Hilmano van Velzen | De Dakloze Dichter – Over de Hollandse Meester Joran van der Sloot + De Morgen – Vriend Van der Sloot “Ik heb Geen Boot”

Over de Hollandse Meester Joran van der Sloot

Twitter, 6  juni 2023

https://twitter.com/poeziebundels/status/1667237865569263623?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1667237865569263623%7Ctwgr%5E7f0e9be02afd4ba2be78295f84795e8550aa4ab9%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fpoeziebundels2Fstatus2F1667237865569263623widget%3DTweet

De Verklaringen van zijn Vriend brengen Joran van der Sloot in een Lastig Parket, 5 februari 2008, 19:17 (foto Unknown)

Vriend Van der Sloot “Ik heb Geen Boot

Daury Rodriguez, de Man, die volgens Joran van der Sloot heeft Geholpen bij het Weg Werken van het Lichaam van Natalee Holloway, heeft Geen Boot en was in Nederland Toen de Affaire op Aruba speelde. Dat heeft de op Aruba Op Gegroeide Rodriguez Verklaard in een Gesprek met de Amerikaanse TV Zender ABC.

Excuses

Ik heb er Nooit een gehad, en Ik heb er Nu Geen,” zei Daury Toen hem werd Gevraagd naar het Vaar Tuig. Van der Sloot beweerde, dat hij Samen met Rodriguez het Lichaam van de Amerikaanse In de Boot van Daury Naar Open Zee heeft Gebracht en Daar heeft Gedumpt.
Volgens Rodriguez heeft hij Na de Spraak Makende Reportage van Peter R de Vries Via een Chat Programma op Internet Contact Gehad met Joran. Die maakte zijn Excuses, dat hij Daury had Genoemd. “Ik wist Niet Waar ik Over Sprak,” liet Van der Sloot aan Daury Weten. Volgens Daury vroeg hij Via het Chat Programma, Waar Om hij Zijn Naam had Genoemd. “Wat is er Aan de Hand met Je, Man.” Van der Sloot antwoordt met Her Haalde Excuses. “Je brengt me in Problemen voor Niets,” zou Daury Daar Op Weer hebben Geantwoord.

Voet Bal

Rodriguez verklaarde Verder Vroeger met Van der Sloot te hebben Gevoetbald. Hij noemt zich een Kennis van Joran, maar zou hem Geen Vriend Noemen. Daury heeft Volgens zijn Advocaat Chris Lejuez in Middels een Verklaring Af Gelegd bij het Openbaar Ministerie op Aruba.

In een Gesprek met EénVandaag zei Rodriguez Geen Idee te Hebben Waar Om Van der Sloot Hem Beschuldigt. Van Af het Strand op Aruba benadrukte Rodriguez, dat hij des Tijds Niet op het Eiland was, maar in Rotterdam. Daar ging hij Naar School en was hij Aan het Werk. “Ik wil, dat Mijn Naam Gezuiverd wordt“, zei Rodriguez. Hij weet Nog Niet, of hij Juridische Stappen tegen Van der Sloot neemt.

Novu

De Morgen,

https://www.demorgen.be/nieuws/vriend-van-der-sloot-ik-heb-geen-boot~b5adc173

Journeyman Pictures – Exposing The Truth About The Natalee Holloway Murder Mystery (2014)

Dossier Mastenbroek – John Baselmans over de Zaak Natalee Holloway

Good Morning America – Joran van der Sloot will be Extradited to the United States

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hilmano+van+Velzen
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Dakloze+Dichter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joran+van+der+Sloot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Daury+Rodriguez
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chris+Lejuez
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+R+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Natalee+Holloway
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie+Aruba
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aruba

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image