Hopster Van Goudzwaard – Lieve Facebook vrienden + Ultieme afsluiting van het jaar

Lieve Facebook vrienden,

Het overgrote deel van jullie weet niets van mijn situatie. Bovendien heb ik niet de gewoonte veel en lang te schrijven over mijn persoonlijke dingen. Mijn “posts” gaan over kunst, grappige of serieuze kunst dingen, over banken ellende, dieren, en soms een kleine of grote ergernis, verbazing of gewoon iets leuks over ballet of muziek. Het handje vol mensen, dat wel meer weet over mij, weet ook niet alles, daarom heb ik de afgelopen 2,5 jaar een boek geschreven. Ik ben naarstig op zoek naar een uitgever. Iets, dat best lastig is als debutant, en als je hier en daar een kritische noot plaatst met betrekking tot het optreden van de Rabobank. Maar u kunt er op rekenen, dat het boek er linksom of rechtsom komt in 2018. Er zijn nog wat hobbels te nemen dat wel. Zoals ik al eerder heb gemeld is onze bruikleenovereenkomst met betrekking tot onze “anti kraak” woonsituatie plotseling opgezegd (als een verlaat “kerstcadeau”) op 27 december j.l., wat zo veel betekent, dat we vertrokken moeten zijn op 29 januari om 11:00 uur.
Wij staan dan dus met 11 dwerg papegaaitjes, twee honden en een poes op straat. Dat is 4 weken na nu, dat is nu eenmaal zo bij dit soort overeenkomsten. Laat ik beginnen te zeggen, dat Edwin en ik heel dankbaar zijn voor de mogelijkheid, die Prevenda (leegstandsbeheerder) ons heeft geboden gedurende de afgelopen 2 jaar. U moet namelijk weten, dat wij niet in aanmerking komen voor anti kraak bewoning. Wij voldoen niet aan de eisen. Wij hebben grote schulden, psychische problemen, een strafblad, onregelmatige inkomsten, we kunnen geen verzekering afsluiten en we hebben huisdieren.
Ik neem jullie even kort mee naar “hoe het allemaal begon” en weer terug naar het heden. Toen ons museumideaal in duigen viel in Zeeuws Vlaanderen hebben we ons enigszins terug gevochten. Hoewel de toren hoge restschuld veroorzaakt door Rabobank na talloze rechtszaken en mediation pogingen nog altijd als een zwaard van Damocles boven ons hoofd hangt, blijven we doorgaan. Zo poogden wij het bedrijf van mijn vader voort te zetten en nieuw leven in te blazen. Een luidsprekerbedrijf, dat ook zware tijden kende, maar een begrip was/is in de audiowereld en het verdiende om te blijven bestaan. We zetten de schouders eronder bij “The Pied Piper” in Haarlem. Het noodlot sloeg genadeloos toe. Mijn vader kreeg een herseninfarct en Rabobank pleegde een roofoverval op alles, wat ons lief was (we schrijven 2013). Op het speaker bedrijf (onze enige manier om weer zelfstandig wat inkomsten te gaan genereren) en op de schilderijen (onze kinderen). Daarmee was onze wil en kracht om door te gaan bijna gebroken. Edwin dreigde zichzelf in de fik te steken als er ook maar één schilderij het pand zou verlaten. Deurwaarders durfden toch met veel machtsvertoon een aantal kunstwerken mee te nemen. Edwin belandde een week in de cel wegens poging tot brandstichting. Door middel van een kort geding kwamen alle zaken, die door Rabobank deurwaarders waren afgevoerd, retour. Het mocht namelijk niet. Maar dat hadden Edwin en ik al uren geprobeerd uit te leggen, tot bij Edwin de stoppen doorsloegen en hij dreigde zichzelf in de hens te steken. Edwin hield er een trauma aan over en wilde niet meer in het bedrijfspand zijn. We probeerden de luidsprekerbusiness voort te zetten in de Achterhoek. Helaas kreeg Edwin daar een bijna fatale darm perforatie, hij liep daardoor ruim een jaar met een stoma. Een zakenrelatie van mijn vader gedurende 30 jaar vond het nodig het vuur ons na aan de schenen te leggen, voor een vordering van 2000 euro en forceerde een faillissement. Zo geschiedde. Geen bedrijf meer, en dus geen inkomsten meer. Toen begon het zwerven.
