Geert Dales – De Rechte Lijn van Thijs Römer naar Hedy d’Ancona

De Rechte Lijn van Thijs Römer naar Hedy d’Ancona

Normen Veranderen, maar Waar Om vonden we Erotiek met Kinderen een Halve Eeuw Geleden Wel Prima?

De Bekende Acteur Thijs Römer werd op 8 augustus 2023 Genade Loos Op Geknoopt door de Recht Bank te Assen. Van de Drie Maanden Gevangenis Straf, die hem werden Op Gelegd, moet hij Één Ook Daad Werkelijk Uit Zitten. Verder mag Meneer 240 Uur Schoffelen met een Reclassering Vestje om zijn Lijf en moet hij Zich Laten Behandelen door een In Stelling voor Geestelijke Gezondheid Zorg. Op 45 Jarige Leef Tijd is zijn Carrière Voor Bij. Wat hij had Mis Daan? Als Eind Dertiger Geile Chat Gesprekken Gevoerd met Meisjes van 14, 15 en 16 Jaar Oud, waar van hij Er Niet Één heeft Aan Geraakt.

Lul Koek

Dit is Heden ten Dage de Norm. Niet, dat ik er Rouwig om ben. Mis Bruik Al dan Niet Online en In Welke Vorm Dan Ook,  van Jonge, Weer Loze Meisjes of Jongens dient Fors te worden Af  Gestraft, Zeker Wanneer dat Mis Bruik Gefaciliteerd wordt door Naam Bekendheid of een Positie met In Vloed en of Geld. Denk aan Casting Director Job Gosschalk, aan Jeroen Rietbergen en Ali B van The Voice, aan Oud D66 Kamer Lid Sydney Smeets en Buiten onze Land Grenzen aan Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Prins Andrew. De Straf kan me Niet Hoog Genoeg Zijn.

Interessant aan de Uit Spraak in de Zaak Römer is, dat de Rechter Expliciet te kennen gaf het Verweer van Römer, dat hij is Op Gegroeid in ‘Een Vrij Denkend Amsterdams Milieu en boven dien in de Film Wereld, ‘Waar een Vrijere Seksuele Moraal geldt’  Lul Koek te vinden. Dat de Acteur Zich Zelf Neer Zette als een Slacht Offer van de #MeToo Beweging maakte de Zaak er Ook Niet Beter op. “Verleiden van Minder Jarigen was Al Tijd Al Fout en is Dat Nu Nog Steeds”, al dus de Recht Bank.

Vrijen met Kinderen

Toen ik Dat las, moest ik In Eens Denken aan een Andere Bekende Nederlander, die er Genoegen in had Het Aan te Leggen met Minder Jarigen. En dan Niet, zoals Thijs Römer, Met 14, 15 of 16 Jarigen, maar met Kinderen van een Paar Jaar Oud tot een Jaar of Tien. Het is Dit Jaar een Halve Eeuw Geleden dat PvdA Coryfee en Gelauwerd Strijdster voor Vrouwen Rechten (‘Feminist tot In ’) Hedy d’Ancona zich liet Interviewen in NRC-Handels Blad, 12 mei 1973. In een Met Drank Over Goten en Tot Diep in de Nacht Durend Dubbel Gesprek met haar Toen Malige Echt Genoot, Psychiater Guus de Boer, vertelde ze Open Hartig Hoe Lekker ze Het vond om Met Kinderen te Vrijen. “Ik ben Erg Erotisch, ik Vrij Vaak met Ze, Ook Samen met Guus, of Met Anderen. Dat vind ik Heerlijk”. Uit de Context viel Op te Maken. dat ze het Niet Alleen over Haar Eigen Koters had, Op dat Moment Slechts Enkele Jaren Oud, maar Ook over het Vrijen met Kinderen in het Algemeen, Welke Praxis zij Ook Beoefende.

Zes Jaar de Bak in

Verleiden van Minder Jarigen was Al Tijd Al Strafbaar en is dat Nu Nog Steeds’ sprak de Assense Rechter in het Vonnis in de Zaak Römer. Dat had zij Goed Gezien. De Des Betreffende Artikelen uit het Wetboek van Straf Recht dateren uit de Jaren Tachtig van de 19e Eeuw. Zelfs als Hedy d’Ancona zich, Net Overigens Net als Thijs Römer, Onthield van Eniger LeiBinnen Dringen’ en zich Louter Over Gaf aan Strelen en Zoenen betrad ze Vol Op het Straf Rechtelijk Domein en Wel Dat van Artikel 247Sr. Zes Jaar de Bak in en een Forse Geld Boete staat Er Op.

Gun Factor

Net als Thijs Römer verkeerde ok Hedy d’Ancona in het Vrij Denkende Amsterdamse Milieu met een Losse Seksuele Moraal. Een Halve Eeuw is ze Er Mee Weg Gekomen, Zonder Ooit Ook Maar Enige Blijk te Geven In Retrospect haar Visie en Beoefende Kinder Gevrij te Betreuren. De Oud Minister en Boeg Beeld van de Anti Patriarchale Strijd is In Middels 85 Jaar en staat Nog Al Tijd Graag Voor Aan om Anderen de Les te Lezen. Zo als in het Recent Onder Redactie van Onder Meer Anja Meulenbelt Verschenen Boek Voor Bij de Verbijstering, over Gender en Geweld, Incest, Kinder Mis Bruik en Ander Ongerief. Daar in Orakelt de Kinder Vriendin over Tijd en Grens Over Schrijdende Seksuele Intimidatie, Zonder Ook Maar Één Keer te Verwijzen naar haar Eigen Praxis. Bij een Recente Discussie over, dat Boek in het Amsterdamse Praat Huis Pak Huis De Zwijger was er Niemand, die Op Stond om de Oud-Minister de Eigen Tijdse Straf Rechtelijke Maat te Nemen. Of Op zijn Minst de Vraag op te Werpen,Was dat Eigenlijk Wel in de Haak? PvdA Knuffel Berin Hedy d’Ancona heeft de Gun Factor, die Thijs Römer Ontbeert. De Gun Factor, waar mee Ook Types als Ali B en Harvey Weinstein Ver zijn Gekomen.

