Hedzer Faber – Stadspartij Den Helder heeft geen haast met vervangen Geurt Visser

DEN HELDER – De Stadspartij Den Helder heeft geen haast met het zoeken van een opvolger voor de met de nodige ophef afgetreden wethouder Geurt Visser.

Volgens het partijbestuur wordt voor deze post gezocht naar ‘het neusje van de zalm’ en dat is belangrijker dan snelheid. Er is dan ook geen harde deadline. ,,Hoewel de huidige wethouders nu wel een pittige taak hebben”, aldus raadslid Nico van Delft namens het bestuur. Vissers portefeuilles zijn namelijk nu verdeeld onder de zittende wethouders. Volgens Van Delft is niet zeker of de vervanger ook de portefeuilles van Visser overneemt. ,,Het is aan het college om de taken onderling te verdelen.”

Mogelijk wordt er nog een nieuw profiel opgesteld. Het huidige vraagt onder meer om een initiatiefrijke, bestuurlijk georiënteerde onafhankelijk denker. Wie wil solliciteren, kan brief en cv mailen naar info@stadpartijdenhelder.nl.

Geurt Visser moest twee maanden geleden aftreden nadat hij beticht werd van het versturen van seksueel getinte berichtjes en maken van vrouwonvriendelijke opmerkingen.

NHD, 20-7-2015, 14:28 (Update 20-7-2015, 14:45)

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article27453984.ece/Stadspartij-Den-Helder-heeft-geen-haast-met-vervangen-Geurt-Visser?lref=SL_1

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image