Uiteindelijk dus “verdwaald” in een klooster in Sterksel. Er werd al langer gesproken over eventuele opvang van vluchtelingen en of arbeidsmigranten, in de volksmond “Polen hotel” genoemd. In al mijn naïviteit wuifde ik afgelopen herfst de geruchten onder de bewoners weg. Een en ander speelde al lang, qua bestemming voor het pand, maar ineens bleek het actueel geworden. Heel erg actueel zelfs. Via via moest ik er achter komen, dat er 21 december een presentatie zou zijn in het wijkcentrum in Sterksel voor de Dorpsraad. Het zou die avond gaan om de plannen met het Klooster aan de Albertlaan 4. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik had even tevoren contact gehad met de gemeente Heeze, de man, die er over gaat, maar die gaf aan, dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen en noemde een termijn ergens in de zomer van 2018. Immers, er moest een verbouwing plaatsvinden om aan alle eisen te voldoen. Toen de man van de presentatie van wal stak wist ik eigenlijk meteen genoeg. Hij is namelijk niet alleen projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling & Wonen voor de gemeente Oisterwijk, maar is tevens eigenaar van een adviesbureau, dat zich richt op project en procesmanagement bij stedelijke ontwikkelingsvraagstukken. Hij doet, zeg maar, ook het opknappen en zo. Tijdens de bijeenkomst versprak de beste man zich meermaals. Een tijdsladder was niet te geven, en hij haalde het verkrijgen van en het reeds hebben van een vergunning telkens door elkaar. Het was een schertsvertoning. Bovendien deed de eigenaar van het pand, die prominent vooraan zat, ook even zijn zegje, toen ik informeerde naar de termijn, waarop wij als bewoners plaats zouden moeten maken voor de 55 arbeidsmigranten uit Polen, die geen Nederlands spreken. Hij benadrukte even, dat wij sowieso een opzegtermijn hebben van een maand. Vriendelijk dank voor deze “open deur”. Het gaat hier mijns inziens om het sociaal menselijk aspect, maar dat is deze snotaap onroerend goed handelaar in zijn Porsche Cayenne, natuurlijk geheel vreemd. Bovendien was de dorpsraad ook nogal verrast, zo niet verbolgen, over het feit, dat ook zij slechts 2 dagen tevoren wisten van deze plannen. De onrust en vragen richten zich vooral op het feit, dat er niemand van de gemeente Heeze aanwezig was voor toelichting. Het was gevoelsmatig allemaal al in kannen en kruiken. Het was meer een kwestie van: nu moeten we het wel gaan vertellen. En tevens moet u weten, dat er om het klooster villa’s staan in de prijsklasse acht ton plus. Deze huiseigenaren zien met lede ogen aan, dat er arbeidsmigranten hun intrek nemen in het tegenover gelegen pand. Het is overigens geen verplichting voor de gemeente om arbeidsmigranten op te nemen. De eigenaar kiest voor deze optie. Ik ben niet zo’n rekenaar. Maar ik woon nu bijna twee jaar in een pand, dat energieverslindend is wegens verouderde, niet regelbare installaties. Daardoor kunnen niet drie mensen tegelijk douchen. Is de keuken amper geschikt voor tien mensen, is er sprake van interne en externe lekkages, geweest en nog steeds. Daardoor is er schimmel ontstaan. Stopcontacten zijn doorgebrand door een zeer verouderd en onoverzichtelijk electra netwerk. Volgens het adviesbureau komen er ook recreatie mogelijkheden in en om het pand en 55 parkeerplaatsen. Nogmaals ik ben niet zo’n rekenwonder, maar ik voorspel een investering van enkele tonnen. Hoe moet dat in godsnaam terug verdiend worden? Door uitbuiting en subsidies? Ik ben niet zo’n negatieveling, maar als de opzegging door de eigenaar aan Prevenda op 18 december is gedateerd en de presentatie pas op 21 december plaatsvond en de bewoners ineens worden opgezegd per 27 december, wat heb ik hier dan gemist?

