Erik de Vlieger – Joden

Erik de Vlieger (foto Mensen in het nieuws)

Erik de Vlieger Essential Algarve)
Welcome in Vale de Milho Village (foto Turismo de Portugal)

Clean & Safe (foto Agoda)

Vale de Milho Village (foto Palm {Properties Imobiliária)

Alda and Erik de Vlieger (IMCA Group) Visiting and Tasting the Cortes de Cima Wines (foto Flickr)

Erik de Vlieger op Schiphol (foto Parool)

Tweet van Erik de Vlieger (foto Twitter)

Tweet van Alles Goud (foto Twitter)

Joden

2013-03-28 erik de vlieger joden

Veiligheid’s Riemen Om Als T U Blieft want Mijn Naam is Erik de Vlieger.

Ik ben Vader, Ondernemer, Fervent Twitteraar en was Ooit Onterecht Verdachte bij Justitie. Ja, ik werd Op Gejaagd en Vervolgd. Weet dus Hoe dat een Beetje voelt. Dat klinkt een Beetje Extreem, maar het is Maar een Column! Ik ben Niet Gelovig maar had Graag van Joodse Afkomst Willen Zijn. Zo dan weet U dat Ook. Ik heb Dus Wat met Joden! Ik zal het U proberen uit te leggen, maar schrikt U Niet.

Beter Ontwikkeld

Met Verbazing en Ontsteltenis lees ik Regel Matig Negatieve Uitspraken over Joden en Wat me het Meest op valt, is, dat de Vele Latente en Niet Latente Anti Semieten zich Altijd Rrgeren aan het Feit, dat Joden Vermogend zijn! Al Grommend hoor ik de Slecht Valken klagen, dat Joden Altijd op Belangrijke Posities zitten. Ja, Joden zijn Zakelijk, Medisch, Juridisch en Cultureel Beter Ontwikkeld. Is dat Zo? Ja. dat is Zo!

Maar Waarom is dat dan Zo? Dat is Heel Simpel. Joden zijn Slimmer, Sneller, Intelligenter en Slagvaardiger dan de Gemiddelde Mens. Zit MisschienIn hun DNA”. Dat vind ik Prachtig en Misschien heb ik Hier Wel de Kiem te pakken van Joden Haat, want Mensen, die Joden Verafschuwen zijn Meest Al Intellectueel en Zakelijk Minder Begaafd dan Joden.

Zo Iets kweekt Jaloezie en Jaloezie is de Voeding’s Bodem voor Haat en Demonisering. Daar bij lijkt het, zo verneem ik uit de Media, dat het de Laatste Tijd Weer Salon Fähig is om Openbaar Anti Semitische Uitlatingen uit te Kramen.

Jaloezie

In mijn Geest is er Wel Respect voor Talent en Genialiteit, daar klap ik voor. Helaas lijdt de Meerderheid van de Maatschappij, dus ook de Media en Ambtelijke Instanties aan de Grootste Ziekte van ons Land. Jaloezie! If you can T Beat Them, Kill Them. Zieke Geesten! Ik ga Geen Geschiedkundig Schrift dicteren Hoe Één en Ander Zo Gekomen is, dus mag U het Zelf in vullen. Daar zijn Boeken over Geschreven, Toch?

Misschien is mijn Bewering Zelfs Debet aan de Problematiek in het Midden Oosten, omdat de Meeste Arabieren er Gewoon de Pest in hebben, dat Joden Simpel Weg Doel Gerichter zijn. Wie zal het zeggen? ‘Ik’ zegt deze Columnist!  Als het Anders Om was, had ik het Ook Op Geschreven.

Het Gebrek aan Ontwikkeling op Vele Vlakken in het Midden Oosten kan Best Eens de Oorzaak zijn van de Buren Ruzies en zijn daar door Misschien Ook de Voeding’s Bodem voor Haat tegen de Ontwikkelde. Iemand moet Toch de Schuld Krijgen?

Wat te Denken van Dries van Agt, die de Joodse Bevolking in het Midden Oosten Zo Meedogenloos noemde? Ons Nationale Wieler en Doping Geweten is Zeker Vergeten wat zich de Laatste Drie Duizend Jaar heeft af gespeeld? Of Mevrouw Duisenberg dan? Met haar Haat Campagnes? U weet Wel, die Vrouw, die Getrouwd was met die Aardige Man, die de Banken Crisis, waar we Nu Zo een Last van hebben, Zo Keurig heeft Helpen voor Bereiden!Daar hoor ik Greta Niet over.

Joden Grappen

Het is OverigensNot Done’ om als ‘Niet JoodTwijfel Achtige Grappen over Joden te maken. Grappen over Joden moeten Volgens de Ons Aan Geleerde Gedrags Code, door Joden Zelf Gemaakt worden. Daarom noemt men dat Zelf Spot! Geef het Beestje een Naampje. Ik vind het Prima. Maar er is Nog een Code volgens mijn Bescheiden Mening. Joden mogen Zelf Nooit Zeggen, dat ze Slimmer zijn dan de Rest.

Dat weten ze Al Lang, Maar Ja, het klinkt een Beetje Lullig! Maar Niet Joden kunnen het Wel Zeggen en daar om doe ik het dan maar! Bij Deze! Ik hoop dan ook Stellig, dat een Aantal van mijn Verre Voor Vaderen Af Stammen van de Uit Vinders van de Eerste Geschriften, Ergens in de Buurt van de Eufraat en de Tigris. Hopelijk Niet van die Terp Bewoners, die Bij Elke Vloed op een Heuvel klommen.

Mijn Vewondering en Respect voor Joden en hun Grote Intellectuele, Culturele en Maatschappelijke Bijdrage aan de Wereld is Groot. Ze zijn Boven Matig Ontwikkeld en dat vind ik Nou Eenmaal Intrigerend. Ik vraag dan ook Vriendelijk aan de Tegen Standers van mijn Verering Niet Weer met Cliché Voorbeelden te komen Om hun Gelijk te Beweren.

Of Misschien kunnen deze Mensen zich het Beste af vragen, Jaloers of Bewonderaar? Het is een Keuze! Maak hem Voor Al Zelf!

Volg Erik de Vlieger ook op Twitter via @ewdevlieger

Eerder Gepubliceerd op Nieuws.nl

Joods, maart 2015

https://www.joods.nl/2015/03/column-erik-de-vlieger-joden/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Erik+de+Vlieger
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alda+van+Amstel
https://robscholtemuseum.nl/?s=IMCA
https://robscholtemuseum.nl/?s=IMCA+Groep
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vale+de+Milho
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vale+de+Milho+Village
https://robscholtemuseum.nl/?s=Algarve
https://robscholtemuseum.nl/?s=Portugal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schiphol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pauw+&+Witteman
https://robscholtemuseum.nl/?s=RTL+Late+Night
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alles+komt+Goud
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anti+Semitisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dries+van+Agt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Greta+Duisenberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wim+Duisenberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joden+Grap
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joden+Haat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joodse+Gedrags+Code
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gedrags+Code
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eufraat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tigris