Ewoud ten Kleij & Marion Groenewoud – Gevierd én Gevreesd ‘Er Staat Wel Iets Tegenover zijn Bullebak Gedrag’ + Publiek Weet De Fundatie na Lockdown Direct te Vinden

Vanuit het Oog op Museum De Fundatie kijkt Directeur Ralph Keuning in 2020 uit over Zwolle (foto Frans Paalman)

Architectonisch Icoon (foto Museum De Fundatie)

Museum De Fundatie in Zwolle (foto RTV Oost)

Museum De Fundatie (foto hollandluchtfoto.nl)

Museum De Fundatie in Zwolle in Vogelvlucht (foto RTV Oost)

Drone Shot of Zwolle Museum De Fundatie (fotobambouwentechniek.nl)

Museum Directeur Ralph Keuning wordt Gevierd én GevreesdEr staat Wel Iets Tegenover zijn Bullebak Gedrag

Geprezen door de Buitenwereld, Gevreesd door zijn Personeel

Wie is Ralph Keuning?

Naam Ralph Keuning
Geboortejaar 1961
Geboorteplaats Harderwijk
Woonplaats Ermelo
Gezin Gehuwd, Vader van een Drieling
Opleidingen Kunstgeschiedenis in Utrecht en Berlijn; Post Academische Leergang Strategisch Management
Beroepen Fiets Koerier in Berlijn (1990); Wetenschappelijk Museum Assistent bij Staatlichen Museen in Berlijn (1990 –  1992), Gast Conservator en Hoofd Sector Publiek en Presentatie bij Kröller Müller Museum, Otterlo (19922004); Directeur Nieuwland Erfgoed Centrum, Lelystad ( 20042007), Directeur, Museum de Fundatie Zwolle en bij Heino (2007 – Nu)
Exposities Jeroen Krabbé, Jan Voerman Senior, Dirk Hannema, Paul Citroen, Marte Röling, Ans Markus, Evert Thielen, Nick & Simon, Rob Scholte en Die Leipziger Schule met Werner Tübke, Wolfgang Mattheuer en Neo Rauch.

De Directeur van Museum de Fundatie in Zwolle is In Opspraak na het Uitlekken van een Ingrijpend Onderzoek over zijn Gedrag op de Werkvloer.

Manager, die de Sfeer Langdurig Verziekt, zoals bij De Fundatie moet je Weg Sturen

Niemand Kan Om Hem Heen. Museum Directeur Ralph Keuning (60) is een Lange en Strenge Verschijning. Niets gebeurt Zonder zijn Toestemming. Een Marketing Man in Hart en Nieren. Zo Groeiden Onder zijn Leiding Museum de Fundatie, met Paleis aan de Blijmarkt in Zwolle en Kasteel Het Nijenhuis Vlak Bij Heino, in Vijftien Jaar uit Tot Opvallende Trekpleisters van Internationale Allure.

In de Schijnwerpers

Voor Insiders is het Geen Verrassing, dat Keuning, die Onlangs voor de Tweede Keer de Cultuurprijs Overijssel ontving en Eerder de Ere Penning van de Stad Zwolle, Nu in de Schijnwerpers staat door zijn Rond Uit Grillige Gedrag tegenover het Personeel.

De Ermeloër treft in 2007 een Plat Gesaneerde Tent, waar volgens hem Nauwelijks een Schrijvende Ball Point te vinden is. Het Slechte Imago en de Fraude met Museum Jaarkaarten van Voorganger De Stadshof moet Uitgewist. Museum de Fundatie is als Verzamelaar Museum in de Markt Gezet. Keuning is er Niet Gelukkig mee, zegt hij bij zijn Aantreden.

,Ik zag, dat we ons als Hét Verzamelaar Museum van Nederland Niet Staande konden Houden. Onze Eigen Collectie, Verzameld door Kunst Kenner Dirk Hannema, Bood Zo Veel Meer Mogelijkheden. Dit is Nog Steeds een Goudmijn.’’

