EO | De Kist – Rob Scholte, zondag 4 maart 2018 om 23:45 uur + Rob Scholte + Brief aan familie Scholte (15)

EO | De Kist – Rob Scholte, zondag 4 maart 2018 om 23:45 uur

‘Een Deel van Mij is Al Gestorven‘, zegt Rob Scholte. ‘Ik Sta met Twee Benen in de Dood.’ De Kunstenaar Verloor in 1994 zijn Beide Benen Bij een Aan Slag met een Auto Bom in Amsterdam en vindt Eigenlijk, dat je Niet Te Veel over de Dood moet Praten. Er Zou Wel Eens een Voor Spellende Echo van Uit kunnen Gaan. Toch Zaagt Scholte in zijn Atelier in Den Helder een Stuk van de Lijk Kist, Waar Mee Presentator Kefah Allush Al een Paar Jaar door het Land Rijdt, om het Ding Aan te Passen aan de Af Metingen van zijn Eigen lLichaam. Rob Scholte gaat Er Van Uit, dat Er een ‘Astrale‘ of Geestelijke Realiteit is, waar in hij Nog Steeds Twee Benen heeft. Hij ervaart Zich Zelf Dan Ook als Compleet, Al is hij, dat in de Ogen van Anderen Niet. De Arrogante Kunstenaar van Wel Eer, Op Gegroeid als Rijke Luis Zoontje met een Zwem Bad in de Tuin, Oefent Zich Nu in Nederigheid. ‘Het Gaat er Om te Leven, als of je Ieder Moment kunt Sterven. We zijn Ons Eigen Laatste Oordeel.’

https://portal.eo.nl/programmas/tv/de-kist/gemist/2018/03/04-rob-scholte/

https://www.tvmovie.de/tv/de-kist-107540859

Expo in Rob scholte Museum28 feb 2018 om 07:58

Rob Scholte

Een Deel van Mij is Al Gestorven, zegt Rob Scholte. Ik sta met Twee Benen in de Dood. De Kunstenaar verloor in 1994 zijn Beide Benen bij (...)

http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/426772/De_Kist.html

Brief aan Familie Scholte (15)

Familie Scholte,

Heb Genoten van De Kist.
Wat een Prachtige Uit Zending. Wat een Toe Gevoegd Super Leuke Presentatie in Jullie “Postkantoor”. *

Liefs,

Lamberthe

* Psalm 27

De Here is Mijn Licht en Mijn Heil

Voor Wie zou ik Vrezen?
Ik vertrouw U

Eén Ding heb ik Van de Here Gevraagd en Dit zoek ik
Dat ik mag blijven in het Huis des Heren
Daar is Uw Liefde
Daar is Uw Schuil Plek
Daar is Uw Wet
en Uw Aan Bevelingen

Ik mag Er Zijn in Uw Hut
ten Dage des Kwaads
Ik mag Er Zijn
Geborgen in Uw Tent
Offeren met Geschal
Zingen voor U
Hoor Here ik roep U
U Houdt van Mij
Uw Genade is Enorm!
Ik zoek U!
Ik Hou van U!
Mijn Vader en Moeder hebben Mij Achter Gelaten
Toch, U neemt mij!

Leen Mij Uw Weg en Wijs mij een Effen Pad
Geef Mij Niet Prijs en Zo Voort

Ik Wacht op U

Brief aan Rob Scholte Museum door Post Bode Bezorgd op Middenweg 172 -174, Datum Onbekend.

Expo in Rob Scholte Museum sinds 7 maart 2018 om 07:34

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brief+aan+Familie+Scholte

1 Comment

  1. Martin Kuivenhoven 7 maart 2018 op 12:41

    15 Loer niet, o goddeloze! op de woning des rechtvaardigen; verwoest zijn legerplaats niet.
    16 Want de rechtvaardige zal zevenmaal vallen, en opstaan; maar de goddelozen zullen in het kwaad nederstruikelen. Spreuken 24

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.