Henk van Kuijk – HET LELIJKE GEZICHT VAN DE HELDERSE POLITIEK

De verdwenen, want inmiddels door Aannemingsbedrijf A Tuin gesloopte, vleugel van het Rob Scholte Museum in Den Helder (foto Facebook)

HET LELIJKE GEZICHT VAN DE HELDERSE POLITIEK

Dit is het voormalig postkantoor, en het voormalig Rob Scholte Museum. Het zou gekocht zijn door Tuin BV Den Helder, maar daar lopen rechtszaken tegen onder andere van Scholte. Maar ons regenten college heeft met signalen en procedures van burgers niks te maken, en de heer Tuin ook niet. Dus mocht die alvast de aanbouw van het postkantoor slopen, met de rechter hebben we niks te maken. Ook wel handig, die Corona Virus tijd, die leidt lekker af. Ongetwijfeld gebruiken ze die tactiek ook bij de dwaze stadhuisplannen, gewoon alle 141 bezwaren en nog meerdere rechtszaken die komen negeren, en doordrammen. Minachting van de burger. 12% Steun.

Opmerkingen

Bert Smeets
De heer Tuin is een ondernemer die vergunningen heeft gekregen! Dat is de gewone gang van zaken! Als een ondernemer elk protest zou honoreren zou er weinig te ondernemen zijn!
Heerlijk, dat sommige er van alles bij halen om hun gelijk te krijgen! Ik wacht nu op het commentaar over de paddenstoel bij V&D, die misschien verdwijnt! Make my day.
😁

Henk van Kuijk
Meneer Tuin en jij moeten bezwaarprocedures respecteren, anders hebben ze geen zin, zijn een fopspeen. Meneer Tuin is tevens gedaagde. Ook de vergunning verlenen is dus schandalig, naar bezwaarmakers toe. Nu proberen ze zonder locatiebesluit een stadhuis erdoor te drukken. Ook daar lopen vele bezwaarschriften bij de rechter, al een jaar. Regenten. Minachting van de burger, 12% steun. Maar meneer Krul van het CDA wil een verbetertraject: nou, lees maar op Helders Belang.

Bert Smeets
Henk van Kuijk Bezwaarprocedures zijn niet voor eeuwig en er zijn bezwaarmakers, die overal bezwaar tegen maken, merk ik!

Jop Roggeveen
Meneer Smeets, sloper misschien?

Fred Kwast
Jop Roggeveen Lakei.

Bert Smeets
Fred Kwast 🤮
Tekent je met degenererende opmerkingen!
Ik maakte een opmerking en ik heb voor de rest met niemand te maken! O ja, met mijn vrouw!

Bert Smeets
Jop Roggeveen Gepensioneerd en hart voor Den Helder!

Fred Kwast
Wij hebben ook hart voor onze stad. Daarom komen wij in verweer tegen de sloop van waardevolle en nog in goede staat verkerende panden. De echt oude rommel mag van ons ook wel weg en vervangen worden door wat nieuws. Maar er is in het verleden, teveel van de weinige historisch waardevolle panden, die de stad nog rijk was gesloopt. Wat er nog is, wordt door mensen die echt hart hebben voor de stad geprobeerd te behouden voor de niets ontziende sloopwoede van de gemeente. Het postkantoor (bouwjaar 1967) is gekwalificeerd, als een waardevolle architectuur uit de wederopbouw periode van na de Tweede Wereld Oorlog. Daarom zijn we tegen de sloop van het gehele of een gedeelte van dit gebouw, bezwaarschriften ingediend. Die kan en mag een gemeente niet zo maar naast zich neerleggen. En dat is hier wel gebeurd.

Tom Denissen
Standaard Den Helder!

Fred Kwast
Was toch beeldbepalende wederopbouw?

Ronald HJ Kroon
Waar je je druk om maakt!🙄
Als je de stad ingaat (?) ga je toch met een doel, of gaan we eerst gebouwen staan bekijken. 🤔
Begrijp al die onzinnige ophef niet, shoppen is ineens een we gaan gebouwen bekijken tour geworden. De paddenstoel ook zo iets, staat dat ding er dan nog, loop er al jaren voorbij (sporadisch), alsof die er niet staat. Dat gekissebis over dat moet weg en zus moet blijven man man man. Dagtaak denk? Misschien is vragen aan de toekomst wat zij ervan vinden, beter bekend als de jeugd vanaf 16 tot 25. Geloof nooit, dat het hen wat boeit wat er staat aan gebouwen. Nee, het zijn de senioren, die zitten te miepen over zogenaamde belangrijke dingen en gebouwen.. Pluk de dag, zou ik zeggen, het kan zo maar zijn, dat je als senior de volgende zomer niet meer gaat meemaken. 😏
Ter verduidelijking, ik doel niet op het huidige, ik doel op het leven in z’n algemeenheid, het is al zo kort met al haar ongemakken. 😔

Henk van Kuijk
Nare opmerking die laatste zin, geen respect. Los van de rest.

