Hans Vrijmoed – WIE IS DE ALLESWETER?

DE ALLESWETER (foto Facebook)

WIE IS DE ALLESWETER?

De criminele rechtsstaat NL volgens vrijmoedcrime.blogspot.com

Willem Holleeder (foto Vrijmoed crime blog)

Willem Holleeder (foto Vrijmoed crime blog)

Al deze informatie komt uit internet publicaties, waarvan de schrijvers en de inhoud niet te verifiëren zijn. Maar zij bevatten bij elkaar zo veel ogenschijnlijke waarheden, dat als men de verbanden ziet, het met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid waar zouden kunnen zijn. Verder vindt u artikelen op deze blog zoalsDe maffia regeert, waarin er verbanden worden gelegd met de grootste Italiaanse maffiaorganisatie Ndrangheta, die Nederland als doelwit hebben gekozen, omdat wij een crimineel bestuur hebben, dat men makkelijk kan bedreigen en inpakken. Bij het begin van het Holleeder proces zet Willem Holleeder al de toon door te beginnen overDE ALLESWETER.”

Het Holleeder proces gisteren gestart

Rechter Frank Wieland tijdens het Holleeder proces (foto Vrijmoed crime blog)

Rechter Frank Wieland tijdens het Holleeder proces (foto Vrijmoed crime blog)

Er valt voor mij niet zoveel over te schrijven, omdat er op deze blog al artikelen staan, die over de mogelijke uitkomst namelijk een mis trial, waardoor Willem Holleeder weer vrij komt, omdat de kroongetuigenverklaringen niet zo betrouwbaar zijn als het OM stelt. De advocaten van Willem Holleeder roepen dat ook al. Maar gisteren op het nieuws en in de opinie programma’s, zoals 1 Vandaag, Jinek Live en RTL Late Night was er alom verbazing dat

(1) Peter R de Vries werd weggestuurd, die daar zogenaamd als journalist zat, maar de voorzitter van de Rechtbank stuurde hem weg, omdat hij ook nog tijdens een zitting als getuige wordt opgeroepen. Onze Media rechter Peter R de Vries, of is het nu Peter de Vries, zoals de voorzitter van de Rechtbank vond, was gepikeerd, hij heeft Willem Holleeder al berecht op TV en nu wordt hij weggestuurd. De rechter had de wet in de hand en wilde kennelijk niet, dat Peter R de Vries andere getuigen in de Rechtbank kon gaan beïnvloeden. Dat betekent ook, dat deze voorzitter de zware publicitaire beïnvloeding door Peter R de Vries ten gunste van de Kroongetuigen op mogelijk het hele procesgebeuren niet apprecieert, gelukkig.

(2) Dat Willem Holleeder begon overDE ALLESWETERAlom verbazing, zo van wie is dat nu weer? Ook de voorzitter vroeg het aan Willem Holleeder, maar die weigerde de naam te zeggen. Daar was ik dan weer verbaasd over dat men het niet wist. Bas van Hout van Panorama, die weet het, maar heeft er nooit over durven publiceren. De grap is, dat als je, net zoals ik, probeert achtergronden te vinden bij criminele activiteiten, gewoon het internet afstruint en dan allerlei informatie vindt, die mogelijk niet te verifiëren is, maar met andere publicaties er bij plotseling redelijk betrouwbaar is. Daar komt het.

De gebroeders Van Korlaar

Don Dini Italiaanse Maffia (foto Vrijmoed crime blog)

Don Dini Italiaanse Maffia (foto Vrijmoed crime blog)

Op deze blog staat een artikel, waarin een verband wordt gelegd tussen Peter R de Vries, Cor van Hout en Willem Holleeder en het verband via in hun bezit zijnde gokpaleizen en de Italiaanse Maffia met de Ndrangheta, die ook weer de Rotterdamse haven beheerst, waar de Douanegate in Rotterdam mogelijk ook mee te maken heeft en daar zijn weer los van de Ndrangheta de Hakkelaar en Mr Astrid Holleeder weer de baas. De vraag, die regelmatig op mijn blog en ook een tijdje op “Slotvan circuleerde, omdat ik daar een tijdje op geschreven heb, wat is de grootste criminele organisatie in NL?

Volgens vele publicaties op internet zouden dat de gebroeders van Korlaar zijn. Dit zijn de gebroeders Van Korlaar met hun bijnamen, maar ik zet er geen foto S bij. Ik kan niet goed controleren, of de foto S, die er bijstaan, wel juist zijn.

