Howard Davis – History of The Jesuit Order | Society of Jesus

History of The Jesuit Order | Society of Jesus

Gepubliceerd 26 jun 2022

QU5ST9ON 2

DISCLAIMER

EVERYONE ASSUMES THIS IS MY DOCUMENTARY, IT IS JUST SOMETHING I FOUND AND RE-UPLOADED BECAUSE IT IS MOSTLY TRUE CONTENT, HAVING SAID THIS, I DO NOT NESSICERALLY AGREE OR DISAGREE WITH SOME OF THE CONTENT IN HERE, BUT IT’S ALWAYS IMPORTANT TO SHARE SOMETHING THAT’S MORE ON THE SIDE OF TRUTH

FOLLOW MY BLOG https://qu5st9on.blogspot.com

EVERYONE SUB TO MY 3rd CHANNEL because of YouTube’s Censorship https://www.youtube.com/channel/UCrql…

TWITTER https://twitter.com/QU5ST9ON

#catholic #romancatholic

Reacties
https://www.youtube.com/channel/UCrql7y0hdMO95hyxY2f0uhg

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Howard+Davis
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Jesuit+Order
https://robscholtemuseum.nl/?s=Society+of+Jesus

1 Comment

 1. Ken ik al, die video staat ook op me blog als referentie. 10 jaar oud of zo.

  Onder de video staat: “ERIC JON PHELPS MIGHT BE A JESUIT PAWN HIMSELF”, wat een beetje onzin is. Eric Jon Phelps was een van de belangrijkste publicisten over de Jezuïeten 20 jaar geleden, terwijl de Jezuïeten al hun sporen wissen. Dus dat is onmogelijk, want een “JESUIT PAWN” zal alles doen om geheim te houden dat Jezuïeten enige rol hebben in de geheime diensten, waarin ze doorgaans opereren.

  Zelf ben ik gestopt met de publicaties van Eric Jon Phelps te volgen, toen hij ging beweren dat de aarde plat is. Ik onderzocht dit, kwam tot de conclusie dat de aarde bolvormig is. De bewijzen daar voor zijn overweldigend. Eric Jon Phelps is een harde werker, maar maakt nogal wat fouten, zoals zijn valse beschuldigen naar mensen dat ze “Jesuit coadjutors” zijn. “Coadjutor” is latijn voor assistent. De meest schaamtevolle streek van achterlijkheid, pleegde Eric Jon Phelps, toen hij de auteur Frederick Tupper Saussy een Jesuit Coadjutor noemde. Documentatie daar van hier:
  https://web.archive.org/web/20051108212535/http://tuppersaussy.com/html/writings/articles/dialvol3no1.html
  De reden daar voor was, dat Eric Jon Phelps niet begreep, waarom Meneer Tupper Saussy schreef, dat de Jezuïeten nodig zijn. Toch is dat een redelijke mening, want als de Jezuïeten het niet doen, doet een andere partij het. Het boek dat Frederick Tupper Saussy schreef, heet The Rulers of Evil, is ook in audio vorm voorgelezen op verschillende Youtube kanalen. Het boek gaat over de rol van de Jezuïeten bij de oprichting van de VS (1776) en in de politiek van de VS daarna.

  Mensen die beweren dat de aarde plat is, krijgen geen link op mijn blog. Ik was en ben zeer ontsteld, over de platte aarde onzin. De vervalsing van de maanlandingen bijvoorbeeld, een belangrijk gegeven, wordt irrelevant gemaakt, door lieden die beweren dat de aarde plat is.

  Er zijn veel boeken over dit onderwerp gepubliceerd, maar in het Nederlands kon ik er op internet tot nu toe slechts een vinden, uit 1826, waar ook beschreven wordt dat er twee Jezuïeten uit Trier achter Balthasar Gerards zaten. In de 17de eeuw zijn er meer boeken over dit onderwerp verschenen, met name natuurlijk naar aanleiding en omtrent de Synode van Dordrecht, maar die zijn inmiddels allemaal succesvol gecensureerd.
  https://vrijewereld.files.wordpress.com/2014/10/ernst-friedmann-de-jezuiten-en-hun-gedrag-jegens-geestelijke-en-weeldlijke-regenten-1826.pdf

  Als men de Jezuïeten beseft achter de Europese Unie, wordt de gevoerde politiek begrijpelijk. Als men dat niet beseft, is de gevoerde politiek onbegrijpelijk. Waarom vernietigd de EU haar eigen industrie nu, met dat gedoe in Oekraïne? Logisch, de Jezuïeten willen meer macht, wat hen slechts lukt door centraal aangestuurde economie. Calvinisme werd kapitalisme, waardoor de verworden vrijheid door de Reformatie vernietigd kan worden, met het door Jezuïeten opgezette communisme vanaf de reducties in Paraguay. Alles in de politiek is een strijd tussen reformatie en contrareformatie.

  Enige belangrijke boeken, waarvan ook voorgelezen audio versies op Youtube:

  Geheime Geschiedenis van de Jezuïeten, door dr. Edmond Paris
  Een onthullend boek, de kaft geeft een goede inhoudsopgave, waarin het onder meer duidelijk wordt, dat Adolf Hitler aan de macht kwam in Duitsland, door een coalitie van de NSDAP met Die Katholische Centrum Partei, het Duitse KVP.

  Theodor Griesinger – Jezuïeten, een volledige geschiedenis
  Meneer Greisinger publiceerde in Duits en Engels, volgens mij nooit in het Nederlands vertaald. Hij schreef ook meer boeken over de Jezuïeten. Een schrijver met een gevoel voor humor, die erg goed bekend is met het onderwerp. In zijn boeken is met name te vinden, hoe het communisme door de Jezuïeten werd opgezet, met als model de reducties in Paraguay.

  Avro Manhattan, Leo Lehmann, Johannes Calvijn.
  Die laatste in Instituten van de Christelijke Religie, licht toe hoe het katholicisme liegt over allerlei onderwerpen. Helaas, nadat ik die zaken las in een Engelstalige versie van zijn boek, hoorde ik daarna zijn boek in audio, waar ik hele hoofdstukken miste. We moeten er van uit gaan, dat veel uitgaven van het boek van Johannes Calvijn, ernstig beschadigd zijn door censuur.

  Ex-Jezuïet Alberto Rivera schreef een voorwoord in het boek van Edmond Paris, waarin hij vertelde hoe de boeken van die auteur gecensureerd werden door de Jezuïeten. Ik vond dat althans in de Engelstalige versie. Wat mij dan terug brengt pop de debuutroman van Willem Frederik Hermans, die een rechtszaak kreeg tegen dat boek, omdat hij het katholieke volksdeel beledigd zou hebben. Let wel, dat is nadat de katholieken Adolf Hitler aan de macht hadden gebracht! Willem Frederik Hendriks begreep dat de katholieken Nederland regeren. Door de secularisatie is die macht nu nog groter geworden, ze hebben steeds minder tegenstand.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.