Elise Spetter – 66 Corona Virus boetes bij clip opname Famke Louise + Jessica Douma – Politie valt binnen in loods en geeft 66 mensen boete voor overtreden Corona Virus regels

Politie deelt 66 coronaboetes uit bij clipopname Famke Louise in loods (foto Politie Haarlemmermeer | Kroll fotografie/ | BSR Agency)

Politie valt binnen in loods en geeft 66 mensen boete voor overtreden Corona Virus regels

Lijnden – De politie heeft gisteravond een einde gemaakt aan een bijeenkomst in een loods op de Raasdorperweg . Bij aankomst leek het te gaan om een filmopname. De 66 aanwezigen hebben een boete gekregen vanwege het overtreden van de Corona Virus maatregelen.

Het is niet de eerste keer, dat er in regio Haarlemmermeer inwoners zich niet aan de Corona Virus maatregelen houden. Vorig jaar werd er een groot illegaal feest georganiseerd in het Haarlemmermeerse bos. Hier waren honderden feestgangers aanwezig. De jongeren hadden met pallets een soort DJ booth gebouwd. Ook stond er een geluidsinstallatie en was er stroom aanwezig.

NH Nieuws, 15 januari 2021, 06.24 uur · Aangepast 15 januari 2021, 11.34 uur

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/279197/politie-valt-binnen-in-loods-en-geeft-66-mensen-boete-voor-overtreden-coronaregels

Politie deelt 66 Corona Virus boetes uit bij clip opname Famke Louise in loods

Politie valt een loods binnen in het dorp Lijnden (foto Politie Haarlemmermeer)

Lijnden – Bij de opnames van de videoclip van rapper Famke Louise heeft de politie gisteravond 66 Corona Virus boetes uitgedeeld voor het overtreden van de Corona Virus maatregelen. De opnames vonden plaats in een loods in Lijnden (https://www.nhnieuws.nl/nieuws/279197/politie-houdt-66-mensen-aan-voor-overtreden-coronamaatregelen-in-loods). Op beelden van rapper Blacka, die ook meewerkte aan de clip, is te zien dat de politie in de loods aanwezig is.

Op de Instagram pagina van Famke Louise is een foto te zien waaruit blijkt dat zij op dezelfde locatie was als rapper Blacka.

De politiewoordvoerder wil geen uitspraken doen over wie in de loods aanwezig waren.

Gisteravond maakte de politie samen met de Koninklijke Marechaussee Politiedienst Schiphol een einde aan de filmopnames in de loods aan de Raasdorpweg in Lijnden. De woordvoerder laat weten, dat de aanwezigen zich niet aan de Corona Virus maatregelen hielden. Ze droegen bijvoorbeeld geen mondkapje.

Het management van Famke Louise is om een reactie gevraagd, maar heeft nog niet gereageerd.

NH Nieuws, 15 januari 2021, 11.10 uur · Aangepast 15 januari 2021, 13.06 uur

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/279204/politie-deelt-66-coronaboetes-uit-bij-clipopname-famke-louise-in-loods

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Famke+Louise
https://robscholtemuseum.nl/?s=Blacka
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koninklijke+Marechaussee
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Schiphol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus+regels
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mondkapjes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lijnden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Haarlemmermeer