Ronald HJ Kroon
Henk van Kuijk Zie het als een beetje realiteitszin
🤨 Het is misschien een nare opmerking, maar slecht nieuws kun je nooit goed brengen.
😉 Genieten van het leven is zoveel zinvoller, juist omdat het al zo kort is.

Henk van Kuijk
Slecht nieuws? Ik hoop je familie geen Corona krijgt, denk even na voor je iets schrijft. 10.000 doden inmiddels.

Ronald HJ Kroon
Henk van Kuijk Oh, het leven met al haar ongemakken bestaat enkel uit Corona 🤔
Ik weet niet, waar U leest, dat ik refereer naar Corona 🤨
Zo heb je niets en zo heb je iets en dat was al ver voor de Corona. En zo zal het ook zijn na de Corona. 😔

Henk van Kuijk
De volgende zomer niet meer gaat meemaken“, kwalijk, in deze tijd. Punt, klaar met jou.

Harmanus J Johansen
Het is een schande zoals het college met het dossier Postkantoor is omgegaan De heer Scholte was op een positieve manier bezig om het museum te verwezenlijken. De tegenwerking is op een smerige manier uitgespeeld, wie neemt verantwoording voor wat de man en zijn familie is aangedaan.

Désirée Roest
Ronald HJ Kroon Helemaal mee eens. Geniet van het leven. Voor je het weet is het voorbij.

Jos Kuijpers
Goh dus jij vindt het leven onbelangrijk!!!!!!!!!!!!!

Jos Kuijpers
Henk van Kuijk Laat je niet door zo’n beroeps negatieveling op de kast jagen. Er zijn mensen, die ervan leven en genieten, moge hij zich een langdurende breuk lachen.

Henk van Kuijk
Ik breng de asocialen in beeld. Gebeurt altijd, ze hebben geen argument, dat ergert ze, en dan gaan ze schelden, azijnzeiker is een bekende.

Ank van der Wal
Ronald HJ Kroon Dom gepraat!

Henk van Kuijk
Asocialen? Kijk eens langdurig in de spiegel en ga je schamen!

Henk van Kuijk
Kijk, dat zei ik, als jij geen argument hebt, ga je schelden, blijk van hoog niveau.

Bert Smeets
Het woord asociaal is zeker niet kleinerend, dat is dus hoog niveau!

Henk van Kuijk Nee hoor, dat betekent “niet rekening houdend met anderen“, dat klopt gewoon.

Bert Smeets
Dan hoor jij daarbij. Je probeert anderen te kleineren en je mening op te leggen! En woorden zo uit te leggen, omdat je gelijk wil hebben! Maar genoeg hierover, want hier dient de site niet voor! Wat begon als tegen het nieuwe stadhuis mondt uit in zeuren over alles!

Jop Roggeveen
Meneer Smeets stop eens met uw “dom geraas“, het maakt geen enkele indruk! Probeer eens gewoon opbouwend kritisch te kijken in plaats van uw oog kleppen op te zetten en anderen voor hun opbouwende kritiek af te branden. Walgelijk!

Peter Jonas
Ronald HJ Kroon Je kan de stad ingaan om diverse redenen, een boodschap, de stad bekijken of wat er nog van de oude stad over is, of kijken naar de mooie nieuwbouw. Maar als je nu denk, dat senioren alleen maar “zitten te miepen“vergis je jezelf deerlijk. Deze groep heeft het al eerder meegemaakt hoe meningen van het volk er niet meer toe deden, hoe ze de schouders eronder moesten zetten voor een betere toekomst en wat heeft het ze gebracht?? Ik denk, dat je zelf wel in kan vullen, waar dit naar toe gaat toch! Pluk de dag is een mooi streven, maar als het gras onder de voeten wordt weggemaaid, is er niet zoveel te plukken.

Ronald HJ Kroon
Peter Jonas Ach, inmiddels is de samenleving en maatschappij al zo verziekt door verdeeldheid, daar kan geen stadsvernieuwing meer verandering in brengen. 😔
Afgeserveerd met een sausje van een 1,50 meter regeling. 🙄

Sylvia van Oudenallen
Mooie kartbaan van maken.

Sylvia van Oudenallen
Weet het nog beter: air soft paintball of een lasergame baan.

