Hedzer Faber – Kun je over Rob Scholte zeggen dat hij staat? + Frank Muntjewerf – Nu rest oppositie niets anders dan zelf aan de slag te gaan + Michiel Wouters – Stadhuisplan

Kun je over Rob Scholte zeggen dat hij staat?

Helderse Courant, 7 oktober 2017

Helderse Courant, 7 oktober 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

Nu aannemers en installateurs geen brood zien in renovatie van het oude stadhuis, rest de oppositie niets anders, dan zelf aan de slag te gaan

Helderse Courant, 7 oktober 2017

Helderse Courant, 7 oktober 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

Stadhuisplan

Helderse Courant, 7 oktober 2017

Helderse Courant, 7 oktober 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

3 Comments

  1. Hedzer…. Man, man, man wat ben je naief… althans dat hoop ik. Een opmerking die een beetje lullig terugslaat op de afgeblazen benen van Rob is zo gemaakt. Het gebeurt mij ook regelmatig. Rob hoort het vaak niet eens en trekt zich er niets van aan. Maar een wethouder die doelbewust een verbale aanslag op Scholte wil plegen is natuurlijk andere koek. “De oppositie laat zich voor het karretje van Scholte spannen” is geen verspreking. Althans niet gauw. Normaal gesproken moet je iemand dan toch het voordeel van de twijfel geven, maar in het geval van Lolke Kuipers niet. Na zijn opmerking ontstond er namelijk groot rumoer in de raadzaal. Kuipers hoefde alleen maar even heel snel “sorry” te zeggen en het probleem was opgelost. Maar dat deed hij niet, hij zat gewoon triomfantelijk voor zich uit te kijken. Bij jou twijfel ik altijd tussen enorme domheid of gewoon ook plat. Hart en ziel verkocht aan de lokale maffia. Als het domheid is, kijk dan nog even naar het filmpje van de raadsvergadering dat op deze site staat, dan zie je het zo. Ben je plat, google dan even op “Exota affaire”. Daar kun je zien dat plat -een constante laster campagne tegen een internationaal museum dat daardoor maar niet van de grond komt en het constant in bescherming nemen van de lokale autoriteiten -wat je hier nu voor ze zoveelste keer doet- uiteindelijk platzak kan betekenen. Ja lach me maar uit, dat kan nu nog.

    • Hoi Dick, ik heb zelf niet het idee dat ik dom ben, of naïef. Maar als ik een van beide zou zijn – of beide – dan zou ik dat zelf wellicht niet door hebben. Wat ik wel zeker weet, is dat ik geen kant kies. Dat is niet mijn rol. Feit is dat ik in het stukje dat je aanhaalt louter feiten beschrijf. Namelijk wat Lolke Kuipers zei, wat hij daar over zei en wat anderen daar van vonden. Geen mening mijnerzijds, zelfs geen interpretaties. Voor een hartig woordje mag je me altijd bellen. Je hebt m’n nummer.

  2. De Schuilingbode drukt altijd kritiekloos af wat de autoriteiten liegen. Zelfs nu ik dat middels een filmpje aantoon, doe je daar niets mee en blijf je Lolke Kuipers tegen beter weten in verdedigen.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.