Helderse Courant – Brandende scooters zorgen voor rookschade in flat Den Helder + Redactie DHA – Scooters in brand in portiek Marsdiepstraat

Brandende scooters zorgen voor rookschade in flat Den Helder

Den Helder – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee scooters en een fiets uitgebrand voor een flat aan de Marsdiepstraat in Den Helder.

Door de brand raakte het portiek zwaar beschadigd en kwam het trappenhuis vol rook te staan. De brandweer heeft meerdere ruiten ingeslagen en de rook met een ventilator weggeblazen.

Vermoedelijk is de brand aangestoken. De politie doet onderzoek.

Helderse Courant, 14 juli 2019, 07:32

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190714_26412357/brandende-scooters-zorgen-voor-rookschade-in-flat-den-helder

Scooters in brand in portiek Marsdiepstraat

Den Helder – In de nacht van zaterdag op zondag is omstreeks vier uur aan de Marsdiepstraat brand uitgebroken. Twee scooters stonden in brand.

Door de brand raakte het portiek beschadigd en kwam het trappenhuis vol rook te staan. Op het moment, dat de brandweer arriveerde, waren de scooters al verloren.

Vermoedelijk zijn de scooters in brand gestoken. Daar zal de politie onderzoek naar doen. Ook een fiets ging in vlammen op.

Den Helder Actueel, 14 juli 2019 – 07:53

https://denhelderactueel.nl/2019/07/scooters-in-brand-in-portiek-marsdiepstraat/

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=autobrand
https://robscholtemuseum.nl/?s=brandstichting
https://robscholtemuseum.nl/hc-klein-bootje-uitgebrand-in-den-helder/