Erik Boomsma – Het rookgordijn van Mark Rutte en kompanen ontrafeld + Buiten Parlementaire Onderzoek Commissie – Verklaring Erik Boomsma, ondernemer

Bij een autobrand gaan alle bewijzen in rook op (foto De Gelderlander)

Gordijnen, die verdwijnen (foto Amberstam.nl)

Smeris: Waar rook is, is vuur (foto Giphy)

Het rookgordijn van Mark Rutte en kompanen ontrafeld

First published at 16:43 UTC on April 13th, 2021.

moerstaal, 23 februari 2021

Onze “Regeringsleiders” blijken al tientallen jaren rookgordijnen en mistbanken opgeworpen te hebben, om hun Politieke en Financiële Masterplan samen met de Superrijken der Aarde aan de bevolking op te kunnen leggen. Middels zorgvuldig gehanteerde Management en Propaganda Technieken is het volk wereldwijd onkundig en onwetend gemaakt en gehouden over de omvang en de impact van dit Masterplan. Immers, de Samenzweerders, die het Plan bedacht hebben, weten donders goed, dat de doelstellingen van dat Plan tegen de Natuur van de Vrije Mens van Vlees en Bloed ingaat. Dat de mensen (het volk) veruit in de meerderheid is en uiteindelijk de macht bezit om het Masterplan onderuit te halen en te keren.
Inmiddels trekt de mist echter langzaam op en worden de contouren en de inhoud van het Masterplan, dat ook wel “The Great Reset” of “Build Back Better” voor steeds meer mensen zichtbaar. Wat blijkt? Het Masterplan van de deze samenzwerende Regeringsleiders, Multinationals, multi Biljonairs en financiers zal onze democratie en onze Mensenrechten volledig vernietigen. Het Plan is erop gericht alle mensen, die niet bij deze zo geheten Davos Elite horen, tot volgzame slaven te maken en hen tot op het bot financieel uit te zuigen.
Het is eigenlijk al vijf over 12!!!
De aangebrachte Onderdrukkingsstructuren in onze samenleving zijn inmiddels zo ver ontwikkeld en in elk onderdeel van onze Overheidsorgaan geïmplementeerd, dat het bijna onmogelijk lijkt om de onvermijdelijke gevolgen voor jou en mij als VRIJE MENS van vlees en bloed te keren. Het is vanuit die urgentie die ik voel, dat ik nu mijn eerste video podcast maak, om een poging te doen de laatste beetjes rook en mist uit de ogen te wrijven bij mijn medemens.

https://www.youtube.com/user/hboomsma/
https://www.youtube.com/watch?v=J4lfHyVge_k

#rookgordijn #rutte #regering

https://www.bitchute.com/video/8EnSu2hIxPyh/

Verklaring Erik Boomsma, ondernemer

Gepubliceerd 6 mrt. 2021

6 maart 2021, Erik Boomsma, ondernemer

Reacties
https://youtu.be/gypQuOokCK0

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=BPOC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Buiten+Parlementaire+Onderzoek+Commissie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erik+Boomsma
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Great+Reset
https://robscholtemuseum.nl/?s=Build+Back+Better
https://robscholtemuseum.nl/?s=Davos+Elite

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image