Freedom for All – Het Beste moet nog komen ❤️ Attentie! China ziet af van The Great Reset! Built Back Better van de Elite is Mislukt!

Built Back Better van de Elite is Mislukt!

Operatie CORONA VIRUS 19, verwoord in het boek GREAT RESTORATION van Klaus Schwab, voorzitter van het Global Economic Forum, gevestigd in Davos, HEEFT GEFAALD.

Het globalisme van de liberale elite HEEFT GEFAALD.

China zal geen Wereld Orde gaan opleggen.

Het zal beperkt blijven tot slechts een economische expansie als bij elk handelsimperium.

Wat een positief nieuws!

De 28.000 National Guards in Washington DC blijven tot eind maart niet alleen om ongeregeldheden te voorkomen, maar vooral om ons tegen het systeem te beschermen en te zekeren, dat ons “proces” vlot verloopt zonder hindernissen, zoals die in het verleden zo vaak voorkwamen.

Joseph Biden is niet gemachtigd om zich ermee te bemoeien.

Dit is besloten door de voormalige president Domald Trump met het leger.

Ik geloof veel meer in deze laatste verklaring voor de massale aanwezigheid van de National Guard in DC.

Ik begin me duidelijk beter te voelen.

Tot het volgende nieuws.

China zal niet langer de Great Reset van Klaus Schwab steunen

Deze melding kwam uit Zwitserland.

Simon Parkes had dit al verteld, dat er gevechten uitgebroken zijn tussen het Chinese Luchtmacht met de US Air Force en Taiwan, zie de info hierna.

Taiwan meldt ‘grote inval’ door Chinese gevechtsvliegtuigen

https://www.bbc.com/news/world-asia-55788359

Hier komt duidelijk het verhaal naar voren, dat het China, dat zijn hoop op Joe Biden gevestigd had, nu geneutraliseerd is.

Omdat de US Army loyaal is aan de enige wettelijke president Donald J Trump, die de failliete US Incorporatie heeft ontbonden en een nieuwe US Federatie van Republieken heeft aangekondigd op 2 November 2020, een dag voor de overbodige verkiezingen.

Het hele Huis van Afgevaardigden en Congres zijn buiten hun macht gezet door het zich terugtrekken van Donald J Trump als onwettige president van de US Inc, die nu niet langer bestaat.

Washington DC heeft eigen President China Joe, zonder dat deze macht en beslissingsbevoegdheid over de 50 Staten van de US.

Omdat Washington DC geen onderdeel uitmaakt van de US en gerekend wordt als een buitenlandse mogendheid te zijn, die inmenging heeft willen plegen door een coup van Biden met DNC en de Republikeinen, die gecompromitteerd zijn door onder meer Jeffrey Epstein.

De Chinese Communistische Partij (CCP) heeft ingezien, dat hun beleid niet langer door te zetten is in binnen en buitenland.

Het Chinese volk is door de hele wereld als systeemslaaf misbruikt gebruikt voor de goedkope productie van goederen.

Donald J Trump heeft veel bedrijven teruggehaald naar de VS, waarvan China Joe nu opnieuw alsnog probeert de jobs, die Trump heeft teruggehaald te vernietigen.

We zitten vandaag aan het einde van de 10 dagen van duisternis, waarbij we op goed nieuws kunnen rekenen.

Donald J Trump heeft de failliete US Incorporated zich opzettelijk om verder in de schulden laten zetten, die uiteraard nu niet meer te innen zijn.

De hele derivaten handel van loze beloften staat op instorten, maar de Great Reset heeft geen Goud om al het geld te kunnen dekken.

Nu de Federal Reserve en Europese Centrale Bank geen geld meer uit het niets kunnen scheppen, stortt het hele Great Reset kaartenhuis in elkaar.

De Euro munt kan geen wereldhandelsmunt zijn, daar ook de euro geen ingebrachte tegenwaarde heeft, dit maakt, dat de fascistische EU geen bestaansrecht meer heeft.

Alle nog aangesloten landen van de Nazi EU zijn hierdoor weer soeverein.

De GESARA wereldfondsen kunnen nooit meer in beheer van de bestaande Cabal of Bilderberg regeringen komen.

Nu de massa arrestaties in de US is de Deep State haar leden aan het uitschakelen is, en denk eerst aan Amerika, daarna zal de rest van de wereld volgen.

We zien al, dat meerdere Regeringen teruggetreden zijn in Europa.

De legers in Europa wordt door de US opgedragen om hun eigen Deep State regeringen te gaan arresteren.

Het is nu opletten, wanneer het Enterprise Business Systems in werking gaat treden en deze onthullingen naar buiten gebracht worden.

Dan zullen de Deep State politici zich graag om hun veiligheid te waarborgen laten arresteren door het leger, om berecht te worden voor hun misdaden, om zo de vergeldingsacties tegen hun vanuit eigen bevolkingen te ontlopen .

