FNV | Federatie Nederlandse Vakbeweging | Sander Wageman – Staat S Bank ABN Amro komt met Schandalig Loon Bod en negeert Problemen op de Werk Vloer

Staat Bank ABN Amro Gebouw op Zuid As Amsterdam (foto FNV)

Staat S Bank ABN Amro komt met Schandalig Loon Bod en negeert Problemen op de Werk Vloer

Woede en Te Leur Stelling bij Personeel van ABN Amro Nu hun Werk Gever zijn Ogen sluit voor de Enorme Koop Kracht Val, waar Mensen mee te Kampen hebben. De Bank biedt niet meer dan 5 % Loon S Verhoging over Twee Jaar, Wat neer komt op Koop Kracht Verlies van Ruim 10% met de Huidige Inflatie. FNV is Geschrokken door de Houding van de Bank ten Op Zichte van de Problemen, die onder Mede Werkers leven en eist, dat de Loon S Verhoging Gelijk op gaat met de Inflatie.

Het Eind Bod van ABN Amro is Laag, dat FNV, die Direct van de Hand heeft Gewezen.

FNV Voorzitter Tuur ElzingaDit lijkt Echt Nergens Op. Wij willen, dat de Lonen Mee Stijgen met de Inflatie. Een Derde van het ABN Amro Personeel heeft een Modaal Inkomen, die zien de Winter met Angst en Beven te gemoet. Als de Overheid Werk Gevers op roept om de Lonen te Verhogen in de Strijd tegen Koop Kracht Verlies, dan hoor je als het Goede Voor Beeld te geven. Bizar, dat het Bestuur, dat Zelf Rijkelijk Beloond wordt voor hun Werk, liever de Kop in het Zand steekt.

Koop Kracht Over Eind

ABN Amro is bereid om per 1 juli een Vaste Loon S Verhoging van 111 Euro Bruto per Maand te Betalen en vanaf 1 juli 2023 de Lonen met 3% te laten Stijgen. De Inflatie was Af Gelopen Maand in Nederland Op Gelopen tot 13,6% ten Opzichte van die Maand een Jaar Eerder. FNV zet in op een Zo Geheten Automatische Prijs Compensatie (APC), die er voor moet zorgen, dat de Lonen Mee Stijgen met de Inflatie, waar door de Koop Kracht van Mensen Overeind blijft.

Boosheid

Bestuurder Aukje Falger van FNV FinanceDit Eind Bod van ABN Amro kunnen we op Geen Enkele Manier aan onze Achter Ban Verkopen. Het betekent op dit Moment een Koop Kracht Verlies van ruim 10%. We merken dan ook, dat er Veel Boosheid leeft onder het Personeel. Zij hebben Nota Bene Nog Niet Zo Lang Geleden een Petitie an Geboden aan de Werk Gever met Duizenden Hand Tekeningen van Mede Werkers, die zich Zorgen maken om de Financiële Situatie van Zich Zelf of van Collega S. Zij vroegen om een Loon S Verhoging, die de Inflatie volgt. Dit Eind Bod voelt daarom als een Klap in het Gezicht.’

Beter Pakket

FNV legt zich dan Ook Niet Neer bij het Eind Bod van ABN Amro en gaat Samen met de Achter Ban in Over Leg om te bepalen Welke Stappen er Nu Gezet moeten worden. De Bond roept de Werk Gever Al Vast op om tot Bezinning te komen en Snel een Beter Pakket op Tafel te leggen.

Sander Wageman

Sander Wageman

FNV, 2 september 2022

https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/finance/2022/09/staatsbank-abn-amro-komt-met-schandalig-loonbod-en

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sander+Wageman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tuur+Elzinga
https://robscholtemuseum.nl/?s=FNV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aukje+Falger
https://robscholtemuseum.nl/?s=FNV+Finance
https://robscholtemuseum.nl/?s=Federatie+Nederlandse+Vakbeweging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vak+Bond
https://robscholtemuseum.nl/?s=ABN+Amro
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bank
https://robscholtemuseum.nl/?s=ABN+Amro+Bank
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staat+S+Bank
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bestuur+ABN+Amro
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijkelijk+Beloond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Werk+Gever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mede+Werker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Personeel
https://robscholtemuseum.nl/?s=ABN+Amro+Personeel
https://robscholtemuseum.nl/?s=APC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Automatische+Prijs+Compensatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Inflatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koop+Kracht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koop+Kracht+Val
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koop+Kracht+Verlies
https://robscholtemuseum.nl/?s=Modaal+Inkomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Loon+S+Verhoging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Loon+S+Verhoging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Petitie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eind+Bod
https://robscholtemuseum.nl/?s=Financiële+Situatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Over+Leg

1 Comment

  1. Een (nep) staat waarin kenmerkend volkomen (door hun morele idiotie voor elk goed werk onbeschikte) onverantwoordelijke en verantwoordelijkheid bij hun slachtoffer leggende psychopaten (die trouwens steeds en proactief de echte boosdoeners zijn…ook van de gierende inflatie) de dienst uitmaken, wijst (zoals “Londen” gedurende en na WO2 ) alle kanten op (ook naar bedrijven uit de middenklasse, die dan de koopkracht van hun werknemers volledig zouden moeten repareren), om de aandacht van henzelf (*steeds* de WARE ‘culprit…in WO2 bijv. de, zo te zien proactieve, veroorzakers van de extreem schadelijke en voor velen DODELIJKE of buitenissig/ongekend invaliderende VAZAL-status van “Hitler”) af te leiden.
    Ze komen in dit geval dan bijv. zelf ijskoud met een loonbod van 2,5% per jaar.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.