Frontnieuws – “Hoe Lang zullen de Gevaccineerden Leven?” Antwoord van de Uitvinder van Graphene Oxide zal je doen Gruwelen

Graphene Oxide 5G Frequency (foto holistichealthonline.info)
Graphine Oxide in the Esophagus (Slokdarm) (video Telegram)

Graphene Oxide = Deadly Bio Weapon (foto Frontnieuws)

Science Source In Graphene Structure (foto Gfycat)

Photons Travelling (foto iFunny)

Animation of the Carbon Allotropes (foto MakeAGIF)

Guide through the Nano Carbon Jungle Rotating Graphene Bi Layer (foto web.pa.msu.edu)

Chemical and Electrochemical Synthesis of Graphene Oxide Generalized View (foto pubs.rsc.org)

Working of Nano Tubes on Graphene Surfaces (foto Gfycat)

Graphene Phore (foto tenor.com)

Airdrop Graphene Crypto (foto tenor.com)

Airdrop Graphene (oito tenor.com)

Airdrop (foto tenor.com)

Graphene Experiment (foto tenor.com)
The Atom of Graphene Oxide (foto giff.t)
Graphene Oxide Reacting to Sound Frequencies (foto Telegram)

Mesh WIFI Systeem (foto digitalentertainmentnews.com)

Graphene Absorption (foto Gfycat)

Rechargeable Graphene Battery (foto durch.alibaba.com)

Life is Beautiful without Graphene Oxide (foto tenor.com)

Hoe Lang zullen de Gevaccineerden Leven?” Het Antwoord van de Uitvinder van Graphene Oxide zal je Doen Gruwelen

Generaals van de Duivel

Bill Gates, Klaus Schwab, Angela Merkel, Mylo Canderian. Iedereen Weet Wie Bill Gates is. Meer en Meer Mensen weten wie Klaus Schwab is. Angela Merkel heeft Geen Informatie Nodig. Maar Weinig Mensen weten wie Dr Mylo Canderian is. Waarom ik hem heb Geplaatst in de Rijen van de Generaals van de Duivel, die Great Reset worden genoemd, dat, Beste Lezer, zult u aan het Eind van dit Artikel kunnen beantwoorden, schrijft Michael Mannheimer. Canderian is – ik anticipeer hier, net als Gates, Schwab, George Soros, Merkel, Jens Spahn (Bondsminister van Volksgezondheid van Duitsland), Anthony Fauci en honderden anderen, Één van de Generaals van de Duivel, die Great Reset heet. In de Openingsalinea van het Artikel op de Website van Dr Henry Makow, schrijft Auteur Steven Fishman over Canderian.
Eerlijk Gezegd is Dr. Canderian wat ik zou noemen een “Genocidale Globalist,” die de Zelden Besproken Leus van de Georgia Guidestones volgt, namelijkWees Geen Kankergezwel op de Aarde, laat Ruimte voor de Natuur.
Dr Canderian is Van Mening, dat 95 Procent van de WereldbevolkingNutteloze Parasieten” zijn die Zo Snel Mogelijk moeten worden Geëuthanaseerd. (…)”

Dat Fishman naar Canderian verwijst als “Zijn Vriend” is iets, wat ik Absoluut Niet kan Begrijpen. Deze Vriendschap Verklaring werpt een Donkere Schaduw over Fishman’s Interview met Canderian, dat Hier Onder te Lezen is. Ik vind het Nog Minder Begrijpelijk, dat Iemand Iemand Zijn Vriend noemt, die beweert een Vurig Voorstander te zijn van de Plicht en de Verplichting van de Vrijmetselaars om de Wereld te Bevrijden van dePlaag van de Mensheid”. In de Zin van deze Pest Definitie, die Oorspronkelijk van de Vrijmetselaars Afkomstig is, werkt hij Overduidelijk aan een Wereldwijde Genocide, en heeft hij de Uitvoering van de Richtlijnen van de Georgia Guidestones: de Reductie van de Mensheid tot 500 miljoen Mensen tot Zijn Levenswerk Gemaakt.

