Geert Dales – D66 BEER PUT GAAT OPEN EN STINKT HEVIG

Frans van Drimmelen (foto geertdales.com)

D66 BEER PUT GAAT OPEN EN STINKT HEVIG

Frans van Drimmelen weet Te Veel en moest Ontzien worden

Het Meest Vermakelijke aan de Onthullingen in De Volkskrant van 16 april 2022, ‘Het was Wel Onveilig bij D66’, over de Doof Pot, waar in de Smeer Pijperij in de Hoogste Regionen van D66 verdween is Natuurlijk de Totale Af Bladdering van het Fatsoens Vernis, dat de Partij, voor Al Onder Aan Voering van de Huidige Politieke Leider Sigrid Kaag, over Zich Zelf heeft Uit Gesmeerd. Het Dédain, waar mee zij en haar Groupies Neer Kijken op de Mores van het Gewone Volk, Wie zijn die Mensen?” en de Morele Verhevenheid, die zij Uit Stralen zijn Niet Alleen Weer Zin Wekkend, maar blijken Nu Boven Al een Dek Mantel voor het Verhullen van Seksueel en Aan Palend Grens Over Schrijdend Gedrag. Het is Even Onthutsend als Lachwekkend. Daar staan ze dan, de Fatsoens Rakkers van de Onderwijs Partij.

Broek op de Enkels

In Eens lees de je Tekst, Waar MeePartij Strateeg’ Frans van Drimmelen Zichzelf op de Web Site van het Chique Haagse Lobby Kantoor Dröge en Van Drimmelen, Vestigingen in Den Haag, Brussel, Shanghai, New York en Kopenhagen, aan beveelt Met Hele Andere Ogen. “Klanten wil ik Leren zich te Bewegen in het Maatschappelijke en Politieke Veld. Daar Voor Reik ik ze, Om In Vissers Termen te Spreken, Graag de Hengel Aan”. Dat Aan Reiken van die Hengel mag U Gerust Letterlijk Nemen.

Van Drimmelen schijnt Geprobeerd te hebben om de Publicatie in De Volkskrant via een Kort Geding Tegen te Houden. De Man, die ons Op de Web Site https://www.Dr2.nlvan Achter een Suave Bril Nog Zo Zelf Verzekerd en Licht Hautain aan kijkt Met de Blik van Iemand, die het Helemaal Gemaakt heeft, blijkt In Werkelijkheid Zo’n Oenige Sukkel, die door de Buurman in Diens Slaap Kamer is Betrapt met de Broek op de Enkels en die Buurman Vergeefs onder Druk zet om de Mond te Houden.

Wat weet Frans?

In Tussen knaagt de Vraag wat het Motief was van Sigrid, Nieuw Leiderschap, Kaag om het Wan Gedrag van Frans van Drimmelen en een Reeks Andere D66’ers Onder de Pet te Houden. Het Meest Op Merkelijke aan de Onthullingen is Immers Niet de Stuitende Werk Vloer Geil Neverij en Macht Mis Bruik voor Seksueel Gewin, maar het Feit, dat het Partij Bestuur en de Politieke Roer Ganger deze Meneer wilden Sauveren In Plaats van hem Op Knopen aan de Hoogste Boom. Van Waar deze Cover Up?

De Hoofd Vraag is Wat weet Frans van Drimmelen van Andere D66 Prominenten,  dat hem Zo Machtig maakt, dat zijn Ranzige en Waarschijnlijk Strafbare Gedrag met de Mantel der Liefde Bedekt Moest Worden? Nu Wij, Met Dank aan De Volkskrant, Weten, dat er een Openbaar Rapport is van het Onderzoeks Bureau BING waar in Van Drimmelen Er Nog Goed mee Weg Kwam, maar ook een Vertrouwelijke Bij Lage waar uit blijkt, dat de Man Absoluut Niet Deugt, kan er Geen Andere Conclusie Mogelijk Zijn, dan dat Van Drimmelen de Partij Leiding heeft Gechanteerd Om te Verhinderen, dat de Inhoud van het Geheime Rapport in het Openbare Deel zou Komen. Een Rapport in Twee Delen was het Compromis, dat in het Geheim werd Gesloten. Het Tweede Deel was de Basis voor de Partij Leiding om Van Drimmelen zijn Functies te Ontnemen en Verder buiten de Deur te Houden. Het Eerste Deel kon worden Gebruikt om Publiekelijk Goede Sier te Maken. “Er is Geen Sprake van een Structureel Onveilige Omgeving bij D66” bezwoer Sigrid Kaag. “Zo ken ik de Partij Ook”. Het bleek Totale Nonsens.

