happen.network – The New Normal (Documentary)

The New Normal (foto YouTube)

The New Normal (Documentary)

Published 13 jan. 2021

Truth Sceptics

A great documentary that investigates The Fourth Industrial Revolution, what the 1% has to gain and the rest of us are about to lose.

Video created by happen.network https://happen.network/

Wat staat er op het spel?!

Het is 15 januari 2021 en Minister President Mark Rutte heeft het ontslag van het kabinet aangeboden. Zo’n 10 maanden geleden introduceerde Mark Rutte HET NIEUWE NORMAAL. Een term, die inmiddels is ingeburgerd, maar een ontmenselijking in gang heeft gezet, die zijn weerga niet kent. Zouden wij een jaar geleden hebben kunnen geloven, dat de huidige realiteit de onze is?

Stapje voor stapje zijn we terecht gekomen in deze lockdown, die binnenkort ongetwijfeld ook een avondklok krijgt, een fenomeen, waarvoor we terug moeten naar de Tweede Wereldoorlog en die staat voor “groot gevaar“.

En omdat het allemaal zo snel gaat en we soms het overzicht kwijt dreigen te raken is het goed om weer eens alles op een rij te zetten en dat doen we met de Britse documentaire THE NEW NORMAL, oftewel Het Nieuwe Normaal.

The New Normal is een feitelijke documentaire van 50 minuten, die werkt als een geheugen opfrisser maar ook de Vierde Industriële Revolutie – het geesteskind van Klaus Schwab, de frontman van het World Economic Forum nauw onderzoekt.

De film laat haarfijn zien wat de 1% – de elite – te winnen heeft en wat de rest van ons dreigt te verliezen oftewel, “Wat staat er op het spel?

BLCKBX

Reacties
https://youtu.be/E0cbIzJy-R0

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=THE+NEW+NORMAL
https://robscholtemuseum.nl/?s=HET+NIEUWE+NORMAAL
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fourth+Industrial+Revolution
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vierde+Industriële+Revolutie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Artificial+Intelligence
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=BLCKBX

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image