Wat Weinig Mensen waarschijnlijk zullen weten: de Georgia Guidestones werden in 1980 Opgericht door de Grondlegger van Scientology, L Ron Hubbard. Het Doel van de Ontvolking van 500 miljoen Mensen was om de Planeet te Reserveren voor Scientologen. Hubbard, die Zichzelf alsde Anti Christ” beschouwde, hield Persoonlijk Toezicht op de Bouw onder de Naam Robert C Christian. Bill Gates was een Scientoloog, die Depopulatie ter Harte Nam.
https://www.henrymakow.com/2021/04/Georgia-Guidestones-Were-Built-by-L-Ron-Hubbard.html
Scientology is een Wereldwijd Opererende, Streng Hiërarchisch Gestructureerde US Amerikaanse Sekte van een Nieuw Type en waarschijnlijk de Grootste Particuliere Geheime Dienst ter Wereld. Scientology werkt met Verfijnde Psychologische Manipulatie Methoden, sommige Ontwikkeld door de CIA en het Tavistock Instituut (MK Ultra), Om Mensen Specifiek Op Één Lijn met Scientology te Brengen. Het is Zeer Waarschijnlijk, dat Scientology een Belangrijk Onderdeel is van de Amerikaanse Deep State en Nauw Verbonden is Met de iLLUMiNATi, de Superloge, die de Corona Virus Plaag creëerde en Voorstander is van de Massamoord op 90 procent van de Mensheid door Middel van Vaccinatie met een Serum, dat door de Meeste Vooraanstaande Virologen al lang Met Onweerlegbaar Bewijs is Gepresenteerd als een Dodelijk Bio Wapen.

Canderian heeft een Bijna Duivels Instrument Ontwikkeld Voor deze Wereldwijde Genocide, dat wij hebben leren kennen als Graphene Oxide en dat Veel Meer is dan het Zoveelste Giftige Ingrediënt in het Covid 19 Serum. Graphene Oxide is Als het Ware de Moleculaire Klok, waarmee men het Tijdstip van Overlijden van de Gevaccineerde op het Jaar kan Instellen. Hoe dit werkt, verneemt u Uit de Mond van Canderian in het Onderstaande Interview.

Karen Kingston, een Voormalig Medewerkster van Pfizer, bevestigde, dat Graphene Oxide aanwezig is in de Covid Vaccins. “Het is Heel Moeilijk Om die Informatie Te Vinden,” zei ze in de Stew Peters Show. Op de Vraag van Peters, of er Graphene Oxide Aanwezig was In de Corona Vaccins, antwoordde zij Ondubbelzinnig. 100 Procent, Het is Onweerlegbaar.”

Kingston vermoedt, dat dit Ingrediënt Niet in de Octrooien van de Vaccins wordt Vermeld, omdat het Giftig is Voor de Mens en omdat het Letterlijk Verbinding Kan Maken Met het Internet. “Ze Onderzoeken Hoeveel ze Mensen kunnen Inspuiten voor ze Sterven. Wij zijn de Proefkonijnen.” Als het Geactiveerd wordt, kan Schade en de Dood het Gevolg zijn. De Voormalige Pfizer Werkneemster legde uit, dat Graphene Elektriciteit Kan Geleiden. Als Graphene een Positieve Lading heeft, vernietigt het Alles, waarmee het In Contact komt. Op dit Moment zijn de Deeltjes Neutraal Geladen. Als zij worden Geactiveerd door een Elektromagnetisch Veld kan Schade en de Dood optreden. Dit is Waarschijnlijk de Reden Geweest Voor de Enorme Uitbreiding van de G5 Antennes, die Juist Dit Elektrische Veld kunnen Uitzenden. Het hangt ervan af Hoeveel Nano Deeltjes Er In het Lichaam Zitten en Waar Ze Zich Bevinden, zei Kingston. Toen ze de Informatie las, Huilde ze Overvloedig. “Ik Wist Niet, dat Een Vrouw Zo kon Huilen,” zei ze. “Dit zijn Bio Wapens. Het is een Geplande Genocide.”
https://uncutnews.ch/ehemaliger-pfizer-mitarbeiter-bestaetigt-ja-es-gibt-graphenoxid-im-corona-impfstoff-und-das-ist-der-grund/