(1) Evert van Korlaar           Bijnaam De allesweter
(2) Kees van Korlaar            Bijnaam De commissaris
(3) Adelbert van Korlaar   Bijnaam De tweespaltmaker
(4) Peter van Korlaar          Bijnaam De Nitwit

De eerste drie hebben de Italiaanse Maffia eretitels  U Baruni” en “Mantaru. Evert heeft ook nog de eretitel “Excelente,” omdat hij een landbestuurder heeft omgebracht, namelijk de voorzitter van de IRT affaire Maarten van Traa. En waarom hebben ze de Italiaanse maffia eretitels? Omdat de Italiaanse Maffia wat zag in deze broeders en met name Evert van Korlaar opleidde. Dat gisteren Willem Holleeder het dan heeft over de DE ALLESWETER,” waar hij goed bevriend mee was en veel mee sprak, lijkt dan te kloppen met wat er op het internet over de gebroeders te vinden is. Ook met mijn eerdere publicatie op deze blog, waar ik verwijs naar de gokhallen van Willem Holleeder, Cor van Hout en de Italiaanse maffia Ndrangheta, waar onze onvolprezen maffiaspreekbuis Peter R de Vries ook vanaf weet en bij betrokken is.

Rotterdamse haven (foto Vrijmoed crime blog)

Rotterdamse haven (foto Vrijmoed crime blog)

Dan zien we later weer verbanden met de Rotterdamse Haven de Douanegate, waar ook de Ndrangheta bij betrokken is volgens top speurders van de Italiaanse recherche, die op internet in een video verklaren, dat de Ndrangheta Nederland als land hebben uitgekozen, omdat er daar gewoon wanbeleid is. Ik publiceer er ook over op deze blog, op Twitter en op Facebook, namelijk over het decennia lange wanbeleid van partijen CDA, PVDA, VVD en aangevuld later met D66 en CU, die alleen maar met hun eigen ik bezig zijn om rijk te worden en ons land gewoon laten overnemen door Moslims uit alle landen, de Italiaanse Maffia en mogelijk ook nog de RUssische Maffia, waardoor er chaos ontstaat en zij volgens het George Soros chaos model rijk worden. Lekker bestuur. Omdat de Ndrangheta de Rotterdamse haven beheerst, wordt ook door de Italiaanse top speurders op jacht naar de Italiaanse Maffia onderzoek ingesteld en is het zeker, dat het criminele duo Johan Verhoek AKA DE HAKKELAAR en zijn geliefde Mr Astrid Holleeder ook contacten hebben met de Ndrangheta. Peter R de Vries weet daar ook weer vanaf. Hij loopt overal binnen in zowel de onder en boven Wereld. Kennelijk heeft niemand door, dat hij iedereen tegen elkaar uitspeelt en zijn zakken op grote schaal vult.

Mabel van Oranje & George Soros (foto Vrijmoed crime blog)

Mabel van Oranje & George Soros (foto Vrijmoed crime blog)

Dan lijken er verbanden te zijn tussen de Koninklijke Huis familie met de gebroeders van Korlaar. Nu weten we al ook van Peter R de Vries, dat Mabel Wisse Smit iets bleek te hebben met de Dominee Klaas Bruinsma groep, waar Willem Holleeder ook bijhoort. Via die kant is er kennelijk een band tussen die groep en de Koninklijke Huis familie. Dan leveren de gebroeders Van Korlaar, laat ik het, hand en spandiensten, noemen aan de Koninklijke Huis familie. Ik heb dat niet verzonnen. Het is ook geen nep nieuws, want het is overal te lezen en als oud detective krijg ik ook regelmatig dat soort informatie en video S opgestuurd. En waarom wordt de door de onderwereld zelf crimineel verklaarde Peter R de Vries dan niet gearresteerd? Omdat Peter R de Vries weet wat die hand en spandiensten zijn, die de gebroeders Van Korlaar leveren aan de Koninklijke Huis familie en daarom beschermd wordt om te zwijgen, net zoals de gebroeders.

