Eric Donk | JDTV – Mail aan Rob Scholte over Micha Kat, 20 december 2018

From: ericdonk@hotmail.com
Subject: Kat Laster/Smaad
Date: 20 december 2018, 14:26
To: robscholte@mac.com

Hoi Rob,

Jammer dat je de leugens van Kat blijft plaatsen op je site en je daarmee kwetsbaar maakt voor vervolgstappen van mijn kant.

Zoals ik al meerdere malen in de comments onder de artikelen heb aangegeven accepteer ik niet dat Kat leugens blijft verspreiden over mij en JDTV, waardoor ik onterecht nog altijd verdere schade oploop door deze beroepsbedrieger die via de site van het Rob Scholte museum aantoonbare leugens blijft verspreiden. Om deze reden zie ik je als hoofdverantwoordelijk en zal ik jou dan ook aansprakelijk houden voor wat jij op je site plaatst.

Ook erg jammer dat je mijn comments op de site niet openbaar hebt durven maken en mij daarmee een kans op weerwoord onthoudt. Wellicht ook niet vreemd. Het spreekwoord soort zoekt soort komt natuurlijk ook niet uit de lucht vallen. Of ben je toch geen schijterige lafbek en heb je de comments per ongeluk over het hoofd gezien?

Wat Kat nu ook weer doet met het Vaatstra verhaal is gewoon zieke lijkenpikkerij. Blijkbaar geniet hij er van dat de familie na al die jaren keer op keer met deze bullshit geconfronteerd blijft worden. Geniet jij er ook zo van? Al die sensatie en het spektakel dat zo’n verkracht en vermoord minderjarig meisje oplevert en Kat die haar lijk misbruikt om weer over zichzelf te kunnen spreken? Heb je jezelf wel eens verdiept in hoe het nu met Wim Dankbaar gaat na zijn publicaties gebaseerd op het onderzoek en de tips van Kat? Echt meer dan treurig dat je Kat hiertoe in staat stelt. Ik heb je nog nooit gesproken of ontmoet maar had je wel hoger ingeschat!

Ik zou er ook nog eens goed over nadenken of je überhaupt wel iets van deze smerige lafbek op je site wil plaatsen, want zoals ik het zie maak je jezelf hiermee medeplichtig aan zijn daden en zal dat absoluut gevolgen hebben. Net zoals het financieel steunen van Kat.

Rutte zei gisteren nog bij Pauw dat burgers het meer onderling moeten zien op te lossen. Hopelijk kunnen we het bij een mailwisseling houden. Ik verwacht z.s.m. een reactie van je. Indien deze uitblijft zal ik zonder verdere aankondiging direct stappen ondernemen, waaronder een aangifte wegens laster en smaad. Volgens mij heb je al genoeg gedoe aan je hoofd, dus vandaar mijn vriendelijke aanbod.

Ik zal dit verhaal en de censuur op mijn comments in ieder geval niet vergeten en uiteindelijk verwerken in het echte verhaal over JDTV, helaas voor Kat is dit wel aantoonbaar op waarheid berust en zal ik hem tot zijn laatste dag op deze planeet blijven herinneren aan wat voor smerige laffe bedrieger hij is. Wat dat betreft is karma keihard!
Ik hoop voor je dat je binnen nu en 24 uur een wijs besluit neemt!

#WeDoNotForget

Eric Donk

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=JDTV
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-51-wim-dankbaar-het-verboden-dagboek-van-maaike-vaatstra-met-hans-mauritz-het-vaatstra-complot/

10 Comments

 1. john berrevoets 21 december 2018 op 09:54

  Tja Eric Donk het is natuurlijk niet leuk als iemand al je spelletjes doorheeft en die dan ook nog eens publiceert.

  Jouw manier van reageren, waar feitelijkheden ontbreken, maar bestaat uit schelden en dreigen zonder inhoud , spreekt boekdelen.

  Ik raad je dan ook aan iets leuks te gaan doen.