Interview met een Psychopaat

Lees verder voor een Zeer Onthullend Interview met de Uitvinder van Graphene Oxide en Aantoonbaar Een van de Belangrijkste Wetenschappers van de Nieuwe Wereld Orde op het Gebied van de Ontwikkeling van Massa Dodelijke vaccins. Dr Canderian, Van Wie Geen Foto kan worden Gevonden, onthult In Al zijn Verklaringen, dat hij Psychologisch een Psychopaat is. Dit zijn Mensen, die Elk Mededogen, Elke Wroeging en Elk Verantwoordelijkheidsgevoel voor hun Daden Ontberen en die Onevenredig Veel Onder Zware misdadigers en Serie Moordenaars worden Aangetroffen. Als Psychopaat is hij een Geschikte Kandidaat en Medewerker voor Satanische Organisaties, zoals we die in Onevenredig Grote Aantallen Aantreffen in de New World Order, het World Wide Fund for Nature (WWF), de World Health Organisation (WHO) de Bill & Melinda Gates Foundation en Honderden Andere Sub Organisaties – zoals de Hierboven Genoemde “Scientology Church”. Door hun Meedogenloosheid, Gekoppeld aan hun Hoge Intelligentie, worden Psychopaten Zeer Vaak Aangetroffen in Economische en Politieke Leidende Posities. Ik hoef de Overeenkomstige Namen van Duitse Politieke Psychopaten hier niet te noemen. Ze liggen voor de hand: Iedereen, die het Patroon van Psychopaten herkent, zal ze vinden: en ze staan Helemaal Bovenaan in de Politiek.

Hoe Lang zullen de Gevaccineerden Leven?

Een Bericht van Steven Fishman, 22 juli 2021
https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

Ik krijg vaak de Vraag: “Als ik het Vaccin Neem, Hoe Lang Leef ik Dan?” Ik stelde Deze Vraag aan een Vriend van Mij, Dr Mylo Canderian, PhD (Geboren Milos Iskanderianos, Corfu, Griekenland, 1938), die in 2015 het Patent Ontwikkelde voor Graphene Oxide Voor Gebruik als Hematologisch Bio Wapen.

Dr. Canderian is Medisch Officier bij de Wereld Gezondheid Organisatie en is ook een Voorstander van Klaus Schwab en de “Great Reset om de Digitale Wereld Valuta in te voeren, wat een Secundair Doel van de World Health Organisation is voor 2022.

Eerlijk gezegd is Dr Canderian wat ik zou noemen een “Genocidale Globalist” die de Zelden Besproken Leus van de Georgia Guidestones volgt, namelijk “Wees Geen Kankergezwel op de Aarde; laat Ruimte voor de Natuur.” Dr Canderian is van Mening, dat “95% van de WereldbevolkingNutteloze Parasietenzijn, die Zo Snel Mogelijk moeten worden Geëuthanaseerd. (…)”

Kijk naar de Binnenstad van Chicago, Baltimore of Los Angeles,” zei hij, “en je zult Duidelijk Zien Waarom de Nutteloze Parasieten moeten worden Geëuthanaseerd als Hondsdolle Honden.”
Dr Mylo Canderian

Hij heeft Zijn Minachting Uitgesproken voor “Besmettelijke Pedagogen” die de Kritische Rassenleer Propageren en is Er Van Overtuigd, dat het “Vaccin” een Einde zal maken aan “de Menselijke Kanker op Aarde”.

Dr Canderian is een Vurig Voorstander van de Plicht van de Vrijmetselaren om de Wereld te Bevrijden van de “Plaag van de Mensheid”. Dus vroeg ik het aan Mylo.

Hoe kunnen de “GevaccineerdenMet Zekerheid Weten Hoe Lang ze Nog te Leven hebben na Vaccinatie?

Canderian gaf me de Informatie Genaamd de End of Cycle Formula”. Hij legde uit Hoe Eenvoudig de Berekening was.

De Kracht van de Eenvoud,” zei hij. “Er is een Maximale Cyclus van Tien Jaar Vanaf de Injectie Tot het Einde van de Cyclus” Of de Dood, legde hij uit. “Het is Heel Eenvoudig om die Waarde te Bepalen,” Hij zei, dat Elke Hematoloog het Binnen Enkele Seconden Onder een Microscoop Kan Zien, en Nog Gemakkelijker Onder een Elektronen Microscoop.

