februari 2015 09:02
And Mick…can you please put your hands over your ears want wat ik nu about wil sayen is not for your eyes bestemd.
Misschien it looks that ik on the hands ben van Mick…dat ik best friendjes will worden. That is not in any way waar. I want haar Patricia Paaien zo we will get wat answers uit of that woman.
I hoop you zie my point aan de horison

Micky_H woensdag
4 februari 2015 16:21
LouisaVuitton schreef op 04 februari 2015 @ 09:02:
And Mick…can you please put your hands over your ears want wat ik nu about wil sayen is not for your eyes bestemd.Misschien it looks that ik on the hands ben van Mick…dat ik best friendjes will worden. That is not in any way waar. I want haar Patricia Paaien zo we will get wat answers uit of that woman.I hoop you zie my point aan de horison
i see your point on the horison, but this is not nice! i feel belazerd! i cant help dat im a hongerige moneywolf! do you work for de prive or not? Are you stiekem thechildofthebill? Or Patries Paard?
micky_h wijzigde dit bericht op 04-02-2015 16:27
Reden: gewoon
% gewijzigd
whers mai mexicaan

anoniem260820151853
woensdag 4 februari 2015 16:57
I think the post from Mickey herself broke the whole viva site.
Iedereen will the pictures zien from her new mexican. All over the world people are overstuur and in de war.

iduna
woensdag 4 februari 2015 17:05
Ik vraag me af of de Mexicaan niet een luie typefout van de Telegraaf is en er gewoon “Texaan” had moeten staan. Een lange Mexicaan vind ik een niet meteen logische combo, zeker niet bij zo’n lange giraffe als Micky Hoogendijk. En bovendien woonden Adam en Micky tot voor kort in Austin, Texas….

iduna
woensdag 4 februari 2015 17:06
dubbel

anoniem280420151428
woensdag 4 februari 2015 18:05
haakje schreef op 04 februari 2015 @ 16:57:
I think the post from Mickey herself broke the whole viva site. Iedereen will the pictures zien from her new mexican. All over the world people are overstuur and in de war.
Micky searched help by heartsdinnetje ViolaV because Viola herself has an apple to peel met this forum. I think they did something with fingerverf in technocolours.

Micky_H woensdag
4 februari 2015 18:09
LouisaVuitton schreef op 04 februari 2015 @ 18:05:
[…]Micky searched help by heartsdinnetje ViolaV because Viola herself has an apple to peel met this forum. I think they did something with fingerverf in technocolours.
I think i have to change my plans, you have me door:(. yes everybody is overstuur, i am world famous.
And please dont say slechte stuff about Viola, she has the best selling playboy nummer ever, heb jij the same?
whers mai mexicaan

Micky_H woensdag 4 februari 2015 18:11
iduna schreef op 04 februari 2015 @ 17:05:
Ik vraag me af of de Mexicaan niet een luie typefout van de Telegraaf is en er gewoon “Texaan” had moeten staan. Een lange Mexicaan vind ik een niet meteen logische combo, zeker niet bij zo’n lange giraffe als Micky Hoogendijk. En bovendien woonden Adam en Micky tot voor kort in Austin, Texas….
You certainly havent read the roddels, cuz they say i hate Austin, dats wat Eddum said in dose roddelblads
whers mai mexicaan

iduna
woensdag 4 februari 2015 18:14
You’re a terrible golddigger Micky. Money doesn’t smell, even when it comes from Austin.

Anoniem060520160102
woensdag 4 februari 2015 18:14
Micky_H schreef op 03 februari 2015 @ 20:18:
[…]He is not my mexicaan. He is his cousin, Paolo. I see you meek me belachelijk and Eddum. You know not why everything is not good between us.
wel, don’t hold us longer in spanning.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/12

Anoniem060520160102
woensdag 4 februari 2015 18:17
Micky_H schreef op 04 februari 2015 @ 08:57:
LouisaVuitton honnie,the mexicaan is in the movie i posted. I will merrie him soon, for the money, i want to kleer dat up. I dont know about any childofthebill maybe he heb one or two. I will talk with my good vriend Viola Holt about advies. The forum is not nice wid me today grr. Yes i am independent lady, I will get every cent in Eddums pence. I need to buy some fingerverf here in the shop. I must paint a schilderij, to sell.
Is is ByLaughaCorps that you do’n have the picture plack right.
You can ask our goeroe about that, that is easy because you have lots of ersailing with those men.

anoniem280420151428
woensdag 4 februari 2015 18:19
Micky_H schreef op 04 februari 2015 @ 18:09:
[…]And please dont say slechte stuff about Viola, she has the best selling playboy nummer ever, heb jij the same?
Eh no…heb jij the same? I bet that old lady LaPaard had a betere selling….even childofthebill had a betere selling half naked in de FHM destijds. .

Micky_H
woensdag 4 februari 2015 19:10
no no no Viool still holds the record. Wel Wel wel, seems everybody wants to know about my scheiding with Eddum. Tis simpel, he has no money, and child of the bill has made everything op. And i want to be world famous, and Eddum has weinig connections with American Angels and actors so yeah well, i try the mexican market.
whers mai mexicaan

anoniem260820151853
donderdag 5 februari 2015 06:51
Maybe you can try the performing art kant in the mexican market Micks. Je can do a food decorating performance on the straten with beef, groente in technocolour, fingerpaint with sausjes and the taco.
And gelijk sellen and cashen.
The mexican will be under the inpressure.

Micky_H
donderdag 5 februari 2015 08:01
haakje schreef op 05 februari 2015 @ 06:51:
Maybe you can try the performing art kant in the mexican market Micks. Je can do a food decorating performance on the straten with beef, groente in technocolour, fingerpaint with sausjes and the taco. And gelijk sellen and cashen.The mexican will be under the inpressure.
Yes haakje, dats a good idea. You know i am getting tired of feeking my amurican accent, i think i need to try a mexicano accent. Do you think they will trap into that?
whers mai mexicaan

anoniem652016
donderdag 5 februari 2015 08:28
Micky_H schreef op 05 februari 2015 @ 08:01:
[…]Yes haakje, dats a good idea. You know i am getting tired of feeking my amurican accent, i think i need to try a mexicano accent. Do you think they will trap into that?
Joe mean lijk queen Max? Jes, dets a good idea, Micks!

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Micky_H
donderdag 5 februari 2015 08:42
Oh Sally i just love you, i love the mean spirit you had in the Bold, maybe you can arrange a big role for me? i mean im the best actrice! I am already speaking a bit mexicano. MAybe my role in the Bold can be a mexian hooker.
whers mai mexicaan

dolfje
donderdag 5 februari 2015 09:11
A mick hoe goet toe cie joe hier!
If de meksikaan relation is nothing mebie jou must vall voor farmerin Bertie. She is geladen wit monnie i just readen! Jou must leren niewe accent shie is a zeeuwse babbelaar but dat is van koers no problemen vor joe!

Micky_H
donderdag 5 februari 2015 09:22
dolfje schreef op 05 februari 2015 @ 09:11:
A mick hoe goet toe cie joe hier!If de meksikaan relation is nothing mebie jou must vall voor farmerin Bertie. She is geladen wit monnie i just readen! Jou must leren niewe accent shie is a zeeuwse babbelaar but dat is van koers no problemen vor joe!
Yeah, she has money, but the money is all in the ground. I dont know if it will click in the bedroom,, scharen is probably nothing for me
whers mai mexicaan

anoniem260820151853
donderdag 5 februari 2015 13:56
Micky_H schreef op 05 februari 2015 @ 09:22:
[…]Yeah, she has money, but the money is all in the ground. I dont know if it will click in the bedroom,, scharen is probably nothing for me
Just say that you are shy and bek her als zij really het niet meer houdt. Eis een prenub and kleed haar uit with that.

