Felice Veenman – Complotdenkers van Bodegraven + Juan José Fernández – Operación de la Policía Nacional + De Telegraaf – Joost Knevel Overgeleverd aan Nederland + Extra

RIVM Chef Jaap van Dissel, door Joost Knevel herkend als De Rooie, ontvangt de Prestigieuze Wetenschapsprijs van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) voor zijn Rol in de Bestrijding van COVID 19 in Nederland (foto NU.nl)

Ter Nagedachtenis aan ALLE Slachtoffers van MK Ultra (foto Telegram)

Mark Rutte op intieme voet met Jaap van Dissel, al lang voor de eerste Corona Virus Persconferentie, waar de Rooie werd gelanceerd als Covid Tsaar (foto be4truth.com)

Sado Pedo Netwerk Bijeenkomst Overvallen | Aanwezigen Gearresteerd (foto Bataafsche Republiek)

Joost Knevel – De Rooie | ISBN 9789464354690 (uItverrkocht) (foto AKO)

Van Dissel onder Vuur (foto AD)
Bijna zeker, dat hij De Rooie is (foto Twitter)

Portret Joost Knevel om het AD (foto Nicole van den Hout)
Joost Knevel, Slachtoffer van Satanisch Ritueel Misbruik door Pedo Netwerk Bodegraven, nu aan Nederland door Spanje Uitgeleverd als Gewelddadig Terrorist (foto Twitter)

Joost Knevel (foto Telegram)

Ik moet die Zooi niet (foto Telegram)

WWG1WGA (foto Telegram)

Complotdenkers van Bodegraven

De Complotdenker: wat bezielt hem Kindergraven in Bodegraven te bezoedelen?

Is het omdat Bodegraven ‘om de hoek ligt’, of raakt het Ongerijmde van deze Zaak me. Of voel ik mee met de Moeders, die hun Kinderen moesten begraven en die nu machteloos moeten toezien hoe een Stel Malloten de Naam van hun Kind bezoedelt?

Ik denk alle drie. Door het gevoel, dat dit zich in mijn Achtertuin afspeelt, komt het Complot Denken, griezelig dichtbij. Oké, in mijn Kennissenkring mogen zich ook wat Mensen bevinden, die niet zo zeker zijn over Vaccineren. Maar geloven in Satanische Pedofielen Netwerken, dat is nog wel even iets anders.

Het is zo Op het Oog een volkomen Van de Pot Gevallen Idee. Hoe een Zinnig Mens het Overlijden van Kinderen in de Jaren Tachtig van de vorige Eeuw, kan combineren met de Baas van het RIVM is mij een Raadsel. Tenzij je gelooft in de Hervonden Herinneringen van de Heer Knevel.

Een manier van denken

Dat doe je natuurlijk niet, maar het leert ons iets over de Manier van Denken van Mensen met een Complottheorie. Je hebt een Bijzonder Onwaarschijnlijk Verhaal: in dit geval de Hervonden Herinnering van de Heer K, dat hij heeft gezien hoe een Meisje met een Satanisch Ritueel vermoord werd. Als K dat Verhaal deelt, roept iedereen “Ach, hou toch op en doe Normaal”. Denkt K dan Mmmmm, misschien hebben ze een Punt?? Nee, K denkt “Zie je wel!! De Waarheid wordt Onderdrukt!!” Dat stimuleert de Ware Complotdenker, tot nog meer Actie.

Alles wat er gebeurt, alles wat wordt gezegd, het helpt niet. Voor de Complotdenker zijn, dat allemaal Bewijzen dat zijn Theorie juist is.
Dat is de Reden waarom ik de Complotdenkers vrees. Ze kennen Geen Rede meer.