Met Exposities over Jan Voerman Senior, Paul Citroen en de Omstreden Hannema bewijst hij Zijn Gelijk.

Bij het Succes vanZijnMuseum is de Verpakking Belangrijk. Ook Als Het Om Hem Zelf Gaat. Altijd Stijlvolle Kostuums. Zijn Kleding kiest hij met Zorg. De Donkere Haren met Witte Lok Bijeen Gehouden door een Bril. Niet voor Niets zet hij Zichzelf in.

Alles wat je in Eigen Hand kunt houden, mag je Niet Uitbeste­den. Jij bepaalt het Plaatje
Ralph Keuning, in een Eerder Interview met De Stentor

Model of Museum De Fundatie in Zwolle (foto Bierman Henket Architecten)

Ralph Keuning.

Ralph Keuning  bij Werk van Neo Rauch (foto Frans Paalman)

Zie Bijschrift op de Foto (foto Museum de Fundatie)

In de Eerste Interviews met De Stentor zegt hij ‘Niet IJdel’ te zijn. ,,Ik hou van Mooie Dingen. IJdel klinkt zo Selfish. Het Gaat Er Om Wat je Neerzet. Ik ben me Bewust van de Beeldvorming en Communicatie naar Buiten. Alles Wat Je In Eigen Hand kunt Houden, Mag je Niet Uitbesteden. Jij Bepaalt Het Plaatje.’’ Een Goed Verzorgd Uiterlijk hoort daarbij, vindt Keuning. ,,Hiermee laat Je Zien, dat Je Mensen in je Omgeving Respecteert. Het is een Kwestie van Jezelf en Anderen Serieus nemen.’’

Nick & Simon

Het Grote Succes van De Fundatie komt met name door de Sandwich Formule van Keuning, hij programmeert Zware en Onbekendere Kunstenaars naast Lichter Werk. Een Museum voor Iedereen, dat is Wat hij Wil. Zo presenteert hij een Expositie van Muziek Duo Nick & Simon tussen de Minder Behapbare Kunst uit Duitsland, met In het Bijzonder Zijn Eigen Oost Duitse Specialisatie Die Leipziger Schule.

Deze Frivole Aanpak wordt Vanuit Kunst Kringen Kritisch Gevolgd. Vrij Snel spreekt men in het Land Sceptisch en Lacherig van het ‘Krabbé Museum, omdat Jeroen Krabbé en Zoon Jasper Meerdere Exposities krijgen in De Fundatie. Die Kwalificatie ergert Keuning. ,,Dat zeggen Mensen, die Ons Niet Kennen. Het klinkt Badinerend en Flauw. Wij hebben Hem Ontdekt als Kunstenaar. Jeroen Hoort een Beetje bij Ons. Krabbé heeft de Zeldzame Gave een Nieuw Groot Publiek te Winnen. Met Hem hebben we Naam Opgebouwd.’’

Museum De Fundatie (foto Pinterest)
Opening Klemm, Krabbé, Westerhuis (foto Museum De Fundatie)

Frans Paalman

Museum De Fundatie (foto Frans Paalman)

De Sculptuur Size Matters van Ronald Westerhuis op de Blijmarkt voor Museum De Fundatie (foto Idem)

Ronald Westerhuis – Size Matters (foto Museum de Fundatie)

De Volkskrant kopt Tien Jaar GeledenCharmeur Directeur’ boven een Beschouwend Portret over Keuning. Het schetst Hoe hij vaneen Provinciaal Museumeen Succes Maakt. Nelleke Vedelaar, die als Cultuur Wethouder Vaak met De Fundatie Directeur Optrekt, vergelijkt hem in dit Stuk met de Hoofdpersoon uit Het Parfum van Patrick Süskind.