Micky_H
donderdag 5 februari 2015 18:53
haakje schreef op 05 februari 2015 @ 13:56:
[…]Just say that you are shy and bek her als zij really het niet meer houdt. Eis een prenub and kleed haar uit with that.
You are a very gehaaide aunt! But i dont think she is very simpatico( does that sound mexicano?)
By de weg, where do you get your hairkut from? i really like
whers mai mexicaan

anoniem260820151853
donderdag 5 februari 2015 20:01
Mickey, if you wanna go dirty with boer bertie, vraag haar naar haar haarkut! This soort vragen aan poor people vragen is really zonde van je tijd, en time is money!
(And poor people geven disgusting antwoorden op dit soort questions)

Micky_H
donderdag 5 februari 2015 20:23
Haakje what doe you have in your hand? some magic potion? i need that to toveren! Can somebody nu tell me, why everybody is so obsessing over me? Can you kleer that up?
whers mai mexicaan
Aniuk

donderdag 5 februari 2015 20:33
Mick i doe nut begrip. In de wiekent, joe now de gossipblad, thee zee det joe is ferrie ritz.
Det joe is koing toe hef toe pee mennomonie toe Eddem. Bekoos Eddum is brook ent ofer de hil.
Zo, how zits tis now again.
I’m so confused, I don’t know if I have found a rope, or lost my horse.

Anoniem060520160102
vrijdag 6 februari 2015 00:28
I find it very handsome dat you all were Abel to write here. I word er states offgethrowd here

Micky_H
vrijdag 6 februari 2015 06:05
Aniuk schreef op 05 februari 2015 @ 20:33:
Mick i doe nut begrip. In de wiekent, joe now de gossipblad, thee zee det joe is ferrie ritz.Det joe is koing toe hef toe pee mennomonie toe Eddem. Bekoos Eddum is brook ent ofer de hil.Zo, how zits tis now again.
HNAHA yes i will be ritz when i merrie my mexican. Child of the bill heb every cent thrown over the balk.
I will not pee Eddum.
Meds yes the forum is a pain in the ass lately.
whers mai mexicaan

yasmijn
donderdag 12 februari 2015 16:02
Liefdesvakantie Micky Hoogendijk verpest
*
van onze redactie
*
Een heftige buikgriep heeft de liefdesvakantie van Micky Hoogendijk en haar nieuwe Mexicaanse lover flink verpest.
*
In plaats van cocktails drinken en romantische etentjes, zit en hangt Micky vooral boven het toilet.
*
Op Facebook laat de ex-vrouw van Adam Curry weten dat ze te maken heeft gekregen met de ‘wraak van Moctezuma’. Deze buikgriep lopen veel Mexicaanse toeristen op door een combinatie van een sterke temperatuurwisseling, eten en vermoeidheid.
*
De blondine, die zich heeft laten onderzoeken in een ziekenhuis, zit nu onder de medicijnen. Het is maar te hopen voor Micky dat haar Mexicaan een zorgzaam type is
*
I have to be seen to be believed

anoniem260820151853
donderdag 12 februari 2015 16:58
Smart Mickey! Show the mexican that she is zelf-supporting and eco with the brown fingerpaint. And that she is Dutch open minded, waiting for the pictures of haar die een mexican doet for the funny!

anoniem280420151428
donderdag 12 februari 2015 17:03
Micky has the Mexican flue! Hoe kan dat so happening. Is ze nu zo happy with the Mexican gets she this….If the Mexican cannot help, maybe Eddum can fly in and wave with his technicolour stick. That helpt before….if weLaPaard mogen believen.

anoniem652016
donderdag 12 februari 2015 17:04
Poor Micks! I go too always with a buikgriep to de hospital. Very smart from Micks, sjie redt zich well.

anoniem652016
donderdag 12 februari 2015 17:06
LouisaVuitton, doont doe so dom, Eddum is busy wif de child of de bill. Joe no, om de rieleesjunsjip te herstellen.

anoniem260820151853
donderdag 12 februari 2015 17:42
Honeymoonquiz schreef op 12 februari 2015 @ 17:04:
Poor Micks! I go too always with a buikgriep to de hospital. Very smart from Micks, sjie redt zich well.
Minimally. Last time i went alvast to the outshipcentre, i rested in the doodskist, hielp echt!

mienbillekesjeuken
donderdag 12 februari 2015 19:52
Holy shit, det must have been a horribel case of broekhoest. That Mexican enchillada is not gunna have anal tonight. Maybe Eddum put a Montezuma spell on her.
M
aleficent
donderdag 12 februari 2015 22:09
karma is a kreng! Mickey gets what ze deservede.
Common sense is like deodorant. The people who need it the most never use it.

anoniem280420151428
donderdag 12 februari 2015 22:31
Dat is why Mick is from the earth bottom disappeared here in het forum. Met mijn simpel mind I thougt she cant get logged in zoals the simpele souls under us
But Mick is in serieuze need, fighting for her life in a simple hospital in de darkest outcorners of Mexico.
I feel a new plaatjes exhibition in de horison….a re geboorte…een nieuw prospective on her life…a light at het einde van the viaduct…all gevisualiseerd in snapshots…i think she will buit this flink out…

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/13

Nouschi
donderdag 12 februari 2015 22:34
Were stay de pictjurs of de niew luvver?
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

dolfje
donderdag 12 februari 2015 22:50
https://pbs.twimg.com/media/B9IKJS-CYAIrEaW.jpg:large
Maybe one of deze piepels???

Nouschi
donderdag 12 februari 2015 22:56
De wan in de upper corner plays always before the central station hier. Meeby she knows him there from?

Panfluitist
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

Nouschi
donderdag 12 februari 2015 22:57
*
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

dolfje
donderdag 12 februari 2015 23:04
Ah hè ies à Feek meksjiekaan meibij.

anoniem280420151428
donderdag 12 februari 2015 23:12
dolfje schreef op 12 februari 2015 @ 22:50:
Maybe one of deze piepels???
What is that for a cup what she in her hands houdt? Those cups on that table zien er zoveel bigger out?
I have cups like that alzo but I put that cup in a whole other place…
OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

dolfje
donderdag 12 februari 2015 23:22
Sharp ei hedde gei LV.
Ik dit not notis. Probablie sum mexsjiekaan drinking geem…

Anoniem060520160102
vrijdag 13 februari 2015 00:10
woahw Mick cannot bear the brown beans. So that relation with the mexican is doomed to misslucken

Maleficent
vrijdag 13 februari 2015 11:00
LouisaVuitton schreef op 12 februari 2015 @ 23:12:
[…]What is that for a cup what she in her hands houdt? Those cups on that table zien er zoveel bigger out? I have cups like that alzo but I put that cup in a whole other place…
Maybe its medicine voor haar meksikan illness. Ik vind her er not zo good uitseen on dat picture.
Common sense is like deodorant. The people who need it the most never use it.

anoniem280420151428
vrijdag 13 februari 2015 11:45
Twitter-app – Vertaal deze pagina
Micky Hoogendijk @MickyHoogendijk · 2h 2 hours ago. The girl with the Dragon tattoo is playing in Mexican, on the bus. I have to say, first class transportation!
Dank God: mick is alive en wel sitting in a bus. Wel weird dat i cant make any chocolat from her bericht.
What is she meaning met ’the girl…..is playing in Mexican.
Goes the Mexican nu al weird on Mick omdat a girl is playing in the mexican….Ik ben totally geshockeerd.

anoniem652016
vrijdag 13 februari 2015 11:49
Micky in a bus, nooooooooo! I kant bielief det, wei not in a limmo? Wif a prijvut drijver?!

dolfje
vrijdag 13 februari 2015 11:54
Mick is alwees so gewoon gestayen,she rijst in a bus just lijk us.

anoniem280420151428
vrijdag 13 februari 2015 11:58
Oh Sally Firemaker…ik ben ook in totally shock. Mick nog maar net recovered van de Mexican flue is having a gangbang in een normal bus with the Mexican and een tattood girl with dragon on her (dragon smells wel nice but i never used it like its parfum).
Eddum zou at least een limo senden…thats something thats for sure….,

Chardonnay
zondag 15 februari 2015 20:22
It can not other being that the Twitter account of micksican is gehackt. She would never with a bus going some where.
Eindeloos zaterdag 21 februari 2015 15:14
You can see wat you want, but thee hef a reel nijs noos voor decoration.
http://hollywoodhuizen.nl/binnenkijken-huwelijk-adam-curry-en-micky-eindigde-7-maanden-geleden-al-in-dit-huis/
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

noa
zaterdag 21 februari 2015 15:18
Mwah, niet onaardig dat huis, maar om nou te zeggen super nou nee. Vind vooral dat tafeltje bij de bank apart, denk eigenlijk dat het een doos is.
Cum non tum age

anoniem260820151853
zaterdag 21 februari 2015 15:35
noa schreef op 21 februari 2015 @ 15:18:
Mwah, niet onaardig dat huis, maar om nou te zeggen super nou nee. Vind vooral dat tafeltje bij de bank apart, denk eigenlijk dat het een doos is.
I let it to my nose voorbijgaan. The pans and pots are hanging way to high for me. Otherwise it was al sale-tje!

salinarosseno
zaterdag 21 februari 2015 16:30
Can sombody it me sayen, why they hold it a secret that dee already
split from iethother? For what? I mean the midia don’t have a hole
in the head and will find uit always.
For me it makes no wissle out if they split or not but
i find it so raar to kiep secret.

