Hedzer Faber – Waslijst aan raadsvragen over stadhuis Den Helder

Den Helder – De fracties van VVD, CDA en D66 hebben een waslijst aan vragen afgevuurd aan burgemeester en wethouders. Over, natuurlijk, de stadhuisrenovatie.

In de liefst 45 vragen stellen de drie fractievoorzitters hun vraagtekens bij tal van punten uit het Coare-rapport dat zou aantonen dat die renovatie kan voor minder dan negen miljoen euro. Waarom er geen post ’onvoorzien’ in staat, bijvoorbeeld, en waarom er opeens met 1 miljoen aan sloopkosten minder wordt gerekend.

Ook willen deze partijen een uitspraak van het college over het al dan niet halen van duurzaamheidsdoelstellingen en de werkbaarheid voor ambtenaren. Ze willen weten of het college van mening is of renoveren de beste manier is om ambtenaren te huisvesten.

NHD, 18-11-2016, 16:38 (Update 18-11-2016, 16:46)

Reacties:

Fred Kwast
Gaan we weer ! , Het zal en moet onderuitgehaald worden. Het wordt zo langzamerhand te walgelijk voor woorden.

Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar
Aflevering 334 van de Stadhuissoap “Met het Oog op Gisteren”: wat schieten die Junta-partijen die de coup pleegden weer heerlijk uit hun loopgraven, om toch hun zinnetje te krijgen: een nieuw stadhuis. Want gewoon accepteren dat 76% van de bevolking dat niet wil, nee, dat kunnen we niet. Dus toveren we formules als “duurzaamheidsdoelstellingen” en “werkbaarheid” uit onze manipuleerhoed. En dan maar conferenties beleggen over: Hoe communiceren we beter met de burger…. Ze communiceren alleen in hun eigen enge fractiekamertje. Alleen met verkiezingen komen ze daar even uit.

Ruud Van de Kerkhof · None
Je wordt er echt schijt ziek van daar gaan we weer rot op met die lui ga gewoon aan de slag met het renoveren punt uit en ik hoop dat die stumpers van cda, vvd en ds 66 nooit meer na de verkiezingen terug komen .

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article28767226.ece/Waslijst-aan-raadsvragen-over-stadhuis-Den-Helder?lref=SR_1

1 Comment

  1. Weten ze wel wat die dure woorden betekenen en kunnen ze die wel spellen zonder spellingcontrole op de computer ?
    Wanneer gaan ze proberen van den helder een levendige stad te maken, er is zoveel mogelijk ?
    Henk je hebt helemaal gelijk.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.