Genesis Product Development – COATING FOR ART AND INTERIOR

Genesis is dè specialist in Liquid Gloss®. Een transparante twee-componentenhars die populair is in de horeca en interieurdesign, als coating voor meubilair. Daarnaast wordt Liquid Gloss veel gebruikt in de kunstwereld, als inlijstmethode voor fotografie en schilderkunst. Genesis gaat mee in het creatieve proces van de kunstenaar of ontwerper, zodat we samen tot de mooiste en meest bijzondere resultaten komen. Zo werken we al sinds 1997 en daar zijn we trots op.

Genesis is opgericht door Eyal Reches, die het bedrijf ontwikkelde tot een internationaal succes. Omdat we blijven innoveren, hebben we een brede technologische kennis van high-gloss coating, blijven we geïnspireerd, zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we altijd topkwaliteit beloven. De hoge kwaliteit van het materiaal, ons professionele team, onze creativiteit en veelzijdigheid maken ons marktleider in coating voor kunst en interieur.

Liquid Gloss
Liquid Gloss® is een transparante, stroperige twee-componentenhars die we al sinds 1997 gebruiken als coating in de kunst, architectuur en horeca. Door de samenstelling en een handmatig giet- en productieproces kan de hars op de meest uiteenlopende objecten worden gebruikt. De high-gloss coating beschermt de kleuren van waardevolle schilderijen en foto’s, stopt het verouderingsproces van materialen en voorkomt vlekken en krassen op meubels, zoals tafels en barbladen.

Projecten

ART
Artist Rob Scholte’s new work is the serie ‘Light – your first currency’, where he works with marbels of al kinds and sizes. He orderd them 1 by 1 and the Liquid Gloss holds them together and gives a spectacular effect together with the LED-light in the back.
http://genesispd.nl/project/rob-scholte/

Contact
Bel of mail ons als je vragen of ideeën hebt, wilt overleggen of als je een order wilt plaatsen. We denken graag met je mee en geven je advies op maat. Je bent ook van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom.

Genesis Product Development
Mercuriusstraat 7
1561 PM Krommenie
Tel: +31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
http://genesispd.nl/