 2. Ik blijf het lollig vinden dat E.D. jarenlang met zijn camera braaf achter Kat aan is blijven lopen en daarmee al diens smaad, laster, stalking en vandalisme heeft gefaciliteerd. En nu klaagt hij dat hij last heeft van de smaad en laster van Kat. What goes around, comes around…

  • Niet gefaciliteerd maar geregistreerd. Ik heb een hyvespagina opgezet die om onderzoek naar de verhalen rond Demmink vroeg en contact met Kat gezocht zodat hij zijn verhaal kon doen om daarmee de petitie die hiervoor was opgezet te ondersteunen. Hierna heeft Kat JDTV ingehuurd voor o.a. zijn westenbergfilmpjes. JDTV was echter gericht op onderzoek van het Demmink verhaal.

   Dat Kat een smerige backstabber is bleek al snel nadat ik een gesprek met een NOS journalist had geregeld om de zaak en samenwerking te bespreken. Kat had mij er namelijk van verzekerd dat de NOS er alles aan deed om dit verhaal in de doofpot te houden. Tot onze grote verbazing ging Kat tijdens de bijeenkomst naar het plafond zitten staren en saboteerde deze hiermee. Het was nu overduidelijk dat Kat degene was die niet samen wou werken.

   Naderhand heeft Kat de NOS journalist als dank aangevallen met een verzonnen verhaal dat hij een smoelenboek van de NOS man had gekregen waar alle interne telefoonnummers etc in stonden. Hiermee heeft hij deze journalist die zijn nek had uitgestoken dus in een zwart daglicht gezet bij zijn werkgevers en er alles aan gedaan om de reputatie van deze man kapot te maken. Maar waarom?

   Zodra Kat naar het plafond ging staren wisten we direct dat hij niet oprecht was. Ik heb inderdaad 10 jaar achter Kat aangelopen om letterlijk zo veel mogelijk van dit complotverhaal te registreren met als bedoeling een docu over dit verhaal te maken. Er zijn duidelijk betere bezigheden, maar ik zie het wel een beetje als een plicht om dit verhaal ook tot het bittere einde te blijven registreren. Het is tenslotte niet niks wat er allemaal heeft plaatsgevonden en net zoals op de eerste dag dat ik hier aan begon wil ik nog steeds dat de waarheid over dit verhaal boven komt en voor iedereen zichtbaar is. Als Kat zo eerlijk en oprecht is moet hij in het volgende deel van zijn reeks eens uitleggen waarom hij zo met de NOS journalist is omgegaan.

   Op de dag van deze ontmoeting heeft Kat mij ook de belofte gedaan dat ik juridische steun zou krijgen als ik ooit door mijn werkzaamheden in de problemen zou komen. Misschien kan hij ook eens schrijven hoe onze ‘relatie’ sindsdien is verlopen. Kom maar op allemaal met jullie vragen en kritiek. Ik ben er niet bang voor en kan hier nog gewoon met een rechte rug over straat wandelen! Kat is een smerige bedrieger en een backstabber, dat is waar ik Rob al een tijdje voor probeer te waarschuwen. Ik snap zijn wantrouwen naar mij omdat hij me verder niet kent, maar ik ben niet bang om alles face to face uit te komen leggen en te onderbouwen. Als Rob er voor kiest om Kat dit soort walgelijke en leugenachtige verhalen op zijn site blijft promoten zegt dat genoeg denk ik. Het is misschien een beetje vreemd voor sommigen maar ik walg gewoon van dit soort gedrag. De wijze waarop Kat voor eigen gewin en vooral genot bezig is met zaken zoals Vaatstra en diverse andere vermoorde meisjes zegt ook genoeg denk ik. Kat heeft werkelijk nog nooit iets bijgedragen of onderzocht aan een serieus onderzoek, maar misbruikt de zaken voor zijn zieke obsessie. Zoals de Mink al schrijft heb ik dit verhaal 10 jaar lang gevolgd en geregistreerd. En zoals hij ook zal kunnen bevestigen hebben we hier vaak genoeg openlijk discussie over gevoerd. Het verloop van het onderzoek naar Demmink heeft er helaas voor gezorgd dat deze zaak nog altijd niet met de zekerheid die er zou moeten zijn is afgerond. Er zijn gewoon nog losse eindjes!

