Hedzer Faber – Stelling: Den Helder moet wegblijven uit de rechtszaal

Den Helder is een strijdbare gemeente. Kom je er niet uit met onderhandelingen, dan hoort u van onze advocaat en als we naar de rechter moeten, gaan we naar de rechter. Dat credo.

Probleem is echter dat dergelijke dossiers veel meer tijd kosten en veel meer geld. Neem het watertoren conflict. Dat slokt acht jaar en een miljoen euro, plús advocatenkosten.

Bovendien verliest Den Helder nogal eens. Beter zou zijn om het niet meer zo ver te laten komen, ook als dat meer water bij de wijn betekent.

De stelling luidt: Den Helder moet wegblijven uit de rechtszaal.

App gebruikers stemmen hier:
http://acties.noordhollandsdagblad.nl/quiz/271710_540/Stelling-Helderse-Courant.html.

Noordhollands Dagblad, 20 okt. 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/stelling-den-helder-moet-wegblijven-uit-de-rechtszaal

1 Comment

  1. Dit soort enquetes zijn alleen relevant in een democratie en niet in een dictatuur. Daarin telt alleen het ego van de dictator. Schuiling en Kuipers hebben keihard weer twee rechtszaken aangespannen tegen Scholte, nadat ze eerder door de president van de rechtbank Alkmaar in het ongelijk werden gesteld. De burger mag betalen. En fors. Als Den Helder door zijn reserves heen is -waar nu op een krankzinnige manier op wordt ingeteerd- gaat de OZB weer omhoog. En onderhand wordt een museum dat geen cent subsidie vraagt en Den Helder internationaal op de kaart kan zetten gesloopt. Ook alleen maar vanwege de dictator die zich beledigd voelt. En ja, ik blijf hier over schrijven en ik blijf protesteren. De zaak Scholte legt bloot tot welke peilloze diepte deze stad gezonken is, maar de schaapskudde wil het niet zien….

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.