Hilmano van Velzen – Week van de Poézie + Storing ING + Einde Poëzie Week bij Perdu + Ook Drugs + Goud Kust bij Kiti Koti + RTL Boulevard – Prinses danst + Vorsten – Met Bonairianen

Week van de Poézie

https://www.instagram.com/tv/CoGCvgWIT-Z/

Storing bij ING

https://www.instagram.com/tv/CoIgODAofhu/

Einde Poëzie Week bij Perdu

https://www.instagram.com/tv/CoIkAz2IKPG/

Ook Drugs

https://www.instagram.com/tv/CoLFrLnIBVt/

Goud Kust bij Kiti Koti

https://www.instagram.com/p/B2PnK7VofNq/

Trudi Verstegen | Mama versus Maffia – Amalia Maxima & Willem dansen met de Lokale Bevolking van Bonaire (video Telegram)

Prinses Amalia danst met Lokale Bevolking op Bonaire

Prinses Amalia (19) is vrijdag middag op Bonaire Aan Gekomen voor haar Allereerste Grote Werkreis. Uit Slapen Zat er van ochtend Niet in, want de Eerste Dag van het Over Volle Programma startte Al in de Vroege Uurtjes. Samen met Willem Alexander (55) en Máxima (51) spreekt de Prinses Vandaag met de Lokale Bevolking, bezoekt ze de Slaven Huisjes en Verdiept ze Zich met de Plaatselijke Freek Vonk in de Natuur op Bonaire.

RTL Boulevard, 28 januari 2023

https://www.rtl.nl/?blockId=16252814

Amalia danst met Bonairianen

Gepubliceerd 28 jan 2023

Vorsten

Zaterdag 28 januari 2023, De Eerste Dans het Twee Weken Durende Bezoek aan het Caribisch Deel van het Nederlands Koninkrijk is een Feit! Amalia kan de Uit Nodiging Niet Weigeren om Mee te Dansen tijdens een Muziek Op Treden in Cultureel Centrum Mangazina di Rei in Rincon, Bonaire. Natuurlijk dansen ook Koning Willem Alexander en Koningin Máxima mee!

Reacties
https://youtu.be/vu8cNJCxhoQ

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hilmano+van+Velzen