Hedzer Faber – Stadspartij Den Helder gaat straks voor acht zetels

Den Helder – De Stadspartij gaat uit van acht zetels bij de volgende verkiezingen. „Dat is realistisch”, aldus partijvoorzitter Robert Klein.

Hij reageert daarmee op de vroegtijdige voorspelling van electoraal adviseur Olaf Tulen, die stelt dat de partij wordt afgestraft omdat die een coalitie aan is gegaan met de gevestigde, landelijke partijen. De Stadspartij zou maar 1 zetel krijgen.

Klein: „Onzin. Meneer Tulen rekent naar zijn politieke vrienden toe. Maar wij zijn ondertussen bezig ons partijprogramma te verzilveren, en dat ziet de kiezer echt wel. Geen nieuw stadhuis, straks wel vrij parkeren. Dat is de verdienste van Stadspartij Den Helder.’’

Maar de buit is nog niet binnen, toch? Wat nou als de stadhuisrenovatie en gratis parkeren in de praktijk niet haalbaar blijken? Klein: „Wij gaan er volledig van uit dat dit kan.” Waarom geen elf zetels, als de vorige keer? „Toen hadden we meer ’momentum’ door de stadhuisdiscussie.” Ook spreekt Klein Tulens bewering tegen dat hij de drie Stadspartijwethouders aandroeg. „Dat was alleen Geurt Visser.’’ Tulen was gisteren niet bereikbaar voor een reactie.

NHD, 30-9-2016, 21:26 (Update 30-9-2016, 21:26)

Reacties:

Arie Ruiter · Den Helder
Grapjas, mijn stem krijgt die partij niet meer.

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Wat een arrogante blaaskaak is deze sukkel en mijn stem krijgen ze zeer zeker niet , en ook niet van vele mensen die op deze partij heeft gestemd .

Rita Klein-Uhl · Werkt bij De Krim
Dat je het niet met hem eens bent, dat kan. Maar noem hem geen arrogante blaaskaak en sukkel. Ga eens wat nuttigs doen. Arme kindjes in Roemenie helpen of plaatjes draaien. Een beetje zielig weer deze opmerking.

Fred Kwast
Rita Klein-Uhl U komt hier zelf ook flink kleinerend over. Hij trekt zich tenminste de ellende van de Roemeense kinderen aan en rijd daar duizenden kilometers voor, en u ? Wat doet u ? Een beetje zielig deze opmerking.

Robert Klein · Desktop Publisher bij Akse Media bv
Beste Ruud, wanneer je iemand niet kent is het makkelijk zulke reacties veilig vanachter je pc of telefoon te typen. Het zegt meer over jouw persoon dan over die van mij, gelukkig weten de mensen die mij kennen beter. Je reactie heeft weinig inhoud, graag zie ik je tegenargumenten zodat we een zinvolle discussie kunnen voeren, met wederzijds respect naar elkaar. Gr. Robert Klein (die arrogante blaaskaak)

Rita Klein-Uhl · Werkt bij De Krim
Fred Kwast. Hoe gaat dat spreekwoord over die bal en het kaatsen ook alweer? Oja, wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Het gaat mij erom dat deze meneer toaal geen normen en waarden heeft naar andere mensen toe.

Fred Kwast
Rita Klein-Uhl Dan moet u met betere argumenten komen, zoals Robert dat zelf hierboven doet.. En niet kleinerend reageren op het goede werk wat Ruud en zijn vrouw doen. Overigens, duwt u zelf ,Robert Klein in een klein hoekje ,alsof hij niet voor zichzelf kan opkomen en aan het handje genomen moet worden. Leuk voor een “”politicus”””. Goed voor de verkiezing, als hij te boek staat als moederskindje.

Robert Klein · Desktop Publisher bij Akse Media bv
Beste Fred, ik kan prima voor mijzelf opkomen, dat heb je waarschijnlijk al gezien in de reactie hierboven. En ik kan heel goed begrijpen dat een ouder voor zijn of haar kind opkomt. Om die gene dan te willen neerzetten als moederkindje is natuurlijk de grootst mogelijke kul. Ik mag mij gelukkig prijzen met mijn ouders en met mijn eigen mening. Fijne zaterdag

Rita Klein-Uhl · Werkt bij De Krim
Fred Kwast Hahaha, druk hem helemaal niet een hoekje. Zijn kleurtje is niet mijn kleurtje. Maar het gaat hier om normen en waarden en respect, en dat is voor de heer kerkhof totaal vreemd. Fijn weekend.

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Robert Klein Leuk om te lezen dat je beschikt over veel zelfkennis .
Maar ik kan mij nog een bijeenkomst van de stadspartij herinneren in de sporthal de brug die jij voorzat als vz en die zeer beschamend en op een AMATTEURISTISCHE onbeholpen wijze door jou werd geleid . sprekers werden door jou het spreken onmogelijk gemaakt en als jij dat niet deed dan was het wel de man van het geluid die steeds als iemand het woord had bvb de heer Asorgia of iemand anders die het niet eens was met de gang van zake dan werden de knoppen terug gedraaid zodat hij amper was te verstaan .
Als je een goede vz bent laat je de mensen uitspreken en tik je die geluids man op zijn vingers zodat mensen hun zegje kunnen doen .
Voor mij ben je toen door het ijs gezakt en vooral door je arrogante houding .

