Edzard Dideric – Korte geschiedenis (154) van een orgie

Aan de wand van een reproductie. De uitvergrote Tuin der Lusten, van Jeroen Bosch. Eromheen uitgeknipte en lukraak opgeprikte pornofoto’s. Het volledige repertoire, voor zover daar, met wat er bijna dagelijks aan varianten bijkwam, daarvan gesproken kon worden.
Onder het drieluik, op een hysterisch krijsend bed, vloeiden Linda en Viola, als het ware in elkaar over. Kwestie van invoegen, ritsen, gas geven, remmen, opnieuw gas geven en waar nodig bijsturen. Louis, de wettige echtgenoot van Viola, stond er met de camera in de hand, wat beteuterd bij. Godsamme, wat gingen die teven tekeer! Praatjes vulden in hun geval geen gaatjes. De rood aangelopen Linda explodeerde zowat. Hartsvriendin Viola, besproeide haar met bluswater. De kamer trilde ervan. Louis popelde om zich erbij te voegen. Maar vooralsnog was hij bezig hun capriolen op video vast te leggen. Ondertussen bezorgden de dames elkaar het ene hoogtepunt na het andere. Zo deden ze het althans voorkomen. Toen het duo tenslotte uitgeteld op het matras neerplofte, legde hij de camera weg. Na zijn tanden te hebben gepoetst en het licht te hebben uitgedaan, vlijde hij zich tussen hen in.

Tegen de ochtend voelde de Linda onhandig gefriemel. Er werd van achteren tegen haar opgereden. Viola verkeerde nog in dromenland. Dus liet ze Louis maar zijn gang gaan.
Eigenlijk heb ik niks met dildo’s, fluisterde ze in zijn oor.
Hij zette zijn tanden in haar nek en beukte er op los. Haar nagels bekrasten zijn rug. Het duurde niet lang of hij kwam geluidloos klaar. Bijna uit bed rollend, klampte Linda zich vast aan de half bewusteloze Viola.

Er werd op de kamerdeur geklopt.
Wie, riepen de vrouwen in koor, is daar?
Het bleek Louis te zijn. Of de dames vers gezette koffie bliefden.
Absoluut!
Met gevulde koek?
Uiteraard.
Linda vroeg haar bedgenote hoe ze aan zo’n galante man was gekomen.
Al sla je me dood, zei Viola, pure mazzel denk ik.

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Edzard+Dideric