Full Swing

CIRCA…DIT

Arnhem

Opening donderdag 29 januari om 20:00 uur

Expositie van 30 januari t/m 22 februari 2015

Exposerende kunstenaar(s) / exhibited artist(s):
Lola Bezemer – Roos van Dijk – Marcel Doorduin – Liesbeth Doornbosch – Sibylle Eimermacher – Danny Foolen – Jeroen Glas – Nina Glockner – Albert Goederond – Rob Groot Zevert – Janusz Grünspek – Kim Habers – Rosemin Hendriks – Marten Hendriks – Lieven Hendriks – Joost van Hezewijk – Barend van Hoek – Maarten Nico Hoogendijk – Annegret Kellner – Pernille Kier – Gerard Koek – Peter Krynen – Bram Kuypers – Thijs Linssen – Robin Meyer – Janine van Oene – Jacqueline Overberg – Kristoffer Due Petersen – Niels Post – René Roeten – Rudolf Romero – Rob Scholte – Daniela Schwabe – Koen Taselaar – Maurice van Tellingen – Raoul Teulings – Hans Walraven – Michiel Westbeek – Ivonne Zijp – Albert Zwaan

Steun circa…dit in het bereiken van haar mijlpaal!
In zekere zin tegen de stroom in is er sinds november 2012 aan de Weerdjesstraat 8 te Arnhem een nieuw kunstinitiatief actief: projectruimte circa…dit .

Projectruimte circa….dit biedt op geheel eigen en eigenzinnige wijze een podium aan actuele beeldende kunst in al zijn diversiteit. Circa…dit onderscheidt zich door een eigen accent op de generaties , het experiment, talentontwikkeling en, de titel zegt het al, ‘projectmatige’ kunst.

Projectruimte circa…dit wil ook een platform zijn voor ontmoeting & publieksdialoog. Daarin richt circa…dit zich op kunstenaars, andere professionals die direct of indirect werkzaam zijn in de sector, op actieve kunstliefhebbers, op een ieder die actief geïnteresseerd is in kunst en cultuurpubliek, op beleidsmakers en bijvoorbeeld het bedrijfsleven.

Projectruimte circa…dit heeft in de afgelopen twee jaar haar bestaansrecht overtuigend bewezen met een veelheid aan goed ontvangen tentoonstellingen, maar ook met spraakmakende projecten als het “De Vergelding”, “Het Zomeratelier” en “Ernstig Geschikt”.

Projectruimte circa…dit kon ontstaan en bestaat nog steeds dankzij de ruimhartige financiële steun en de creatieve inzet van kunstenaars en actieve kunstliefhebbers. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat deze bijzondere vorm van particuliere ondersteuning en cultureel burgerschap ook in de komende periode aan de basis blijft staan van circa…dit, op onderdelen aangevuld met projectsubsidies en andere vormen van externe financiering.

Om haar tweejarig bestaan te vieren heeft circa..dit voor januari een grote overzichtstentoonstelling én een mooi verslagboek in voorbereiding. Daarin dan een overzicht van al hetgeen in de afgelopen twee jaren geëxposeerd is, aangevuld met bijzondere teksten die deels reageren op hetgeen er geëxposeerd is, deels een autonoom karakter zullen hebben.

CIRCA…DIT
RUIMTE VOOR KUNST
WEERDJESSTRAAT 8
6811 JE ARNHEM
bruinen@xs4all.nl
http://www.circadit.nl

Openingstijden:
vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image