euronet | Cor – Woensdag, 8 maart, 2006 + Doortje Blogt – Het Drama Mariska en Ary gaat Voor Lopig Ook Nog Wel Even Door ‘Mariska, Wat verberg je?’

Mariska Hulscher (foto doortjeblogt.wordpress.com)

Mariska Hulscher (foto Peter Smulders)

Mariska Hulscher (foto Quality Bookings)

Mariska Hulscher (foto connu.nl)

Mariska Hulscher (foto Peter Smulders)

Mariska Hulscher (foto Peter Smulders)

Mariska Hulscher (foto Peter Smulders)

Mariska Hulscher (foto Care for Women)

Woensdag, 8 maart, 2006

Van Daag Jarig

Cornelis Pieter “Cees Veerman, Politicus CDA, Minister van Land Bouw Natuur en Voedsel Kwaliteit in het Kabinet Balkenende II, 1949, Nu 57 Jaar.
Mariska Hulscher Presentatrice, 1964,  Nu 42 Jaar.

Mariska Hulscher

euronet.net, donderdag 9 maart 2006

http://www.euronet.nl/users/cor/archief200603.html

Het Drama Mariska en Ary gaat Voor Lopig Ook nog wel even door ‘Mariska, wat verberg je?’

Amsterdam – Wanneer krijgen we de Precieze Oorzaak te Horen over de Plotselinge Scheiding, na 59 Dagen Huwelijk, van Mariska Hulscher? Sinds het Nieuws Vandaag Precies Twee Weken Geleden door een Woord Voerder Wereld Kundig werd Gemaakt, Hult de Run Away Bride zich in Stil Zwijgen.

Mariska Hulscher Buiten Bedrijf

Nu de Scheiding Geruchten rond het Bliksem Huwelijk van Mariska Hulscher en Ary Schouwenaar Nog Steeds Aan Houden, lijkt het er op, dat ‘Run Away Bride’ Mariska het Eventjes Rustiger aan gaat doen. Op de Web Site van haar Bedrijf zegt ze Gemaakte Afspraken Af!

Dat was het Weer voor Van Daag. Hier kunnen jullie het Weekend Wel Mee In, dacht ik Zo. Als er Breaking News is, zijn jullie de Eerste, die Het Weten, Beste Lezers. Theodora heeft Vakantie en het wordt Helaas Geen Strand Weer Voor Lopig dus Alle Tijd voor Lezen, Inter Netten, Web Bloggen, DVDtje kijken, Muziek Luisteren, in Bad Liggen, de Puin Zooi in Huis een Beetje Op Ruimen en Niks Doen.

Breaking News!!  Toe Gevoegd om 16.58 uur

Beste Lezers, ik heb Net de Krant Uit. In de Televisie Rubriek van Wim de Jong lees ik het Schokkende Bericht, dat Mariska Hulscher voor de Nederlandse Glamour Wereld is Dood Verklaard. Hier Onder een Stukje uit de Krant.

“Het Nieuws, dat TV Presentatrice Mariska Hulscher na Twee Maanden Huwelijk in de Armen zou zijn Gevallen van Al Weer een Nieuwe Liefde, bood gisteren Munitie Genoeg voor Bijna een Hele Uit Zending van TROS Zomer Avond Café. Dat had Barbara Plugge (Opper Heks) van Privé, Paparazo Joop van Tellingen (Riool Rat met Foto Camera) en het door Talpa Geherlanceerde Piek Fijn TV Fenomeen Viola Holt (Tja, Hoe zullen we Haar Eens Noemen?) Bij Een Gebracht om hun Licht te laten Schijnen over de Nederlandse Show Bizz Journalistiek in het Algemeen, en deze Ernstige Affaire in het Bijzonder.

Hulscher blijkt sinds het Echtelijke Drama voor de Roddel Pers Onvindbaar te zijn, wat voor Barbara Plugge en Van Tellingen Gisteren Aanleiding was om haar Openlijk aan het Kruis te Nagelen voor het Verraad, dat ze daar mee aan Privé pleegt. Dat Blad heeft haar Laatste Huwelijk namelijk Geheel betaald, inclusief Huwelijk Reis en de Bruid Jurk, en eist een Verhaal of Anders Zins Genoeg Doening.

Bij Monde van zijn Twee ProminentsteOnthulling Journalisten’ werd in het Anders Zo Luchtige Zomer Avond Café Al Vast Af Gerekend met Hulscher door haar van Show Biz Prostitutie (Heftig, hoor!) en Leugens te betichten. Het Voor Malige Prijs Dier van Beauty Programma S bij RTL en om die Rede Ook WelMascara Hulscher’ (die vind ik Erg Leuk) genoemd, zo maakte Van Tellingen donderdag met zijn Donkerste Kermis Tronie duidelijk, is hoe dan ook voor de Vader Landse Glamour Wereld Dood Verklaard.”

Dat moet een Heftige Uit Zending geweest zijn, Mensen. Ik heb het Niet Gezien, ik kijk Nooit naar dit TROS Programma (Ja, Hallo, er zijn Grenzen, hoor), maar jullie kunnen via Uitzending Gemist toch Nog Kijken. Veel Kijk Plezier!

Doortje Blogt, 18 augustus 2006

https://doortjeblogt.wordpress.com/2006/08/18/goed-nieuws-en-slecht-nieuws/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=euronet+%7C+Cor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Doortje+Blogt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wim+de+Jong
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mariska+Hulscher
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mascara+Hulscher
https://robscholtemuseum.nl/?s=Run+Away+Bride
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prijs+Dier
https://robscholtemuseum.nl/?s=RTL
https://robscholtemuseum.nl/?s=Beauty+Programma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ary+Schouwenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=TROS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zomer+Avond+Café
https://robscholtemuseum.nl/?s=Privé
https://robscholtemuseum.nl/?s=Barbara+Plugge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joop+van+Tellingen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Viola+Holt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cees+Veerman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Glamour+Wereld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Show+Bizz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Show+Biz+Prostitutie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Show+Bizz+Journalistiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onthulling+Journalist
https://robscholtemuseum.nl/?s=Roddel+Pers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huwelijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huwelijk+Reis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bruid+Jurk