De Getalenteerde en Onthechte Psychopaat GrenouilleIk Heb Hem Eens Gezegd Jij zou Alle Vrouwen Kunnen Verleiden en Ze Iets Verschrikkelijks Aandoen, Maar Dan Vinden Ze Het Toch Niet Erg, Omdat Jij Het Bent.

In de Verpakking van De Fundatie zit Nu een Flinke Scheur. Personeelsleden en Mensen in de Zwolse Kunst Wereld typeren hem als Narcistisch. De Stentor ontving Tientallen Mails en Telefoontjes van (Oud) Medewerkers, ook Vast Personeel, en Omstanders. Van de Meesten is hun Naam bij de Redactie Bekend, zij Willen Niet in de Publiciteit. Vast Personeel heeft Te Veel te Verliezen en is Bang voor Wraak. ,,Hij Gaat Op Jacht.” De Mannen en Enkele Vrouwen voelen zich Al Jaren Lang Geïntimideerd. Ze noemen Talloze Voorvallen, waarbij Keuning Uit zijn Vel Springt en HenTot op het Bot Kraakt’.

De Museum Leiding wijt het ‘Te Kort Schieten in de Aandacht en Bejegening’ van Werknemers aan de Groei van het Museum en de Tomeloze Ambities van de Directeur. Keuning zelf zei in een Eerder Interview Portret in De Stentor: ,,Je kunt Dingen Initiëren, Bedenken en Plannen. Je hebt veel in Eigen Hand. Als je Hard Werkt, zoals we met de Hele Club Doen, Moet je Wel zorgen, dat de Communicatie Klopt.” Keuning heeft In een Persverklaring Excuses Gemaakt en Laat Weten Zijn Manier van Leiding Geven te willen Veranderen.

Zijn Gedrag is een Publiek Geheim in Kunst Kringen, juist omdat Zo’n Groot Deel van het Fundatie Personeel Zelf Actief is als Kunstenaar. Er klinkt ook Verbazing bij Mensen, die Betrokken waren bij het Paleis in Zwolle en Kasteel Het Nijenhuis nabij Heino. Ronald A Westerhuis erkent Keunings Dominantie. ,,Dat is Zijn Slagvaardigheid’’, zegt de Zwolse Kunstenaar, die Keuning Al Jaren Goed Kent en Meermaals zijn Werk Exposeerde In en Rond De Fundatie. ,,Hoge Bomen vangen Veel Wind. We hebben een Flink Tekort aan Hoge Bomen in Zwolle. Nou is er Eindelijk Iemand, die Groot kan denken en Die wordt dan Zo Neergezet.’’

Kasteel het Nijenhuis nabij Heino.
Kasteel het Nijenhuis nabij Heino (foto Frans Paalman)

Summer Stage in Heino, Zie Onderschrift (foto Museum de Fundatie)

Zie Onderschrift (foto Museum de Fundatie)

Zie Bijschrift (op de Foto foto Museum de Fundatie)

Dat Keuning Museum de Fundatie op de Kaart heeft Gezet, Daar zijn Vriend en Vijand Het Over Eens. Hij zag in 2010 de Bezoekers Aantallen onder zijn Leiding in Vier Jaar Groeien van 30.000 naar 130.000. In 2018 had hij een Top Jaar met 265.000 Bezoekers (Neo Rauch en Alberto Giacometti | Helen Chadwick). Zelf spreekt Keuning in een Eerder Interview Beheerst in Ondernemers Termen over zijn Succes. ,,Ik Weet Niet Beter Dan, dat je Gewoon moet Handelen en Dat Je Snapt, waar Je Staat in de Gemeenschap. Vraag Je Altijd Af Wat Jij kunt Betekenen met Jouw Instelling en Hoe Je Boodschap Landt.’’