Lang verhaal kort, hier klopt natuurlijk helemaal niks van maar de vraag blijft: WAAR GAAN WIJ NAARTOE…….
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1050155/roofbouw-in-de-kassen

Facebook, 28 december 2107 om 13:56

Reacties:

Betty Borghart
ooooooohhhh…..ik laat dit even op me inwerken….wat afschuwelijk!!!
Emoticon 1 (foto Facebook)

Mirjam Cremers
Djiezus….Sterkte!!!!

Heleen Lutjeboer
Ik ga het vanavond lezen.

Sandra Bronkhorst
Verstuurd aan Thierry Baudet, Don Ceder, Roland Samuels , Gea Gibson ik hoop dat het zal helpen!

Jeroen Ghuijs
Van Thierry Baudet ga je niets horen zelfs geen ontvangst bevestiging.

Sandra Bronkhorst
Jeroen Ghuijs idd! Al eerder gemerkt.

Artessa Natureart

AnneMiek Spruyt
Dit is niet mis! Ik snap heel goed hoe fout deze staat is voor mensen die er, ondanks de tegenslagen, er steeds weer de schouders onder proberen te zetten.

Betty Borghart
idd…..geen woorden meer voor…..

Yoka Lammers-Besuijen
Informeer is bij het Hembrugterrein in Zaandam. Daar zit oa een oude munitiefabriek/depot. En er komen woningen, maar het is ook een plek voor kunstenaars. Ik weet niet waar je erover informatie kunt krijgen. Misschien gemeente Zaanstad. Of je gaat er zelf eens kijken. Ik kan je wijzen waar ze zitten. Hembrugterrein Zaandam. Perfecte plek die in ontwikkeling is qua mogelijkheden.

Hopster Van Goudzwaard
Dankjewel voor de tip. Ik ga het bekijken. Wat ik zo snel zie is vooral projectontwikkeling. Dat behelst meestal een zeer commerciële insteek. Ik ben misschien nu meer geschikt voor het “geitenwollensokkencirquit” LOL!

Yoka Lammers-Besuijen
Volgens mij is er juist nog veel geitenwollensokken gedoe. Maar misschien mag je er niet officieel wonen. Bekijk t gewoon.

Het is een gebied in ontwikkeling. Zeker voor bedrijfjes. Maar ik ben bang dat je nét te laat bent. Maar bekijk t in ieder geval. Laat weten als je meer weet.

Dorian Hiethaar
Nare tijden.

Imke Meester
Jemig….ben er stil van. Ik ga hier in de buurt ook informeren wat er mogelijk is( als het je niet te ver weg is)

Hopster Van Goudzwaard
Lieve Imke Meester ik ben niet plaats gebonden. Mag eigenlijk overal zijn. Ben een globetrotter geworden ;-)

Imke Meester
Dan ga ik hier rondvragen voor jullie

Betty Borghart
Hopster Van Goudzwaard oke….ik gooi ook wat lijntjes uit als het niet plaatsgebonden is!

Maddy Neugebauer
wat een drama op drama.
ik ga ook voor jullie denken. en stuur als ik iets verzin een pb bericht.
En dit moet gezegd worden, heel stoer dat je dit openbaar plaatst….
spreekwoorden zijn er niet voor niets.
Als de nood aan de man is, is de redding nabij
dikke kus.
en ik laat mij horen X x10

Hopster Van Goudzwaard
Emoticon 2 (foto Facebook)

Hopster Van Goudzwaard
Dankjewel Maddy Neugebauer……..

