Helderse Courant – Wie wil er een Appeltje van Oranje uit handen van Máxima? Oranje Fonds zoekt kanshebbers in Den Helder

Prinses Beatrix – Appeltjes van Oranje (foto Oranje Fonds)

Wie wil er een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima? Oranje Fonds zoekt kanshebbers in Den Helder

Den Helder – Wie wil er nou niet een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima ontvangen? Degene, die een bijzonder project kan aanmelden, maakt daar een kans op.

Het Oranje Fonds is op zoek naar bijzondere projecten uit Den Helder, die in aanmerking komen voor zo’n onderscheiding, een bronzen beeldje gemaakt door Prinses Beatrix, die jaarlijks wordt uitgerekt.

Dit jaar is het thema Mentale Kracht en staan de prijzen in het teken van projecten, die ervoor zorgen dat mensen, die het mentaal niet gemakkelijk hebben, zich weer goed voelen. Projecten uit Den Helder, die aansluiten op het thema kunnen zich tot en met 1 november aanmelden via het Oranje Fonds (http://www.oranjefonds.nl/appeltjes). Drie initiatieven krijgen in juni een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/DMF20200929_58960526/wie-wil-er-een-appeltje-van-oranje-uit-handen-van-maxima-oranjefonds-zoekt-kanshebbers-in-den-helder

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningin+Maxima
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prinses+Beatrix
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Appeltje+van+Oranje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oranje+Fonds

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image