Ralph heeft Ontzettend Goede Prestaties Geleverd en Natuurlijk ook Enorm Geluk gehad met die Cloud op het Dak.”
Wim Waanders

Voormalig Uitgever en Peetvader vanBoeken KerkWaanders in de Broeren, Wim Waanders, kent Keuning Al Jaren vanuit Zijn Rol als (Kunst) Uitgever. Het Beeld, dat Fundatie Personeel Schetst, Herkent Hij Niet. ,,Ralph heeft Ontzettend Goede Prestaties Geleverd en natuurlijk ook Enorm Geluk Gehad met die Cloud op het Dak. Dat Zo Iemand Na Verloop van Tijd met Plezier op zijn eigen daden gaat terugkijken, Dat Zit Er In, Om het Voorzichtig te Zeggen’’, formuleert Waanders. ,,Zulk Gedrag ging Ralph wel Een Beetje Vertonen.’’

De Meeste Bekende Kunstenaars, die Exposeerden in De Fundatie reageren Geschokt op de Ophef rond Keuning en Geloven de Aantijgingen Niet. De Iconische Grote Gouden Vette Vredesduif van Marthe Röling, die Meerdere Exposities in De Fundatie had, Pronkt Sinds de Verbouwing op de Museum Koepel. De Vredesvogel heeft Niets Gemerkt van de Interne schofferingen.

Net als onder anderen Jeroen Krabbé looft Röling de Verdiensten van de Museum Directeur. ,,Een Schat van een Man’, vindt zij bovendien. ,,Hij is Gepassioneerd, Intelligent en een Visionair. Boordevol Plannen voor dit Internationale Museum. Een Opmerking alsUitgemergeld Personeel’, noem ik Buiten Alle Proporties. Het is Geen Concentratiekamp. Zelf heb ik Nooit Gemerkt, dat hij Over Mensen Heen Dendert. Hopelijk blijft hij zijn Fantastische Werk Doen en Lost hij de Problemen op met zijn Medewerkers. Ik wens, dat mijn Duif voor Iedereen Iets Betekent.’’

Zelf is Keuning Nauwelijks met Kunst Opgevoed. Van zijn Vader leert hij Vooral Politiek Historisch Bewustzijn. Die Enkele Keren, dat hij als Puber naar het Kröller Müller Museum ging, Staan Hem Helder voor de Geest. In Ermelo valt hij met zijn Punk Uiterlijk Niet uit de Toon. ,,Het was Geen Gelovige Gemeenschap, Veel Import.’’ Kort Voor hij het Ouderlijk Huis zou Verlaten, scheidden Zijn Ouders. Keuning herinnert zich, hoe hij als 18 Jarige In de Zwolse Rechtbank Zit. In Hetzelfde Gebouw, Waar hij Nu de Scepter Zwaait. ,,Ik Wilde Een Statement Maken, maar hoefde Slechts in te Stemmen met mijn Moeder als Voogd. Een Scheiding is Altijd Lastig, Welke Leeftijd Je Ook Hebt.’’

Zie Bijschrift op Foto (foto Museum De Fundatie)

Keuning met Jeroen Krabbé (foto Museum de Fundatie)

Marthe Röling doet een Workshop met Ralph Keuning, die ze ‘een Visionair‘ noemt (foto Museum De Fundatie)
Ralph Keuning in 2016, bij werk van Anton Corbijn.
Ralph Keuning in 2016, bij Werk van Anton Corbijn (foto Frans Paalman)

Zijn Eerste Bijbaan heeft hij als Weekend Hulp bij Psychiatrisch Ziekenhuis Veldwijk, waar Zijn Moeder werkt. ,,Ik Herinner Me Vooral Lange, Ingewikkelde Gesprekken met Mensen in Psychische Nood. Ik Ontmoette een Enorme Gelaagdheid bij Deze Patiënten.’’