Robert Klein · Desktop Publisher bij Akse Media bv
Ruud Van de Kerkhof Een vergadering heeft zijn spelregels, daar hoor je je aan te houden. Het is net voetbal, als je de regels overtreed grijpt de scheidsrechter in, in dit geval de voorzitter. En ja ook ik heb fouten gemaakt, maar daarvoor ben ik mens een geen voorgeprogrameerde robot. En elk lid heeft de mogelijkheid gehad om te spreken, volgens de spelregels. Dat jij als aanwezige wat wilde zeggen, maar daarvoor niet de mogelijkheid had omdat je geen lid bent van de partij, daar kan ik niks aan doen. Durf vooruit te kijken beste Ruud, daar bereik je veel meer mee. Gr. Robert

Fred Kwast
Rita Klein-Uhl Wat u hier beweerd, daar bent u zelf het toonbeeld van,. Ik heb nog steeds geen antwoord op de vraag wat doet u ?

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Robert Klein Of je snapt het niet of je wil het niet snappen het gaat niet over mij maar over de mensen die TOEN hun zegje wilden doen , en inderdaad spelregels zijn er om na te leven dat geld voor iedereen en als Vz ALS EEN DOOD VOGELTJE ACHTER DIE TAFEL TE ZITTEN DAT KAN IEDEREEN .

Abraham Mostert
Ruud Van de Kerkhof ,als de beste man zoals jij zegt “als een dood vogeltje” daar zat , zit hij er puur voor eigen belang , en zo een inspraak avond is je belang kennelijk niet gediend , motivatie is dan ook ver te zoeken en/of moeilijk op te brengen

Evert van Bunnik
Raadsverkiezingen zijn er pas in maart 2018. Dus…voldoende tijd deze “voorspelling” ongedaan te maken!

Ed Schotman · Werkt bij ROC Kop van Noord-Holland
Als echte Stadspartijer kan ik mij helemaal vinden in de reactie van de Hr. Robert Klein en kan mij hierbij volledig bij aansluiten. Het is nog te vroeg want ik ben ook geen waarzegger en tevens in het bezit van een glasenbol maar in 2018 zullen wij zien wie er gelijk heeft. Groetjes Ed Schotman

Abraham Mostert
Advertentie verkoper en beroepsgladjakker? houd een politiek praatje…
komt de geloofwaardigheid van de lokale partijtjes niet ten goede

Ed Schotman · Werkt bij ROC Kop van Noord-Holland
Wel jammer dat U blijkbaar snel een Facebook accountant heb moeten aanmaken om uw gal te kunnen spugen op de Hr. Robert Klein en de persoon “Abraham Mostert” die bovenstaande reactie heeft geschreven weet wat ik bedoel. Groetjes de enige en echte Ed Schotman

Robert Klein · Desktop Publisher bij Akse Media bv
Beste Abraham, je kent de achtergrond van het bedrijf waar ik voor werk dus? (Uitgeven van gemeentegidsen doormidden van o.a. advertenties van bedrijven in die gemeente). Dan moet je ook weten dat veel bedrijven hun organisatie hebben opgebouwd bestaande uit meerdere afdeling. Ik ben werkzaam als DTP-er (linkje voor meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Desktoppublishing). Dus helaas voor jou, geen advertentie verkoper en/of beroepsadjakker. Fijne zaterdag

Abraham Mostert
Robert Klein kennelijk is de passage over de geloofwaardigheid van lokale partijen je even ontgaan en praat je liever over jezelf
het probleem in een notendop

Robert Klein · Desktop Publisher bij Akse Media bv
Beste Abraham, de Stadspartij Den Helder brengt, al ruim 18 jaar, de mening naar het stadhuis ipv andersom. En dat is ook haar kracht. Maar we hebben een andere mening, gelukkig maar, anders werd en zo saai

Fred Kwast
Acht zetels ? Voor een partij , die er de hand niet voor omdraaid , om hun mede partijgenoten rustig een mes in de rug te steken? Met deze partij is wegens onbetrouwbaarheid niet samen te werken. Zij hebben er zelf schuld aan , dat de partij wordt gezien als een paria binnen de politiek. Zowel bij de coalitie als de oppositie , gooien zij geen hoge ogen meer. Dus acht zetels?? Ik denk dat het de ultime natte droom is van Robert Klein.

Robert Klein · Desktop Publisher bij Akse Media bv
Beste Fred, als buitenstaander kies je dus partij, terwijl je de nodige informatie niet kent. Dergelijke besluiten worden weloverwogen genomen. Welke speerpunten heeft de Stadspartij al bereikt? Ik nodig je graag uit voor een bak koffie! Gr. Robert

Fred Kwast
Robert Klein Beste Robert, Vraag het maar aan je mede partij genoten, Ik den alles behalve een buitenstaander. Ik heb Peter Reenders ,en jou zelfs nog bij de partij zien komen aan het handje van Paul Koopman. En die koffie die heb ik zelf wel. Ik laat mij niet meer in met welke politieke partij dan ook .Maar dat weerhoud mij er niet van om mijn mening te ventileren.

Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar
Krijgen we nu de nieuwe serie: “Partij gaat voor ….. zetels”? Met alle zesendertig partijen? Leuk nattevingerwerk?

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article28576382.ece/Stadspartij-Den-Helder-gaat-straks-voor-acht-zetels?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image