Hendrik Jan Korterink – De Zaak Baybasin: Een Vernield Leven

Dino Soerel | Hüseyin Baybasin | Louis Hagemann (foto Misdaadjournalist)

De Zaak Baybasin: Een Vernield Leven

De Zaak van de Tot Levenslang Veroordeeld Turk Hüseyin Baybasin ligt Alle Nederlandse Journalisten als een Klein Molensteentje, of in elk Geval als een Klein Propje, op de Maag. Elke Onderzoek Journalist is er wel eens mee bezig geweest. Er is door de Jaren heen Veel over Geschreven. Er hangt een Sfeer om heen van: ‘Is de Man Echt Onschuldig?’ Of heeft hij Zichzelf In de Nesten Gewerkt, is er een Complot, heeft Joris Demmink er een Belangrijke Rol in Gespeeld? Vorige Week was er weer een Belangrijke Uitspraak. De Zoveelste. Weer kregen Baybasin en zijn Onvermoeibare Advocate Adèle van der Plas de Deksel op de Neus.

Terecht?

Wie zich een Oordeel wil vormen, kan Deze Week terecht in Panorama, dat de Zaak behandelt aan de Hand van een aantal Kritische Vragen. Het Beeld, dat daar uit oprijst is, dat van een Man, die het Allemaal Goed heeft Bedoeld, maar zich – misschien Dankzij Eerlijkheid en Geloof in een Rechtssysteem – In de Nesten heeft Gewerkt.

Of eigenlijk In de Nesten is Gewerkt. Een Soort Klokkenluider en Informant Avant la Lettre. Een Strijder voor Rechtvaardigheid. Die ook nog eens Verzeild raakte in de Eeuwige Oorlog tussen Koerden, Grijze Wolven en weet ik wat voor Turkse Groepen er nog meer zijn, en Internationale Geheime Diensten.

Wie een Goed Beeld wil krijgen van Alles Wat Er Zich Heeft Afgespeeld, moet het Boek van Wim van de Pol met Hulp van Oud Recherche Chef Klaas Langendoen Lezen.

(ON) TERECHT LEVENSLANG

Misschien ben ik Iets Te Gevoelig voor Complot Theorieën. Een aantal Keren gaan mijn Acceptance and Commitment Therapy (ACT) Haartjes Kriebelen (Anti Complot Theorie), maar dat kan aan mij liggen, laat Iedereen, die er In Geïnteresseerd is, het Vooral Zelf tot Zich nemen.

Een en Ander Gelezen en Door de Jaren Heen Gevolgd Hebbend is mijn Conclusie, dat de Veroordeling tot Levenslang Onterecht is, maar dat ik wel begrijp, Hoe het Zo Gekomen is en dat dit een Soort Proces is, dat Van het Begin Af Aan Al Niet Meer Terug te Draaien was.

Wie de Illustratie Hier Boven Niet Begrijpt, dit zijn Drie Levenslang Gestraften,Waar Veel Over te Doen is’. Mag ik dat zo zeggen? Voor het Boek, Kijk Hier Onder.

Klaas Langendoen & Wim van de Pol – (On) Terecht Levenslang Gestraft

Misdaadjournalist, 14 juli 2017

Reacties


Witroosje
14 juli 2017 at 10:41
Er gebeuren zulke Dingen Herman Jan Korterink. Als jij het Niet Geloofd, kan ik jou Bewijsstukken toezenden van mijn Zaak.


Maurits de Vries
14 juli 2017 at 11:31
Louis Hagemann Schaamteloos tot Levenslang Veroordeeld.


Noord
14 juli 2017 at 14:35
Ongelooflijk, maar Waar. Gewoon in Ons Landje. Je leest wel eens van een Onterechte Executie in een Ver Land, zoals Amerika en dan denk je: Wat ben ik toch Blij, dat ik Hier Woon. Echter is dit misschien wel Erger. Levenslang op Basis van Helemaal Niets.


elisabeth
14 juli 2017 at 15:53
Louis Hagemann .
Zo Schuldig, maar als Één van de Slechtste Moordenaars, die ik kan bedenken.


Onschuldig
14 juli 2017 at 22:00
Hou je Smoel, Jij.
Ik ken Hagemann Persoonlijk
Hij heeft Dat Niet Gedaan, zit daar Onschuldig
Zat met hem Zelfde Afdeling in Zwaag.
Jaren Geleden. voordat hij was Veroordeeld.
Hij is Er Zwaar In Geluisd door een Hoer en Peter R de Vries.