Tjeu Strous, Auteur van Hannema’s Universum, had Tot Zijn Schrik Acht Jaar Geleden een Stevige Aanvaring met Keuning. ,,Met veel Autoriteitsvertoon Probeerde Hij Inderdaad de Publicatie van mijn Boek te Voorkomen. Hij verbood mij Gebruik te Maken van de Bronnen bij Kasteel Heino, die Ik Had Verzameld.’’

Later ontmoet Strous de Betere Kant van de Fundatie Directeur. ,,Hij is Er Absoluut In Geslaagd De Fundatie Groots op de Kaart te Zetten. Door de Verbouwing van Hubert Jan Henket van Bierman Henket Architecten (Het Oog Op Het Dak, Redactie) en Bovenal voor de Aansprekende Tentoonstellingen Maak ik nog vaak de Gang van Middelburg naar Zwolle’’, benadrukt Strous. ,,Tegenover zijn Bullebak Gedrag Staat dus Wel Wat.’’

De Stentor sprak voor dit Artikel de Afgelopen Weken met Tientallen Medewerkers, Oud Medewerkers, Kunstenaars, Politici en Andere Betrokkenen rond Museum de Fundatie en Ralph Keuning. De Stentor legde deze Publicatie voor aan Ralph Keuning. Hij gaf aan Geen Gebruik te Maken van de Mogelijkheid om te Reageren op het over hem Geschetste Beeld (in het Profiel).

Cross Sections (foto Bierman Henket Architecten)

Design by Bierman Henket Architecten (foto Idem)

 

Tekeningen Museum De Fundatie (foto Bierman Henket Atchitecten)

Prefab Elementen op Staal Constructie als Tafel op Kolommen (foto Bierman Henket Architecten)

 

Structure Bearing the Eye of the Museum 2015 (foto Bierman Henket Archirecten)

Architectural Design (foto Bierman Henket Architecten)

Museum De Fundatie (foto Bierman Henket Architecten)

Museum de Fundatie door Bierman Henket Architecten (foto architizer.com)

Museum De Fundatie (foto Joep Jacobs)

Museum De Fundatie met de Duif van Röling (foto Bierman Henket Architecten)

Tegeltjes op Museum De Fundatie (1) (foto Bierman Henket Architecten)

Tegeltjes op Museum De Fundatie (2) (foto Bierman Henket Architecten)

Dossier Onderzoek De Fundatie

De Stentor, Laatste update, 11:13

https://www.destentor.nl/dossier/onderzoek-museum-de-fundatie~d38a96299-4c97-4ddc-8e97-4231669bc481/

Reacties

Andre Eggerding
Te Veel Volwassenen met een Kinderzieltje. Beoordeel Hem op zijn Resultaten.

Riet Pluim
Jeroen Krabbé, Ans Markus, Nick en Simon. Wat heeft Keuning Nou Helemaal Gepresteerd? Oppervlakkige Pulp Verkocht, alsof het Kunst is. Bezoekers Aantallen zijn Leuk, maar een Beetje Supermarkt is Beter Bezocht en Daar is Tenminste Nog Wat te Halen. Zal Blij Zijn als hij Weg is.

Linda Erk
In dit Stuk wordt door meerdere Mensen de Suggestie Gewekt, dat Wanneer je Enerzijds Iets ‘Presteert, het Anderzijds Geoorloofd is om je Respectloos en Narcistisch te Gedragen. Wanneer je over Bepaalde Talenten, Vaardigheden of Kwaliteiten Beschikt, kun je ook Veel Bereiken en Succes hebben door op een Prettige en Gelijkwaardige Manier met Anderen om te Gaan en te Communiceren. Voordeel van Normaal Doen is, dat je Dan Ook Niet het Risico Loopt van je Voetstuk Af te Lazeren.

Vermolen
Tja bij Zelf Ingenomen Mensen als Röling en Krabbé’ zal Ie Zich Wel hebben Ingehouden. Nee, de Tijd is Gekomen, dat deze Narcist Op Stapt.

