Helder Tours – Is het einde voor VVV-kantoor Den Helder in zicht?

De bedoeling is dat VVV Top van Holland opgaat in de zogeheten destinatiemarketingorganisatie Holland boven Amsterdam, waarbij diverse VVV-kantoren worden gesloten. Er wordt dan gewerkt naar een gezamenlijke promotie van noordelijk Noord-Holland door de VVV’s Enkhuizen en Hart van Noord-Holland, regio Alkmaar.

Het college zal zich er de komende tijd over buigen of verlies van het VVV-kantoor op Willemsoord in belang is van onze stad.

HelderTours werkt samen met VVV Top van Holland en het zou voor ons een groot verlies zijn aldus een woordvoerder. Een vaste en betrouwbare locatie waar toeristen de nodige informatie krijgen alsmede de aanwezigheid van meertalige medewerkers is van groot belang voor de promotie en ontwikkeling van een stad.

Wel zijn wij van mening dat de ligging van het kantoor niet voldoet aan de wensen van toeristen. Het pand ligt afgelegen en straalt weinig allure uit. De website van VVV is tevens niet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarin zou verbetering welkom zijn.

Wij hopen het beste en houden onze vingers gekruist.

NOTE: wij bedanken ieder voor de vele berichten die wij ontvangen.
In het overgrote deel aan reacties zijn lezers vooral verbaast over de vreemde ligging en wist men in Den Helder geen VVV kantoor te vinden nabij het station.

http://heldertours.nl/sluiting-vvv-kantoor-denhelder/

VVV Den Helder
Willemsoord 52a
1781 AS Den Helder
T 0223 674 694
T 0223 674 695
denhelder@vvv-tvh.nl
http://www.vvvtopvanholland.nl/

http://www.vvvtopvanholland.nl/tdi/print.asp?menu=10000_000001_000000_010121

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image