Kaags Verweer, dat zij de Bij Lage Niet Kende is Volstrekt Ongeloof Waardig. Misschien had ze het Stuk Niet Gelezen, maar het is Ondenkbaar, dat de Partij Voor Zitter, die het Stuk Wel kende er Niet met Haar over Gesproken Heeft en Over Wat Er Mee te Doen. Frans van Drimmelen en Kaag onderhielden Nauwe Betrekkingen. In Eens was hij zijn Partij Functies Kwijt. Dat moet Kaag Toch Gezien Hebben! Van Drimmelen liep Al Zo Lang Mee in D66 en was Der Mate Geïnvolveerd, dat hij Op de Hoogte moet zijn van Aller Hande Ontsporingen in de Hoogste Regionen. Hij zal Ook Onplezierige Details Uit Kaag’s Leven Kennen. Daar ligt de Sleutel tot de Opmerkelijke Doof Pot Zaak, die D66 Nu Treft. Frans kan de Partij Maken of Breken. Nu hij voor een Verloren Zaak staat, Zal het Wel Breken Worden.

Fatsoens Rakkerij voor de Bühne

Dat de Morele Standaard in D66, In Weer Wil van de Fatsoens Rakkerij voor de  Bühne, Niet Hoog is, bleek Recent Weer Eens uit de Achter Bakse Roddelarij van Kamer Lid Sjoerd Sjoerdsma, Waar Mee hij Kabinets Formateur Johan Remkes Onder Uit wilde Trekken,Er zat Drank in de Man”. De Roddel Praktijk was Laag, maar dat Sjoerdsma Vervolgens Ongehinderd Voort Kon als Prominent Fractie Lid was Nog Lager. Zo Rolt D66. Het Fatsoen is Louter Vernis.

Iets Verder Terug in de Tijd ligt die Andere Kwestie, Waar Mee D66 Zich Etaleerde als een Partij zonder Moraal, toen ze dachten, dat de Advocaat Sydney Smeets, Ondanks zijn Al Lang Bekende Hang naar Te Jonge Jongens, Tweede Kamer Lid voor de Partij kon worden. Hij werd Het Nog Ook. Lang duurde dat Overigens Niet, want de Jongens in Kwestie waren Misschien Wel Jong, maar Niet Gek. Ze deden Wat de D66 Leiding Na Liet en Knoopten de Over Moedige Geil Neef Genadeloos Op. Een Paar Tweets en daar ging de Immer in een Onberispelijk Pak van de Duurdere Snit Gestoken Kinder Vriend.

Niemand doet mij Wat

Het Don Juaneske Gedrag van Partij Op Richter Hans Van Mierlo heeft Kennelijk een Standaard Gezet. Lang Geleden ging ik Eens, in het Kader van mijn Partij Politieke Oriëntatie, naar een Congres van Wat Toen Nog D’66 Heette. Wat mij Voor Al Bij Bleef was de Schaamteloosheid, Waar Mee Partij Prominent en Minister Hans Gruijters Op dat Congres stond te Tongen met een Voluptueuze Dame. Ze droeg Op Vallende Zilver Grijze Laarzen. Geen idee Wie zij was. Misschien zijn Echt Genote Wel. Het straalde Hoe Dan Ook uit ‘Niemand Doet mij Wat’.

Goed Voor Beeld doet Goed Volgen, Moeten ze In die Kringen Gedacht Hebben. Van een Vriend, die een Portiek Woning deelde met een Thuis Prostituée weet ik dat een D66 Kop Stuk Daar een Graag Geziene Gast was. Tot hij Minister werd. Dat vond ik een Beetje Tegen Vallen. Polygaam Gedrag Zonder In Zet van Gezags of Machts Verhoudingen behoort tot het Privé Domein, Waar Niemand, In of Buiten de Politiek, Publiekelijk Mee Lastig Gevallen Mag Worden. Ook een Minister Niet. Wie naar de Hoeren Wil Moet het Voor Al Doen, maar Wordt Dan Niet Bang als de Maatschappelijke Status Te Hoog Wordt. Het maakt je Accuut Chantabel.

Hupsa Keetje

Anders is het Wanneer Op de Werk Vloer Amoureuze Betrekkingen Ontstaan. Die zijn Al Tijd Ongewenst. De Hele Entourage raakt er Verkrampt door. Zeker Erotische Relaties tussen Personen, die In een Gezags Verhouding tot Elkaar Staan, zijn Uit den Boze. Uit het Volkskrant Onder Zoek Weten we, dat dit bij D66 Herhaaldelijk Voor Kwam. Helemaal Fout en Van Drimmelen moet Namen en Rug Nummers Kennen. Sterker Nog, hij Deed Er Zelf Aan Mee, In Dachtig het MottoNiemand Maakt mij Wat’.

Van Drimmelen zal ook Op de Hoogte Zijn van de Stra Patsen van een Eer Tijdse Partij Leider, Bekend in het Europese Circuit, die een Medewerker belastte met het Transport Naar en Van Brusselse Dates voor een Zo GenaamdHupsa Keetje’, die Vier Keer Zo Lang Duurden als de Dates van de Voor Malige Franse President Jacques Chirac, Bekend als ‘Monsieur Cinq Minutes’. Het is Wel is Waar Lang Geleden, maar Nog Immer Niet Iets, Waar D66 Trots Op Kan Zijn. Mede Werkers zijn Er Immers Niet voor Persoonlijk Gemak zoals Taxi Vervoer naar Geile Af Spraakjes. De Oud Partij Leider in Kwestie is Nog Al Tijd een Voor Aan Staand Partij Lid. Wie de Details Kent, Weet, dat die de Partij Ernstig in Verlegenheid zouden Brengen In Dien in de Krant Gezet. Het Lijdt Geen Twijfel, dat Van Drimmelen Op de Hoogte is.