Heleen Lutjeboer
Allemachtig zeg!
Hoeveel ellende kan een mens hebben in een leven? Ik kan me zo goed de onmacht van Edwin voorstellen..
Wat gemeen allemaal! Ik word er kwaad van!
Is die ‘Prevenda’ behalve een maand opzegtermijn niets aan jullie verplicht?
Eerlijk gezegd, ik weet even helemaal niet wat ik moet zeggen behalve dat ik het echt vreselijk vind wat jullie (weer) wordt aangedaan!
Fijn dat jullie dit nu met ons hebben gedeeld! En dapper ook! En hoe meer mensen mee kunnen denken voor een oplossing oid hoe beter, nietwaar?
Sterkte en liefs voor jullie allebei! ♡♡

Hopster Van Goudzwaard
Lief van je Heleen Lutjeboer

Katinka Sliepenbeek
Agressie dat is een emotie die dergelijke ‘strakke’ acties wel oproepen. Sterkte bij het vinden van een uitgever Hopster Van Goudzwaard; maar misschien is het toch lucratiever – en realistischer – om jouw werk in eigen beheer uit te geven. Menig auteur betaalt tegenwoordig sowieso mee uit eigen zak aan de uitgever. En niet alleen debutanten. Het is niet anders..

Hopster Van Goudzwaard
Dank je Katinka…

Eliane Gerrits
jeetje

Hélène Sturtz
Tjongejonge zeg…sterkte

Bets de Wilde
Emoticon 3 (foto Facebook)

Ingrid Verschoor
Hebben jullie geen recht op uitkering en sociale woningbouw? Ik ken je situatie niet maar kun je werken of ben je ook niet gezond?

Hopster Van Goudzwaard
Ha! Ik voel een volgende lange post opkomen borrelen. Zal ik straks toelichten.

Sandra Bronkhorst
Allerlei bizarre voorwaarden en regeltjes waaraan je moet voldoen, en dan is het nog maar de vraag of het in orde komt.

Hopster Van Goudzwaard
Sandra Bronkhorst klopt Sandra, ik zal het zo toelichten.

Annick Smit
die link naar telegraaf artikel werkt niet?!?

Hopster Van Goudzwaard
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1050155/roofbouw-in-de-kassen

Annick Smit
oeps

Hopster Van Goudzwaard
Annick Smit heb je em nu gezien gelezen?

Annick Smit
Hopster Van Goudzwaard ik blijf die foutmelding krijgen

Martine Jacqueline V. Lieshout
Tjonge, dit komt me zeer bekend voor. Huidige man kwam ook antikraak terecht. Lang verhaal met veel overeenkomsten. Pffft, wat hebben we moeten knokken en nog. Ik ben helaas niet bekend bij de wereld vd uitgeverijen. Ja, ik heb een paar jaar terug een …Meer bekijken

Hopster Van Goudzwaard
Dankjewel Martine Jacqueline V. Lieshout

Gerbrand van Veen
Natuurlijk kunnen jullie uit nood bij mij intrekken. Maar je kent mijn situatie. Dat word wel improfiseren. Ik duim voor jullie.😨

Hopster Van Goudzwaard
Lief, maar dat gaat natuurlijk niet met jouw handicaps. Maar superlief!

Ernst Merhottein
Had al het een en ander gehoord van Gerbrand. Diep triest. En de Rabobank…, wij hebben daar ook onprettige ervaringen mee. Jullie situatie is nóg vele malen erbarmelijker dan de onze. Schrikbarend. Ik wens heel veel sterkte met het boek. Ik zoek momenteel ook een uitgever. Beetje hopeloze klus. Misschien doe ik het toch in eigen beheer. Heel veel sterkte. Leef met jullie mee!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1972730532979474&id=100007276399245