Anoniem060520160102
zaterdag 21 februari 2015 17:06
noa schreef op 21 februari 2015 @ 15:18:
Mwah, niet onaardig dat huis, maar om nou te zeggen super nou nee. Vind vooral dat tafeltje bij de bank apart, denk eigenlijk dat het een doos is.
Can you this even with Google far-tailen?

Anoniem060520160102
zaterdag 21 februari 2015 17:07
salinarosseno schreef op 21 februari 2015 @ 16:30:
Can sombody it me sayen, why they hold it a secret that dee alreadysplit from iethother? For what? I mean the midia don’t have a holein the head and will find uit always. For me it makes no wissle out if they split or not buti find it so raar to kiep secret
because there is a child of the bill in the middle of this fight-divorce. The second fight-divorce in her life. That is no pussypiss.

salinarosseno zaterdag 21 februari 2015 18:06
sabbaticalmeds schreef op 21 februari 2015 @ 17:07:
[…]because there is a child of the bill in the middle of this fight-divorce. The second fight-divorce in her life. That is no pussypiss.
Oh is that it? But first they blow so high from the tower about truu love and blablabla
and deecee ‘we alone can laffing about this roddel’ but now Patries has it at the right end.
So i sink that fighting against the beerwharf.

anoniem280420151428 zaterdag 21 februari 2015 23:50
They are doin’ a Katja and Thijs cat and mouse spell….so they can talk themselve in de picture again.
Anoniem060520160102 zaterdag 21 februari 2015 23:54
what say you now Louisa? Is Catyes ook in love with a mexican in a bus?
anoniem280420151428 zondag 22 februari 2015 10:37
I don’t know what Catyes is doing deze dagen. She lost track of her life and probably voor de best she takes the bus met Micks zo they can both overlooken their lifes.
ect me als ik het verkeerd heb maar Eddum is living with a pot in a kast nu hij his home heeft gesold? Is childofthebill moved in with daddy?

anoniem260820151853
dinsdag 24 februari 2015 15:08
My boyfriend is showering again now that Catyes is back on the market. Should i worry ‘bout a thing?
Cause i’ll be standing on the Side when he checks it ouhouhououout?
I have the griep, not the right time now.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/14

Anoniem060520160102
dinsdag 24 februari 2015 15:14
LouisaVuitton schreef op 22 februari 2015 @ 10:37:
I don’t know what Catyes is doing deze dagen. She lost track of her life and probably voor de best she takes the bus met Micks zo they can both overlooken their lifes.Correct me als ik het verkeerd heb maar Eddum is living with a pot in a kast nu hij his home heeft gesold? Is childofthebill moved in with daddy?
think the child and daddy are together looking for new relationshipmaterial. There in LA are golddiggers all over the place. It shines like even Sylvie Girl is going to there to make a new walkjob in the land of the stars

Anoniem060520160102
dinsdag 24 februari 2015 15:16
haakje schreef op 24 februari 2015 @ 15:08:
My boyfriend is showering again now that Catyes is back on the market. Should i worry ‘bout a thing? Cause i’ll be standing on the Side when he checks it ouhouhououout? I have the griep, not the right time now.
Catyes is a housemother now, so she wil not take the husbands from another woman. She is happy that she is off her own man is now

feow
dinsdag 24 februari 2015 15:21
Potvertreedubbeltjes. Ik want pictures of the mexican. Piks or iT didn’t gebeuren.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

anoniem280420151428
dinsdag 24 februari 2015 16:12
I begin to thinken that de Mexican is only in the pretty little but redelijk empty head of Micks.

Anoniem060520160102
dinsdag 24 februari 2015 17:17
een imaginaire friend?

anoniem652016
dinsdag 24 februari 2015 17:20
Anders is it ook maar only the lonely on the mexican bus.
OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Anoniem060520160102
dinsdag 24 februari 2015 17:26
there is nogal much organised crime in Mexico, there is more crime than art en ik believe er nothing from that the mexican clean hands has. Forget not that Micky in her nightclub years ook fast well eens with some powder has geplayed

Anoniem060520160102
dinsdag 24 februari 2015 17:26
Even in Good Times Bad Times was she a dealer, remember?

anoniem652016
dinsdag 24 februari 2015 17:28
De mexican is a white washer, maybe? En he gebruiks micky as a cover coat!

anoniem280420151428
dinsdag 24 februari 2015 20:41
An imaginaire friend met een cover coat die everything cleans with white powder for a shining white wash?
Pfoeee…dat is veel to take in. Sometimes I long back to all the technicoulours a while terug…when het leven simple was and we would drink a pot of beer from the kast…it is niet always white what there blinkt….Let that zijn a wise lesson.
I say.

Anoniem060520160102
dinsdag 24 februari 2015 20:46
LouisaVuitton schreef op 24 februari 2015 @ 20:41:
An imaginaire friend met een cover coat die everything cleans with white powder for a shining white wash?Pfoeee…dat is veel to take in. Sometimes I long back to all the technicoulours a while terug…when het leven simple was and we would drink a pot of beer from the kast…it is niet always white what there blinkt….Let that zijn a wise lesson.I
far-standing words have you gespeakt Louise.
I hope that the farstand also by the Adams’s family back shall comen. It shall so nice zijn when patreece en eddum en the child al together zijn with Pasen.

mienbillekesjeuken
zaterdag 14 maart 2015 08:19
Oh my God!
I see a Happy End coming. Looks like they found their true love back. What will the child of the bill think about this? Did she express sabotage de lovestory between Mickadam, so Eddum could finally go back to LaPaard? Does Eddum realise LaPaard is the only one who really loves him, no matter if he goes failliet or what he has in his pants, unlike the tall blonde Goldmicker? Would love conquer all?

Telegraaf
za 14 mrt 2015, 05:30
‘Het hoge woord is eruit’
*
Adam Curry zegt sorry tegen Patricia Paay
*
door Evert Santegoeds
*
Al veel vaker waren Patricia en haar ex-man Adam Curry van plan geweest elkaar weer eens op te zoeken, en uitgebreid te spreken, maar onlangs kwam het er écht van. En er ging goed én slecht nieuws over de tafel…
*
Samen met Christina Curry (24), de dochter die Patricia en Adam samen kregen.
*
Ook het sprookje tussen Micky Hoogendijk en Adam is alweer voorbij.
*
Het moet in een restaurant bij Schiphol een bijzondere gewaarwording voor de andere gasten zijn geweest, Patricia (65) die daar binnenkwam met… Adam (50)!
*
Wat hebben jullie gedaan?
*
„Wat we hebben afgesproken te gaan doen. Dus lekker praten zoals we dat vroeger ook konden. Urenlang hebben we het over van alles en nog wat gehad. Toen zijn we in het gemaal vlak bij m’n huis uit eten geweest, en daarna weer terug om op de bank nog tot twee uur ’s nachts te blijven doorpraten. Jazeker heb ik er iets aan gehad. Die avond heeft me een hoop antwoorden gegeven op vragen waarmee ik al die jaren zat.”

