Francis Capelle – VERDIENT Micha Kat zijn Detentie?! Het Gevaar van de Samenleving! + Talk2Myra – Francis Capelle

Francis Capelle (foto Barracuda)

Francis Capelle (foto Volksnieuws uit Amsterdam | Stem van de Straat)

VERDIENT Micha Kat zijn Detentie?! Het Gevaar van de Samenleving!

In première gegaan op 15 okt. 2021

Damage Dealer

Meningen“, “Perspectieven“, “Complotdenken“, et cetera. Waar ligt de Grens? Wie bepaald die Grens? Hoewel deze Laatste Vraag misschien Moeilijk valt Te Beantwoorden, weten we allen WIE Die Grenzen Bewaken!

Reacties
https://youtu.be/oNlsKOeP5jU

Francis Capelle

Gepubliceerd 2 okt. 2013

Talk2Myra

Gesprek met Francis Capelle. Hij was een Gedreven Activist. Nu is zijn Mening Aangepast. Zijn Teleurstelling is Duidelijk en Logisch na wat hij heeft meegemaakt. Hij wil graag Mensen Wakker sSchudden. Francis is een Man met Goede Intenties en Motieven. Het Verschil van Mening doet daar niets aan af.

Reacties
https://youtu.be/zGnd5i5PKCI

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Talk2Myra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Francis+Capelle
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Detentie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gevaar+voor+Samenleving

1 Comment

  1. Niets is lastiger dan het bestrijden van onrecht. Voordat je het weet bedrijf je daarbij namelijk zelf onrecht en dan is het gevolg van je actie alleen maar dat er nog meer onrecht in de wereld is.

    Dat er in deze maatschappij levensgevaarlijke pedo’s rondlopen, die niet aangepakt worden omdat ze teveel macht hebben, is mij wel duidelijk. Maar iedereen zonder enig spoor van bewijs tot pedo bestempelen, gaat dat probleem niet oplossen, maar verergeren.

    Het bovenstaande betekent niet dat ik van mening ben dat Micha Kat gevangenisstraf verdient. Hij verdient een behandeling, waardoor hij hopelijk zijn onderscheidingsvermogen weer terugkrijgt. Eens was Micha een moedige journalist met een goed onderscheidingsvermogen en daaraan is een afgrijselijk gebrek. Niet in de laatste plaats vanwege de broodnodige jacht op machtige pedo’s.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.