Ultieme afsluiting van het jaar

Het heeft mij even tijd gekost, maar dit is toch wel mijn ultieme afsluiting van het jaar. Ik ben blij, dat ik dit op 31 december 2017 met jullie Facebook vrienden mag delen:
Vraag: Hebben jullie geen recht op uitkering en sociale woningbouw? Ik ken je situatie niet, maar kun je werken of ben je ook niet gezond?
Antwoord:
Mensen denken dat alles hier in Nederland goed geregeld is. Als je in google intoetst “Heb ik recht op een uitkering”, dan dienen zich al talloze varianten aan waarom wel of waarom niet. Het is dus afhankelijk van je SITUATIE.
Mensen denken, dat er in de grondwet staat, dat iedereen recht heeft op een woning, een bestaansminimum om van te kunnen eten en drinken. Kan iemand mij, dat artikel even mailen? Je bent verplicht een zorg verzekering af te sluiten, maar wat nou als je de premie niet kan betalen? Wordt je dan eigenlijk wel goed geholpen, of is er dan stiekem toch een verschil tussen arm en rijk? Het lijkt wel typisch Nederlands, net als: je mag wel wiet verkopen, maar het niet telen en inkopen. Of zonder woonadres krijg je geen uitkering, en zonder uitkering krijg je geen woning. Of deze: door schulden ben je aangewezen op een anti kraakwoning, maar omdat je schulden hebt mag je er niet wonen.
Nou, goed, ik schrijf daar ook over in mijn boek. De vicieuze cirkel… gewoon t.z.t. even aanschaffen dat boek. Terug naar de vraag, die mij de afgelopen jaren tientallen keren is gesteld: waarom hebben jullie geen uitkering? Of het nu de latent arrogante en agressieve houding is of gewoon, omdat je gekleineerd wordt, ik weet het niet precies. Feit is, dat ik niet goed reageer op degene achter de gemeentedesk, die een vooral nogal argwanende houding aanneemt en onder het mom van “we gaan u helpen”, begint geraffineerde uithoor en verhoor technieken op je los te laten. Als een rechercheur begint diegene de zoektocht naar een reden om je op zijn minst weg te kunnen sturen met heel veel vragen om te beantwoorden en stukken om op te vragen of op te zoeken. De kortste weg naar een definitief NEE is dan ingeslagen. Natuurlijk geven ze je het gevoel, dat het allemaal aan jou ligt. Zodra je enige irritatie laat zien en probeert één en ander op een concrete tijdsladder te krijgen, je verkeert immers in nood, want het bezoekje aan het “bedelloket” stelde je zo lang mogelijk uit, dan krijgt je nog de sneer “het is toch echt jouw probleem” op de koop toe. Immers, ZIJ willen wel, maar dan moet JIJ even binnen één week een waslijst aan stukken inleveren. Wanneer die beoordeeld zijn kunnen ze onmogelijk aangeven, ze hebben het namelijk heel erg druk, en “ik moet vooral niet denken, dat ik de enige ben”, einde quote. Lukt het niet om de stukken binnen die werkweek (vijf dagen dus eigenlijk) in te leveren, dan ligt op dag acht de afwijs brief keurig in de bus, op tijd. Ze sluiten het dossier, letterlijk staat er: “U hebt het ondertekende aanvraagformulier en/of de gevraagde bewijsstukken niet tijdig ingeleverd. Wij gaan er daarom van uit dat u geen gebruik wilt maken van onze dienstverlening en sluiten uw dossier.” Ze sluiten wel af met het genereuze aanbod. dat je opnieuw een aanvraag mag doen. Hoera.
De meest bizarre eis vond ik de volgende:
“Deugdelijke en verifieerbare bewijsstukken, waaruit blijkt hoe u vanaf 1 juni 2015 tot heden in uw levensonderhoud heeft voorzien. Onder deugdelijke en verifieerbare bewijsstukken verstaan wij bewijzen, zoals; bankafschriften, aktes van geldleningen en/of verkoopfacturen van eventuele verkochte goederen. In ieder geval dient u aannemelijk te maken van wie u eventueel geld heeft ontvangen. Ook dient u voldoende aannemelijk te maken, dat de desbetreffende persoon u daadwerkelijk dit geld heeft verstrekt. Dit kan bijvoorbeeld door een bankafschrift van deze persoon te tonen, waaruit een geldopname of overschrijving ten behoeve van u blijkt”. Dit was één van de 13 vragen, stukken om binnen een week aan te leveren, die bij mij persoonlijk stuitte op onoverkomelijke gewetensbezwaren. In Staphorst is men vrijgesteld van de verplichting een (auto)verzekering af te sluiten, en Moslims zijn dol op Halal, gaan graag naar de Moskee en betalen geen rente. Nou, dit is dus “mijn ding”, mijn probleem, mijn geloof.
