Forum voor Democratie – Hele Kamer Woedend, Gideon van Meijeren legt Genadeloos Media Corruptie Bloot + GESARA Nederland – Waarom toch steeds die vergelijking met WWII?

Media Debat De Feiten veranderen Niet door Uw Trillingen (foto Reddit)

Hele Kamer Woedend, Gideon van Meijeren legt Genadeloos Media Corruptie Bloot

Gepubliceerd 9 sep. 2021

Forum voor Democratie

00:25 Zijn Journalisten Tuig van de Richel?
03:00 Forum Voor Denocratie verspreidt Geen Desinformatie
03:58 Neem de Vaccins Niet!

Reacties
https://youtu.be/00jOWKDMRqw

Waarom toch steeds die vergelijking met WWII?

De Aantrekkingskracht van een Vergelijking met de Oorlog, Verklaard. ‘Mensen zijn wezens die in Analogieën denken.’

EEN HISTORISCH BESEF BRIEFJE AAN VERA BERGKAMP

Beste Voorzitter,

Gisteren was daar dan de, reeds door PVV en FVD Gevreesde Dag, dat u zich Definitief heeft Gediskwalificeerd als Voorzitter zonder Partijagenda.

Uw Werkelijk Beschamende, en Slappe Hap, Optreden ten opzichte van Democratisch Verkozen Volksvertegenwoordiger Gideon van Meijeren was even Pijnlijk, als Feitelijk Onjuist, en een Historische Belediging van uw Ambt.

Tot drie keer toe werd het Betoog van Van Meijeren door u Stilgelegd – lees Monddood Gemaakt – omdat de Zeer Heftige Strekking van zijn Betoog u en de Aanwezige Kamer Leden een wat Onaangenaam Gevoel bezorgden.

Volgens u en de Overige Zichtbaar Huilende Wolven in het Tweede Kamer Bos, was de Vergelijking van Gideon van Meijeren over het Corona Virus en de Wereldoorlog II van een Zichtbare Walgelijkheid, maar dan wel een Walgelijkheid Blijkbaar, die in de Gehele Maatschappij speelt, Gezien onder andere deze Stukken in – naar uw Linkse Standaard – Geaccepteerde MainStream Media Spelers.

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/waarom-toch-steeds-die-vergelijking-met-de-tweede-wereldoorlog~b70d2687/

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200408_00155612

https://nieuwlicht.eo.nl/artikelen/2020/05/coronacrisis-heeft-parallellen-met-woii-maar-meer-ook-niet

https://www.ad.nl/binnenland/coronabeperkingen-lijken-op-de-oorlogstijd~acef1abd/

https://www.destentor.nl/regio/waarom-toch-steeds-die-vergelijking-met-de-tweede-wereldoorlog~ace20137/

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/coronacrisis-vergelijkbaar-met-de-tweede-wereldoorlog-het-kan-ons-blijvend-veranderen~a027d428/

U ziet, Mevrouw Bergkamp, de – volgens u en de Kamer – Extreem Rechtse Hersenspinsels van Gideon van Meijeren zijn in werkelijkheid Maatschappelijk Breed Gedragen Discussiepunten, waarin zelfs de Zogenaamde Geleerden de V ergelijking tussen WWII en Corona in de Basis van een Feitelijke Juistheid vinden Getuigen, en Zelfs Begrijpen.

Ik begrijp, dat het Betoog van Van Meijeren u een Onaangenaam Gevoel bezorgt, maar ligt aan de Basis van dit Gevoel niet gewoon een Beginnend Gevoel van Schaamte over uw Eigen Rol in deze Plandemie, een Rol, die misschien wel Net zo Afkeurend Beoordeeld zal worden in Time, als de Rol van het Zwijgende Volk, de Meewerkende Artsen, de Naasten Verradende Burgers en de Toeleveranciers van het Nazi Regime tijdens die Inktzwarte Dagen?

Hoe lang Bepaalde Personen hun Menselijke en Politiek Correcte Maskers ook op kunnen houden, op enig Moment beginnen er zich Altijd Scheuren te vertonen in die Engelachtige Gezichten, Scheuren, waar doorheen het Bloedrood van hun Ware Duivelse Gezicht even Zichtbaar is als het Potlood van die Ietwat Enge Mannetjes in een Lange Regenjas.