Erik Biesemaat
@ Andre Eggerding Ontzettend Domme en Schofferende Reactie. Als je Niet met Hem hoeft te Werken en je Kunst kunt komen Langs Brengen om Tent Toon Gesteld te worden of Museum Bezoekers komen naar je Boekwinkel, Ja, dan zul je de Lof Trompet over hem Steken. Beetje een John de Molletje, dat U Hier Debiteert.

Yvonne Veld
A Eggerding Dus om Resultaten te Behalen, mag je “Over Lijken Gaan” en Mensen Kapot Maken? Ik mag toch Hopen, dat jij Geen Manager, bent, die Net Zo Handelt. Resultaten behaal je in een Team door een Goede Samenwerking, Motivatie, Waardering en Respect, Niet door met een Botte Bijl om je Heen te sSlaan en Jezelf als een Asociale, Egoïstische en Onaantastbare Goddelijkheid te Wanen. Deze Soap heeft Al Veel te Lang Geduurd. Een Gewone Werknemer had bij zulk Gedrag Al Lang Op Staande Voet Ontslag Gekregen.

https://www.destentor.nl/zwolle/museumdirecteur-ralph-keuning-wordt-gevierd-en-gevreesd-er-staat-wel-iets-tegenover-zijn-bullebakgedrag~ac567a67/

Publiek Weet Museum de Fundatie in Zwolle na de Lockdown Direct te Vinden

Sarah Voss Keuning, Adjunct Directeur en Hoofd Bedrijfsvoering, Museum De Fundatie (foto LinkedIn)
Zie Onderschrift Foto Hier Boven (foto Museum De Fundatie)

Museum de Fundatie mag Deuren Weer Openen na de Lockdown

Klokslag Elf Uur staan de Eerste Bezoekers van Museum de Fundatie te Trappelen om naar Binnen te Mogen. In het Paleis aan de Blijmarkt kunnen Bezoekers Eindelijk de Overzichtstentoonstelling van Rob Scholte Bekijken. De Stentor neemt ook een Kijkje, maar over de Commotie rond het Gedrag van Directeur Ralph Keuning Mag Het Niet Gaan.

Als Adjunct Directeur Sarah Voss Keuning (Familie van Ralph, Getrouwd met een Inmiddels Overleden Neef) even haar Mondkapje verwijdert, is een Stralende Lach te Zien. ,,Eindelijk, We Mogen Weer”, zegt ze. Het Museum in Zwolle en de Nevenvestiging in Kasteel het Nijenhuis bij Heino hoppen Al Bijna Twee Jaar van Sluiting naar Sluiting en tussen door lag er Veelal een Beperking op het Maximum Aantal Bezoekers.

Nu Kan Het Weer. Dat is Maar Goed Ook. Voss Keuning ,,De Overzichtstentoonstelling met het Werk van Rob Scholte is op 18 december Geopend. Die Avond was er een Persconferentie en de Volgende Dag zaten we Weer in lockdown.”

Zo werden de Werken van Kunstenaar Scholte door een Paar Honderd Mensen bekeken in Plaats van de 100.000 Bezoekers, die De Fundatie Hoopt Te Trekken. ,,Ontzettend Jammer, want We hebben de Tentoonstelling door Corona al Drie Keer moeten Doorschuiven en Konden Nu Eindelijk Inrichten.”

Adjunct-directeur Sarah Voss van Museum de Fundatie bij werken uit de overzichtstentoonstelling van Rob Scholte.

Adjunct Directeur Sarah Voss Keuning van Museum de Fundatie bij Werken uit de Overzichtstentoonstelling van Rob Scholte (foto  Frans Paalman)

Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen. Bovendien wordt de Expositie Verlengd, vertelt Voss Keuning. ,,We hebben Tijdens de Lockdown Besloten de Tentoonstelling, die na Scholte was Gepland door te Schuiven naar Volgend Jaar. Dat geeft ons de Flexibiliteit de Tentoonstelling van Scholte Langer te Tonen. Als we Nu Open Blijven, Kunnen We Het Tot Eind Mei Laten Zien. Maar We hebben Nog de Ruimte om het Langer te Tonen, Tot 2023.