Nouschi
zaterdag 14 maart 2015 08:24
Ahhh verry tutsjing.
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

mienbillekesjeuken
zaterdag 14 maart 2015 08:28
It makes me cry for happiness. True love after alles. It still bestaat.

anoniem280420151428
zaterdag 14 maart 2015 09:27
May I have a sacktissue so I can all my tears away wipen. Dit is D Day where weall up sitting to waiten for. And it all happened in a cosy restaurant in Schiphol. I will weten where that addressje is so I can go there to put a photo in the wall with a vase vol of flowers in honour of the happy couple…

yasmijn
zaterdag 14 maart 2015 09:31
I bet she takes Eddum back.
End good all good.
I have to be seen to be believed

Jenette
zaterdag 14 maart 2015 11:47
Nu opeens weet hij Patries te vinden met zijn verlate sorry?
Die man kan niet alleen zijn en probeert een opening te vinden. Hopelijk ramt ze de deur keihard dicht in zijn gezicht. Over een jaar ziet hij een nieuw kippetje en staat Patries weer alleen.
Mot met to

Eindeloos
zaterdag 14 maart 2015 13:49
Urenlang hebben we het over van alles en nog wat gehad. Toen zijn we in het gemaal vlak bij m’n huis uit eten geweest, en daarna weer terug om op de bank nog tot twee uur ’s nachts te blijven doorpraten. Jazeker heb ik er iets aan gehad. Die avond heeft me een hoop antwoorden gegeven op vragen waarmee ik al die jaren zat.”
Has Adam left the house by cab, or dit hy stay to sleep on the cauts, or in the bed with Granny ? :-O
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

Anoniem060520160102
zaterdag 14 maart 2015 14:15
Wel, dit could we milesfar on seen comen. Eddum is on his little knees back to Mother the Woman. He asks her for forgiveness and nou we will wait en see Patreece smites the door in his face. But nothing of this all. She let’s him in as off he is een hungry and cold weeschild. The boy with the swaffelstick indeed.
Well we seen it all

anoniem280420151428
zaterdag 14 maart 2015 14:18
I hope that LaPaard has her lipstick on and her fake eye wimpers because make-up seks is the best seks there is in this world.

Eindeloos
zaterdag 14 maart 2015 14:27
LouisaVuitton schreef op 14 maart 2015 @ 14:18:
I hope that LaPaard has her lipstick on and her fake eye wimpers because make-up seks is the best seks there is in this world.
And also ferry good for your skin, to go sleep afterwarts with te make up on your face.
Good make-up contains vitamines and je bent het waard!
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]
feow zaterdag 14 maart 2015 14:35
The boy with the swaffelstick…
:rofl:
I poopt in my brook.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

Anoniem060520160102
zaterdag 14 maart 2015 14:57
LouisaVuitton schreef op 14 maart 2015 @ 14:18:
I hope that LaPaard has her lipstick on and her fake eye wimpers because make-up seks is the best seks there is in this world.
of course has she that. Also a hairpeace, art-teeth, fillers, shapers and chickenfillets

mienbillekesjeuken
zaterdag 14 maart 2015 15:38
Of cours, fake it till you break it.

anoniem652016
zaterdag 14 maart 2015 15:52
Ah, read I nou goed det Eddum’s midlifecrisis-mist is trekking up? End nou, he sies det de grass was best wel green by LaPaard!

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/15

Jenette
zaterdag 14 maart 2015 16:03
Figures..it always does. Hit me with my swaffelstick! But please keep that private.
Mot met to

anoniem280420151428
zaterdag 14 maart 2015 17:45
The grass of LaPaay is a little dried over the years so i the grass is not that green at the gate of LaPaard. But Eddum likes his grass at some moments so that problem is easy to overcome.
I think that the swaffelstick is more of an issue. Eddum is also older geworden and LaPaard is erg charmed of young boys. I see a swaffelstick-gate comming up….

anoniem280420151428
zondag 15 maart 2015 13:41
LaPaard let herself interviewen next week by Goor screws door…Will she tell the truth and niets dan de dirty details? Ik kan nie waiten until its sofar is….

SweetFirefly
zondag 15 maart 2015 14:12
[b]mienbillekesjeuken schreef op 14 maart 2015 @ 08:19 Jazeker heb ik er iets aan gehad. Die avond heeft me een hoop antwoorden gegeven op vragen waarmee ik al die jaren zat.”
Ik vind dit eigenlijk heel sterk van die twee. Adam zei destijds over Patricia iets in de trant van “als ze eerlijk is dan weet ze dat het al een tijd niet goed zit tussen ons”. Maar als ze zich dat nou helemaal niet realiseerde en de hele Mickey affaire rauw op haar dak kwam vallen. En dan de mededeling krijgen van’ik ga bij je weg’, dus niet eens de kans krijgen om wat eventueel niet goed liep goed of beter te kunnen maken. Dan blijf je inderdaad met heel veel vragen zitten. Ik hoop dat hij haar de kans heeft gegeven om haar gevoelens en frustraties te kunnen uiten. Hij zette haar wereld toen wel even in een keer op zijn kop. En dat van hun dochter ook.
Ik vraag me af, nu Mickey aan een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen, of hij het het allemaal waard vind geweest.
Just keep swimming.

Anoniem060520160102
zondag 15 maart 2015 14:17
LouisaVuitton schreef op 15 maart 2015 @ 13:41:
LaPaard let herself interviewen next week by Goor screws door…Will she tell the truth and niets dan de dirty details? Ik kan nie waiten until its sofar is….
what, Ik must did even upwriten in my agenda!!!

Anoniem060520160102
zondag 15 maart 2015 14:18
sweetfirefly schreef op 15 maart 2015 @ 14:12:
[…]Ik vind dit eigenlijk heel sterk van die twee. Adam zei destijds over Patricia iets in de trant van “als ze eerlijk is dan weet ze dat het al een tijd niet goed zit tussen ons”. Maar als ze zich dat nou helemaal niet realiseerde en de hele Mickey affaire rauw op haar dak kwam vallen. En dan de mededeling krijgen van’ik ga bij je weg’, dus niet eens de kans krijgen om wat eventueel niet goed liep goed of beter te kunnen maken. Dan blijf je inderdaad met heel veel vragen zitten. Ik hoop dat hij haar de kans heeft gegeven om haar gevoelens en frustraties te kunnen uiten. Hij zette haar wereld toen wel even in een keer op zijn kop. En dat van hun dochter ook.Ik vraag me af, nu Mickey aan een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen, of hij het het allemaal waard vind geweest.
Ik think that mickey always her offaskes what he worth is.

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

feow
zondag 15 maart 2015 14:30
sabbaticalmeds schreef op 15 maart 2015 @ 14:17:
[…]what, Ik must did even upwriten in my agenda!!!
Will you then a togetherbarreling giffen heer?
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht
Chardonnay zondag 15 maart 2015 22:10
It is a troe lofstorrie!

Eindeloos
dinsdag 17 maart 2015 13:47
As we speak, La Horse is in Dubai with a misterie lover??
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

charlottew88
dinsdag 17 maart 2015 14:13
Eindeloos schreef op 17 maart 2015 @ 13:47:
As we speak, La Horse is in Dubai with a misterie lover??
He is not zo misterieus.

Ed the horse

laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

anoniem280420151428
dinsdag 17 maart 2015 14:16
:rofl: Char
And where is Eddum at the moment now? Is he also gesignalised in that little golfstate?

anoniem280420151428
woensdag 18 maart 2015 10:55
Evert Zandtogood is having a talk in the latest Private with LaPaard about fortune that is no longer. It blijks that they sit on black seed and that Eddum is bankroot. Ik heb het getranslate voor you. Evert is not so good with translaten en vieze fresha
*
Deze week sprak ik PATRICIA PAAY die na haar scheiding van ADAM CURRY, na zes jaar, nu eindelijk weet waar zij aan toe is. Zij krijgt geen cént van de voormalige miljonair die zegt zelf ook niets meer te hebben, en La Paay kan helemaal opnieuw beginnen!

Anoniem060520160102
woensdag 18 maart 2015 11:15
LouisaVuitton schreef op 18 maart 2015 @ 10:55:
Evert Zandtogood is having a talk in the latest Private with LaPaard about fortune that is no longer. It blijks that they sit on black seed and that Eddum is bankroot. Ik heb het getranslate voor you. Evert is not so good with translaten en vieze fresha
*
Deze week sprak ik PATRICIA PAAY die na haar scheiding van ADAM CURRY, na zes jaar, nu eindelijk weet waar zij aan toe is. Zij krijgt geen cént van de voormalige miljonair die zegt zelf ook niets meer te hebben, en La Paay kan helemaal opnieuw beginnen!
*
So, I have this wear gemissed that Evert with de private parts van LaPaard speaks.
Of Cors the wallet is empty, the bottom is in sight and nothing in the sleeves en noting in de hands.
Micky was there and she took it all.

anoniem280420151428
maandag 23 maart 2015 00:00
zondag 22 maart 2015, 12:51
Patricia Paay komt met eigen ondergoedlijn
© Screendump Goor Draait Door
*
Patricia Paay (65) lanceert in juni haar eigen ondergoedlijn.
*
Dat maakt ze bekend op de bank bij Gordon in zijn show Goor Draait Door.
*
“Lingerie met kantjes en ondergoed dat zo fijn zit als je je kinderen naar school brengt en naar de sportschool gaat”, vertelt Patricia.
*La Paay, die eerder een cosmeticalijn had, bracht dit jaar al een pantylijn op de markt. De tv-persoonlijkheid schroomt niet om de sexy stay-ups op de bank te showen. Volgens Patricia vliegen de hippe kousen de winkel uit. “Voor als je je man of vriend wil verrassen. Ze zijn constant uitverkocht.”
*
Lang geleden was Patricia ook al het gezicht van een ondergoedmerk. In de jaren zeventig schitterde ze in een reclamecampagne van het merk Bon Giorno.
*
Ik ben speechloos…no words….I have a ladder in my Lapaardies….

Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 00:58
Well, you could there on waiten, naturally
Eddum had finally out gefind that de grass not greener is by the neighbours.
He came back with a hanging sausage
Here, out the Telegraph
*
Foto – Het lijkt erop dat exen Patricia Paay en Adam Curry de strijdbijl voor eens en altijd hebben begraven.
*
Patricia en Adam maakten in 2009 na een relatie van meer dan twintig jaar bekend te gaan scheiden, omdat hij zijn hart had verloren aan ex-soapie Micky Hoogendijk. Lange tijd konden La Paay en Adam niet door één deur door het bedrog en het uitblijven van een financiële afwikkeling van de scheiding, maar begin dit jaar begroeven ze dan toch de strijdbijl en vertrouwde hij Patricia tijdens een ouderwets onderonsje toe dat zijn relatie met Micky op de klippen was gelopen.
*
Zowel Adam als Micky weigerde lange tijd commentaar te geven op de breuk, die tot frustratie van Adam nota bene door zijn ex bekend was gemaakt, maar even later gaf Adam in een podcast toe dat het ‘liefdessprookje’ tussen hem en Micky afgelopen was: “We wonen niet meer samen en ik ben er vrij zeker van dat dat ook niet meer gaat gebeuren. Ze is niet meer in Austin en zelfs niet meer in het land. Ze houdt niet van Austin en hoogstwaarschijnlijk ook niet meer van mij.”
*
Dát boek is dus voor eens en altijd gesloten, maar uit een intieme foto die de diva dinsdag op Facebook postte, blijkt dat Adam en zij aan een nieuw hoofdstuk zijn begonnen. Stralend en breed glimlachend poseren de twee, die 24 jaar geleden dochter Christina kregen, voor een foto terwijl ze genieten van de Amsterdamse grachten. Is het dan toch zo dat oude liefde echt niet roest..?

Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 01:02
it is wall-equal that eddum now pass till in-turn comes
He destroyed evertything first en now he is crying crocodile-tears

Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 01:06
I can there not by, with my brain
It beats nowhere on
Why does Lapaard takes him back?
all know the sausage is far over the preserving date

anniem1472017
woensdag 15 juli 2015 01:07
heb het bericht gezien..
en de foto…
moet zeggen dat Paay er voor haar leeftijd beter uitziet dan Eddum, maar dat zal de makeup wel zijn.
el de ultieme wraakfoto. As in Micky, eat your heart out.

Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 01:11
CaptainJaneway schreef op 15 juli 2015 @ 01:07:
heb het bericht gezien..en de foto…ik moet zeggen dat Paay er voor haar leeftijd beter uitziet dan Eddum, maar dat zal de makeup wel zijn.Wel de ultieme wraakfoto. As in Micky, eat your heart out.
Het shall Micky a sausage be. She eats taco’s with a Mexican art dealer

yasmijn
woensdag 15 juli 2015 11:37
Christina Curry blij met hereniging ouders
*
van onze redactie
*
Patricia Paay en Adam Curry herenigd op een terras, dat doet ook hun dochter Christina smelten.
*
Het stel, dat ruim 20 jaar samen was toen in 2009 de bom barstte en Adam in de armen van Micky Hoogendijk viel, kan weer goed met elkaar door een deur, bleek gisteren toen La Paay een knuffelfoto met haar ex online zette.
*
Het leverde Patricia, die de afbeelding op Facebook plaatste, talloze positieve reacties op. Wat een prachtig plaatje, oordeelden velen. Ook dochter Christina Curry is blij te zien dat haar ouders zo ontspannen herenigd zijn. ‘Dit vind ik mooi’, laat zij weten.
*
Ook wordt er op social media gehint naar niet alleen een gezellige terras-, maar ook een echte liefdeshereniging. “Gewoon weer oppakken waar jullie ooit gestopt zijn!” “Mooi paar nog altijd en volgens mij zijn jullie echt soulmates.”
*
Patricia en Adam ontmoetten elkaar eerder dit jaar na lange tijd weer, onthulde Privé toen. Zij raadde hem aan terug te gaan naar Amerika en daar een tijdje alleen te blijven. “Even rust, even geen gedoe. Denk maar eens na over jezelf, werk aan jezelf en ga weer bruisen van de ideeën. Net als ik moet hij opnieuw beginnen.”
*
De 65-jarige diva vond haar vijftien jaar jongere ex er toen ‘moe en zorgelijk’ uitzien. Daar is, getuige de foto op het terras van gisteren, geen spoortje meer van te bekennen.
*
Bron: Telegraaf met bijhorende fotos.
*
Zou Paay hem terugnemen?
Ik denk het wel, die man kan niet zonder vrouw en Paay is beschikbaar.
I have to be seen to be believed

liebeskind
woensdag 15 juli 2015 11:54
Edem heeft toen voor Mickey gekozen omdat hij haar intellectuele gespreksniveau erg boeiend vond.
Patries is een totaal andere vrouw, staat anders in het leven en denkt, leeft en uit zich compleet anders. Kortom: wereld van verschil.
Misschien kon Edem Mick niet bijbenen, Mickey heeft hem het nakijken gegeven, is weg en Edem gaat terug naar zijn roots.
Wellicht om Mick een hak te zetten?
Ik vertrouw dit voor geen meter. Het mooie grote bloemetjes gordijn is (weer) opgehangen, maar hoe mooi is dit gordijn?

Nouschi
woensdag 15 juli 2015 11:55
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/p480x480/11760077_870364046379748_1050628733374470683_n.jpg?oh=b0ef806bb367b32e2d4a835c10d035ad&oe=561A786C
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

Nouschi
woensdag 15 juli 2015 11:56
Patricia Paay wil Adam Curry niet terug
*
Foto: ANP
*
Gepubliceerd: 04 maart 2015 07:38 Laatste update: 04 maart 2015 07:48
*
Patricia Paay hoeft haar ex-man Adam Curry, die onlangs zijn relatie met Micky Hoogendijk verbrak, niet terug. De presentatrice heeft naar eigen zeggen geen man meer nodig om gelukkig te zijn.
*
Dat vertelt ze woensdag aan Story.
*
Door de breuk lag er ogenschijnlijk een weg open voor een hereniging tussen de twee, maar Paay ontkent dat echter ten stelligste dat ze de liefdesdraad weer zou willen oppakken. “De hele wereld schijnt te denken dat Adam en ik weer bij elkaar komen”, zegt de zangeres.
*
“Maar ik zeg je een ding: dat gaat écht niet meer gebeuren. Adam past niet meer in mijn leven. Het leven gaat in fases en ik ben nu in een fase gekomen waarin voor Adam geen plaats meer is”, vervolgt ze. “Natuurlijk hou ik nog van hem. Hij is de vader van mijn fantastische dochter Christina.”
*
Goede omgang
*
Paay wil absoluut dat de omgang met Adam Curry goed is. “Voor Christina willen we ook een moeder en een vader zijn die het goed met elkaar kunnen vinden. Dat lukt nu heel aardig en ik doe er alles aan om dat zo te houden. Maar bij elkaar terugkomen gaat niet werken.”
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

Nouschi
woensdag 15 juli 2015 11:57
How shall that afwalken??
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

liebeskind
woensdag 15 juli 2015 11:59
Ohhhh wat is hij oud geworden!!