   En ja ook ik heb last van voortschrijdend inzicht. Toen ik hier aan begon dacht ik dat Kat een oprecht man was die klem zat in het systeem omdat hij een feit had opgeschreven. Zijn werkzaamheden voor Chipshol en de steun die hij van de NVJ ontving deden mij denken dat ik met een serieuze partij te maken had. Dat dit helaas niet zo mocht zijn heb ik net zoals het bizarre verloop van diverse verhalen goed vast kunnen leggen. Misschien ben ik soms wel eens brutaal of irritant geweest bij het maken van mijn filmpjes, maar dat was allemaal voor de goede zaak. En volgens mij heb ik me verder gewoon altijd bijzonder netjes gedragen. De wijze waarop we de eerste keer ontvangen werden bij het ministerie heeft er wel voor gezorgd dat ik steeds opstandiger werd, want het is natuurlijk niet normaal als je klappen krijgt omdat je in het openbaar filmt.

   Waar ik inderdaad wel een beetje gefrustreerd over ben is dat de onderzoeksjournalist die ik probeerde te steunen bij zijn strijd tegen onrecht, achteraf degene is die mij opzettelijk in de problemen met justitie bracht en mij daarbij voor de zoveelste keer bewust een mes in de rug stak. Kan Kat opschrijven hoe onze ontmoeting met de journalist verliep en welke beloftes hij mijn team toen gedaan heeft?

   Ik denk het niet want daarmee zal hij hoe dan ook aantonen dat zijn woord onbetrouwbaar is. Waarom kwam Kat recent zo op voor de afgepakte camera van een geelgekkie, maar hoor je hem nooit over de verdwenen camera van JDTV? Wat zegt zijn stilzwijgen over de gedwongen DNA afname die ik heb moeten ondergaan over zijn solidariteit met anderen? zo kan ik nog uren doorgaan maar ik hoop dat het bij Rob zal doordringen dat hij niet op het goede pad zit door deze oplichter zijn leugens hier te laten verspreiden en hier snel een einde aan maakt.

   Wat iedereen er verder van denkt zal me echt aan mijn reet roesten. Kat gaat down en alles wat hem nog support geeft ook. Dat is niks persoonlijks verder! Deze bedrieger moet gewoon uit de lucht gehaald worden voor hij nog meer onschuldige mensen zal beschadigen! Het verhaal over zijn appartementje in Schiedam is gewoon een grove leugen! Meneer heeft gewoon alles mooi getimed en ruim een jaar geen huur betaald en de zaak precies zo gerekt tot het moment dat hij met alle gedane donaties naar een pedoparadijs kon vluchten.

   Dat hij gevlucht is voor de overheid is ook onzin want kort daarvoor had hij nog een geheim gesprek met Fred Teeven, opmerkelijk genoeg was dat gesprek ook het startpunt van Kats poging om alles wat ook maar iets met de Demmink zaak te maken had tot in het extreme te ridiculiseren. Kan Kat hier openlijk schrijven waar zijn gesprek met Teeven over ging of uitleg geven waarom hij mij drie weken voor zijn vertrek aanbood om intrek in zijn appartement in Schiedam te nemen?

   Hierbij vertelde hij mij dat het anders toch maar leeg zou staan en ik zo aardig wat huur kon besparen. Dit terwijl hij dus al wist dat het ontruimd zou worden. Na zijn vertrek heeft hij zich ondanks ‘zijn woord’ niet aan de afspraken gehouden en liet me daarbij opzettelijk in een zeer moeilijke situatie terecht komen. Als ik op zijn aanbod was ingegaan had ik enkele weken later dus met niks op straat gestaan. Een hele smerige poging om mij met voorbedachte rade nog verder in de problemen te helpen en ook per direct een einde aan JDTV te maken.

