Gertjan01 – HET GROOTSTE ONTWAKEN ALLER TIJDEN: DE VACCINS ZIJN BIO WAPENS!!

The Great Awakening (1) (foto Mingano Memes)

The Great Awakening (2) (foto Mingano Memes)

HET GROOTSTE ONTWAKEN ALLER TIJDEN: DE VACCINS ZIJN BIOWAPENS!!

First published at 20:11 UTC on July 11th, 2021

WWG1WGA GJ

Onderzoekers tonen aan, dat Corona Virus Vaccins en Verplichte Corona Maatregelen de Wereldbevolking structureel blootstellen aan Grafeen Oxide Nanodeeltjes. Spaanse Onderzoekers hebben aangetoond, dat de Pfizer Vaccin Vloeistof voor minstens 99 procent bestaat uit Grafeenoxide.

Grafeen Oxide is volgens de Onderzoekers een Giftige Chemische Stof, die Trombose en Bloedklonters kan veroorzaken, het Immuun Systeem kan ondermijnen en zou kunnen leiden tot een Cytokine Storm. Als er in korte tijd veel Cytokine, Ontstekingseiwitten, worden uitgescheiden kan dit leiden tot Orgaan Falen en daarmee de Dood. Grafeen Oxide zou zich opstapelen in de Longen en zo een dubbele Longontsteking triggeren. Vergiftiging door Grafeen Oxide kan zorgen voor een Metaalachtige Smaak in de Mond en kan leiden tot Geur en Smaak Verlies.

Dit alles maakt de Verplichte Corona Maatregelen en het met ‘Drang en Dwang’ gekunstelde Vaccinatie Programma, dat werd uitgerold over de Wereldbevolking door Overheden zeer bedenkelijk. Als hier Opzet in het Spel is, is dit mogelijk Bio Terrorisme gefaciliteerd door Overheden stellen de Onderzoekers en kan dit bestempeld worden als Misdaden tegen de Mensheid.

Uitgaand van deze Onderzoek Resultaten is het dan van belang, dat u uw Immuun Systeem niet langer verzwakt, maar juist versterkt door het Gewone Leven weer op te pakken en elke Vorm van Blootstelling aan Grafeen Oxide te vermijden casu quo weigeren. Dit alles kunt u voor uzelf makkelijker maken door uw Omgeving te informeren over de Bevindingen van deze Onderzoekers, wat de Onderzoekers aanbevelen.

Tijdelijke Corona Wet

De Tijdelijke Corona Wet mag door de Nederlandse Overheid niet gebruikt worden om u te vergiftigen met Grafeenoxide of met welke stof en of op welke manier dan ook. Sterker nog, als het hier gaat om op grote Schaal ziek worden door Opzettelijke Vergiftiging, dan is er geen sprake meer van een Pandemie. Daarmee vervalt elke Juridische Basis en kan je je ernstig afvragen of deze Wet eigenlijk nog wel Rechtsgeldig is, ook al zou de Nederlandse Overheid deze in stand houden. U mag uw Recht op een Gezond Leven voor u en uw Medemensen dan zonder twijfel uitoefenen. Als Overheden claimen, dat deze Spaanse Onderzoekers het bij het Foute Eind hebben, wordt het Hoog Tijd, dat zij met Onomstotelijk Feitelijk Bewijs gaan aantonen dat SARS CoV 2 werd geïsoleerd en een Ziekte is in plaats van een Giftige Stof, dat mensen massaal ziek worden door Ziekte in plaats van een Gif, dat de PCR Test op Betrouwbare Wijze kan gebruikt worden voor Diagnostisch Onderzoek en dat de PCR Test daadwerkelijk SARS CoV 2 aantoont en niet iets anders.

Column: ‘SARS-CoV-2, feitelijk grafeenoxidevergiftiging?’

#grafeenoxide #nanodeeltjes

Reacties
https://www.bitchute.com/video/s8yrrpZnlna0/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gertjan01
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vicki+Van+Lommel
https://robscholtemuseum.nl/?s=GROOTSTE+ONTWAKEN+ALLER+TIJDEN
https://robscholtemuseum.nl/?s=THE+GREAT+AWAKENING
https://robscholtemuseum.nl/?s=VACCINS
https://robscholtemuseum.nl/?s=BIO+WAPEN
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bio+Weapon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bio+Terrorisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grafeen+Oxide
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verplichte+Corona+Maatregelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccinatie+Programma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Drang+en+Dwang
https://robscholtemuseum.nl/?s=Misdaden+tegen+de+Mensheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Immuun+Systeem
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tijdelijke+Corona+Wet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Juridische+Basis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Opzettelijke+Vergiftiging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pandemie
https://robscholtemuseum.nl/?s=PCR+Test
https://robscholtemuseum.nl/?s=SARS+CoV+2

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image