Wat ook heel mooi geregeld is, is schuldhulp via de Gemeente. In mijn geval blijft het niet bij de energiemaatschappij en de Wehkamp, nee, de lijst is ellenlang en met het verstrijken der jaren bijna onmogelijk in kaart te brengen. Niet in de laatste plaats door de grootste schuldeiser: DE RABOBANK, die ook de legendarische zin mailde: “Wij sluiten het dossier, maar de vordering blijft bestaan”. Eerlijkheid gebied me ook te zeggen, dat ze ons ook veel succes wensten in de toekomst. Sjonge jonge, na jaren me het leven zuur te hebben gemaakt. Want, zo zegt de Gemeente alle schulden moeten in beeld zijn, en de exacte hoogte daarvan. Nou, ik heb al jaren geen overzichtje van de Rabobank ontvangen, dus of het nu 8 ton of een miljoen is op dit moment, ik weet het echt niet. “Tja, sorry mevrouw maar dan kunnen wij niets voor u doen”, aldus de Gemeente Den Haag afdeling schuldhulp.
Even terug weer naar de vraag van Ingrid Verschoor, en werken hoe zit het daarmee.
Edwin en ik zijn jaren ondernemer geweest in kunst en antiek. Is nu niet hip meer sowieso, maar dat terzijde. Edwin is diamant en edelsteen deskundige. Hij kampt sinds zijn 23ste met manisch depressieve klachten. Pas in 2000/2001 is begonnen een echte goede diagnose te stellen, met de nodige medicatie problemen van dien. Na diverse opnames en de wanhoop nabij is er een cocktail uitgekomen, die enigszins “werkbaar” is. Oftewel ruim 30 jaar “hakt hij al met dit bijltje” zonder uitkering. Maar dat helpt je niet, want de heersende moraal is: heb je al eerder een uitkering gehad, dan weten ze in welk “hokje,” of op welk formulier je past en gaat het balletje rollen. Maar helaas, is dat ook voor mij niet het geval. Samen met Edwin heb ik ondernomen en daarvoor en tussentijds altijd secretariële, verkoop of klantenservice baantjes gehad. Al ruim 20 jaar zorg ik eigenlijk ook voor Edwin, iets, dat best ook een bijbaan genoemd mag worden. Hoeveel banen zijn er voor een man van 56 met een strafblad en manisch depressieve klachten?
Ik had dus een secretariële baan in Den Haag. De baas kent mij, hij weet, wat hij aan mij heeft. Een goeie dus. Hij kent mijn ellende en desondanks nam hij mij keer op keer in dienst. Kleine anekdote uit 2014/2015. Via via mochten we wonen (eigenlijk illegaal) in een leegstaand kantoorpand. Het was onze redding. Inschrijven op zo’n adres gaat niet. Het is immers een bedrijfspand. Toen wilde ik een postadres aanvragen, dat kan, in Den Haag, op een locatie, “het centraal coördinatiepunt” (google maar even) daar kun je dan je post uitgereikt krijgen. Althans, prostituees, alcohol en drugsverslaafden, en totaal gestoorden, en ander gespuis slenterend op sauna slippers met witte sportsokken erin en van die schuin over de schouder gedragen Louis Vuitton tasjes, die kunnen daar éen keer per week hun post ophalen. Na drie uur wachten legde ik mijn situatie uit. Het leek opnieuw zo’n rechercheurs duo, dames dit keer. De ene dame nogal bits, kort blond koppie, en daarnaast zat een zeer zachtaardige, begripvolle dame met een hoofddoek. Ook hier moest ik ernstig op mijn woorden letten. Toen ik had laten vallen, dat ik sliep in een kantoorpand was de zaak helaas verloren. “Ah, zei de blonde dame, u bent dus niet dakloos”. Shit, dacht ik, verkeerd uitgelegd. Ik probeerde een en ander nog te herstellen door uit te leggen, dat het mij alleen en uitsluitend te doen was om mijn post ergens te kunnen ontvangen. Ik vroeg niet om een woning, ik vroeg niet om een uitkering, ik vroeg een postadres. Ik pruttelde nog, dat mijn echtgenoot graag zijn rechtbankstukken wenste te ontvangen, maar het was tevergeefs. Alleen als ik een briefje kon aanleveren met daarop de bevestiging van minimaal vier nachten te hebben doorgebracht bij het Leger des Heils, kon ze misschien iets voor mij doen. Dat briefje had ik niet, en wilde het eigenlijk ook niet gaan halen. Na drie uur wachten en dit gesprek stonden de tranen mij nader dan het lachen. Helaas kon ik een kleine stemverheffing niet meer voorkomen. Het gevolg was, dat ik met een memo velletje met daarop het web adres van de UWV werd weggestuurd. Voor de zekerheid werd ik naar buiten geëscorteerd, geflankeerd door twee kleerkast beveiligers. Het kantoorpand, waar we verbleven werd verkocht en daarom moesten wij daar uiteraard vertrekken. Dat betekende het einde van mijn arbeidscontractje. Ik moest verhuizen, naar ver weg. Werkgevers staan doorgaans niet te springen om mensen van een bepaalde leeftijd, met een instabiel CV, hoge schulden en de bijkomende sores. Zoals loon beslagen (extra administratief werk) en de mogelijke bijkomende problemen, zoals psychische klachten, stress, verhuizingen etc. Toevallig ben ik een nogal positief ingesteld persoon, en wist mijn lieve ex werkgever dit, en nam hij die paar lelijke brieven en gedoe voor lief, maar welk bedrijf doet zoiets? En daarom heb ik geen uitkering en geen reguliere baan.