DenVer
15 juli 2017 at 03:21
Ik had ook Niet Verwacht, dat als hij Schuldig is, hij dat tegen jou zou zeggen.
Let wel, ik zeg als, ben Geen Rechter en zou het toch Behoorlijk Klote vinden als ik hem was en Onschuldig Vast Zit Levenslang!
Over Peter, Where is the Camera?, de Vries kan ik Kort zijn, naar mijn Weten heeft hij Alleen een Programma aan deze Geruchtmakende Moordzaak gewijd.
Logisch, dat Louis Doodziek van Hem is, maar Speurwerk is Nou Eenmaal Peter R de Vries zijn Werk.
Maar wat is dan Peter zijn Motief, waarom zou hij hem Onschuldig aan de Schandpaal willen Nagelen?


Lekker belangrijk
14 juli 2017 at 16:22
Kleine Correctie. “Drie Levenslang Gestraften, Waar Veel Over te Doen is Geweest”. Proberen Relevant te Blijven is Wat Anders dan het Daadwerkelijk ook zijn. Ik geloof best in Justitiële Missers ,maar dat je zo vanuit Stilstand even Drie Onterecht tot Levenslang Gestraften uit je Mouw weet te Schudden, is toch Enigszins Lachwekkend.


Fipse’se Broer
14 juli 2017 at 17:33
Levenslang Veroordeelde Turk Hüseyin Baybasin ligt Alle Nederlandse Journalisten als een Klein Molensteentje, of in elk geval als een Klein Propje, op de Maag.”
Nooit Iets van Gemerkt, Wel, dat jullie zijn Advocate Zwart maakte Te Pas en Te Onpas,en Alles en Iedereen Uitmaken voor Complot Denkers.
Dat is zelfs Geen Molensteentje. Hooguit een Platte Kiezel, die je over het Water laat Keilen.


marc
14 juli 2017 at 21:31
Gaat er Niet om, of ze Schuldig zijn, maar of er Bewijs voor is. Het lijkt,, of dat Wel Eens Ontbreekt, vind trouwens, dat er Veel Minder Waarde gehecht moet worden aan Verklaringen van Kroon Getuigen en Mede Verdachten, mits deze door Technisch Bewijs Ondersteund worden!


Siem
14 juli 2017 at 22:27
Kreun.
Kennelijk heeft Niemand, ook Henk Jan Korterink Niet, het 1.730 Pagina’s Tellende Stuk Gelezen. de Onderbouwde Conclusie (4 juli jongst ledenl) van de AG Mr Aben bij de Hoge Raad, in Reactie op het Herzieningsverzoek Ingediend door Mevrouw Van der Plas aangaande haar Cliënt Baybasin. Komt Ie, voor de Liefhebbers.
https://rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Hoge-Raad-der-Nederlanden/Documents/Aben-Conclusie-Baybasin/170703.pdf
Kennelijk is het ook Niemand Opgevallen, dat Noch Ton Derksen, Noch Adèle van der Plas (we zijn Al 10 dagen Verder) hebben Gereageerd op de Onderzoek Uitkomsten, die zijn Per Saldo de Beweringen van ‘Wetenschapper’ Derksen en de Beweringen van Van der Plas zijn Feitelijk en Aantoonbaar Weerlegd. Tot en met het Zo Genaamde door Derksen Genoemde Gerommel met Geluid Opnames.
Kortom er is Niet Gerommeld met Tapes, er is geen ‘Link’ met Demmink Et Cetera.
Ik begrijp het Huidige Zwijgen van de Kant van Derksen en Van der Plas Wel. Jaren Lang Gebral, Onzinnige Beschuldigingen Uitkramen, Complot Theorieën Bedenken, ‘WetenschappelijkeOnderzoekjes Doen, Boekjes Publiceren, Vet Betaalde en Gesubsidieerde Reuring Veroorzaken, Jaren Lang op Kosten van de Belasting Betalers door blijven Procederen met de Groots Mogelijke Onzin Beweringen en als de Onzin, Aantoonbaar, wordt Bloot Gelegd, de Smoeltjes Houden.
Het wordt Echt de Hoogste Tijd, dat Charlatans Met Een Titel door het Openbaar Ministerie worden Aangepakt. Daar bedoel ik mee, dat Onzin Subsidie Vreters de Rekening zouden moeten Betalen, Wanneer ze door de Mand zijn Gevallen. Dat Laatste is, ook in Deze, Overduidelijk en Al Weer het Geval!


Bert1968
1.730 Pagina’s. Sorry, nee. Ik lees Graag en Veel, maar dat is net FF Te Veel van het Goede. Ook Gemeten aan mijn Interesse in deze Zaak. Dit is typisch een Zaak, die tot Complot Theorieën leid. Geheim Agent, die uitstapt, in de Handel gaat, Verkeerde Pet op heeft, Vlucht, Politiek Actief wordt, in de Handel Et Cetera. Taps, Geheime Rapporten, Deals (of Niet) met het Land van Herkomst, Foute (of Niet) Ambtenaren. Ontneming van Kapitaal van de Hele Familie. Men zou door minder Spoken gaan Zien. Hier gaan we Nooit de Gehele Waarheid van Zien, dat is Duidelijk.