U spreekt Van Meijeren aan, meer nog maakt hem Monddood, op een Discussie, die als de Watersnood eerder dit jaar bijna Niet Meer te Stoppen is, want Steeds Meer Mensen beginnen in te zien, dat wij in een Staat van Oorlog verkeren, een Oorlog tegen de Eigen Overheid.

Het is niet alleen de Vergelijking tussen Corona en de Tweede Wereldoorlog, het is Het Steeds Meer Binnendringen van onze Privé Sfeer, de Opgelegde Klimaat Dictaten, de nog steeds Niet Afgehandelde Dossiers betreffende Groningen en de Toeslagenaffaire en de Beschamende – Fuck You All – Vertoning, die de Formatie heet, die er voor zorgt, dat de Meerderheid van Nederland is uitgekeken op uw Nep Parlement vol met Liegende en Bedriegende ‘Volksvertegenwoordigers.’

U verweet Gideon van Meijeren te spreken met Grote Woorden, maar had dat niet eerder moeten zijn met Waarheidsgetrouwe Woorden, beste Vera, zoals deze Holocaust Overleefster zéér duidelijk uitlegt?
https://youtu.be/vlGW_GhbFyU

Ik begrijp, dat het – Nu Bewezen – Failliet van het Menselijk Lerend Vermogen een Slag is in het Gezicht van Iedereen, die dacht dat de Massaal Geslaakte Uitroep ‘Dat Nooit Meer,’ ook Daadwerkelijk zou betekenen, Dat Nooit Meer.

https://t.me/GesaraNederland/2559

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gideon+van+Meijeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Media+Corruptie

2 Comments

 1. DIT IS HISTORISCH!!

  De Amerikaanse Harvard professor Daniel Goldhagen bewijst in zijn boek “Hitlers gewillige beulen” op wetenschappelijke wijze, dat het overgrote deel van de Duitsers de jodenvervolging op de een of andere manier gesteund heeft. Er was slechts één Claus von Stauffenberg…

  Alhoewel de ontbinding van onze rechtstaat nog niet zo ver gevorderd is als in het Derde Rijk, gaan we wel met een griezelige sneltreinvaart die kant op. Een brand in een democratisch huis voltrekt zich volgens de principes van een gewone brand. Je blust in de eerste minuut met een vingerhoedje water, in de tweede minuut heb je al een emmer water nodig en in de derde minuut sta je machteloos met een motorspuit.

  Ook al ben ik het niet altijd met hem eens (wat totaal onbelangrijk is), ik heb diep respect voor dit uiterst moedige optreden van Gideon van Meijeren met zijn motorspuit. Niet in de laatste plaats, omdat hij met dit debat aantoont hoe ver we al afgegleden zijn. Een Kamer voorzitter, die de vergadering steeds schorst, terwijl Van Meijeren met een keurig betoog komt, waarin geen onvertogen woord klinkt. Maar het is een betoog, dat haaks staat op de koers van de schaapskudde. Een betoog, dat niet gebaseerd is op het walgelijke kuddegedrag, dat de mensheid al zo vaak in de diepste afgronden heeft gestort.

  Uiteraard stort de hele Kamer zich op Gideon. Al mag ik het volgende niet zeggen; als het weer mode zou worden om joden te vergassen – en ik smeek God op mijn blote knieen om dat te verhoeden – en Gideon daar als enige tegen zou protesteren, dan springen al dit soort griezelige meelopers hem ook in de nek. Niets, maar dan ook echt niets, hebben we van de geschiedenis geleerd. Sterker nog, de voorzitter van ons parlement verbiedt gekozen volksvertegenwoordigers zelfs om lessen te trekken uit de geschiedenis.

  We weten allemaal wie de Rijksdag in brand stak en wie de schuld daarvan in de schoenen geschoven kreeg. Hier brandt opnieuw een parlement volledig af. Weer staat er slechts een man te blussen. Weer is er maar één Claus von Stauffenberg…

 2. In de Corona Affaire is op eenvoudige wijze objectief vast te stellen, dat de media plat zijn en uitsluitend nog overheidspropaganda verkondigen. Dagelijks worden we via kranten, de radio en de tv overspoeld met zielige verhalen van mensen, die toch zo verschrikkelijk spijt hebben, dat ze zich niet hebben laten vaccineren, omdat ze nu Corona hebben. Maar NOOIT brengt men een verhaal van iemand, die wegens ernstige bijwerkingen spijt heeft van het feit, dat hij zich wel heeft laten vaccineren en dat terwijl deze gevallen voor het oprapen liggen.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.