Het Percentage Bloed, dat is Aangetast [of Verontreinigd] Door of Met Graphene Oxide is de Reciproke van de Berekening Aan Het Einde van de Cyclus,” onthulde hij.
Dr Mylo Canderian

Hoe Hoger de Graphene Oxide Concentratie in het Bloed, Hoe Sneller de Dood In treedt

Met Andere Woorden, een “Geïnoculeerde,”zoals hij Iedereen noemt die is Geprikt met het Experimental Use Authorisation Eugenics Depopulation Lethal Injection Bio Wapon = Graphene Oxide en die wordt Aangetroffen met 20% Graphene Oxide Verval in zijn Bloed, kan, Afgezien van Andere Toelating Criteria, Acht Jaar Leven [10 Jaar Min 20%]. Iemand met een Bloedbeeld van 70% Graphene Oxide Concentratie zal Niet Langer dan Drie jaar Leven [10 Jaar Minder dan 70%].

Dr Jane Ruby werd Onlangs Geïnterviewd door Stew Peters op zijn Podcast en toonde Voorbeelden van Hoe Aangetast Bloed Er Uit Ziet Wanneer Het wordt Blootgesteld aan Graphene Oxide. Graphene Oxide, Voor Degenen, die Het Niet Weten, is het Bestanddeel van Boodschapper RNA Spike Eiwitten en Prionen, die Met het Hart, de Longen, de Hersenen en het Bloed Vechten om Zuurstof. Graphene Oxide is een Zuurstof Spons, die het Lichaam de Nodige Zuurstof Ontneemt en Vele Complicaties Veroorzaakt, waaronder, Maar Niet Beperkt Tot, Anafylactische Shock, Giftige Bloed Stolling, Fatale Long Verlamming, Mitochondriale Kanker en Endotheel Kanker.

Ik vroeg Mylo Wat het Effect is Van Tweede en Derde Doses en Boosters en hoe dit de Graphene aan het Eind van de Cyclus verandert. Mylo antwoordde.

Alles Kan Gemeten Worden met Hematologische Tests. Hoe Meer Injecties en Boosters de Stommelingen Krijgen, Hoe Slechter Hun Bloed Er Onder de Microscoop Uitziet en Hoe Sneller ze In Mest Veranderen.”
Dr Mylo Canderian

Tenslotte vroeg ik hem hoe de Samenzwering Om Zo Veel Miljarden Mensen te Doden zo Geheim Kon Worden Gehouden door zo’n Groep Elites. (…) Zijn Antwoord was “Je weet Niet Veel van de Vrijmetselarij, is het niet, Steve?

Frontnieuws, 9 november 2021

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/hoe-lang-zullen-de-gevaccineerden-leven-het-antwoord-van-de-uitvinder-van-grafeenoxide-zal-je-doen-gruwelen/

https://twitter.com/BlomAnky/status/1460553192601702411

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frontnieuws
https://robscholtemuseum.nl/?s=Henry+Makov
https://robscholtemuseum.nl/?s=Steven+Fishman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jane+Ruby
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stew+Peters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bill+Gates
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=Angela+Merkel
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+Soros
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jens+Spahn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anthony+Fauci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mylo+Canderian
https://robscholtemuseum.nl/?s=L+Ron+Hubbard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+C+Christian
https://robscholtemuseum.nl/?s=Scientology
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tavistock+Institute
https://robscholtemuseum.nl/?s=MK+Ultra
https://robscholtemuseum.nl/?s=iLLUMiNATi
https://robscholtemuseum.nl/?s=Deep+State
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nieuwe+Wereld+Orde
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+World+Order
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Wide+Fund+for+Nature
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Health+Organisation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bill+&+Melinda+Gates+Foundation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Georgia+Guidestone
https://robscholtemuseum.nl/?s=Great+Reset
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrijmetselarij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanische+Organisatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pfizer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hematologie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eugenics
https://robscholtemuseum.nl/?s=Graphene
https://robscholtemuseum.nl/?s=Graphene+Oxide
https://robscholtemuseum.nl/?s=Carbon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bio+Wapen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anti+Christ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Depopulatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Genocide