   En ja De Mink ik heb absoluut letterlijk meegelopen dat kan ik niet ontkennen. ik ben zeker in het begin ook zwaar naïef geweest, allemaal heel dom van me natuurlijk. Maar ik kan je tenminste wel recht aankijken en zeggen dat ik altijd oprecht ben geweest en het verhaal rond Demmink gewoon opgehelderd wilde zien worden. Ik weet ook niet wat het is maar het maakt mij bijzonder van streek als er dit soort verhalen over chantage en omkoping in de rondte gaan over mensen in de top van onze ministeries. Helemaal als deze niet worden tegengesproken. Ik weet niet of je de verhalen rond generaal flynn nog een beetje volgt maar ik neem landverraad behoorlijk hoog op!

   Rob geeft hier dus de ruimte aan iemand die mij met voorbedachte rade dakloos heeft proberen te maken, er aantoonbaar van geniet als hij anderen leed aan kan doen en de waarheid opzettelijk verdraait. Micha is nooit oprecht geweest en dacht dat geld gelukkig zou maken. Hij heeft iedereen opgelicht en bedrogen en het zou me niet verbazen als hij zichzelf voor zijn vertrek zelfs nog netjes bij de schuldhulpverlening aangemeld heeft! Joris Demmink is in ieder geval wel de laatste reden waarom Kat nu verstoppertje aan het spelen is! De wijze waarop hij nu het Vaatstra verhaal aan het oprakelen is om zijn eigen ego te strelen is gewoon te ziek voor woorden.

   Een groot deel van de doelgroep van Hyves bestond uit mensen die het echt niet al te breed hadden. Wat hij met hun donaties heeft uitgespookt weten we tot op de dag van vandaag niet. Kat had zijn ziel al verkocht voor we aan tafel gingen met de NOS Journalist. Ik hoop dat je me begrijpt Rob en deze lafbek na een kans op weerwoord verder geen ruimte meer geeft, voordat je straks zelf met gezeik komt te zitten, want op dat moment is onze heldhaftige vluchteling opeens weer snel spoorloos en mag jij de resten ruimen!

   Ik ben zeer benieuwd naar zijn volgende artikel waarin hij natuurlijk in zal gaan op mijn lastercampagne en verder gaat onderbouwen op welke wijze ik hem de afgelopen 10 jaar heb gestalkt! Kat kan draaien wat hij wil maar de waarheid komt uiteindelijk toch boven. Daar kun je je niet voor weglopen want het is zoals het is!

   http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.com/2017/07/jdmtv-whos-game-is-this.html

 3. Kunnen we op eerste kerstdag misschien een live debat uitzenden tussen Micha Kat en Eric Donk? Mijn kerstdagen zouden erdoor gered kunnen worden. Vrijwel ieder jaar worden die namelijk bedorven door het concept dat het met kerst gezellig MOET zijn. En dan lukt het nooit…

 4. Grappig dat Donk de naam van Gerard van der Meer niet noemt, de advocaat die ons beiden bijstond in de graffiti-zaak. Of nou ja, grappig… hij kan die naam niet noemen omdat zijn complete verraad dan in een keer bloot komt te liggen. Dit alles is vastgelegd. Donk is in die fase ‘omgegaan’ van a charge (misstanden aan de kaak stellen) naar a decharge (de misstanden verhullen ondermeer door de onthullers aan te vallen). Door Donk verloor ik Van der Meer en dat is er de belangrijktse reden voor dat ik Nederland heb moeten verlaten. Wat is er trouwens mis met bovenstaand verhaal over Vaatstra en Dankbaar?

  • Wat er mis is met het verhaal Vaatstra en Dankbaar kun je zelf het beste uitleggen toch? Je hebt je verhaal over mijn verraad en hoe ik ben omgekocht door de vastgoedhandelaar destijds namelijk niet afgemaakt!

   https://youtu.be/ke8sfBtK0kE

   Nu heb je hier alle gelegenheid om dit wel te doen dus ga je gang! Dit gaat vast een heel erg interessant verhaal worden! Als ik het goed begrijp ben ik dus eerst omgekocht door de vastgoedhandelaar en daarna in dienst getreden bij justitie, vervolgens zou ik er voor gezorgd hebben dat onze advocaat de verdediging moest neerleggen? Klopt die tijdlijn of zie ik iets over het hoofd?