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/16

liebeskind
woensdag 15 juli 2015 12:00
sabbaticalmeds schreef op 15 juli 2015 @ 01:06:
I can there not by, with my brainIt beats nowhere onWhy does Lapaard takes him back?we all know the sausage is far over the preserving date
:rofl:

liebeskind
woensdag 15 juli 2015 12:04
I see that photo and i think nooo there is a big abdication

charlottew88
woensdag 15 juli 2015 13:02
liebeskind schreef op 15 juli 2015 @ 11:54:
Edem heeft toen voor Mickey gekozen omdat hij haar intellectuele gespreksniveau erg boeiend vond.Patries is een totaal andere vrouw, staat anders in het leven en denkt, leeft en uit zich compleet anders. Kortom: wereld van verschil.Misschien kon Edem Mick niet bijbenen, Mickey heeft hem het nakijken gegeven, is weg en Edem gaat terug naar zijn roots.Wellicht om Mick een hak te zetten? Ik vertrouw dit voor geen meter. Het mooie grote bloemetjes gordijn is (weer) opgehangen, maar hoe mooi is dit gordijn?
Off course could Edem Mickey not baibenen. Mickey has un IQ of 40 end Edem un IQ of 5. So Mickey tjoos eggs voor hur money en runnend hard away. Smart woeman that Mickey.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

liebeskind
woensdag 15 juli 2015 13:24
charlottew88 schreef op 15 juli 2015 @ 13:02:
[…]Off course could Edem Mickey not baibenen. Mickey has un IQ of 40 end Edem un IQ of 5. So Mickey tjoos eggs voor hur money en runnend hard away. Smart woeman that Mickey.
I find Mik a woman with brains in her kop. A intelligent woman and a classy woman i am sorry about that X-D
Mik see the problems with the daughter en de dauhgter look like modder. That is nog very easy i think so. :smack:

charlottew88
woensdag 15 juli 2015 13:29
liebeskind schreef op 15 juli 2015 @ 13:24:
[…]I find Mik a woman with brains in her kop. A intelligent woman and a classy woman i am sorry about that X-D
Mik see the problems with the daughter en de dauhgter look like modder. That is nog very easy i think so. :smack:
Oke you mag that finden X-D
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

Eindeloos
woensdag 15 juli 2015 13:32
charlottew88 schreef op 15 juli 2015 @ 13:02:
[…]Off course could Edem Mickey not baibenen. Mickey has un IQ of 40 end Edem un IQ of 5. So Mickey tjoos eggs voor hur money en runnend hard away. Smart woeman that Mickey.
Eggs voor hur money :rofl: You made my day !!!!!!
[b]Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé [/b]

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

charlottew88 woensdag 15 juli 2015 13:39
[…]Eggs voor hur money :rofl: You made my day !!!!!!
Ik moest wel even over deze zin nadenken X-D.
Oh en Eindje :hello::smooch:
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

_Doortje_
woensdag 15 juli 2015 14:21
This picture tills my day to a higher plan. What fine for the child of the bill!
Hallo?!

impala woensdag 15 juli 2015 20:54
_Doortje_ schreef op 15 juli 2015 @ 14:21:
This picture tills my day to a higher plan. What fine for the child of the bill!
You can come down again.
Adam has another new flame:
https://www.facebook.com/stuitervrouw/posts/adam-curry-heeft-relatie-met-patricia-maar-n%C3%ADet-patricia-paay/1623883254521968/
*
Een maand geleden sprong opeens de vonk over tussen PATRICIA STEUR en ADAM CURRY. Het tweetal ontmoette elkaar op een feestje en een getuigde zag het letterlijk gebeuren tekent weekblad Party op: ‘Ik was getuige van het moment waarop ik zag dat de ogen van ADAM CURRY en PATRICIA STEUR elkaar kruisten en je de vonk die oversloeg bijna kon voelen.’
*
And the Mexican dropt Micky.
.

impala
woensdag 15 juli 2015 21:05
Micky zoekt een huis in West-Hollywood. Of een room met een mate.
LA friends, I’m looking for a home as of August 1st in preferably West Hollywood. It can be just a roommate situation and I’ll leave my stuff in a container for the time being or a home with a studio space (like a garage) with 2 bedrooms so that I can find a roommate for the second bedroom and transport my stuff over from Austin. Hope you can help. Highly appreciated!
https://www.facebook.com/mickyhoogendijk
.
Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 21:08
impala schreef op 15 juli 2015 @ 20:54:
[…]You can come down again.Adam has another new flame: https://www.facebook.com/stuitervrouw/posts/adam-curry-heeft-relatie-met-patricia-maar-n%C3%ADet-patricia-paay/1623883254521968/
*
Een maand geleden sprong opeens de vonk over tussen PATRICIA STEUR en ADAM CURRY. Het tweetal ontmoette elkaar op een feestje en een getuigde zag het letterlijk gebeuren tekent weekblad Party op: ‘Ik was getuige van het moment waarop ik zag dat de ogen van ADAM CURRY en PATRICIA STEUR elkaar kruisten en je de vonk die oversloeg bijna kon voelen.’And the Mexican dropt Micky.
*
What have I now hanging on my bicycle?
Eddum is back tot Petries but it is the wrong Petries?????
Has he his brill not on?

feow
woensdag 15 juli 2015 21:15
Is derre all à picture of THE mexican? I am so newsstingy.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

impala
woensdag 15 juli 2015 21:17
End good all good for Adam. Deze Patries is bepaald niet broke volgens mij. Zou Paardtrice trouwens nog vorderingen hebben op Adam?
.

impala
woensdag 15 juli 2015 21:18

feow schreef op 15 juli 2015 @ 21:15:
Is derre all à picture of THE mexican? I am so newsstingy.
He has already passed by.
.

feow
woensdag 15 juli 2015 21:22
impala schreef op 15 juli 2015 @ 21:18:
[…]He has already passed by.
Doesn’t make out. I missed that passend station.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

liebeskind
woensdag 15 juli 2015 21:30
I think Pat take him back. It is only an kwestie of time!

_Doortje_
woensdag 15 juli 2015 22:15
sabbaticalmeds schreef op 15 juli 2015 @ 21:08:
[…]What have I now hanging on my bicycle?Eddum is back tot Petries but it is the wrong Petries?????Has he his brill not on?
n technicolor sees all the Patries there the same out.
Hallo?!

Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 22:24
here is the mexican (art) dealer

Reward $ 5.000.000.00 USD Joaquín Guzman Loera "El Chapo"

feow
woensdag 15 juli 2015 22:27
Now snap I why she in à garage goes living wit maybe someone else.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

_Doortje_
woensdag 15 juli 2015 22:29
From eating in Le Garage to living in a garage, she can so in the Telfortcommercial. Freestaying tip from me.
Hallo?!

Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 22:31
impala schreef op 15 juli 2015 @ 21:05:
Micky zoekt een huis in West-Hollywood. Of een room met een mate.LA friends, I’m looking for a home as of August 1st in preferably West Hollywood. It can be just a roommate situation and I’ll leave my stuff in a container for the time being or a home with a studio space (like a garage) with 2 bedrooms so that I can find a roommate for the second bedroom and transport my stuff over from Austin. Hope you can help. Highly appreciated! https://www.facebook.com/mickyhoogendijk
Well it is clear that Mick sits on black seed

anoniem652016
woensdag 15 juli 2015 22:33
Time for a new moneyshooter.

impala
woensdag 15 juli 2015 23:04
Wie was eerder? Adam of Chrissy?
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=845862605459822
.

Anoniem060520160102
woensdag 15 juli 2015 23:40
Honeymoonquiz schreef op 15 juli 2015 @ 22:33:
Time for a new moneyshooter.
Little bean comes on his paycheck

Pumps_italiaans donderdag 16 juli 2015 00:09
Ikke niet snappe…
Is Patricia Steur een verzinsel?
Steur is een vis en die paaien…. Ze worden gemiddeld 50 jaar, maar kunnen tot 100 jaar worden. Alleen lengte en gewicht klopt niet.
Lees maar: https://nl.wikipedia.org/wiki/Steur_%28vis%29

De steur (Acipenser sturio)

“Steur (vis)
Steur
IUCN-status: Kritiek[1] (1996)
Stör Sturgeon.jpg
Taxonomische indeling
Rijk: Animalia (Dieren)
Stam: Chordata (Chordadieren)
Klasse: Actinopterygii (Straalvinnigen)
Orde: Acipenseriformes (Steurachtigen)
Familie: Acipenseridae (Steuren)
Geslacht: Acipenser
*
De steur (Acipenser sturio) is een anadrome straalvinnige vis die een lengte van 6 meter en een gewicht van 400 kg kan bereiken. Steuren worden gemiddeld ongeveer 50 jaar oud, maar kunnen tot 100 jaar leven. Mannetjes worden geslachtsrijp na 7 tot 15 jaar en vrouwtjes van 8 tot 20 jaar. De volwassen steur komt vooral voor in ondiepe kustwateren en trekt voor de voortplanting de rivieren op.”
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e2/Acipenser_sturio.jpg
EDIT: O nee, paaien doen ze op die leeftijd niet meer…. Vleien nog wel en dat is ook een betekenis. http://www.encyclo.nl/begrip/paaien
Zoveel leuker zonder het forum.
Eén dag terug en veel tijd kwijt. Zonde. Een stel uit de ouwe doos. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
https://www.youtube.com/watch?v=C7KQ0xUfFjA
https://www.youtube.com/watch?v=M92QzPjgbag