Van Drimmelen weet Ongetwijfeld Ook Meer van de Oud Partij Leider, die het Aan Legde met een D66 Gemeente Raads Lid, toch ook een Sterk Staaltje Mis Bruik van Machts Verhouding. Dat Uit die Betrekking Ongewenst Na Geslacht Voort Vloeide is een Wetenschap, die we Ontlenen aan de Roddel Pers. Daar Mee is het Lastig Om Gaan, maar de Verhouding op Zich kon Natuurlijk van Geen Kant. Ik voel Op mijn Klompen, dat over die Kwestie in Kleine Partij Kring Details Bekend Zijn, die Bij Publicatie Forse Schade kunnen Toe Brengen.

Kompromat

De Tas van Frans van Drimmelen zit VolKompromat’. Het is Ook Simpel Weg zijn Business om Mensen onder Druk te Zetten. Dröge en Van Drimmelen doet Wel Chique op de Bedrijfs Web Site. ‘Een Haags Advies Bureau, dat Actief is op het Snij Vlak van Public Sffairs en Corporate Communicatie’, maar Het is Niets Anders dan een Ordinaire Lobby Club van Goed Ogende, Verbaal Begaafde Vlotte Tiepjes, die Bedrijven en Particulieren tegen een Vorstelijke Honorering een Handje Helpen om in Haagse en Brusselse Politieke Kringen Steun voor hun Handel, Welke Dan Ook, te Verwerven. Daar Bij komt Materiaal om Druk Uit te Oefenen Sltijd Goed van Pas. Van Drimmelen Weet Dat Als Geen Ander. Aan zijn Uit Gegooide Hengel hangt Al Jaren Lang een Voor Aan Staande Politieke Partij. Eentje, die In de Regering Zit. De Haak van de Hengel zal Momenteel Goed Gevoeld worden In het Nek Vel van de Partij Elite.

Aan of Af Meldingen voor Updates op deze Site via https://www.geertdales.com/contact|

geertdales.com, 17 april 2022

https://www.geertdales.com/d66-beerput-gaat-open-en-stinkt-hevig

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Dales
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frans+van+Drimmelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dröge+en+Van+Drimmelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Public+Affairs
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corporate+Communicatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lobby+Club
https://robscholtemuseum.nl/?s=Steun+Handel+Lobby+Den+Haag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Steun+Handel+Lobby+Brussel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vorstelijke+Honorering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oenig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Namen+en+Rug+Nummers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Materiaal+om+Druk+Uit+te+Oefenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kompromat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigrid+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nauwe+Betrekking
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onplezierig+Detail+uit+Leven+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sjoerd+Sjoerdsma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geil+Neef
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sydney+Smeets
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kinder+Vriend
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hang+naar+Te+Jonge+Jongens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wel+Jong+Niet+Gek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pak+van+Duurdere+Snit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Van+Mierlo
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66+Op+Richter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Don+Juan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Don+Juan+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geile+Af+Spraak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Polygamie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Polygaam+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Gruijters
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66+Congres
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66+Prominent
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66+Beer+Put
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66+Prominent
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Remkes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Drank+in+de+Man
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jacques+Chirac
https://robscholtemuseum.nl/?s=Monsieur+Cinq+Minutes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Suave
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hupsa+Keetje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thuis+Prostitutie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gezag+Verhouding
https://robscholtemuseum.nl/?s=Macht+Mis+Bruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amoureuze+Betrekking+op+Werk+Vloer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erotische+Relatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ongewenst+Na+Geslacht
https://robscholtemuseum.nl/?s=BING
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bureau+Integriteit+Nederlandse+Gemeenten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onderzoek+Bureau
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geheim+Rapport
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Rapport
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vertrouwelijke+Bij+Lage
https://robscholtemuseum.nl/?s=Partij+Leiding+Gechanteerd
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maken+of+Breken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Achter+Bakse+Roddel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mores
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gewone+Volk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mores+van+het+Gewone+Volk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Werk+Vloer+Geil+Neverij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Macht+Mis+Bruik+voor+Seksueel+Gewin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sauveren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Op+Knopen+aan+Hoogste+Boom
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aan+Reiken+Hengel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Betrapt+met+Broek+op+Enkels
https://robscholtemuseum.nl/?s=Strafbaar+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Met+Mantel+der+Liefde+Bedekt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fatsoen+Bakken+voor+Bühne
https://robscholtemuseum.nl/?s=Publiekelijk+Goede+Sier
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fatsoen+Louter+Vernis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Smeer+Pijperij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niemand+Maakt+mij+Wat