Elke Lodewijks | GIDS.TV – Micky Hoogendijk laat naaktfoto’s zien + RTL Boulevard – Terug + 6 Inside – Foto expositie + Shownieuws – In Nederland voor de liefde? + Story – Micky teruggekeerd

Micky Hoogendijk laat nieuwe naaktfoto’s zien

Micky Hoogendijk is terug in Nederland met een nieuwe foto expositie. Ook deze keer spelen naaktfoto’s een grote rol in haar expositie, Hoogendijk vertelt in 6 Inside, waarom ze deze kiekjes met blote lichamen wil laten zien.

GIDS.TV, 19 april 2019, 20:28 uur

https://www.gids.tv/video/55436/micky-hoogendijk-laat-nieuwe-naaktfoto-s-zien

Micky Hoogendijk terug in Nederland

Micky Hoogendijk, bekend van haar rol als Cleo in Goede tijden, Slechte tijden, is weer terug in Nederland. Na haar scheiding van Adam Curry in 2015, besloot de blondine in de Verenigde Staten te blijven wonen. Inmiddels is Micky weer terug in ons koude kikkerlandje.

‘Ik wil meer rust in mijn leven’

“Ik ben terug in Nederland”, vertelt Micky tegen de Story. “Ik word volgend jaar vijftig en wil meer rust in mijn leven.” Die rust lijkt ze te zoeken in Noord Brabant. De actrice en fotograaf staat ingeschreven op een woonadres nabij Eindhoven. “Ik wil dicht in de buurt zijn van de mensen van wie ik houd.” Volgens de Story is dit een 62 jarige ondernemer, waarmee Micky zou samenwonen.

Micky Hoogendijk trouwde in 2012 met Adam Curry en verhuisde datzelfde jaar naar Austin, Texas. In 2015 gingen de twee uit elkaar, waarna Micky besloot te verhuizen naar Los Angeles. De laatste jaren is de oud GTST actrice actief als fotograaf en kunstenaar.

RTL Boulevard, 17 april 2019 16:06

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/4681661/micky-hoogendijk-terug-nederland

Nieuwe foto expositie Micky Hoogendijk

Van GTST ster tot sterfotografe. Micky Hoogendijk is terug!! Na bijna 10 jaar verruilt ze de Verenigde Staten toch weer voor ons nu niet zo koude kikkerlandje. Met haar indrukwekkende nieuwe foto expositie met enkel naakten maakt zij diepe indruk.

Micky is super enthousiast over haar nieuwe tentoonstelling. “Veel mensen zijn bang voor naakt, dus wat ik probeer te bereiken is, dat als ze binnen komen dan kijken ze in de ogen van mijn modellen en ineens valt het naakt gewoon weg. Dus iedereen loopt hier ook weg en zegt: “Nou, het was helemaal niet raar” of “Het was helemaal niet eng, of helemaal niet seksueel, of helemaal niet bedreigend” Want ja, naakt zijn we toch allemaal.”

6 Inside, 19 april 2019, 19:22

https://www.6inside.nl/nieuws/entertainment/nieuwe-fotoexpositie-micky-hoogendijk.html

Micky Hoogendijk terug in Nederland voor de liefde?

Zeven jaar geleden liet ze alles achter voor een toekomst in Amerika, maar nu is Micky Hoogendijk voorgoed terug in Nederland. De kunstenares zou haar hart hebben verloren aan een 62-jarige Brabander, met wie ze nu samenwoont. Shownieuws sprak haar op de KunstRAI, waar ze exposeert. En daar legt ze zelf even uit hoe dat zit…

Shownieuws, 19 apr 2019, 22:52

https://www.shownieuws.nl/rubrieken/sterren/2019/micky-hoogendijk-terug-nederland-voor-de-liefde/

Reacties:

Emelia Van Lunteren
Daar gaan we weer met rot opmerkingen

Nico de Jonge
Zeker weer een rijke man de golgdigger

Emelia Van Lunteren
Nico de Jonge en waarom niet !?!?

Emily Emma van Rappard
Voorlopig verdiend ze haar eigen geld en is zelfstandig. Ouderwets idee van mannen dat we jullie nodig hebben

Nico de Jonge
Nee hoor dat zeg ik niet.maar eerst die kunstenaar en daarna adem curry.allebei niet echt arm.

Anneke Gelton

Guido Ouwerkerk
Benieuwd of de liefde er ook was als de vriend timmerman was geweest.

Robert Vlaardingerbroek
Wie is deze dame?

Guido Ouwerkerk
Robert Vlaardingerbroek dat weet eigenlijk bijna niemand.

Emily Emma van Rappard
21e eeuw heren…..wij vrouwen zijn zelfstandig en financieel onafhankelijk

Robert Vlaardingerbroek
Emily Emma van Rappard Dat heeft nog steeds mijn vraag niet beantwoord.

Guido Ouwerkerk
Emily Emma van Rappard. Daar heeft u gelijk in, maar mevrouw Hoogendijk tracht in dit geval haar financiële onafhankelijkheid te verwerven met behulp van een gefortuneerde partner.

Nico Bobeldijk
Emily Emma van Rappard tuuuuuurlijk….. tot je een keer je wiel moet wisselen
.
Paula Verachtert
Nederlanders zijn jaloers op mensen, die mss geld hebben…pffff

Frederike Reus-Rudovich
Totaal onbelangrijk nieuws

Marianne Sonnenschein
Ik geloof het niet

https://www.facebook.com/shownieuws/posts/10156183182670777

Micky Hoogendijk teruggekeerd naar Nederland

De ‘American dream’ van Micky Hoogendijk is voorbij. De 48 jarige kunstenares is vanuit Amerika onlangs verhuisd naar het Nederlandse Noord Brabant. Aan Story vertelt Micky waarom ze terugkeerde.

Intussen is er een hoop veranderd in Micky’s leven. ‘Ik ben terug in Nederland,’ vertelt ze Story. ‘Ik word volgend jaar vijftig en wil meer rust in mijn leven. Dat kan hier. Daarnaast wil ik dicht in de buurt zijn van de mensen van wie ik houd.’ In het geval van Micky is dat geen directe familie. Ze heeft geen broers en zussen, haar moeder Gine overleed in 2009 en haar biologische vader heeft ze nooit gekend; haar geliefde stiefvader, kunstenaar Roelof Frankot, overleed in 1984 op 73 jarige leeftijd. Micky staat in ons land ingeschreven op een woonadres nabij Eindhoven (gegevens bekend bij Story), in een pand van een 62 jarige ondernemer. Of ze een liefdesrelatie hebben, wil ze in het midden laten. ‘Maar je mag wel opschrijven, dat ik niet zwanger ben,’ grapt Micky.

Story, 17.4.2019 | 20:01

https://www.story.nl/artikel/showbizz/micky-hoogendijk-teruggekeerd-naar-nederland

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image