Regering Commissaris Hamer

De PvdA, Recent Nog in het Nieuws met de Excommunicatie van Oud Kamer Lid Gijs van Dijk, die Seks had met Dames op Zekere Leef Tijd, heeft Niet Alleen Hedy d’Ancona Groot Gemaakt, maar Ook Mariëtte Hamer. Bij haar Af Scheid als Voor Zitter van de Sociaal Economische Raad (SER) en Over Stap naar haar Huidige Functie vanRegering Commissaris Seksueel Grens Over Schrijdend Gedrag en Seksueel Geweld’ noemde Hamer Uit Gerekend Hedy d’Ancona haar ‘Grote Voor Beeld’. Het Grote VoorBeeld, dat het Heerlijk Vond om met Kinderen te Vrijen. Ik ga Er Maar Van Uit, dat Hamer het NRC Interview uit 1973 en de Strapatsen van d’Ancona Niet kende, want Anders zouden we ons Ernstig Zorgen Moeten maken over het Beoordeling Vermogen van de Regering Commissaris. Na haar Aan Stelling vertelde ze aan De Volkskrant, dat ze Als Jonge Meid Vriendinnen had, die Getekend waren door Seksueel Geweld Thuis. “Dat zijn Dingen, die je Mee Neemt in de Rest van je LevenVolkskrant 22 april 2022. Haar ‘Belangrijkste Boodschap’ was Niet Weg Kijken, Niet je Mond Houden, Niet Bagatelliseren’.

Nena

In de Zaak Thijs Römer was het de Thans 23 Jarige Nena, die Als 14 Jarige van de Acteur Online Masturbatie Les kreeg, die deed Waar Toe Hamer Op Riep. Haar Slacht Offer Verklaring in het Proces tegen Römer maakte In Druk. Dit is Wat er Gebeurt als Iemand met Macht, Gezag en Bekendheid Mis Bruik maakt van je jJugd en Naïviteit. Het lijkt me een Goed Idee dat de Regering Commissaris de Beelden van Nena’s Toe Spraak bekijkt Samen met haar Grote Voor Beeld Hedy, en de Oude PvdA Coryfee aan spoort Als Nog Schoon Schip te Maken met een In Druk Wekkende Verklaring, die kan Bij Dragen om Seksueel Mis Bruik van Jongeren de Kop In te Drukken. Het is Wel is Waar Lang Geleden, maar er loopt een Rechte Lijn van het NRC Interview van 1973 naar het Wan Gedrag van Römer. Het zal d’Ancona Zwaar Vallen, maar Door Tijd Verloop Ontsnapt te Zijn aan een Verblijf achter de Tralies lijkt me Genoeg Reden om Als Nog Opening van Zaken en Reflectie te Geven. Daar kunnen de Thijs’en in de Wereld van Nu Vast Nog Wat van Leren.

Geert Dales

Contact geert@geertdalesmail.nl

Voor Verkoop Nieuwe Boek Hoe Femke Halsema van Activist Regent werd
www.geertdales.com/rechtse-privileges-voor-een-links-burgemeester

geertdales.com, 8 augustus 2023

https://www.geertdales.com/de-rechte-lijn-van-thijs-naar-hedy

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Dales
https://robscholtemuseum.nl/?s=NRC+Handels+Blad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Bank+Assen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wet+Boek+van+Straf+Recht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wet+Boek+van+Straf+Recht+Artikel+247Sr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Straf+Rechtelijk+Domein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thijs+Römer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zaak+Römer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nena
https://robscholtemuseum.nl/?s=Slacht+Offer+Verklaring
https://robscholtemuseum.nl/?s=Masturbatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Masturbatie+Les

https://robscholtemuseum.nl/?s=Online+Masturbatie+Les
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrij+Denkend+Amsterdams+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrije+Seksuele+Moraal+Film+Wereld
https://robscholtemuseum.nl/?s=#MeToo
https://robscholtemuseum.nl/?s=#MeToo+Beweging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Slacht+Offer+#MeToo+Beweging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hedy+d’Ancona
https://robscholtemuseum.nl/?s=PVDA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Guus+de+Boer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gijs+van+Dijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mariëtte+Hamer
https://robscholtemuseum.nl/?s=SER
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sociaal+Economische+Raad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regering+Commissaris+Seksueel+Grens+Over+Schrijdend+Gedrag+en+Seksueel+Geweld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grote+Voor+Beeld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Job+Gosschalk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Casting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Casting+Direction
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Rietbergen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ali+B
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice+of+Holland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sydney+Smeets
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeffrey+Epstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Harvey+Weinstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prince+Andrew
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lul+Koek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Met+Kinderen+Vrijen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Minder+Jarige+Verleiden
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Kist
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaren+Tachtig+van+19e+Eeuw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Binnen+Dringen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seksueel+Geweld+Thuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Strelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zoenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gun+Factor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niet+Weg+Kijken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schoon+Schip+Maken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Opening+van+Zaken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Reflectie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechte+Lijn