   Met je laatste comment toon je weer precies aan hoe je met waarheidsvinding omgaat en de waarheid opzettelijk verdraait om je zieke ego te bevredigen.Ik dacht dat de Micha Kat die ik had leren kennen juist vocht tegen manipulatie van bewijsmateriaal. Erg treurig om te zien dat je nu zelf met knip en plakwerk bezig bent om de waarheid in de doofpot te stoppen. Ik weet niet of je deze klap nog te boven gaat komen, maar dankzij de volgende link kan iedereen namelijk zelf constateren dat de advocaat de verdediging op jouw eigen verzoek heeft gestaakt, nota bene wegens tegenstrijdige belangen!

   https://youtu.be/FBBTwboEkRU?t=1180

   Dat je vd Meer verloor heb je dus aan je eigen acties te danken, net zoals de wijze waarop je jezelf hier keihard ontmaskert als notoire oplichter bedrieger en lafbek in je pogingen om derden te betrekken in gevechten die je zelf niet aan durft te gaan. Waarom probeer je altijd anderen voor je karretje te spannen en vervolgens in de problemen te brengen?

   Je actie om mij nu opeens te blokkeren op twitter spreekt dan ook letterlijk boekdelen! Was dit vanwege het feit omdat ik aantoonde dat je zo lang in pedoparadijzen doorbracht, of vond je het vervelend dat ik aantoonde dat jij juist degene bent die onder meerdere aliassen werkt. Toch Michael Morgan?

   Zoals je al zei is alles geregistreerd, want tja….wij registreren het alleen maar mensen!Het bewijs is in ieder geval duidelijk want in tegenstelling tot Micha liegt de camera niet!Daarom kan ik Kat er ook aan herinneren waar hij verbleef ten tijde van de huisuitzetting van zijn appartement in Schiedam. In zijn stuk hierover schreef hij namelijk dat hij niet meer weet waar hij verbleef. Hebben Micha Kat en Michael Morgan soms iets te verbergen? Na zijn Teevendealtje is Kat namelijk direct afgereisd naar het Mekka van de kinderprostitutie, om hier vervolgens maandenlang te verblijven zonder ook maar enige aandacht aan de lokale problemen te besteden. Toch opmerkelijk voor iemand die al jarenlang claimde een succesvolle pedojager te zijn die met al zijn energie strijdt tegen kindermisbruik! Wat is hier toch aan de hand? Waarom krijgt mijn ‘verraad’ zoveel aandacht, maar hebben we Kat nooit degelijk onderzoek zien doen naar het verraad van Bart van Well?

   http://degrijzeduif.blogspot.com/2016/07/bart-van-well-en-het-verraad-van-marcel.html#comment-form

   Waarom maakte Kat het onderzoek naar Demmink plotseling belachelijk en doet hij geen verslag meer over de actuele ‘complotverhalen’ rondom Demmink en Baybasin? Mag hij hier niet meer over schrijven, omdat hij zijn ziel heeft verkocht om zich te kunnen gaan uitleven in een pedoparadijs?

   Zeg nu zelf als je een paar jaar geleden tegen Kat zou hebben vertelt dat er een Amerikaanse generaal bestaat,die volgens complotkoning Roger Stone in het bezit zou zijn van een lijst met hooggeplaatste Nederlandse kindermisbruikers en dat deze generaal door een Nederlands bedrijf is ingehuurd om te lobbyen voor de uitlevering van een Turkse staatsvijand, Dan zou hij dit van de daken geschreeuwd hebben! Nu is het opvallend stil! Het enige dat we nu zien zijn loze aanvallen en een stroom aan aantoonbare leugens op mijn persoon.