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/17

feow
donderdag 16 juli 2015 00:16
Steur mit currywürst.
Andere thema.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

Pumps_italiaans
donderdag 16 juli 2015 00:31
Maar.. day do wat day want…. Adam is the eerste man op aarde.
Maar al was het de laatste.
Hij mag….
De Paai doet hij niet meer.
Hij eet nu andere vis.
Maakt wel mooie foto’s.
Zoveel leuker zonder het forum.
Eén dag terug en veel tijd kwijt. Zonde. Een stel uit de ouwe doos. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
https://www.youtube.com/watch?v=C7KQ0xUfFjA
https://www.youtube.com/watch?v=M92QzPjgbag

Anoniem060520160102
donderdag 16 juli 2015 00:34
feow schreef op 16 juli 2015 @ 00:16:
Steur mit currywürst. Andere thema.
Fish noch Meat

mienbillekesjeuken
woensdag 2 maart 2016 10:39
O my god!
This puts a whola ander perspectief on the love story. Not Mickey was de golddigger, but so was Eddum. La Paard must be lachend her ass off now. It was not even true love! And then to think we thought it all exploded because Eddum likes chicks with dicks, as La Paard always gossiped.
This is from Quote:
*
Micky Hoogendijk: Adam Curry aasde op mijn erfenis
*
Waarom scheidden Micky Hoogendijk en Adam Curry? Omdat de langharige internet entrepreneur aasde op het familiekapitaal van Hoogendijk, suggereert De Telegraaf. Hoogendijk wilde uitdrukkelijk niet in gemeenschap van goederen trouwen, maar dat bleek niet meer mogelijk te zijn, nadat het stel in Las Vegas al ’ja’ hadden gezegd. ’Micky zag zwart op wit staan dat zij, in Las Vegas, wel degelijk in gemeenschap van goederen was getrouwd en zich alle moeite in Amsterdam had kunnen besparen, omdat de oudste huwelijksakte uit Las Vegas, vóór die uit Amsterdam wordt gesteld. ’Toen dat in één keer boven water kwam, is er iets geknapt,’ aldus Micky, die niet wilde zeggen wat er dan gebeurd was, ook door schaamte over naar naïeve actie in de gokstad, die nu maakt dat zij nog steeds een strijd moet leveren met Adam om de zaak op te lossen’, aldus de Telegraaf.

yasmijn
woensdag 2 maart 2016 10:52
Och here. Adam moet dus de helft krijgen van Micky’s familiekapitaal. :-d
Maar wat een dom wicht dat ze niet heel goed heeft nagedacht. Als je kapitaal hebt trouw je niet in gemeenschap van goederen. Dommerdje.
Eddum kan vast wel een centje gebruiken 😉
I have to be seen to be believed

charlottew88
woensdag 2 maart 2016 10:55
yasmijn schreef op 02 maart 2016 @ 10:52:
Och here. Adam moet dus de helft krijgen van Micky’s familiekapitaal. :-d
Maar wat een dom wicht dat ze niet heel goed heeft nagedacht. Als je kapitaal hebt trouw je niet in gemeenschap van goederen. Dommerdje.Eddum kan vast wel een centje gebruiken 😉
Yes bud i hef always all thought tet Mickey not so smart was. Bud i can it wrong have.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

mienbillekesjeuken
woensdag 2 maart 2016 10:56
And then to think he made shitloads of money selling mtv.com back in de days.
He must have spent it all on hairspray or something.

yasmijn
woensdag 2 maart 2016 11:06
And LaPaard has nog money tegood from Eddum? If so then he can pay her with Micky’s money :lampje:
Too funny. De homewrecker pays the bill after all.
That shall her teachen!
I have to be seen to be believed

yasmijn
woensdag 2 maart 2016 11:08
Lapaard shall laughen in her wrist 😉
I have to be seen to be believed

Ikhierhuh
woensdag 2 maart 2016 11:09
Zijn we verhuis naar een UK server?

ronniemitchel
woensdag 2 maart 2016 11:13
yasmijn schreef op 02 maart 2016 @ 11:08:
Lapaard shall laughen in her wrist 😉
Die heeft volgens haar zeggen nog een flink bedrag van Adam tegoed en daar was ze niet geheimzinnig over.

mienbillekesjeuken
woensdag 2 maart 2016 11:29
Yes but Eddum is niet voor niks in Austin, far away from Paard en Dutch laws. The Child of the bill has even moved in, i read in a gossip mag. Maybe she’ll pay the bills now.

Anoniem060520160102
woensdag 2 maart 2016 11:31
waow, this saw nobody on coming.
De Mexican is not so rich as we all thoughten
What now?
Mick wants to see money
but lapaard shall not leave the kruimels for her
en who is er wear the dupe?
Right! child of the bill
literly

Anoniem060520160102
woensdag 2 maart 2016 11:35
oh whaat?
I understand there not a beet from
So Eddum wants the money from Mick
Mick was busy with her downward facing dog on her wedding day
so
she had not in de holes, that ze signed a strangling contract with the curryworst?
End now her mothers money is in eddum pocket??
did she sew him?

mienbillekesjeuken
woensdag 2 maart 2016 11:36
No Meds, you’re seeing this totally wrong.

It’s not Mick who wants to see money, it’s Eddum! He has prepared this all before the first kiss. Mick was supposed to be the cash cow, after The Paard.

Anoniem060520160102
woensdag 2 maart 2016 11:41
mienbillekesjeuken schreef op 02 maart 2016 @ 11:36:
No Meds, you’re seeing this totally wrong.It’s not Mick who wants to see money, it’s Eddum! He has prepared this all before the first kiss. Mick was supposed to be the cash cow, after The Paard.
woahw
i cannot believe it. In the marriage with lapaard was Eddum de moneyhorse. he bougt a nice castle voor Paard en the child. But then all the money was gone. En now jou say that his affaire with Mick was all about the money?????????????? maybe he still loves lapaard en did this affaire to get his sheep on the dry voor paard en child? it was an act of love. But was lapaard on the highte?

yasmijn
woensdag 2 maart 2016 11:49
No no. The child of the bill lives in Holland and works in a reformshop. Back to the good life and so.
So her thing!
I have to be seen to be believed

impala
woensdag 2 maart 2016 11:54
sabbaticalmeds schreef op 02 maart 2016 @ 11:41:
[…]woahw i cannot believe it. In the marriage with lapaard was Eddum de moneyhorse. he bougt a nice castle voor Paard en the child. But then all the money was gone. En now jou say that his affaire with Mick was all about the money?????????????? maybe he still loves lapaard en did this affaire to get his sheep on the dry voor paard en child? it was an act of love. But was lapaard on the highte?
that would be a real screamer !
.

impala
woensdag 2 maart 2016 11:58
yasmijn schreef op 02 maart 2016 @ 11:49:
No no. The child of the bill lives in Holland and works in a reformshop. Back to the good life and so.So her thing!
Not for long. She rehouses to Eddumsland this summer.
https://www.nu.nl/10473/video/christina-curry-verhuist-naar-verenigde-staten.html
.

feow
woensdag 2 maart 2016 12:06
Whats ganen aan?
Neuk, now i must upholden mij englisch weather.
Achter elke deur die jij open doet, doe ik een andere deur weer dicht

mienbillekesjeuken
woensdag 2 maart 2016 12:16
yasmijn schreef op 02 maart 2016 @ 11:49:
No no. The child of the bill lives in Holland and works in a reformshop. Back to the good life and so.So her thing!
I think the child of the bill is very tough, if she lives a normal lifestyle ondanks such parent. Good for her!
But she really is going to move.

impala
woensdag 2 maart 2016 12:33
Oooowww, I see now step:
This whole story came out of the big thumb of Evert S.
Micky never said this was the problem.
Just that ‘something broke’ after ‘something’ came suddenly above the water.
Evert is only gambling that this ‘something’ is that Eddum has a right to her familymoney. And that they are fighting about that.
It seems to be that money you get during the marriage will stay yours sowhoso. Also when you got married in Vegas.
(credits to Leandra on Fok 😉 )
.

impala
woensdag 2 maart 2016 12:37
Yasmijn you put us on the wrong leg !
.

mienbillekesjeuken
woensdag 2 maart 2016 12:42
No no. I think Micky knows very well Evert and Quote will dig. So she express only made suggestions and hints. Otherwise she would not have done de interview at all. She knows the truth wil be out there, just like in X-Files. She just don’t want to say the shit herself.
She is a bit smarter than you think.

impala
woensdag 2 maart 2016 13:07
There was no interview at all, I think.
ust that quote that Evert picked up somewhere.
Thats Everts way of working.