Het hele Corona Virus 19 verhaal had duidelijk ten doel om de verkiezingen te stelen, en de bevolking een dodelijk vaccin aan te praten, door om hen eerst diepe angst aan te jagen.

Zwitserland heeft besloten om de bevolking niet te laten vaccineren, omdat het enkel een griep betreft, en het vaccin meer schade aanricht dan deze griep. De economie opzettelijk verwoest  door de regeringen met de Corona Virus leugen om de Great Reset door te kunnen voeren.

Nu het verhaal zo duidelijk wordt, heeft men geen geldige argumenten meer om zonder waarde de Centrale Banken een Great Reset te laten doen, op basis van de Schuldenslavernij.

Ik denk, dat we nu een veilige periode van overgang gaan zien, waarbij de GESARA Fondsen vrijgegeven gaan worden onder toezicht van het US Leger.

NESARA en GESARA is immers een wereldwijde operatie om de wereldbevolking te bevrijden van de Centrale banken.

Het is bevestigd, dat Donald J Trump nog President is, omdat hij eerst Defcon 2 heeft inlaten gaan, waardoor het Leger de macht voor de volle 100% heeft overgenomen in de US.

Het is in tegenspraak met het terugtreden van Trump als President van de US Incorporated.

Nu de Republiek hersteld wordt moeten er nieuwe veilige en eerlijke verkiezingen komen.

Het DNC en bijhorende Deep State figuren hebben uit grootsheidswaanzin de realiteit in hun eigen verhaal verloren.

Bedrijven gaan weer open, HCQ is ineens weer goed, dus men heeft hun eigen verhaal helemaal onderuit gehaald.

We wachten vol goede moed de verdere ontwikkelingen af, want NESARA | GESARA is veel meer als enkel GELD of GOUD.

Het gaat om onze Soevereiniteit terug te krijgen.

Goud is het nieuwe betaalmiddel, waarbij bij de herwaardering van de valuta bepaald wordt welke waarde ieder betaalmiddel voor handels transacties zal hebben.

De vloek, die EURO heet, zal niet langer stand kunnen houden.

Dit maakt het hele New World Order plan om de wereldbevolking door de Elite te laten gijzelen ongedaan. Het door hjen opgezette controle systeem zal ontmanteld moeten worden.

Terug naar de eenvoud en de natuurwet, de wet van het  universum, die we nu gaan beleven.

Mensen, die zich uit angst zich hebben laten vaccineren, zullen spoedig sterven als onze informatie klopt.

Een wijziging van ons DNA door een R MDA vaccin is een moordaanslag op ons eigen DNA en mens zijn.

Zoals 9/11 en 3/11 nu onthuld worden zal ook de MH17 en MH370 leugens en misdadigers aan het licht brengen.

De daders moeten berecht worden door een Oorlog Tribunaal, daar het om Genocide gaat, net als de aanslag op de ouderen en zwakkeren uit de samenleving door de regeringen met het valse Corona Virus verhaal om Agenda 21 uit te rollen, die in opdracht van onze prins Bernhard zur Lippe Biesterfeld in 1992 bij de UN is ingediend.

Dit zal vergaande gevolgen hebben bij anderen instanties, zoals de NATO, UN, WHO, WTO, EU, want als een van de mede oprichters na 13 mei 1940 vals heeft gespeeld, omdat Nederland niet meer bestaat, zijn ook alle verdragen en organisaties niet meer rechtsgeldig.

De Nazi bedrijfsleider van voormalig Nederland in opdracht van de erfgenaam en stadhouder van bezet Nederland door Duitsland zijn 100% aansprakelijk voor de gijzeling van de bevolking, en dit alles gaat nu veranderen.

De staat der Nederlanden bestaat dus niet meer, waarom dan massaal fraude plegen met documenten in naam van een staat, die niet meer bestaat.

Door het beëindigen van WWII zal deze gijzeling ten einde komen.

Door het US leger en patriotten gaat de grondwet weer hersteld worden naar hoe het was in 1776, waarbij iedereen zijn grondrechten weer terugkrijgt om een eerlijke rechtsstaat in te kunnen richten.

Er zal een overgang plaats gaan vinden, we kunnen dan zelf bepalen hoe een bestuur er uit moet zien, waarbij de bevolking de macht heeft en geen corrupte regering meer wetten kan opleggen, die tegen de belangen van de bevolking in gaan.

Het beste gaat nog komen ❤️

Bron Rinus Verhagen

Corona Virus 19 HOAX The GREAT RESET van Mark Rutte Cancelled (foto Freedom for all)

Speech JFK Jr at he US Congress in Washington DC (foto Freedom for all)

Reacties
https://youtu.be/5fToIpiIEzw

Freedom for all, 29 januari 2021

https://www.freedom-for-all.com/l/het-beste-moet-nog-komen/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Freedom
https://robscholtemuseum.nl/?s=Freedom+for+all
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+China
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+Tibet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+Hong+Kong
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+The+Netherlands

1 Comment

  1. O, bronnen, zoals bijna altijd leuk, verhaal, jammer weer.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.