FRANK BORST OP GLASRIJK TUBBERGEN

Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende manifestatie met diverse exposities op het gebied van glaskunst. Op verschillende binnen- en buitenlocaties, verspreid over Tubbergen, tonen kunstenaars beeldende kunstobjecten, installaties, design en glas-in-lood.
Tijdens uw wandeling door Tubbergen wordt u keer op keer verrast door grote en kleine kunstwerken. Vooral het bos is een unieke locatie want glas in de buitenlucht is buitengewoon kwetsbaar, speciaal als het om grote objecten gaat.

GLASRIJK 2015
Ook in 2015 hoopt de Stichting Glasrijk vele duizenden bezoekers te verwelkomen op de 19e editie van Glasrijk Tubbergen. Van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober 2015 staat Tubbergen wederom in het teken van glas.
Samen met de curator Piet Augustijn en de organisatie van Stichting Glasrijk wordt er hard gewerkt om een programma samen te stellen dat een breed publiek boeit. Samen willen ze een expositie samenstellen, die bestaat uit een curatordeel, een Art & Shopping deel, een educatief programma en een collectie van kunstenaars, galerieën.
Dit alles wordt ieder jaar aan de hand van een thema bepaalt.

Het thema van 2015 is: Aarde Lucht Vuur Water!

GLAS FASCINEERT
Glasrijk Tubbergen is een brede tentoonstelling waarin werk wordt getoond van het medium glas of waar het medium glas een onderdeel van uit maakt.
Glas roept emotie op. Iets wat de organisatie gemerkt heeft uit de reacties van bezoekers, die in aanraking komen met de diverse facetten van glas.

Glas boeit, glas fascineert, glas laat je niet meer los!
De volgende Glasrijk is van 28 september tot en met 2 oktober 2016

Stichting Glasrijk
Postbus 57
7650 AB Tubbergen
info@glasrijk.nl
http://www.glasrijk.nl
https://twitter.com/glasrijk
https://facebook.com/glasrijk

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image