Opdracht tot moord door Peter R de Vries

Peter R de Vries in goed gezelschap (foto Vrijmoed crime blog)

Peter R de Vries in goed gezelschap (foto Vrijmoed crime blog)

De poging van Peter R de Vries om mij te laten doden in 2002 komt voort uit het feit, dat ik hem in publicaties de spreekbuis van de onderwereld noemde en een crimineel en zijn zwart geld BV had ontdekt, waar hij samen met Cor van Hout het RIP GELD van andere criminelen in onderbracht en in een paar dagen tijd door zijn schoonvader deze BV werd overgenomen, ontmanteld en het geld naar belastingparadijs van de Nederlandse overheid Curaçao werd overgemaakt.

Ik had Peter R de Vries met een balkje door zijn gezicht met zijn door mij ontdekte privé adres op het internet gezet en dezelfde dag nog had ik een dagvaarding voor een kort geding om deze publicatie weg te halen. Dat was op 26 november 2002 in Breda. Dat is makkelijk te vinden voor journalisten, die de waarheid willen onderzoeken. In de aangeleverde stukken van mij staat, dat Peter R de Vries had verklaard met Cor van Hout gezellige contacten te hebben gehad op een terrasje en ik opmerkte, dat Peter R de Vries aan Cor van Hout opdracht kon hebben gegeven om mij te liquideren. Ik mocht dat van de rechter niet zeggen. Ik heb daarop geantwoord. Ik heb het hier op een openbare zitting gezegd, dus als ik word vermoord, kunt U gelijk naar Cor van Hout en Peter R de Vries gaan.

Lizette Knoop (foto Vrijmoed crime blog)

Lizette Knoop (foto Vrijmoed crime blog)

Op de tribune zat Lizette Knoop, de eindredacteur van Peter R de Vries zijn programma, die ook de maîtresse was van Cor van Hout. Om mij door Cor van Hout te laten vermoorden hoefde ze onder het vrijen en klaarkomen alleen maar te roepen Vermoord die hufter Hans Vrijmoed! met veel gehijg.

Maar Cor van Hout de grote vriend van Peter R de Vries wil verder met Lizette Knoop. Maar Sonja Holleeder was de vrouw van Cor van Hout. Scheiding zou betekenen, dat ze tot grote armoede zou vervallen. En we zien de dubbelrol van Peter R de Vries voortdurend. Stel dat er zo N zelfde opzetje is gemaakt, zoals bij mij, maar dat Peter R de Vries nu de gebroeders Van Korlaar heeft ingeschakeld, die al eens eerder een aanslag hebben gepleegd op Cor van Hout, dan had men groot geluk. Sonja Holleeder zou alle zwarte geld en de Achterdam in Alkmaar erven. Dat is ook zo gebeurd. Dat hebben ze op de eerste termijn gewoon verzwegen en het geld verzilverd wat gewoon strafrechtelijke zaken zijn.

Lijkwagen Cor van Hout (foto Vrijmoed crime blog)

Lijkwagen Cor van Hout (foto Vrijmoed crime blog)

De gebroeders Van Korlaar verdienen er geld mee. Sonja Holleeder is rijk en Peter R de Vries verdient weer aan de publiciteit en is betrokken bij de boeken over de misdaad om dit weer in de schoenen van Willem Holleeder te schuiven.

Dat kan ook nog met andere moorden van zijn baas Johan Verhoek AKA de Hakkelaar met zijn geliefde Mr Astrid Holleeder, die wel eens een grotere crimineel en handiger kan zijn dan haar broer Willem Holleeder.  

Het kan allemaal. Maar duidelijk is, dat die Peter R de Vries de verbindende factor is bij alle partijen en zeker de kwade genius is. Arresteer die vent en de hele top van de criminaliteit kan in een klap worden opgerold, omdat het onderling steeds gegevens van de een aan de ander verstrekken voorbij is en men zich niet meer kan indekken. Dat alles als de kwade genius Peter R de Vries is gearresteerd.

http://VrijmoedCrime.blogspot.com

Vrijmoed crime blog, dinsdag 6 februari 2018

http://VrijmoedCrime.blogspot.com/2018/02/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Vrijmoed
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ndrangheta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Italiaanse+Maffia
https://robscholtemuseum.nl/?s=RUssische+Maffia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Holleeder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cor+van+Hout
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lizette+Knoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+R+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bas+van+Hout
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hakkelaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Astrid+Holleeder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Korlaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=DE+ALLESWETER
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaas+Bruinsma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maarten+van+Traa
https://robscholtemuseum.nl/?s=IRT+Affaire
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rotterdamse+Haven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Douanegate
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mabel+Wisse+Smit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koninklijke+Huis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Curaçao
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sonja+Holleeder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Achterdam+Alkmaar

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image