HC – Auto uitgebrand op parkeerplaats in Den Helder, terwijl eigenaren even met de hond wandelden + NH – Auto volledig in de as gelegd in Den Helder

Auto uitgebrand op parkeerplaats in Den Helder, terwijl eigenaren even met de hond wandelden

Den Helder – Tijdens een brand op de parkeerplaats bij restaurant Duinoord aan de Jan Verfailleweg in Den Helder is woensdagavond een auto volledig uitgebrand.

De brandweer trof de brandende auto net voor 21 uur aan, maar er was op dat moment al geen redden meer aan. De eigenaren van de auto waren tijdens de brand even met de honden aan het wandelen in de omgeving. Bij terugkomst schrokken ze van het restant van hun auto.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Helderse Courant, 20 november 2019, 21:47

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191120_34191323/auto-uitgebrand-op-parkeerplaats-in-den-helder-terwijl-eigenaren-even-met-de-hond-wandelden

Auto volledig in de as gelegd in Den Helder

Auto, die geparkeerd stond bij restaurant Duinoord aan de Jan Verfailleweg in Den Helder, is vanavond volledig uitgebrand (foto GLOCALmedia)

Auto, die geparkeerd stond bij restaurant Duinoord aan de Jan Verfailleweg in Den Helder, is vanavond volledig uitgebrand (foto GLOCALmedia)

Den Helder – Een auto, die geparkeerd stond bij restaurant Duinoord aan de Jan Verfailleweg in Den Helder, is vanavond volledig uitgebrand. De eigenaren hadden de auto op de parkeerplaats van het restaurant neergezet om even te wandelen met de hond.

Rond 21.00 vloog de auto in de brand. De brandweer heeft tevergeefs geprobeerd om het voertuig te redden.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk.

NH, 20 november 2019, 22:01

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/257049/auto-volledig-in-de-as-gelegd-in-den-helder

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=autobrand
https://robscholtemuseum.nl/?s=brand+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=brandstichting