   Waarom is het voor Kat belangrijker om mij aan te vallen dan verslag te doen van een dergelijk verhaal? Waarom hoor je Kat totaal niet over de inhoudelijke gronden van het sepot in de zaak Demmink, of heeft hij geen kerstwens aan Baybasin verstuurd? Waarom blokkeert Kat mij nu plotseling op twitter na vragen over zijn verblijf in Azië en zijn verschillende aliassen? Waarom krijg ik geen antwoord op mijn vragen over wat hij gedaan heeft met de video das fickende klassenzimmer en andere zaken die Kat in verband brengen met kindermisbruik en het propaganderen van pedofilie!

   Kan Kat hier uitleggen wat hij al die tijd hebt in Azië heeft uitgespookt en wat hij gedaan heeft met alle donaties voor JDTV/Klokkenluideronline? Ik denk het niet he, want dan komt Kats complete verraad in een keer bloot te liggen!

   Met zijn toekomstige afleidingstactieken en stilzwijgen zal Kat keihard aantonen, dat hij precies het omgekeerde doet van wat hij zegt en dus zelf de verrader is. Net zoals bij mijn laatste reactie zal het daarom stil blijven en er geen reactie komen op de inhoudelijke vragen. Wel zal Kat verder gaan met zijn treurige pogingen om mij verder te demoniseren. Hier maak ik mij niet al te druk over, want ik weet inmiddels zeker dat hij zijn portie Karma hiervoor nog zal krijgen!

   Kat kan mij om deze reden als verrader willen wegzetten en lafjes anderen oproepen om mij uit te schakelen, maar dat zal de waarheid niet kunnen veranderen. Zoals Kat hier zelf feilloos aan heeft getoond is hij zelf de reden dat de advocaat vertrok en is hij een laffe bedrieger die de zaak van Rob alleen maar zoveel mogelijk zal schaden, zodra de eerste gelegenheid hiervoor zich voordoet.

   Ik probeer Rob hier al ruim een jaar voor te waarschuwen om te voorkomen dat het zover komt. Maar blijkbaar komt deze boodschap niet over. Het is duidelijk dat Rob al ruim een jaar op de hoogte is van de onwaarheden die Kat aan hier weer het verspreiden is. Erg jammer dat hij hier voor kiest! Ik laat mij geen verrader noemen en zeker niet door dit laffe opstokertje, dat zichzelf moet verstoppen omdat hij zich niet eens voor zijn daden durft te verantwoorden en zijn woord niet nakomt. Kat geeft mij hierboven aantoonbaar onjuist de schuld van zijn verblijf in het buitenland, maar toen hij vertrok speelde deze kwestie met de advocaat nog niet eens. Ik vrees dat de tijdlijn van zijn ‘dagboek van een leugenaar’ dan ook niet helemaal klopt!

   Wat dat betreft is het natuurlijk ook een opmerkelijk verhaal dat bijzonder veel aandacht verdient te krijgen. De pedobestrijder die zelf pedo bleek te zijn. De man die een meisje aangaf bij de politie nadat zij hem een gunst had gedaan. De onafhankelijke journalist die na een geheim gesprek met Fred Teeven opeens jarenlang op wereldreis ging! Ik begrijp alle emoties. het is ook niet makkelijk als je jezelf tegelijkertijd als leugenaar,oplichter, bedrieger, fakejournalist, verrader en misbruiker ontmaskert. Ik heb me ooit voorgenomen om dit verhaal tot het bittere eind in beeld te brengen en dat zal ik doen ook! Neem het mij niet kwalijk ik registreer het alleen maar mensen!