Facebook, 31 december 2107 om 13:06

Reacties:

Hopster Van Goudzwaard
Ingrid Verschoor daar is ie dan

Hopster Van Goudzwaard
Laurens ten Hagen herkenbaar?

Laurens ten Hagen
Helaas wel 😞

Hopster Van Goudzwaard
Gerbrand van Veen even delen, dan weten weer meer mensen hoe en wat!

Hopster Van Goudzwaard
Sandra Bronkhorst hierbij het ultieme antwoord. Ik hoop die vraag NOOIT meer te krijgen.😘You are the best!

Hopster Van Goudzwaard
Bea van Kessel daar is ie dan

Hopster Van Goudzwaard
Suzanne Nederstigt jij weet waar ik het over heb, en wil hierbij dank zeggen!!!!!

Hopster Van Goudzwaard
Alex van Helsdingen “just to let you know”

Ingrid Verschoor
Triest verhaal, Hopster. En bekend: ik leef met je mee. Ik heb echter de ambtelijke molens links laten liggen cq gebruikt indien nodig. Hoe ziek ik ook was, uiteindelijk heb altijd wel mijn eigen werk gecreëerd. Zelfs van huis uit. Waar een wil is, is een weg. Elke situatie is anders, dat weet ik. 😘

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1974027889516405&id=100007276399245

https://www.facebook.com/search/top/?q=Hopster%20Van%20Goudzwaard

https://robscholtemuseum.nl/page/2/?s=tessa+van+veen

1 Comment

  1. Zie dit nu pas, geen ieder van de ontwikkelingen
    Manja

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.