Museum kwam de Afgelopen Weken in het Nieuws, nadat De Stentor Naar Buiten bracht, dat een Onafhankelijk Onderzoek naar het Gedrag van Directeur Ralph Keuning is Uitgevoerd. Tientallen Medewerkers Spraken Zich in het Onderzoek Uit over de Houding van Keuning tegenover het Personeel. Volgens de Onderzoeker was sprake van ‘Murw Geslagen Werknemers’. De Raad van Toezicht van het Museum besloot Als Reactie op het Onderzoek een Tweede Directeur Aan te Stellen naast Keuning.

Bezoekers Hebben Het Er Deze Woensdag Niet Over, ook het Museum onthoudt zich van Commentaar. Voss Keuning wil Vertellen over Heropening, Lockdown en Exposities, maar Over de Interne Strubbelingen Mag Niets Worden Gevraagd.

Reserveren

Dat er Meteen Bij de Heropening Al Mensen aan de Poort Staan, vindt Voss Keuning ‘Heel Leuk Om Te Zien’. ,,Gisteravond Hoorden We Officieel, Dat We Weer Open Mochten. Toen Hebben we Gelijk de Online Reserveringen Open Gezet. Dan Verwacht Je Niet,dat je Binnen 24 Uur Heel Veel Reserveringen Krijgt, maar Er Stonden Gelijk Al Vijftien Bezoekers voor de Deur.”

Eye Catcher in Zwolle (foto potloodenpen.nl)

Zie Foto Bijschrift (foto Museum De Fundatie)

Adjunct-directeur Sarah Voss van Museum de Fundatie bij werken uit de overzichtstentoonstelling van Rob Scholte.

Adjunct Directeur Sarah Voss Keuning van Museum de Fundatie bij Werken uit de Overzichtstentoonstelling van Rob Scholte (foto Frans Paalman)

Ondanks de Enorme Daling van de Bezoekers Aantallen door Corona – in 2019 trok De Fundatie 258.000 Mensen, in 2020 waren  het er 118.000 – is het Museum de Corona Crisis Relatief Goed Door Gekomen, zegt Voss Keuning. ,,Dat heeft Vooral te Maken met de Steunmaatregelen voor Cultuur. We hebben Ons Omzet Verlies kunnen Opvangen, hebben Geen Mensen Hoeven te Ontslaan. Ook Al Moet Je Af en Toe Tentoonstellingen Door Schuiven, we konden Wel de Tentoonstellingen Organiseren, die We Wilden Organiseren.”

Gratis op Zaterdagavond

Nu het Kabinet de Lockdown heeft Opgeheven en het Land Weer tot Tien Uur ’s Avonds Open Mag, voert Museum de Fundatie ook de Gratis Zaterdagavond Open Stelling Opnieuw In. Keuning kwam Hier Vorig Jaar Mee, Onder Meer in de Hoop Mensen naar het Museum te trekken, die Geen Kaartje zouden Kopen.

Met Succes, want op Zaterdagavond kwamen Vooral Veel Mensen uit de Regio naar het Museum. Keuning vertelde Vlak Voor Kerst Al, dat het een Blijvertje is, ondanks het Gebrek aan een Verdien Model.

Personeel

Medewerkers zijn Ondertussen, Ondanks de Komst van een Extra Directeur, Nog Altijd Bang voor Keuning, vertelden Ze aan De Stentor. De Personeels Vertegenwoordiging, een Soort Ondernemingsraad, voert Gesprekken met de Personeelsleden. Aansluitend wordt een Vorige Week Nog Afgeblazen Personeelsbijeenkomst Gehouden, waarin de Werknemers Alsnog met Raad van Toezicht Voorzitter Roger van Boxtel willen Praten. Een Eerdere Bijeenkomst over het Onderzoek zette Kwaad Bloed onder Medewerkers, omdat Directeur Keuning Hierbij Zelf Aanwezig was.