In de Rechtszaak, die de Gemeente Bodegraven tegen deze Mensen heeft aangespannen, om er voor te zorgen, dat de Ouders van de Overleden Kinderen weer rust kregen, heeft de Rechter geconcludeerd, dat „Het Belang van de Gemeente en haar Inwoners om gevrijwaard te blijven van Ongefundeerde Verdachtmakingen weegt in dit geval zwaarder dan de Vrijheid van Meningsuiting van de Drie Mannen.”

Een Wijs Besluit. Ik wens de Ouders van harte toe, dat de Rust bij het Graf terugkeert, zodat een ieder waardig om haar Geliefden kan rouwen. Dit moet vreselijk zijn geweest voor Ouders.

Dat de Uitspraak iets zal veranderen bij de Groep van drie Mannen, die Aanstichter zijn van deze Ellende, geloof ik niet. Het zal ze – Echte Complotdenkers, die ze zijn – nog meer Overtuigen van hun Gelijk. Nou ja, zo lang ze dat dan maar in Opperste Stilte doen.

Baby & Kind, 7 juli 2021

https://www.babyenkind.nl/complotdenkers-van-bodegraven/

Operación de la Policía Nacional: Detenido en Valencia un Terrorista Negacionista Holandés que amenazaba a Autoridades Sanitarias

Detención de Negacionista Violento Holandés en Gandía (foto El Periódico)

La Policía Nacional ha puesto en la mañana de este viernes a Disposición de la Audiencia Nacional a Joost Knevel, Supuesto Terrorista Holandés que las Autoridades de su País buscaban acusado de haber Participado en una Cadena de Amenazas de Muerte a diversas Autoridades Sanitarias de Gestión de la Pandemia.

Han Encontrado a Knevel Agentes de la Brigada de Información de la Policía en Valencia, en una Operación Coordinada por la Comisaría General de Información. El Detenido se escondía en la Localidad Valenciana de Gandía, tras haber sido puesto en Busca y Captura por la Justicia Neerlandesa. Este jueves fue capturado.

Con otros dos Colaboradores, Micha Kat y Wouter Raatgever formaba un Grupo al que la Prensa de Holanda llama “Banda de la Teoría de la Conspiración. A lo largo del primer año de Pandemia, difundían a Gran Número de Seguidores en las Redes Sociales Mensajes Desestabilizadores contra las Autoridades del País y dando como Falsas las Recomendaciones Sanitaria contra el Covid. El Grupo, informan Fuentes Policiales, estaba ligado a la Corriente Negacionista, la Misma que en Países del Norte de Europa ha adquirido algunos Perfiles Violentos en la Calle, después de un Rápido Cultivo en Internet.

El Objetivo más señalado de Knevel fue el Director del Instituto Estatal del Control de Infecciones y del Medio Amiente (RIVM) de Holanda, Jaap Van Dissel, al que su Grupo de Negacionistas decía desear “una Explosión“. Durante meses lo relacionaron con una Red Satánica” de Pederastia, hasta que la Justicia les ordenó bajo Advertencia de Cárcel dejar de injuriar al Fernando Simón de Holanda.

Sobre el Relato de esa Red, habían alborotado -y después aterrorizado – antes de la Pandemia a la Localidad Holandesa de Bodegraven, en cuyo cementerio decían que se enterraban a Niños Víctimas de la Trama. En el mismo cementerio dejaron una de sus Amenazas deMmuerte, esta vez contra el Alcalde de Bodegraven, por conceder un Premio a Van Dissel.

A finales de enero, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam y La Haya fueron escenario de Protestas Incendiarias contra el Toque de Queda. El Gobierno Holandés había dimitido por las Críticas Recibidas a su Gestión de la Pandemia, y Numerosos Jóvenes quemaban Mobiliario Urbano por las Noches movidos por los Mensajes de Grupos como el del Negacionista Detenido ahora por la Policía Nacional.

El Periodico, 13 de agosto del 2021. 14:34

1 Comment

  1. Evilette de Hooligan-Heks augustus 25, 2021 op 11:13 am

    Tja.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image