Chris van Velsen
Vind ik ook goed als de jeugd maar wat te doen heeft. Ook leuk voor ons. Hihihi.

Chris van Velsen
Sylvia van Oudenallen En dan de gemeente raad voor een paintball vuurpeleton. 🤣🤣😬

Chris van Velsen
Mag ik dan voor twee maanden hun salaris hebben, daarna mag je los gaan. Hihihi.

Jos Kuijpers
Sylvia van Oudenallen Pief paf poef!

Rob van der Hooft
Wat een walgelijke reactie, Henk van Kuijk!

Bert Smeets
Rob van der Hooft Tja wat henk meldt moet iedereen aannemen! Henk is de held hier.

Rob van der Hooft
Bert Smeets Henk for President! 😂 😂 😂

Chris Je Weet Wel
Even over het oude postkantoor.
Ik ben blij dat naar zeven keer heen en weer schuiven van het object van gemeente Den Helder naar Woningstichting den helder eindelijk er eens wat mee gedaan word.
En de Azijn zeikerds kunnen zich beter eens druk maken over belangrijke dingen, zoals verbetering voor de toeristen sector.
Uitbreiding van werk gelegenheid.
Het aanpassen van onze dijk.
Maar een gebouw, dat als een soort escort dame is gebruikt en nu aangepast wordt. Dus een verbetering voor onze stad, stop met zeuren!!!!

Henk van Kuijk
Je weet wel? Ik weet niet.

Arjen de Jong
Het is nooit een museum geweest, maar een pakhuis voor de rommel van Scholte. 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Heleen Kramp
Arjen de Jong Kunstbarbaar.

Ruud Gimst Van
Ronald HJ KroonHet kan zo maar zijn, dat je als senior de volgende zomer niet meer gaat meemaken.” Stemt U D66 of bent U gewoon een vriend van Rob Jetten? Past namelijk naadloos naast zijn opmerking over ouderen tijdens de Corona crisis. Sorry vindt dit zo degenererend naar ouderen toe.

Ronald HJ Kroon
Ruud Gimst Van Is misschien heel denigrerend, dat kan zo zijn. Maar men zou eens gaan moeten vragen aan de jeugd van de toekomst om hun mening ten aanzien van het oude postkantoor en wat al niet meer speelt binnen onze stadsgrenzen. Maar dat doen we niet, we gaan oeverloos op Facebook zitten discussiëren wat wel en wat niet moet. En natuurlijk heb ik hier gesprekken over met jeugdigen en krijg steevast de reactie, lekker boeiend ook. Wat ik bedoel te zeggen is, dat het wel zo’n beetje de 60 plussers zijn, die constant zitten te miepen. Ga van het leven genieten, het is al zo kort. En op de vraag wat mijn politieke stroming is? PVV en FvD is er een andere keuze dan? 🤔

Erik Lensen
Ronald HJ Kroon Ooit ben jij zo’n afgeschreven, uitgerangeerde en op het verleden terugkijkend 60+ medebewoner van deze enclave. 😂
Ben het voor een deel wel met je eens voor wat betreft de zienswijze van “de jeugd“.
Toen ik als tiener door Den Helder rond struinde interesseerde het mij ook geen hol wat er met “de stad” gebeurde.
Had toen heel andere dingen om mee bezig te zijn.
En ook nu heb ik bij een aantal zaken, die ons nu bezighouden wel eens het idee: waar maak je je druk om, maar van sommige dingen kan ik dan weer wel heel enthousiast worden, zoals het nieuwe Food Plaza.
Zo heeft ieder zijn eigen motivatie om op wat voor manier dan ook “druk” te zijn met het wel en wee van de Den Helder BV. 😁

Jos Kuijpers
Ronald HJ Kroon Heb je ze ook gevraagd waarom de meesten niet gaan stemmen ?

Ronald HJ Kroon
Jos Kuijpers Wie ? De jeugd?? Die boeit het ze werkelijk niet. 🙄

Jos Kuijpers
Ronald HJ Kroon Inderdaad, het boeit ze niet wat er in onze stad en hoe komt dat ?

Facebook, 16 juni om 11:20 

https://www.facebook.com/groups/783510778807332/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Henk+van+Kuijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aannemingsbedrijf+A+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Postkantoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stadhuis

1 Comment

  1. Welkom op Facebook, waar elke idioot zijn mening mag verkondigen…
    Man Man Man. Ik vind het allemaal vreselijk, in de eerste plaats voor Rob en Co. Tevens vraag ik mij af wat ze in het drinkwater van Den Helder stoppen.

    Carpe diem…Ik ga lekker zwemmen straks.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image