   Ik ben zeer benieuwd naar de uitleg van Kat! Heb ik het dan toch allemaal verkeerd gezien? Waarom moest ik bijvoorbeeld de boete betalen voor het meisje dat Kat een gunst deed nadat hij haar ondanks zijn gedane beloften keihard liet stikken? Hoe zou het komen dat Kat haar naam nooit noemt! Ik weet het antwoord wel. Net zoals zijn herinneringen aan het pedoparadijs heeft Kat opeens last van zijn geheugen als de feiten even niet zo goed uitkomen! Kan kat bijvoorbeeld openlijk vertellen waarom hij plotseling gearresteerd werd na een etentje in nieuwspoort? Nee dat kan hij niet, omdat zijn complete verraad dan in een keer bloot komt te liggen! Waarom schrijft Kat niet over de generaal en de pedolijst? Het antwoord lijkt me duidelijk. Zoals ik al eerder schreef doet kat precies het tegenovergestelde van wat hij zegt en was de dubbelrol van deze acteur van deze acteur al uitgespeeld voordat hij begon. Alles is geregistreerd mensen! Neem het mij niet kwalijk want ik constateer dit alleen maar!

   Kat is een smerige leugenaar die mensen misbruikt om hier zelf beter van te worden en er ook niet voor terug schuwt om deze zelf te maken als hem dat zo uit komt. Alles is inderdaad geregistreerd en dat is dan ook de reden dat Kat zijn gezicht maar beter niet meer kan vertonen in Nederland. Het is mooi dat we deze discussie hier kunnen voeren, maar ik hoop dat Rob tot het inzicht komt dat het verstandiger en eervoller is om deze voortvluchtige crimineel hier verder geen podium te geven.

   http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.com/2017/04/is-rob-scholte-paranoide.html#more

   Kat noemt mij hier openlijk een verrader en we weten allemaal wat daarmee moet gebeuren. Dat is ook de reden waarom hij in zijn filmpje zegt dat ‘WE’ definitief met Donk moeten afrekenen, waarbij hij commentaren toelaat van zijn volgers die foto’s van mijn verblijfadres publiceren. Welk doel zou dit kunnen dienen? Zeg straks niet dat ik je onterecht heb aangepakt als het zover komt. Ik heb je ruim een jaar oprecht proberen te waarschuwen voor dit soort situaties. Durf jij nu ook geen persoonlijke reactie te geven op wat er hier besproken is Rob. Is het aan mij te wijten dat Kat zijn advocaat verloor en nu in het buitenland verblijft of is dit gewoon een pure laster en smaad met als doel om mijn geloofwaardigheid en reputatie aan te tasten?

   Op een dag staan we weer oog in oog Micha. Als je tenminste niet te laf bent om er voor die tijd tussenuit te knijpen, want daar zie ik je ook nog wel voor aan. Wat zou je op dat laatste moment tegen jezelf vertellen. Dat het allemaal mijn schuld is? Hoe verschrikkelijk treurig ben je wel niet als je tijdens de kerst filmpjes gaat zitten faken om je leugentjes en conflictjes in stand te kunnen houden. Helaas zijn we lange tijd geleden al uitgespeeld en heb ik me sindsdien o.a. al je laster en smaad geregistreerd. Ik ben zeer benieuwd naar je verdere uitleg over hoe de vastgoedhandelaar mij omkocht en ik daarna bij justitie terecht kwam.

   GOED DAT ALLES NU EINDELIJK OPENBAAR GAAT WORDEN. DAAR DEED JE HET TENSLOTTE TOCH OOK ALLEMAAL VOOR HE OUWE WAARHEIDSSTRIJDER!

   https://youtu.be/B8gfPs0rwBU

   p.s. Krijgen we ook nog antwoorden van je of komt er weer een of ander jankverhaal aan dat je echt een politiek vluchteling op de vlucht voor demmink bent i.p.v een smerige wanbetaler en oplichter? 2019 zal zeker een bijzonder jaar voor je worden!

   #WINNING #WeDoNotForget #ExpectUs #VerbodenTeKijken #Teevendeal #Misbruiker
   #KARMA

 5. Hans Palenlader 7 januari 2019 op 19:08

  Eric,

  Je hebt kilometers tekst nodig om steeds weer het zelfde punt te maken.
  Goed dat deze website dat 1 op 1 publiceert maar ik denk dat Micha Kat onomstotelijk heeft aangetoond hoe het werkelijk zit. Het verbaasd mij daarom niet dat een verdere reactie uitblijft, gezien de situatie waar hij zich thans in bevindt.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.