Het Hiernamaals – VOORBIJ !!! FINITO !!! SCHLUSS !!!! BASTA !!! + Patriot Underground – (305) Trump Arrest Looms! Tik Tok! Subpoenaed Billionaires! + Ben Fulford – Geopolitical Update!

HET IS VOORBIJ (..) !!! FINITO (…) !!! SCHLUSS (…) !!!! BASTA (…) !!! UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN

He, He, Eindelijk.!!!!!

De Grootste Smeer Lapperij van de Pausen is Voorbij. Geen Enkele Nieuws Media maakte er Bekendheid van, maar op 30 Maart, 2023 heeft de Paus Officieel te kennen gegeven, dat de Moord Partijen en Slavernij Pogingen Gestopt zijn. De ONTDEKKINGS DOCTRINE is Officieel Af Geschaft en aan zijn Einde gekomen. Nooit Meer mag een Volk een Nieuwe Ceasar naar Voren brengen.

Wat Velen Niet Weten is, dat de Katholieke Bisschoppen met de Paus in het jaar 1452 een Pauselijke DOCTRINE hebben Op Gesteld, waar bij het Geoorloofd werd Niet Christenen het Land Af te Stelen, hen te Vermoorden of tot Slavernij te brengen à la Jeszuïten.

Dat begon Al Met Een met het Onder Werpen van de Azteken en de Inca’s, in dien zij zich Niet conformeerden aan Religieuze Onder Werping. Dat hebben wij Ook Gezien met de Inquisitie in de Noordelijke Delen van Europa.

President Bush, gebruikte deze DOCTRINE Recentelijk Nog om het Midden Oosten aan hun Wil te Onderwerpen.

De 570 Kaar durende Ontdekkings-DOCTRINE is Nu Officieel op 30 maart, 2023 door de Paus Af Geschaft. Dat betekent ook het Einde van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde.

De Club van 300 heeft dat ook In Geleid bij de Paus en verzocht om een Nieuwe Samen Stelling van Vrede Lievende Samen Werking tussen de Volken. Een Nieuwe Wereld Federatie van Volken met behoud van hun Grenzen en Culturen et cetera.

De BRICS Countries beheersen Nu Gezamelijk 80% Bruto Nationaal Product van de Wereld, en de NATO trilt op zijn Grond Vesten. Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Belgie drijven Nu, met Negeren van de Sancties, Handel met Rusland en China, Niet Altijd Meer met hun Fiat Dollars.

DE FRANSE REVOLUTIE IS NU IN VOLLE GANG, OOK VANDAAG VERSCHENEN ER WEER GUILLOTINES IN DE STRATEN VAN PARIJS.

Emmanuel Macron en Ursuls von de Leyen, de Corrupte Leidster van de EU, hebben een Reis gepland naar China en het schijnt ook, dat Benjamin Nethanyahu de Zelfde Reis plant.

GTB  een ontsnappingsreis () ????? De Fransen beginnen de Revolutie te plannen. De Toe Gang tot Steden worden Hier en Daar Al geblokt door Vracht Wagens en Alleen Nog Boeren met Tractoren mogen binnen komen, omdat zij Weerstand kunnen bieden met hun Tractoren tegen de Politie Busjes en Spuit Wagens. Het Jaar 1789 wordt Steeds Vaker Genoemd, de Bestorming van de Bastille, duurde 1,5 jaar. Het gaat AlLang Niet Meer over het Pensioen Uitstel. Ook de Grote Olie Maatschappij TOTAL is Volledig Lam Gelegd. Er zijn Al 1.000 Gewonde Agenten Geteld en de Brand Weer Lieden en de Studenten beginnen Slag te Leveren met de Politie Brigades. Men heeft Genoeg van de te Neer Gang van het Onde Wijs, de Verhoging van de Levens Middelen Prijzen en de Beperkingen van de VRIJHEID. Ook de Belasting Druk is Veel te Hoog en Niet Nodig.

Daarbij zijn de slaven verhogingen van de pensioenleeftijd, een hoog gehaat goed, de drijfveer uit het verleden. Het is duidelijk, er moet een betere en andere wind gaan waaien. Ook in Duitsland en Italie begint het zich te roeren. Europa staat op het punt zich te bevrijden van de 570 jarige DOCTRINE van onderdrukking der volken (), door de Khazarian Mafia. ()
Wordt vervolgd ()
GTB.

Het Hiernamaals

t.me/Gerrit_Brendel/3319

GTB 899. 1/2.

Telegram, April 4 at 10:02

https://t.me/Gerrit_Brendel/3319

Situation Analysis!  Trump Arrest looms! Restrict Act Analysis! Big Picture on TikTok! Epstein and Subpoenaed Billionaires! Ben Fulford Geopolitical Intelligence!

Published Tuesday, April 4, 2023 9:38

Mike Gill Commentary!

War over DNA!

Excellent Show!

Absolutely Wonderful, So Informative and Easy to Understand!
Thank you Sending Kove from Canada!

Reacties
https://rumble.com/v2g5a66-patriot-underground-episode-305.html?mref=l3g1r&mc=af8u8