Edzard Dideric – Korte geschiedenis (41) van de boerentrien

Dorien gold als een perfect voorbeeld van wat in de volksmond een authentieke boerentrien werd genoemd. En een dergelijk type was in de regel van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat achterelkaar door geil. Niet geheel toevallig, kwam ze door haar werk in het enige café van het dorp, makkelijk in contact met mannen. De ene hengst had haar nog niet geneukt, of de volgende stond alweer klaar om haar bespringen.
Na verloop van tijd echter had ze zo’n beetje iedere kerel in het dorp gehad. Sommige van hen meerdere keren zelfs. Maar nog altijd lustte ze er zeven dagen in week en vierentwintig uur per dag wel pap van.
Haar familie schaamde zich inmiddels kapot voor Doriens escapades en wilde onder geen beding nog langer met haar te maken hebben. Omdat ze het ook geen enkel probleem vond om zich door de verloofdes van vriendinnen te laten pakken, konden die uiteindelijk haar bloed wel drinken. Vandaar dat niets, behalve dan misschien het baantje in de kroeg, onze Dorien belette om haar geboortedorp voorgoed achter zich te laten.

In de grote stad waar ze vervolgens belandde, zo werd haar al gauw duidelijk, was een authentieke boerentrien een absolute zeldzaamheid. En eentje die ook nog eens bereid was om het bij iedere gelegenheid met jan en alleman te doen, al helemaal. Het zal dan ook weinig verbazing wekken dat de stedelingen van het mannelijk geslacht spoedig voor Dorien in de rij stonden.

Op een dag werd ze op straat aangesproken door een politieagent.
Je tippelt, deelde hij haar op barse toon mee, en dat is hier dus absoluut verboden.
Dorien, die nog nooit van de term gehoord had, keek de man niet begrijpend aan.
Tippelen, verklaarde hij, ofwel in het openbaar je lichaam verpatsen.
Ik verpats helemaal niks, reageerde Dorien verontwaardigd, ik ben gewoon alleen maar voortdurend geil. Kom maar op Hermandad, knoop je uniform los, pak je knuppel en trakteer me in naam der wet op een stevige beurt.
Ik zou niets liever willen, sprak de politieman, maar helaas ben ik een fervent tegenstander van seks voor het huwelijk.
Geen enkel probleem, was de reactie van Dorien, dan stappen we toch gewoon eerst in het huwelijksbootje?
Tja, daar had oom agent niet onmiddellijk van terug. Toen Dorien hem, door haar blouse omhoog te doen, ook nog eens een blik op haar weelderige borsten gunde, was de wetsdienaar verkocht. Enfin, binnen de kortste tijd waren ze in de echt verbonden en had het getrouwde paar in bed de grootste pret. Met als gevolg dat Dorien nog geen twee weken na de huwelijksnacht zwanger bleek te zijn, om een kleine negen maanden later te bevallen van een kerngezonde tweeling.
De eerstvolgende jaren had Dorien, naast haar rol als steun en toeverlaat van haar regelmatig overuren draaiende echtgenoot, meer dan de handen vol aan het moederschap. Mede doordat ze blijkbaar op tweelingen was geabonneerd, bracht ze het jaar erop nog een tweeling ter wereld. Met als indirect gevolg dat ze nauwelijks nog aan zichzelf toekwam. Wat allengs ten koste ging van haar specifieke kwaliteiten als boerentrien.
Ja, maar die voortdurend opspelende, min of meer legendarische, geilheid van haar, hoe ging het daarmee? Nou, ondanks alles eigenlijk best wel goed, het was haar namelijk gebleken dat deze, in plaats van met wildvreemde kerels, met een uitgebreide collectie seksspeeltjes ook prima viel te bestrijden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image