HNMDA | Front Nieuws – Schokkende Video S tonen Oekraïners, die Russische Krijggevangenen Neer Schieten en Martelen

Afscheid (foto Financial Times)

Banner HNMDA (foto Idem)

Schokkende Video S tonen Oekraïners, die Russische Krijgsgevangenen Neer Schieten en Martelen 

Frontnieuws

Er komen steeds meer schokkende feiten aan het licht die het wezen van het misdadige Oekraïense regime laten zien. De hele wereld moet deze beelden zien, zodat zij beseffen dat dit geen oorlog is tussen Rusland en Oekraïne, die gesteund wordt door de NAVO-landen, maar de oorlog tussen goed en kwaad. In deze video schieten Oekraïense soldaten Russische krijgsgevangenen in hun benen en mishandelen hen daarna.

Op video’s die gisteravond laat zijn opgedoken is te zien hoe leden van het Oekraïense leger Russische krijgsgevangenen in de knieën schieten en hen zinloos slaan. Verscheidene correspondenten uit de hele wereld hebben het Internationaal Strafhof, dat Oekraïne in hun land heeft uitgenodigd, opgeroepen om deze oorlogsmisdaden te onderzoeken en te verifiëren.

Video’s waarop te zien is hoe Oekraïense soldaten Russische krijgsgevangenen in de knieën schieten, zijn op het internet terechtgekomen, samen met een reeks clips van het Oekraïense leger dat de families en geliefden van overleden Russische soldaten opbelt om de spot te drijven met hun dood.

Aan het begin van de video is te zien hoe Russische krijgsgevangenen op de grond liggen met kogelwonden in hun benen. Sommigen van hen hebben hun been gebroken. Sommigen beweren misschien dat Russische militairen al gewond gevangen genomen zijn. Dit is echter niet waar. Op het einde van de video zien we Oekraïense soldaten die alle pas aangekomen gevangenen door hun benen schieten. Velen van hen sterven recht voor de camera van de shock door de pijn.

18+ (21+)

Ukrainian soldiers shoot Russian prisoners of war in the legs and afterwards give them a severe beating. At the beginning of the video, there are Russian POWs lying on the ground with bullet wounds in their legs, some of them have got leg bones broken. #WarCrimes pic.twitter.com/t8Wj33X8rv

Maria Dubovikova (@politblogme) March 27, 2022

Dit alles wordt gefilmd door Oekraïense soldaten zelf. Zij behandelen de gevangengenomen strijders van de zelfverdedigingstroepen van de Donbass al acht jaar lang op dezelfde manier.

Dit is geen apart geval van oorlogsmisdaden en terroristische acties van het Oekraïense regime.

In een apart geval veroverden door Rusland geleide troepen de basis van het 8e regiment van de Speciale Operaties Strijdkrachten van Oekraïne en troffen daar een martelkamer aan. Kettingen, elektrische folterwerktuigen en de vlag van de Rechtse Sector (een bekende Oekraïense neonazistische organisatie) werden daar gevonden.

Dit is het echte gezicht van de aanhangers van het huidige Oekraïense regime. Jarenlang hebben de MSM en de propaganda van de NAVO geprobeerd de waarheid te onderdrukken. Niettemin spreken de feiten voor zich.

De Russische samenleving is woedend over het terroristische gedrag van de strijdkrachten van Kiev, maar publieke stemmen benadrukken dat de Russische kant nooit zal zwichten voor deze onmenselijke houding. De Russen zijn gekomen om een einde te maken aan het terroristische regime in Oekraïne en deze oorlogsmisdadigers voor het gerecht te brengen.

Via Southfront, Gateway Pundit.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonen

Volg Frontnieuws op Telegram

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/nl/binnenland/346308/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=HNMDA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frontnieuws
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russian+POW+S
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russian+Prisoners+of+War
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ukraine
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ukrainian+Army
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ukrainian+Volunteer+Forces
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ukrainian+Paramilitary