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/18

yasmijn
woensdag 2 maart 2016 13:17
I read gossipblads! And i follow these people on feesboek! Child of the bill just is teruggekeemd from Austin Texas. Her auntie Yvonne said it so. Finally landed on AMS@
I have to be seen to be believed

impala
woensdag 2 maart 2016 13:19
Quote is into it as well? Did they find something solid?
I read Evert asked up the wedding-akte from Vegas and saw the’ communal goods’ line, but Evert did not understand what that means in the practice. It seems not so that Adam can claim money from her erfenis.
.

yasmijn
woensdag 2 maart 2016 13:28
Oh what a deception. Eddum desevers a bit of money
I have to be seen to be believed

impala
woensdag 2 maart 2016 13:51
Nou ja, terwijl jij een cursus ‘how to read Evert’ doet, gaan wij wel even verder speculeren over wat er dan wél opeens opgedoken is, waardoor Micky’s trust gebroken werd. Is Adam gay? Travo? Trans? Heeft hij een ongeneeslijke soa? Vier buitenechtelijke kinderen? Word hij achtervolgd door schuldeisers? De mafia? De CIA ? Wie biedt?
.

charlottew88
woensdag 2 maart 2016 13:53
impala schreef op 02 maart 2016 @ 13:51:
Nou ja, terwijl jij een cursus ‘how to read Evert’ doet, gaan wij wel even verder speculeren over wat er dan wél opeens opgedoken is, waardoor Micky’s trust gebroken werd. Is Adam gay? Travo? Trans? Heeft hij een ongeneeslijke soa? Vier buitenechtelijke kinderen? Word hij achtervolgd door schuldeisers? De mafia? De CIA ? Wie biedt?
Allemaal.
laugh your heart out, dance in the rain, cherish the memories, ignore the pain, live, love, learn, forgive and forget. Live is too short to live with regrets

impala
woensdag 2 maart 2016 14:07
charlottew88 schreef op 02 maart 2016 @ 13:53:
[…]Allemaal.
X-D
Nog iets vergeten?
.
OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody
Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Voor onze prachtige, vernieuwde AnyBody zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Pumps_italiaans
woensdag 2 maart 2016 14:17
Adam was leuk in de countdown van Veronica.
Bij MTV was hij ook erg populair in Amerika.
Het zijn dus toch net als iedereen gewone mensen.
(Tussen de regels door: Gisteren een stukje van Black Star van David Bowie gehoord. Mooie tekst. Hij waande zich op aarde als in de hemel. Pluk de dag zolang hij niet voorbij is. Zoiets, maar dan op zijn BOWIES.)
Zoveel leuker zonder het forum.
Eén dag terug en veel tijd kwijt. Zonde. Een stel uit de ouwe doos. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
https://www.youtube.com/watch?v=C7KQ0xUfFjA
https://www.youtube.com/watch?v=M92QzPjgbag

Anoniem060520160102
woensdag 2 maart 2016 17:06
impala schreef op 02 maart 2016 @ 12:37:
Yasmijn you put us on the wrong leg !
that mean you not?
again?
yasmijn draws always a fogcurtain on it

Anoniem060520160102
woensdag 2 maart 2016 17:08
yasmijn schreef op 02 maart 2016 @ 13:17:
I read gossipblads! And i follow these people on feesboek! Child of the bill just is teruggekeemd from Austin Texas. Her auntie Yvonne said it so. Finally landed on AMS@
Yasmijn thanks for these important information. I hope that you from now on, everything by the facts can holden

impala
woensdag 2 maart 2016 23:53
The latest guess is dat Adam heeft verzwegen dat hij gesteriliseerd is. En Micky maandenlang in de waan liet dat ze aan het proberen waren samen een kindje te maken, wat maar niet lukte.
.

mienbillekesjeuken
vrijdag 4 maart 2016 11:15
Dat zou nog veel erger dan golddiggen zijn, gezien Mickey’s nare geschiedenis met baby’s eerder in haar leven. (Ik ga er zelfs serieus van praten nu)

Anoniem060520160102
vrijdag 4 maart 2016 11:23
what an acorn
S-Meds maandag 20 juni 2016 01:37
Yes
Finally Is Karma Getting Mick
TeleGrave:
*
Het was even helemaal mis met Micky Hoogendijk. De blondine blijkt ernstige bloedarmoede te hebben en is in het ziekenhuis opgenomen.
*
Dat meldt Shownieuws.
*
In eerste instantie dacht Micky uitgeput te zijn door haar werk en het vele reizen. Maar haar artsen kwamen er achter dat er iets anders aan de hand was. Maandag krijgt ze een bloed-transfusie.
*
Aan Shownieuws laat ze weten blij te zijn dat er mensen zijn die bloed doneren.
*
Harry, wagen!

S-Meds
maandag 20 juni 2016 01:42
I think that Eddum perhaps well een vampiere is. He hes al the blood uit Mick gesuckt.
And now is she seemingly in the monkey gestayed over.
But god his thank she is in save hands. People are given her there own blood. I asked myself off if the is a Far-band with the fact that Eddum gets no cents from micks mother.
Harry, wagen!

anoniem040120181639
maandag 20 juni 2016 01:51
=S-Meds schreef op 20 juni 2016 @ 01:42:
=I think that Eddum perhaps well een vampiere is. He hes al the blood uit Mick gesuckt. And now is she seemingly in the monkey gestayed over.
=But god his thank she is in save hands. People are given her there own blood. I asked myself off if the is a Far-band with the fact that Eddum gets no cents from micks mother.
:rofl:
Ik mis van Gaal nu al bij Manchester.

S-Meds
maandag 20 juni 2016 09:13
ja laugh maar.
Dit is een seriouse questy
Harry, wagen!

_Doortje_
maandag 20 juni 2016 09:16
Well nou yes, Micky was never happy with Eddum his meat and blood. Dus she wants it vast not back.
Hallo?!

S-Meds
maandag 20 juni 2016 10:55
_Doortje_ schreef op 20 juni 2016 @ 09:16:
Well nou yes, Micky was never happy with Eddum his meat and blood. Dus she wants it vast not back.
Little bean comes on his paycheck
Harry, wagen!

Pumps_italiaans
maandag 20 juni 2016 11:47
Mickey had toch zware bloedarmoede? Of was dat een andere of iemand ander in de familie?
Never mind. Ik vind het goed voor die persoon dat het ontdekt is. Wie maakt niet uit.
Zoveel leuker zonder het forum.
Eén dag terug en veel tijd kwijt. Zonde. Een stel uit de ouwe doos. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
https://www.youtube.com/watch?v=C7KQ0xUfFjA
https://www.youtube.com/watch?v=M92QzPjgbag

S-Meds
maandag 20 juni 2016 12:49
Pumps_italiaans schreef op 20 juni 2016 @ 11:47:
Mickey had toch zware bloedarmoede? Of was dat een andere of iemand ander in de familie?Never mind. Ik vind het goed voor die persoon dat het ontdekt is. Wie maakt niet uit.
what say you now where?
Harry, wagen!

Pumps_italiaans
maandag 20 juni 2016 13:43
I reet yours ass printed.
I reet bagwarts.
Zoveel leuker zonder het forum.
Eén dag terug en veel tijd kwijt. Zonde. Een stel uit de ouwe doos. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
https://www.youtube.com/watch?v=C7KQ0xUfFjA
https://www.youtube.com/watch?v=M92QzPjgbag

https://forum.viva.nl/entertainment/adam-en-micky-sprookje-voorbij/list_messages/249815/19

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patricia+Paay
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adam+Curry
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image