De Stentor, 26 januari 2022, 02:14

https://www.destentor.nl/zwolle/publiek-weet-museum-de-fundatie-in-zwolle-na-de-lockdown-direct-te-vinden~a439496f/

RTV Oost – Overijsselse Musea bereiden zich voor op Heropening (2020)

Sarah Voss Keuning bij Eerdere Heropening (foto RTV Oost)

RTV Oost, vrijdag 8 mei 2020, 23:24

https://www.rtvoost.nl/nieuws/329934/Overijsselse-musea-bereiden-zich-voor-op-heropening

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door museum.nl (@museum.nl)

https://www.instagram.com/p/CZQ7u1FMW0N/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ewoud+ten+Kleij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marion+Groenewoud
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Stentor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ralph+Keuning
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sarah+Voss+Keuning
https://robscholtemuseum.nl/?s=Museum+De+Fundatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hubert+Jan+Henket
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bierman+Henket+Architecten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prefab
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tegeltjes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stalen+Constructie+Kolommen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kasteel+Het+Nijenhuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Summer+Stage
https://robscholtemuseum.nl/?s=BankGiro+Loterij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Henk+Jan+Meijer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nelleke+Vedelaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patrick+Suskind
https://robscholtemuseum.nl/?s=Parfum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zwolle
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heino
https://robscholtemuseum.nl/?s=Museum+De+Stadshof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cultuur+Prijs
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cultuur+Prijs+Overijssel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Berlin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staatlichen+Museen+Berlin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kröller+Müller+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erfgoed+Centrum+Lelystad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nieuwland+Erfgoed+Centrum+Lelystad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Psychiatrisch+Ziekenhuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Psychiatrisch+Ziekenhuis+Veldwijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ermelo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Overijssel
https://robscholtemuseum.nl/?s=PVT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Roger+van+Boxtel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Raad+van+Toezicht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederlandse+Spoorwegen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Raad+van+Commissarissen
https://robscholtemuseum.nl/?s=KPMG
https://robscholtemuseum.nl/?s=Museum+Jaarkaart
https://robscholtemuseum.nl/?s=René+van+den+Bosch
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediator
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zware+Woorden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gedragsonderzoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onderzoek+Naar+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onafhankelijk+Onderzoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Murw+Geslagen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Uitgemergeld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiligheid+Werkvloer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Personeels+Vertegenwoordiging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ondernemingsraad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Personeels+Vergadering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Neo+Rauch
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arie+Slob
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jasper+Krabbé
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Krabbé
https://robscholtemuseum.nl/?s=Die+Leipziger+Schule
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wolfgang+Mattheuer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Werner+Tübke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+Citroen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tjeu+Strous
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dirk+Hannema
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hannema’s+Universum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Voerman+Senior
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ronald+Westerhuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marthe+Röling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vredesduif
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alberto+Giacometti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Helen+Chadwick
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waanders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wim+Waanders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marloes+Waanders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Broeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eye+on+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oog+op+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oog+Op+Dak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wolk+op+Dak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cloud+op+Dak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cloud+on+Roof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wraak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hoge+Bomen+Vangen+Veel+Wind
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tekort+Aan+Hoge+Bomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tekort+Aan+Hoge+Bomen+Zwolle
https://robscholtemuseum.nl/?s=Concentratiekamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geen+Concentratiekamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lockdown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covid+Maatregelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Maatregelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covid+Maatregelen+Museum+De+Fundatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Maatregelen+Museum+De+Fundatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covd+Museum+De+Fundatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Museum+De+Fundatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heropening+Museum+De+Fundatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verdien+Model
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gratis+Toegang