HC – Gemeente praat niet met Scholte + Gemeente Den Helder – Achtergronden en feiten bij ontruiming postkantoor + Vlasleeuwenbekje’s OOTEETEE – Politiek

Gemeente praat niet met Scholte

Helderse Courant, 2 mei 2018

Helderse Courant, 2 mei 2018

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

Achtergronden en feiten bij ontruiming postkantoor

Stadsnieuws, Nr. 17 - 29 april 2018, p. 2

Stadsnieuws, Nr. 17 – 29 april 2018, p. 2

PDF:
Stadsnieuws Gemeente Den Helder, Nr. 17 – 29 april 2018

Politiek

Ray LaMontagne – Trouble

Gepubliceerd op 27 jul. 2009

Lyrics to Trouble :
Trouble…
Trouble, trouble, trouble, trouble
Trouble been doggin’ my soul since the day I was born
Worry…
Worry, worry, worry, worry
Worry just will not seem to leave my mind alone
We’ll I’ve been…
saved by a woman
I’ve been…
saved by a woman
I’ve been…
saved by a woman
She won’t let me go
She won’t let me go now
She won’t let me go
She won’t let me go now

Trouble…
Oh, trouble, trouble, trouble, trouble
Feels like every time I get back on my feet
she come around and knock me down again
Worry…
Oh, worry, worry, worry, worry
Sometimes I swear it feels like this worry is my only friend
We’ll I’ve been saved…
by a woman
I’ve been saved…
by a woman
I’ve been saved…
by a woman
She won’t let me go
She won’t let me go now
She won’t let me go
She won’t let me go now

Oh…, Ahhhh….
Ohhhh
She good to me now
She gave me love and affection
She good tell me now
She gave me love and affection
I Said I love her
Yes I love her
I said I love her
I said I love…
She good to me now
She’s good to me
She’s good to me

Reacties:
https://youtu.be/k3pltmw6cmI

Den Helder heeft een beetje rare reputatie wat betreft politiek op gemeenteniveau. En dat lijkt zichzelf alleen maar te bevestigen. Er waren heel veel plaatselijke clubs op de kieslijst en de uitslag was dan ook een lappendeken.
En dan moet er geformeerd worden…..
Intussen besloot de burgermeester even het Rob Scholte Museum met veel machtvertoon te ontruimen, terwijl de nieuwe raad van niks wist.
Enfin Jan Nagel werd informateur en ging voor een mix van oude en nieuwe clubs, ondertussen ging de voorzitter van een van de nieuwe partijen stiekem aan tafel met diverse hem welgezinde clubs en formeerde zelf een college, met een wethouder voor de PVV en behalve de C U geen oude partijen.
Dat schoot de heer Nagel in het verkeerde keelgat, net als landelijk de CU en uiteindelijk ook de Stadspartij. Snelle chaos dus en geen college. En dan te bedenken dat een van de nieuwere clubs Behoorlijk Bestuur heet en een andere Beter voor Den Helder………. Ik stemde Groen Links en die bleef buiten het tumult, precies woorom ik op hen stemde.
Wat een bende.
Buiten geselt de wind de perenbloesems en is het krentenboompje alweer ontbloesemd. De hulp komt en ik blijf in mijn schuilhut vandaag. In mijn huis heerst harmonie en windstilte.

Vlasleeuwenbekje’s OOTEETEE, dinsdag 1 mei 2018

Reacties:

Anoniem
1 mei 2018 om 07:28
Niet alleen in Den Helder hoor, er gebeuren overal vreemde dingen in de gemeente politiek en op de gemeentehuizen. Vooral vriendjespolitiek is een zeer moeilijk uit te roeien verschijnsel. Maar het is net zoals je al schrijft, ik ga ook stemmen op de partij en persoon wiens denkbeelden mij het meeste aanspreken en verder maak ik mij er niet druk meer om, je kunt er verder toch niets aan veranderen. Dit weer vind ik ook wel wat hebben, maak het lekker gezellig in mijn eigen huisje vandaag, terwijl het buiten koud en guur is.

vlasje
1 mei 2018 om 12:09
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/30/hier-in-den-helder-is-echt-iets-mis-a1601382

Anoniem
1 mei 2018 om 15:39
Ja, ik heb het artikel gelezen, je hebt volkomen gelijk.

http://hartelijkehothulk.wordpress.com/
1 mei 2018 om 17:11
En ik maar denken dat Heldernaren helder waren.
Volgende keer op Trump stemmen?

vlasje
1 mei 2018 om 17:39
Er zijn mensen en gevallen die op mensen lijken…..

Trees van der Vliet
1 mei 2018 om 17:43
Wat een ellende zeg.. En dat museum had misschien nog wel behouden kunnen blijven. Zonde! Blijf maar lekker nog even in je schuilhut! Vanaf morgen kun je er weer uit! :-)

http://vlasleeuwenbekje.blogspot.nl/2018/05/politiek.html