Frank Muntjewerf – Ultimatum of geen ultimatum, kunstenaar Rob Scholte kondigde deze week in deze krant aan dat hij ook na 1 juli blijft zitten waar hij zit

Helderse Courant, 20 mei 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

5 Comments

 1. Een tekening afdrukken van Koen Schuiling die in de boeien geslagen wordt omdat hij uit pure rancune het Rob Scholtemuseum laat slopen, zal de Helderse Courant nooit publiceren. Want de Helderse Courant is geen krant, maar het voorlichtingsblad van de hier heersende politieke maffia. Ik weet dat ik dat al erg vaak opgeschreven heb, maar Ronald den Boer laat Koen Schuiling zelfs openlijk -met foto erbij- de macht overnemen als redactiechef van de Helderse Courant. Slijmen bij de machthebbers (met af en toe wat lichte kritiek als schaamlap) is gewoon in de genen van den Boer gaan zitten. Daarmee is het feitelijk einde lokale democratie. En zo’n man laat het NHD hier dan ook nog eens tientallen jaren zitten… Kleffer kan niet. En u als lezer maar denken dat u objectief voorgelicht wordt. Ik weet een goede manier om de lokale democratie of wat daarvan rest een enorme dienst te bewijzen…..

 2. Beste Dick.

  Je hebt helemaal gelijk, maar komt dat wel binnen bij hen die deze krant als subliem ervaren.
  Journalistiek dient toch neutraal te zijn en de feiten op de juiste wijze weer te geven ?
  En de lezers hebben hun mening klaar, niet alleen de lezers, zonder beide kanten van het verhaal te kennen.
  Zolang zij in hun comfortabele zone zitten vinden ze het wel best.
  Mensen wordt eens wakker en ga inzien wat er in onze stad echt aan de hand is.

 3. Dank je HTD. Het nieuws moet neutraal zijn, maar een krant mag natuurlijk ook aan opinievorming doen. Maar wel op een eerlijke manier. En niet tientallen jaren onder leiding van dezelfde vent die uit angst altijd slijmt bij de machthebbers. Slechts EEN krant in dit dorp, die TIENTALLEN jaren bestierd wordt door dezelfde lafaard die met contactlijm aan het systeem vast zit en die maar nooit afgelost wordt. Je zou er bijna ‘complotgek’ van worden. Helaas blijken de meest afgrijselijke complotten steeds meer op waarheid te berusten….Er zijn in Nederland bijna geen echt onafhankelijke media meer….

 4. “De beerputten van Den Helder” schrijft Marc Nihot altijd in de hem zo kenmerkende mildheid, want er zitten echt geen lieve beertjes in die putten. Stinkende rattenputten zijn het.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.