Filantropius – ISIS en de Bruine Tong van Frans Timmermans + Oekraïne gebruikt Cluster Bommen

Frans Timmermans Bruine Tong (foto Filantropius)

ISIS en de Bruine Tong van Frans Timmermans

Dat christenen door de Islam in het Midden Oosten Gegijzeld worden, blijkt nog eens Overduidelijk uit een Artikel in het Reformatorisch Dagblad, waarin Deskundigen, die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken Uitgenodigd zijn, hun Zegje doen over de Situatie van de Christenen in het Midden Oosten. Die Zeggen, Zwijgen Daarover, want het zou de Toorn van de Islam tegen de Christenen Wel Eens Nóg Erger kunnen maken. Waarmee Gezegd is, dat de Situatie dus Buigen of Barsten is voor de Christenen en al die Anderen, die Geen Moslim in het Midden Oosten zijn.

Voor Frans Timmermans een Prima Advies van de drie Deskundigen, want nu kan hij de vervolgde Christenen met Goed Fatsoen laten Verdrijven of Uitroeien, Handen Schudden met de nieuwe Hamas Regering van de Palestijnen, Khartoem Geldelijk Steunen en Loom op de Knieën vallen op het Hand Geknoopte Tapijt van Riyad.

Vervolging in het Midden Oosten. Liever Knielen in Riyad om de Boze Baarden te Paaien dan een Grote Mond Opzetten tegen de Etnische en Religieuze Zuiveringen in het Midden Oosten.

Zou ook Behoorlijk Lastig worden voor een Minister van een Land, dat naast Zuivel, als een der belangrijkste Uitvoerproducten het Jihadisme te bevorderen heeft. Juist dat Jihadisme begint Proporties aan te nemen, die Niet Meer In te Tomen zijn, zien we aan de Opmars van de ISIS Moord Brigade in Irak en de Anti Semitische Aanslag in Brussel, die ook aan ISIS te linken is.

Of er ook Nederlandse ISIS Ventjes Meegedaan hebben aan de Verovering van Mosul, is Op dit Moment Nog Niet Bekend, maar duidelijk mag zijn, dat de Chaldeeuwse Gemeenschap de Atad Inmiddels Ontvlucht is om aan Onthoofding door mogelijk Dubbel Paspoort Nederlanders te Ontsnappen.

Hoe het zo ver heeft kunnen komen? Nou Veel Gelik aan de Achterkant van de Potentaten van het Midden Oosten door de Minister van Buitenlandse Zaken, die het Even te Druk had met Klagen over Vladimir Putin en Geert Wilders, en dus zijn Hoofd in de Verkeerde Richting wendde, daarmee de christenen aan hun Lot Over Latend. De Ironie daarbij is, dat de Gehate Putin en Wilders inzake de Gewelddadige Opmars van ISIS en het Jihadisme aan de Goede Kant van het Oor Verdovende Wapen Gekletter staan.

Ondertussen dreigt het Midden Oosten het Toneel te worden van een Helse Oorlog tussen nog Meer Soorten moslims en staan Landen, zoals Turkije, Irak en Iran te Trappelen van Ongeduld zich ook in de Strijd te mengen.

Anders dan Frans Timmermans ziet Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid met de Handen op de Rug Gebonden door het Nationale Islam Liefkozende Gezelschap, de Gevaren, ook voor Nederland. Door hun Eigen Tekortkomingen en Gebreken Gefrustreerde en Verongelijkte Moslims putten Inspiratie uit de Gewelddadige Opmars van ISIS en het overal de kop opstekende Jihadisme, en wrijven in hun Handen van Plezier bij het grote Ontzag, dat hierbij voor de islam ontwikkeld wordt. Zeg maar, zoals de Zwart Gelaarsde NSB’ers genoten toen Adolf Hitler Warschau bombardeerde, en de Gestandaardiseerde Stalinisten van de CPN in de Handen Wreven, toen de Tanks van het Warschau Pact Praag en Boedapest Binnen Trokken.

Bij Al dit Gesomber mag een Positief Gegeven echter Niet Onbelicht blijven. Het Israëlische Veiligheidshek, dat door Israël Haters Steevast als Muur aangeduid wordt, blijkt – nu het hele Midden Oosten in een Grote Vuurzee dreigt te veranderen – voor Joden, moslims, christenen en Ongelovigen een Aangename Schokbreker te zijn, waarbinnen de Mensen Rechten over het Gehele Midden Oosten gemeten, het Best Beschermd worden.

Misschien dat Dries van Agt als Sloper van die Muur ooit nog eens Aangeklaagd kan worden voor Poging tot Uitroeiing van Joden, moslims, christenen en Ongelovigen.

Wat Frans Timmermans betreft, valt voor hem te Hopen, dat hij aan al het Gebuig en Gelik Geen Nadelen overhoudt, want zo wel voor de Knieën als voor de Keel liggen er Legio Gevaren op de Loer.

Filantropius, 13 juni 2014

https://filantropius.wordpress.com/2014/06/13/isis-en-de-bruine-tong-van-frans-timmermans/

Oekraïne gebruikt Cluster Bommen

Frans Timmermans (foto filantropius)

De Vijanden van Israël zijn de Vrienden van Oekraïne en Hamas. Dat maakt het interessant, dat Human Rights Watch, dat toch een Abonnement heeft op het Blameren van Israël, Nu Oekraïne in de Ban doet.

Nou Frans Timmermans, op de Valreep neem je dat Mooi Mee naar Brussel.

Het Oekraïense Leger heeft begin oktober Cluster Bommen gebruikt in de Stad Donetsk. Dat is de Conclusie van Mensen Rechten Organisatie Human Rights Watch, die dinsdag een Onderzoeks Rapport daar over naar Buiten bracht. Het Gebruik van Cluster Bommen in Dicht Bevolkte gebieden is Zeer Omstreden en wordt door Veel Landen als Oorlog Misdaad Gezien.

Meestal is Onduidelijk, of het Oekraïense Leger of de Pro Russische Separatisten Verantwoordelijk is voor een Aanval. Maar volgens de Onderzoekers staat vast, dat de Ongebruikte Cluster Munitie Afkomstig is van Oekraïense Kant. „Het is Schokkend om te zien, dat een Wapen, dat door de Meeste Landen Verboden is, Zo Veel is gebruikt in het Oosten van Oekraïne,” zei een Wapen Onderzoeker van Human Rights Watch.

Uit de Documenten van de Mensenrechten Organisatie blijkt ,dat Zeker zes mensen zijn Gedood door de Omstreden Bommen, onder wie een Zwitserse Medewerker van het Rode Kruis.

De Oekraïense Regering heeft Bevestigd, noch Ontkend, dat zij Cluster Bommen heeft gebruikt. Het Land Reageerde Niet op Eerdere Verzoeken van de Cluster Munition Coalition, een Groep van Internationale Organisaties tegen het Gebruik van Clusterbommen, en Human Rights Watch.

Een Cluster Bom bevat Tientallen of zelfs Honderden Kleinere Bommen en kan daar door een Groot Gebied Bestrijken. Zulke Aanvallen leiden vaak tot veel Slachtoffers. Omdat Meestal Niet Alle Bommen Ontploffen, wordt het Gebied een Mijnenveld.

Uit het Reformatorisch Dagblad

Filantropius, 21 oktober 2014

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image