Helderse Courant – Streep door Nieuwjaarsreceptie en Sportgala in Den Helder + Delano Weltevreden – FvD: Rachel Post Geen Lijsttrekker bij Gemeenteraadsverkiezingen 2022

De Huidige Burgemeester van Den Helder Jan de Boer (foto Peter van Aalst)

Streep door Nieuwjaarsreceptie en Sportgala in Gemeente Den Helder

Den Helder – Geen Nieuwjaarsreceptie en Geen Sportgala in Den Helder komend jaar. De Gemeente heeft er een Streep Door Gezet, nu de Ontwikkelingen rond het Corona Virus Zo Onzeker zijn.

De Nieuwjaarsreceptie en het Sportgala stonden Gepland voor januari 2022. Binnen de Huidige Beperkende Maatregelen passen dergelijke Fysieke Bijeenkomsten met een Groot Aantal Bezoekers Niet en is een dergelijke Bijeenkomst Ook Niet Gewenst, aldus de Gemeente in een Persbericht.

Er wordt Overwogen Om In de Loop van 2022 een Alternatief Evenement te Organiseren, Met Aandacht voor de Geschrapte Bijeenkomsten. Het gaat hierbij onder andere om ’de Jutter van het JaarVerkiezing en de diverse Onderscheidingen Verbonden aan het Sportgala. ,,Wij zullen In Overleg Treden met onder andere de Jury van de Jutter van het Jaar en de Organisatie van het Sportgala’, aldus Burgemeester Jan de Boer.

Helderse Courant, 12 november 22:29

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211112_23964330

Forum voor Democratie: Rachel Post wordt Geen Lijsttrekker bij Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Rachel Post.

Rachel Post Geen Lijsttrekker voor FvD in Den Helder (foto George Stoekenbroek)
Den Helder – Forum voor Democratie ontkent dat Rachel Post deze week de Partij heeft vertegenwoordigd op een Bijeenkomst over de Stemwijzer. Zij wordt ook Geen Lijsttrekker.

De Bijeenkomst was afgelopen woensdag. Diverse Partijen hadden iemand afgevaardigd om te praten over Stellingen voor de Stemwijzer. Rachel Post was daar aanwezig als Vertegenwoordiger van Forum van Democratie, de Partij van Thierry Baudet. De Stemwijzer kan worden gebruikt door Kiezers, die niet precies weten welke Partij bij hen past.

Woordvoerder Robin de Keizer van Forum van Democratie ,We hebben begrepen, dat Mevrouw Post inderdaad heeft Gepretendeerd Forum van Democratie te Vertegenwoordigen op een Bijeenkomst in Den Helder. Graag maak ik duidelijk, dat dit Niet het Geval was en dat mevrouw Post ook Geen Lijsttrekker gaat worden Voor Forum van Democratie in Den Helder.’’

Selectieproces

Eerder zei een andere Woordvoerder, dat de Partij druk bezig is met het Selectieproces voor Deelname aan de Gemeenteraadsverkiezingen in Den Helder en andere Gemeenten. Enige tijd geleden is Geïnteresseerden via Facebook Gevraagd Zich in Den Helder te Melden als Kandidaat Raadslid. Woordvoerster Brigitte Antolini van Forum van Democratie wilde niet veel kwijt over de Beweegredenen om in Den Helder mee te doen. Ook wilde zij niet vertellen, of er al een Lokale Afdeling is.

Rachel Post verscheen in 2006 op het Politieke Toneel in Den Helder. Ze was toen Lijsttrekker van SP. Haar Partij haalde Vier Zetels en raakte Kort Na de Verkiezingsuitslag drie Zetels Kwijt, omdat de Fractieleden het Onderling Niet Eens werden over de Te Volgen Koers. Later sloot Post zich aan bij de Stadspartij, om vervolgens via Helder Onafhankelijk te eindigen bij Sociaal Lokaal. Het lukte die Partij in 2018 Niet om een Raadszetel te Bemachtigen.

Rachel Post is om een Reactie Gevraagd. Zij heeft Nog Niet Gereageerd.